Σε καινουριους το προσφερει ομως? Ή σε παλιους που δεν το ειχε δωσει?
Λχ τους τελευταιους μηνες βλεπω ξεκινησε τα Blue Advantage και λοιπα πακετα με υποχρεωτικη μηνιαια συνδρομη. 0,60 θα πει καποιος ειναι λιγο αλλα (α) γιατι να πληρωνω προμηθεια για να διατηρω τα λεφτα μου σε καταθεση οταν ηδη δεν εισπραττω σοβαρο επιτοκιο και (β) το 0,6 ανετα γινεται 3 και 6 ευρω το μηνα καποια στιγμη.
Ηδη τρεχει καμπανια σπρωξιματος και γλειψιματος απο ηλεκτρονικα ειδησιογραφικα σαιτ του ποσο πρωτοποριακα ειναι τα πακετα και παρεχουν προσαρμοσμενες συνδρομητικες υπηρεσιες και αλλες μπ@υρδες.
Συνδρομητικη υπηρεσια το να μπορω να πληρωνω τους λογαριασμους μου ή να κανω πληρωμες υπηρεσιων ανεξοδα με τα λεφτα μου? Με χρηση υποδομων και τεχνολογιων αποσβεσμενων εδω και 10ετιες? Συνδρομητικη υπηρεσια για να εχω αλερτς στο κινητο τηλεφωνο για οτι κινησεις κανω σε καρτες ή λογαριασμους κτλ?
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 11.581-11.595 από 12844
Θέμα: e-banking
-
07-05-24, 22:28 Απάντηση: e-banking #11581
-
07-05-24, 22:39 Απάντηση: e-banking #11582
Κοίτα, δεν προσπάθησα να σε μεταπείσω. Άλλωστε, έχεις πει επανειλημμένα τις απόψεις σου.
Απλά, έγραψα το πλεονέκτημα που έχω από χρόνια στη Eurobank και υποθέτω και άλλοι.
-
07-05-24, 23:07 Απάντηση: e-banking #11583
Ναι, από άλλη ελληνική τράπεζα σίγουρα
Αναφέρεται σε αυτό το πρόγραμμα (από το 2007 μπορεί να έχουν αλλάξει λίγο οι προϋποθέσεις)
https://www.eurobank.gr/el/omilos/gr.../942-news-page
Για νέους πελάτες μάλλον υπάρχουν μόνο τα advantage που ειναι υποδεέστερα (μόνο 1 εισερχόμενο και μόνο εντός ελλάδας)
https://www.eurobank.gr/el/retail/pr...antage-banking
-
08-05-24, 11:19 Απάντηση: e-banking #11584
Κι εγώ έχω το πρόγραμμα e-συναλλαγων που δεν το προσφέρει σε νέους. Έχει κόστος 1,50 το μήνα αλλά μεγαλύτερα όρια (περισσότερες δωρεάν συναλλαγές) από τα advantage. Τα δωρεάν εισερχόμενα πάντως είναι μόνο από Ελλάδα, δωρεάν χωρίς πακέτα μηνιαία είναι μόνο για μικρό πόσα και για όσους έχουν κάποιους ειδικούς λογαριασμούς (όπως του makfil ).
