Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
465. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,86%
  • Εθνική Τράπεζα

220 47,31%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,18%
  • Attica Bank

15 3,23%
  • Eurobank

168 36,13%
  • Άλλη

28 6,02%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 798 από 851 ΠρώτηΠρώτη ... 778788793796797798799800803808818 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 11.956-11.970 από 12755

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Μήπως ήταν «κάποτε» λογαριασμός μισθοδοσίας και τον κράτησες απλά μετά;

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marcus1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι καραγκιόζηδες της Eurobank μου έστειλαν προειδοποίηση ότι δεν έχω καταχωρημένο τηλέφωνο εργοδότη (!!!) και θα μου παγώσουν τις συναλλαγές στο λογαριασμό. Εντωμεταξύ όταν πάω να καταχωρήσω το τηλέφωνο του εργοδότη (υπόψη, δεν είναι καν λογαριασμός μισθοδοσίας) δεν μπορώ επειδή το θέλουν από το kyc-gov που ... καταχώρησε τα στοιχεία του ο ίδιος ο εργοδότης μου. Όποτε αυτοί οι κλόουν μάλλον ζητάνε να πάω στον αφεντικό να του τραβήξω το αυτί να κάνει πληρέστερες καταχωρήσεις στο gov.gr, or something?

Τέλος πάντων, τουλάχιστον είχαν την ευγένεια να μου προαναγγείλουν ότι θα παγώσουν το λογαριασμό (κάτι είναι κι αυτό) οπότε είχα περιθώριο να κάνω έμβασμα τις αποταμιεύσεις στις άλλες δύο τράπεζες που διατηρώ λογαριασμό, που δεν είναι πίθηκοι και δεν παγώνουν λογαριασμούς για έλλειψη... τηλεφωνικού αριθμού εργασίας (σοβαρά τωρα?).
    Καλα και η ALPHA δεν παει πισω ...

Μου βγαζει μυνημα για να "ενημερωσω το προφιλ " ....

Ελευθερος επαγγελματιας ειμαι. Φυσικο προσωπο .
    Απλα ειναι επαγγελματικος λογαριασμος λογω POS .

Επικαιροποιηση εχω κανει κανονικα μεσω απο το site .

Ντε και καλα πρεπει να παω σε καταστημα ???? για αγνωστο λόγο ???

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  ΑΑ.jpg 
Εμφανίσεις:  22 
Μέγεθος:  361,6 KB 
ID: 257473
    The gr81 .

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από griniaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα και η ALPHA δεν παει πισω ...

Μου βγαζει μυνημα για να "ενημερωσω το προφιλ " ....

Ελευθερος επαγγελματιας ειμαι. Φυσικο προσωπο .
    Απλα ειναι επαγγελματικος λογαριασμος λογω POS .

Επικαιροποιηση εχω κανει κανονικα μεσω απο το site .

Ντε και καλα πρεπει να παω σε καταστημα ???? για αγνωστο λόγο ???