Για δωρεάν εισερχομενα εμβάσματα εξωτερικού σε ελληνικό IBAN μόνο viva.hnesne
-
08-05-24, 11:52 Απάντηση: e-banking #11585
Αυτό που έχει να προσφέρει ο λογαριασμός σε μια ελληνική τράπεζα από μόνος του είναι τουλάχιστον φτωχό, πιστεύω ότι στην παρούσα φάση πρέπει να κάνει κανείς συνδυασμούς. Προσωπικά έχω καταλήξει στον εξής:
Revolut
- για δωρεάν εμβάσματα, ψηφιακές κάρτες, αποταμίευση, πληρωμές από γνωστούς με κάρτα, συναλλαγές σε άλλα νομίσματα με λογικούς όρους
Viva
- για δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα και IRIS για προώθηση στον κύριο ελληνικό λογαριασμό
παραδοσιακή τράπεζα (όποια βολεύει τον καθέναν, στην περίπτωση μου Εθνική)
- για αναλήψεις/καταθέσεις- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
08-05-24, 12:00 Απάντηση: e-banking #11586
Για τις Ελληνικές τράπεζες νομίζω ότι τώρα με το IRIS, σαν ιδιώτης, δεν χρειάζεται να έχεις 10 λογαριασμούς. Κρατάς μία τράπεζα σαν βασική, αυτή που πληρώνεσαι ή που έχεις όλα τα λεφτά σου, και τους υπόλοιπους λογαριασμούς τους κλείνεις. Εκτός αν κάνεις συναλλαγές κόστους μεγαλύτερου των 500 ευρώ ανά ημέρα. Εγώ έχω ήδη αρχίσει να κλείνω λογαριασμούς, έχω κρατήσει έναν λογαριασμό στην Εθνική και έναν στην Πειραιώς, με κύριο αυτόν την Εθνικής, και με την πρώτη ευκαιρία θα κλείσω και αυτόν της Πειραιώς.
-
08-05-24, 12:23 Απάντηση: e-banking #11587
Το IRIS είναι μια «πατερίτσα» και, πιστεύω, εν μέρει πείραμα από τις τράπεζες για να δουν πως θα πορευτούν με μειωμένα έσοδα από τις προμήθειες εμβασμάτων. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να σε εξυπηρετήσει, άλλα θέματα όμως παραμένουν, όπως το να εξαρτάται από τον εργοδότη σου σε ποια τράπεζα θα πληρώνεσαι και οι μεταφορές από/προς εξωτερικό.
Τα 3-6 ευρώ για την τήρηση που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν είναι κάτι ασυνήθιστο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα εκεί κινούμαστε (και προφανώς με έναν λογαριασμό ο καθένας μας όπως αναφέρεις). Εκεί όμως οι λογαριασμοί έχουν και καλές παροχές, όχι τις αστειότητες του τύπου «1-2 εμβάσματα, και αυτά μόνο εσωτερικού».- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
08-05-24, 12:41 Απάντηση: e-banking #11588
Επί της ευκαιρίας, ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής δευτερεύοντος λογαριασμού μέσω e-banking στην Εθνική; Στην Πειραιώς κατάφερα και το έκανα, είχε επιλογή, αλλά στην Εθνική δεν βρίσκω κάτι.
-
09-05-24, 18:37 Απάντηση: e-banking #11589
Τελικά δούλεψε μετά από κατάργηση και ξαναενεργοποίηση. Αλλά για κάποιον λόγο επιτρέπει μόνο 300€/ημέρα (αντί για 500€/ημέρα όπως αναφέρεται). Όταν βάζω πάνω από 300 μου λέει ότι έχει ξεπεράσει το όριο(που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο) και αν προσπαθήσω την ίδια ημέρα να στείλω και άλλα 200€ πχ μου γράφει ότι δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος αριθμός για IRIS. Την άλλη ημέρα δουλεύει κανονικά με 300€.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
09-05-24, 18:41 Απάντηση: e-banking #11590
Αν μιλάς για την εφαρμογή της Alpha, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα το όριο σε μένα ήταν ακόμη χαμηλότερο, ήταν στα 50 ευρώ την ημέρα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα βήματα, αλλά κάπου μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής υπάρχει επιλογή να ανεβάσεις το όριο στα 500 ευρώ, ψάξε μήπως το βρεις.
-
09-05-24, 19:08 Απάντηση: e-banking #11591ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
-
09-05-24, 19:10 Απάντηση: e-banking #11592
-
11-05-24, 20:37 Απάντηση: e-banking #11593ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
-
14-05-24, 09:08 Απάντηση: e-banking #11594
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Συγνώμη για την ερώτηση επειδή είμαι εν κινήσει και δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή για να διαβάσω το PDF.
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι τώρα η χρέωση για ανάληψη μετρητών από πιστωτική κάρτα της Πειραιώς;
-
14-05-24, 09:31 Απάντηση: e-banking #11595
Bookmarks