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  ΑΑ.jpg 
Εμφανίσεις:  22 
Μέγεθος:  361,6 KB 
ID: 257473
    Να σας ενημερώσω το εξής όσον αφορά το KYC της Alpha. Ενώ είχα κάνει διασύνδεση με το gov πάω σε κατάστημα για άλλη δουλειά και μου ανοίγουν την καρτέλα, ήταν όλα ΚΕΝΑ. Αυτοί τώρα κάνουν μετάβαση από το δικό τους σύστημα στο CRM και το ERP της NEXI, όποτε δεν γίνεται σωστή μετάδοση δεδομένων. Πιστωτική κάρτα δεν μου έβγαζαν από την εφαρμογή. Με το που έστειλα αίτηση με τον παλιό τρόπο από την σελίδα τους κατευθείαν εγκρίθηκε. Άρα το egov KYC στην Alpha προσωρινά ξεχάστε το
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σας ενημερώσω το εξής όσον αφορά το KYC της Alpha. Ενώ είχα κάνει διασύνδεση με το gov πάω σε κατάστημα για άλλη δουλειά και μου ανοίγουν την καρτέλα, ήταν όλα ΚΕΝΑ. Αυτοί τώρα κάνουν μετάβαση από το δικό τους σύστημα στο CRM και το ERP της NEXI, όποτε δεν γίνεται σωστή μετάδοση δεδομένων. Πιστωτική κάρτα δεν μου έβγαζαν από την εφαρμογή. Με το που έστειλα αίτηση με τον παλιό τρόπο από την σελίδα τους κατευθείαν εγκρίθηκε. Άρα το egov KYC στην Alpha προσωρινά ξεχάστε το
    Κι εμένα ενώ παίρνει τα περισσότερα στοιχεία, έχει κενά κάποια ήσσονος σημασίας, νομίζω διεύθυνση ή τηλέφωνο και εμφανίζει συνέχεια την απαίτηση επικαιροποίησης.
    Για την ώρα το αγνοώ, ελπίζω να το διορθώσουν χωρίς να χρειαστεί να τρέχω σε κατάστημα.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εμένα ενώ παίρνει τα περισσότερα στοιχεία, έχει κενά κάποια ήσσονος σημασίας, νομίζω διεύθυνση ή τηλέφωνο και εμφανίζει συνέχεια την απαίτηση επικαιροποίησης.
    Για την ώρα το αγνοώ, ελπίζω να το διορθώσουν χωρίς να χρειαστεί να τρέχω σε κατάστημα.
    Εμένα δεν έπαιρνε την εργασία... πήγα σε κατάστημα και το έκαναν με το χέρι... από πότε είναι αυτή η μεταφορά των ERP? γιατί εμένα αυτό συνέβηκε πριν 1.5 χρόνο....
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα δεν έπαιρνε την εργασία... πήγα σε κατάστημα και το έκαναν με το χέρι... από πότε είναι αυτή η μεταφορά των ERP? γιατί εμένα αυτό συνέβηκε πριν 1.5 χρόνο....
    Δεν ξέρω απο πότε το ξεκίνησαν αλλά κάποια αλλαγή γίνεται με τα συστηματα τους.
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με βαση το μηνυμα σου ζητανε απο το νομιμο εκπροσωπο να ενημερωσει το προφιλ. Ενδεχεται επομενως να απαιτουν στοιχεια Beneficial Owner/Πραγματικου Δικαιουχου τα οποια ειναι υποχρεωτικα για εταιρικη οντοτητα για σκοπους KYC.
    Εχεις καταχωρησει στοιχεια της εταιρειας Μητρωο Πραγματικων Δικαιουχων?

https://www.gov.gr/ipiresies/epikhei...on-dikaioukhon

Μηπως αποκτουσαν απο εκει προσβαση να τα αντλησουν και ξεμπερδευες? Οι τραπεζες εχουν υποχρεωση απο το νομο AML να εχουν προσβαση στο Μητρωο οπως και στο eKYC και να αντλουν στοιχεια για να μην ταλαιπωρουν το ποπολο εκτος και αν τα στοιχεια σε αυτες τις πλατφορμες ειναι ελλιπη ή μη επικαιροποιημενα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Alpha Bank απο οσο θυμαμαι μπορεις να ανεβασεις και εσυ μονος σου δικαιολογητικα λχ λογαριασμο ΔΕΚΟ σε μορφη pdf και να κανουν μονοι τους την επιβεβαιωση λχ τηλεφωνου, διευθυνσης κτλ. Το ιδιο ισχυει φυσικα και για εκκαθαριστικο, μπορεις να ανεβασεις το πιο προσφατο και να κανουν την επικαιροποιηση εκεινοι αντι να τραβηξουν ετοιμα στοιχεια απο το eKYC.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Nova
    Router
    HG8145V5
    Path Level
    Interleaved
    Πήγε σήμερα ένα φίλος μου να ανοίξει μισθοδοσίας στην alhpa και πλήρωσε και 35€ για ασφάλεια. Είπε ότι αν δε υπογράψεις για ασφάλεια δε προχωράει η διαδικασία, αληθεύει;;;
    Τους έχουν κάνει τελικά δεδομένη την ασφάλεια;;
    [IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Godian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήγε σήμερα ένα φίλος μου να ανοίξει μισθοδοσίας στην alpha και πλήρωσε και 35€ για ασφάλεια. Είπε ότι αν δε υπογράψεις για ασφάλεια δε προχωράει η διαδικασία, αληθεύει;;;
    Γνωστή απάτη, έχει συζητηθεί εκτενώς. Προφανώς του πούλησαν αυτό (35€ κάθε χρόνο).
    Να ξαναπαει τη Δευτερα στον Δ/ντη του καταστηματος να την ακυρώσει,ενημερώνοντας οτι θα προβει σε ονομαστικη καταγγελια του υπαλληλου που τον παραπάνησε για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ στον τραπεζικο διαμεσολαβητη και στα κεντρικα της τράπεζας.(και να υποβάλλει άμεσα τη φόρμα παραπόνων.)

Απορώ όμως με το πόσο εύκολα ο κόσμος δέχεται να εξαπατηθεί και δεν αμφισβητεί όταν του λένε ανοησίες, και δεν μπαινει στον κόπο να κοιταξει το site της τραπεζας για τις χρεωσεις (ή υποτιθέμενες υποχρεωτικες χρεώσεις) και τις υπηρεσίες

Eπίσης δεν χρειαζόταν να πάει πουθενά, αρκούσε να κάνει τη διαδικασία δωρεάν απ το κινητό του:
    https://www.alpha.gr/el/idiotes/kata...s/neos-pelatis
    Ανοίξτε τον πρώτο λογαριασμό σας στην Alpha Bank από το κινητό σας, μέσα από την εφαρμογή myAlpha Mobile. Ολοκληρώνετε τα βήματα μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να πάτε καθόλου σε κατάστημα.

Τελος, δεν υφίσταται ανάγκη λογαριασμού "μισθοδοσιας". Οποιοσδήποτε τραπεζικός λογαριασμός ταμιευτηρίου είναι κατάλληλος για να του βάζει ο εργοδότης του τη μισθοδοσία.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 26-07-24 στις 13:16.

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Godian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήγε σήμερα ένα φίλος μου να ανοίξει μισθοδοσίας στην alhpa και πλήρωσε και 35€ για ασφάλεια. Είπε ότι αν δε υπογράψεις για ασφάλεια δε προχωράει η διαδικασία, αληθεύει;;;
    Πολύ μεγάλη μπαρούφα. Θα σου πουν οτιδήποτε για να σου πουλήσουν γιατί προφανώς θα πάρουν προμήθεια. Η ασφάλεια είναι εντελώς προαιρετική. Από ότι έχω δει και ακούσει, μπορεί να σου πουν ακόμη και ψέματα για να σε υποχρεώσουν να αγοράσεις. Επίσης ότι είπε και ο αποπάνω.
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Nova
    Router
    HG8145V5
    Path Level
    Interleaved
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2 για την ενημέρωση. Θα τον ενημερώσω.
    [IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    HOL - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Το είχα αναφέρει ξανά, στη Eurobank που πούλησαν ασφαλιστικό πακέτο στο παιδί μου (ασφάλιση πορτοφολιού) χωρίς καν να καταλάβει πως υπήρχε χρέωση, κάναμε την ακύρωση απευθείας στη Eurolife. Έχουν διαδικασίες και έχουμε το δικαίωμα, εύκολο ήταν και χωρίς τριβές με το κατάστημα κ.λπ. Εκτός από τον διευθυντή που πήρε ένα τηλέφωνο και έλεγε του παιδιού διάφορες παπαριές, ότι δεν είναι στο συμφέρον του και κάνει λάθος και τέτοια. Κι άντε μετά να τους εξηγήσεις πως οι τράπεζες είναι σοβαρά μαγαζιά και είναι απαραίτητο να έχουν λογαριασμούς
    hnesne

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Κλασικες τραπεζικες απατες χωρις ενημερωση ή με ψεμματα οτι ειναι υποχρεωτικο γιατι τα σαπακο ιδρυματα εδω και χρονια (αρχης γενομενης απο την Πειραιως του Σαλλα) εχουν γινει σουπερμαρκετ που προσπαθουν να πουλησουν τα παντα εκτος απο προιοντα (καταθεσεις, δανεια) οπως ασφαλιστικα και επενδυτικα προγραμματα απο τα οποια βγαζουν παχυλα μπονους τα μεγαλοστελεχη και μικρα μπονους οι υπαλληλοι που εχουν την πιεση να φερουν στοχους αλλιως κινδυνευουν οι αξιολογησεις τους και τρωνε και μπινελικια απο περιφερειακους και λοιπους κηφηνες που περιφερονται στα δικτυα χρονια τωρα και κανουν μπουλινγκ.

Τα ιδια που εκανε παλιοτερα και η Εθνικη οταν ηθελες να ανοιξεις λογαριασμο για να μπαινει το επιδομα ανεργιας που με το ζορι σου ανοιγαν ταμιευτηριο plus με 2 ευρω το μηνα συνδρομη αλλιως αρνιοντουσαν και σου ελεγαν δεν γινεται να ανοιξεις αλλιως λογαριασμο για επιδομα ανεργιας, και ας κοπανιοσουν στο διευθυντη οτι ειναι παρανομο και καταχρηστικο.
    Τα ιδια που κανουν ολες που χρεωνουν στη ζουλα ασφαλιστικα προιοντα τυπου ασφαλεια wallet, cyber security, κτλ κτλ.

Το μονο που ισως να ειχε αξια και το εχω κανει στο παρελθον συνειδητα ειναι η ασφαλιση δανειου ωστε σε περιπτωση ανεργιας ή απωλειας ζωης ή αναπηριας για 2 6μηνα να καλυψει η ασφαλιστικη τις δοσεις του δανειου και να παρεις και μερικες χιλιαδες ευρω ως αποζημιωση. Καθως σε δανεια μεγαλης διαρκειας δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη, το κοστος ηταν τοτε μικρο και επιμεριζοταν σε ολη τη διαρκεια του δανειου στη μηνιαια δοση επιβαρυνοντας την με 5 ευρω, ποσο ασημαντο αν θες να γλιτωσεις μερικες χιλιαδες ευρω στο μελλον απο απροβλεπτα γεγονοτα.
    Αντιστοιχα ισως καποιο προιον ασφαλισης υπολοιπου καρτας αν εχεις μεγαλα υπολοιπα και συναλλαγες για προστασια απο ανεργια, αναπηρια, θανατο κτλ. Ωστε να πληρωσει το ποσο των λογαριασμων για καποιους Χ μηνες η ασφαλιστικη. Και να παρεις εσυ ή συγγενεις αποζημιωση.

Οι ασφαλισεις ειναι στατιστικη. Ζυγιζεις την πιθανοτητα ελευσης του κινδυνου και του απροβλεπτου γεγονοτος, με το υψος και επιβαρυνση του αρνητικου αντικτυπου vs. το κοστος της ασφαλισης και το πιθανο κερδος που θα εχεις απο αυτη. Αν κρινεις οτι σε συμφερει και ακομα και αν δεν επελθει ο κινδυνος θα ειναι money well spend το κανεις. Αν οχι δεν το κανεις.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Η αλητεία είναι στο ότι τα προωθούν ως υποχρεωτικά. Και σε εμένα κάποια στιγμή είχα δει αυτόματα χρέωση στην πιστωτική μου κάρτα, και όταν πήγα από την τράπεζα και ρώτησα τι φάση, μου είχαν πει ότι είναι ασφάλιση κάρτας.
    Εντωμεταξύ εγώ δεν είχα υπογράψει τίποτα για ασφάλεια, και η συζήτηση είχε πάει κάπως:
    - Είναι για την ασφάλεια σας αν δεν μπορέσετε να την πληρώσετε να είστε καλυμμένος
    - Δηλαδή μπορώ να κάνω μαξ την κάρτα μου, και να πω δεν έχω να την πληρώσω;
    - Ε όχι, αυτό δε γίνεται. Είναι για συγκεκριμένες περιπτώσεις
    - Άρα αν θέλει η τράπεζα να είναι καλυμμένη ας κάνει πληρώσει αυτή την ασφάλεια αντί του πελάτη της, όχι εγώ.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    - Δηλαδή μπορώ να κάνω μαξ την κάρτα μου, και να πω δεν έχω να την πληρώσω;

Σελ. 798 από 851 ΠρώτηΠρώτη ... 778788793796797798799800803808818 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία