Σελ. 20 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 10151819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 286-300 από 355
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    πιστέυω πρέπει να λέμε ποιός σου πούλησε το σακί για 50 κιλά, και για ποιο λόγο δεν ξαναπήγες πάλι πίσω, να αγοράσεις ακόμα ένα σακί, και αφού στο έδινε για 50 κιλά να τον έβαζεσ να στο ζυγίσει. όσο αφόρα κάπου ποιο πάνω που διάβασα για τα σακιά των 10 euro.. απλα να πώ πως δουλεύουν μερικές μάντρες. ένα σακί με ξύλα μπορεί να είναι απο 35-45 κιλα, ανάλογα το ξύλο. Εάν το ξύλα οξυα δρυς , είναι περσινό. έχει δηλαδή μήνει στη μάντρα απο πέρσι. το τσουβάλι δεν ζυγίζει πάνω απο 20-25 κιλα. ξύλα απο πέρσι καμία σοβάρή μάντρα δεν μπορεί να έχει. το αντιλαμβάνεστε. μαιο - ιούνιο ξαναγεμίζουν. αρα (προσωπικα μιλαω) εαν εχω 100-200 τσουβαλια που ειναι ξερα και περσινα, επειδη και το να είσαι τόσο ξερό για μερικούς δεν κάνει, το πουλάω παλι ίδια τιμή όσο και τα τσουβάλια με τα 35-45 κιλα. τα τσουβάλια αυτα λοιπόν τα πουλάω και εγώ 10 ευρο.Φυσικά τους ενημερώνω ότι είναι εντελός ξερά και όποιος θέλει τα πέρνει. Φυσικά ο κάθε ένασ μπορεί να φέρει το τσουβαλάκι του και να επιλέξει όπως κάνει και στο μπακάλικο, το ιδανικό ξύλο που θέλει, στη συνέχεια τα πάει στη ζυγαρία, ζυγίζει τον εαυτό του, βλέπει ότι δεν κλέβει η ζυγαρία, ζυγίζει και το τσουβάλι που έχει γεμίσει, εχω δίπλα και ένα κομπιουτερακι για να υπολογίσει τα κιλα χ 18 λεπτα. και είμαστε όλοι ευχαριστιμένοι. απλά να αναφέρω ότι η ελιά έχει 20 λεπτα το κιλο, άρα το τσουβάλι της ελιας που εχει 45 κιλα χ 20 λεπτα 9 euro, + το τσουβαλακι + το οτι δεν καθετε μονοσ του να γεμιζει και με την προυποθεση οτι εμπιστευετε τη μαντρα μου, βγενει μια η αλλη (να αναφερο οτι τσουβαλια οξια και δρυσ εχουν 9 euro), τώρα έτσι όπως σας το αναφέρο, που ακριβός θεωρείτε το παράλογο? ευχαριστω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ospithas Εμφάνιση μηνυμάτων
    πιστέυω πρέπει να λέμε ποιός σου πούλησε το σακί για 50 κιλά, και για ποιο λόγο δεν ξαναπήγες πάλι πίσω, να αγοράσεις ακόμα ένα σακί, και αφού στο έδινε για 50 κιλά να τον έβαζεσ να στο ζυγίσει. όσο αφόρα κάπου ποιο πάνω που διάβασα για τα σακιά των 10 euro.. απλα να πώ πως δουλεύουν μερικές μάντρες. ένα σακί με ξύλα μπορεί να είναι απο 35-45 κιλα, ανάλογα το ξύλο. Εάν το ξύλα οξυα δρυς , είναι περσινό. έχει δηλαδή μήνει στη μάντρα απο πέρσι. το τσουβάλι δεν ζυγίζει πάνω απο 20-25 κιλα. ξύλα απο πέρσι καμία σοβάρή μάντρα δεν μπορεί να έχει. το αντιλαμβάνεστε. μαιο - ιούνιο ξαναγεμίζουν. αρα (προσωπικα μιλαω) εαν εχω 100-200 τσουβαλια που ειναι ξερα και περσινα, επειδη και το να είσαι τόσο ξερό για μερικούς δεν κάνει, το πουλάω παλι ίδια τιμή όσο και τα τσουβάλια με τα 35-45 κιλα. τα τσουβάλια αυτα λοιπόν τα πουλάω και εγώ 10 ευρο.Φυσικά τους ενημερώνω ότι είναι εντελός ξερά και όποιος θέλει τα πέρνει. Φυσικά ο κάθε ένασ μπορεί να φέρει το τσουβαλάκι του και να επιλέξει όπως κάνει και στο μπακάλικο, το ιδανικό ξύλο που θέλει, στη συνέχεια τα πάει στη ζυγαρία, ζυγίζει τον εαυτό του, βλέπει ότι δεν κλέβει η ζυγαρία, ζυγίζει και το τσουβάλι που έχει γεμίσει, εχω δίπλα και ένα κομπιουτερακι για να υπολογίσει τα κιλα χ 18 λεπτα. και είμαστε όλοι ευχαριστιμένοι. απλά να αναφέρω ότι η ελιά έχει 20 λεπτα το κιλο, άρα το τσουβάλι της ελιας που εχει 45 κιλα χ 20 λεπτα 9 euro, + το τσουβαλακι + το οτι δεν καθετε μονοσ του να γεμιζει και με την προυποθεση οτι εμπιστευετε τη μαντρα μου, βγενει μια η αλλη (να αναφερο οτι τσουβαλια οξια και δρυσ εχουν 9 euro), τώρα έτσι όπως σας το αναφέρο, που ακριβός θεωρείτε το παράλογο? ευχαριστω.
    παιδιά επειδή συνέχεια γίνεται λόγος για το κλέψιμο και για τα χλωρά ξύλα. Γιατί δεν προμηθευόσαστε μπρικέτες για να έχετε στάνταρ προιόν; αφού την κατάσταση των ελλήνων την ξέρουμε, όλοι πάνε για αρπαχτή. Μπορείτε να βρείτε μπρικέτες είτες από το μπρικέτες είτε από την βουλγαρία είτε από ....
    Εγω υπεύθυνα σας λέω οτι για ενεργειακό τζάκι δεν συγκρίνεται.....Εκτός εαν κάποιος έχει 3 χρονών πουρνάρι. Εγώ που έχω φτιάξει αποθήκη για καυσόξυλα χρησιμποιώ στο ενεργειακό τζάκι μπρικέτες με κανά ξύλο για συμπλήρωμα...
    Παραθέτω μια φωτο για τους δύσπιστους. δεν χάνεται κάτι εαν δοκιμάσετε. Εχει και λιγότερους ρύπους. Εαν παρόλαυτά θέλετε ξύλα για παραδοσιακούς λόγους τότε θα πρότεινα το καυσόξυλα κάρβουνα. Είναι υλοτόμοι με 20 χρόνια χονδρική στην Αθήνα....

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  mpriketa.jpg 
Εμφανίσεις:  19 
Μέγεθος:  287,5 KB 
ID: 118033
    μια μπρικέτα αυστριακή με μερικά καυσόξυλα. Δείτε την μπρικέτα φλόγα που βγάζει!! Τα ξύλα είναι για support

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    ενδιαφερον

ειναι βεβαια ακριβος ο τονος στα 400 ευρω σε σχεση με τα 120-150 του ξυλου αλλα αξιζει σαν οικονομια?
    VAMOS ARIS

Περιοχή
    127.0.0.1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/700
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    cisco887va+sec-k9
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενδιαφερον

εiναι βεβαια ακριβος ο τονος στα 400 ευρω σε σχεση με τα 120-150 του ξυλου αλλα αξιζει σαν οικονομια?
    η αυστριακή μπριγκέτα

Όνομα:  eidi-mpriketas.jpg 
Εμφανίσεις:  22 
Μέγεθος:  67,4 KB 
ID: 118048 έχει 3 και κάτι ψιλά το 10κιλο στο leroy merlin.
    Εγώ πάντως την πήρα 260ευρω τον τόνο. Οι απατεώνες της περιοχής μου (κάτοχοι cayene, lamborgini κλπ), την πουλάνε 370ευρω/τόνο! Οι ίδιοι κλαίγονται στους υπαλλήλους τους ότι δεν "βγαίνουν" και κάνουν μειώσεις μισθών/αυξήσεις ωρών.

Σαν υλικό είναι πολύ καλό (χωρίς πολύ κάπνα, στάχτες κλπ, χωρίς να λερώνει τζάμι, άμεσο ζέσταμα κλπ). Τη χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ξύλο λόγω κόστους (120ευρω το ξύλο, 260 η μπριγκέτα). Όταν έξω έχει -3 χρησιμοποιώ περισσότερες μπριγκέτες, ενώ όταν έχει +3 περισσότερο ξύλο. Από +7 και πάνω, μόνο ξύλο.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΠΑΛΛΗΝΗ
    Router
    Pirelli
    Σχετικά με τα καυσόξυλα, η λύση για την ελληνική πραγματικότητα δεν μπορεί να είναι άλλη απο τη πώληση του ξύλου με βάση τη μάζα του αλλά και με παράλληλη (δειγματοληπτική) μέτρηση της υγρασίας του με φορητό υγρόμετρο. Οι ζυγοί και τα υγρόμετρα πρέπει να είναι διαπιστευμένα.
    Ο έμπορος θα ζυγίζει και θα μετρά την υγρασία του ξύλου παρουσία του πελάτη. Εφόσον η μέση υγρασία ξεπερνάει τα αποδεκτά όρια του 20% (ή πιο κάτω) τότε ο πελάτης θα μπορεί (εάν το θέλει) να αγοράζει την ξυλεία αφού αφαιρεθεί η μάζα της επιπρόσθετης υγρασίας. Επίσης θα πρέπει να τιμωρείται η πώληση ξύλου με πολύ υψηλή υγρασία (>40%)
    Αυτό, σε συνδυασμό με ελέγχους απο κατάλληλους φορείς, θα διασφαλίσει διακινηση καυσόξυλων με αποδεκτή ποιότητα, καλύτερη καύση και μειωμένους ρύπους στην ατμόσφαιρα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pilnik Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδιά επειδή συνέχεια γίνεται λόγος για το κλέψιμο και για τα χλωρά ξύλα. Γιατί δεν προμηθευόσαστε μπρικέτες για να έχετε στάνταρ προιόν; αφού την κατάσταση των ελλήνων την ξέρουμε, όλοι πάνε για αρπαχτή. Μπορείτε να βρείτε μπρικέτες είτες από το μπρικέτες είτε από την βουλγαρία είτε από ....
    Εγω υπεύθυνα σας λέω οτι για ενεργειακό τζάκι δεν συγκρίνεται.....Εκτός εαν κάποιος έχει 3 χρονών πουρνάρι. Εγώ που έχω φτιάξει αποθήκη για καυσόξυλα χρησιμποιώ στο ενεργειακό τζάκι μπρικέτες με κανά ξύλο για συμπλήρωμα...
    Παραθέτω μια φωτο για τους δύσπιστους. δεν χάνεται κάτι εαν δοκιμάσετε. Εχει και λιγότερους ρύπους. Εαν παρόλαυτά θέλετε ξύλα για παραδοσιακούς λόγους τότε θα πρότεινα το καυσόξυλα κάρβουνα. Είναι υλοτόμοι με 20 χρόνια χονδρική στην Αθήνα....

Όνομα:  mpriketa.jpg 
Εμφανίσεις:  19 
Μέγεθος:  287,5 KB 
ID: 118033
    μια μπρικέτα αυστριακή με μερικά καυσόξυλα. Δείτε την μπρικέτα φλόγα που βγάζει!! Τα ξύλα είναι για support

Οι μπρικέτες δεν είναι άσχημη περίπτωση αλλά δυστυχώς θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι συνθήκες της ελληνικής πραγματικότητας: Η απουσία προδιαγραφών ποιότητας σε συνδυασμό με τη αθάνατη λαμογιά κάποιων συμπολιτών μας οδηγούν στη διακίνηση μπρικετών (και πελετ) με υψηλά ποσοστά τέφρας, μειωμένη θερμογόνο δύναμη και άλλες απαράδεκτες ιδιότητες.
    Θέλει προσοχή. Οι αυστριακοί γενικά έχουν σχετικό σύστημα τυποποίησης και σε γενικές γραμμές θα τους εμπιστευόμουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bablyk : 13-01-13 στις 21:50.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bablyk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχετικά με τα καυσόξυλα, η λύση για την ελληνική πραγματικότητα δεν μπορεί να είναι άλλη απο τη πώληση του ξύλου με βάση τη μάζα του αλλά και με παράλληλη (δειγματοληπτική) μέτρηση της υγρασίας του με φορητό υγρόμετρο. Οι ζυγοί και τα υγρόμετρα πρέπει να είναι διαπιστευμένα.
    Ο έμπορος θα ζυγίζει και θα μετρά την υγρασία του ξύλου παρουσία του πελάτη. Εφόσον η μέση υγρασία ξεπερνάει τα αποδεκτά όρια του 20% (ή πιο κάτω) τότε ο πελάτης θα μπορεί (εάν το θέλει) να αγοράζει την ξυλεία αφού αφαιρεθεί η μάζα της επιπρόσθετης υγρασίας. Επίσης θα πρέπει να τιμωρείται η πώληση ξύλου με πολύ υψηλή υγρασία (>40%)
    Αυτό, σε συνδυασμό με ελέγχους απο κατάλληλους φορείς, θα διασφαλίσει διακινηση καυσόξυλων με αποδεκτή ποιότητα, καλύτερη καύση και μειωμένους ρύπους στην ατμόσφαιρα.

- - - Updated - - -

Οι μπρικέτες δεν είναι άσχημη περίπτωση αλλά δυστυχώς θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι συνθήκες της ελληνικής πραγματικότητας: Η απουσία προδιαγραφών ποιότητας σε συνδυασμό με τη αθάνατη λαμογιά κάποιων συμπολιτών μας οδηγούν στη διακίνηση μπρικετών (και πελετ) με υψηλά ποσοστά τέφρας, μειωμένη θερμογόνο δύναμη και άλλες απαράδεκτες ιδιότητες.
    Θέλει προσοχή. Οι αυστριακοί γενικά έχουν σχετικό σύστημα τυποποίησης και σε γενικές γραμμές θα τους εμπιστευόμουν.
    Επίσης έχω να προτείνω τα καυσόξυλα αναστασόπουλος όπου κάθε καλοκαίρι τα έχει κάτω απο 150€.

Κάπου είδα μια τιμή 120€. Αφορά Αθήνα; Εαν ναι στείλτε κανα link

Περιοχή
    @ground
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    879 / 11.997
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Router
    Thomson Speedtouch 780(i)
    SNR / Attn
    11,5(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bxenos Εμφάνιση μηνυμάτων
    η αυστριακή μπριγκέτα

Εγώ πάντως την πήρα 260ευρω τον τόνο. Οι απατεώνες της περιοχής μου (κάτοχοι cayene, lamborgini κλπ), την πουλάνε 370ευρω/τόνο! Οι ίδιοι κλαίγονται στους υπαλλήλους τους ότι δεν "βγαίνουν" και κάνουν μειώσεις μισθών/αυξήσεις ωρών.

Σαν υλικό είναι πολύ καλό (χωρίς πολύ κάπνα, στάχτες κλπ, χωρίς να λερώνει τζάμι, άμεσο ζέσταμα κλπ). Τη χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ξύλο λόγω κόστους (120ευρω το ξύλο, 260 η μπριγκέτα). Όταν έξω έχει -3 χρησιμοποιώ περισσότερες μπριγκέτες, ενώ όταν έχει +3 περισσότερο ξύλο. Από +7 και πάνω, μόνο ξύλο.
    Οι μπρικέτες όντως είναι καλή περίπτωση,εγώ πήρα δοκιμαστηκά 2 συσκευασίες των 5 κιλών και σε συνδιασμό με ξύλο μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.Δεν ήξερα ότι έχει και το leroy,θα ρίξω μια ματιά γιατι η τιμή που αναφέρεις μου φαίνεται αρκετά καλή.

Περιοχή
    Αθήνα - Κ. Πατήσια
    Downloads
    33
    Uploads
    2
    Άρθρα
    4
    Ταχύτητα
    20480/1023
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    thomson speedtouch 585 v6
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bxenos Εμφάνιση μηνυμάτων
    η αυστριακή μπριγκέτα

Πάντως στο λινκ που δίνεις την πουλάνε με 400 ευρώ/τόνο. Αν οι απατεώνες της περιοχής σου την δίνουν με 360 να υποθέσω ότι αυτοί που προτείνεις είναι ήδη στον κορυδαλλό??

Περιοχή
    127.0.0.1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/700
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    cisco887va+sec-k9
    Path Level
    Fastpath
    Εβαλα τη φωτογραφία από το link που έβαλε κάποιος με αναφορά για 400 ευρω.
    Μετά από ερώτηση συμφορουμίτη, πήρα τηλ τον πωλητή (που αγόρασα το καλοκαίρι) και μου είπε τρέχουσα τιμή 300 ευρω (με το ΦΠΑ μέσα και απόδειξη φυσικά).
    Το καλοκαίρι θα ξαναπάει σε νορμάλ επίπεδα.

Στην περιοχή μου (Θεσσαλονίκη) ο Κ.... με cayen ο μπαμπάς και carrera ο γιός τα δίνουν 360/τόνο και ο Τ... (με bmw) 330.

Βέβαια αν τους την πέσει κανένας μπορούν να βρουν εύκολα δικαιολογίες... με 8000 έως 15000 αγοράζεις porche και ferrari από μεταχειρισμένα που δεν μπορούν να πουληθούν με την καμία στο φορολογικό παράδεισο (του Στουρνάρα) που ζούμε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλησπέρα σας, είμαι απο Κρήτη και τροφοδοτω μαντρες με καυσοξυλα! Εαν θέλετε βρεθείτε 10 ατομα να σας στείλω 26 τονους νταλικα με 125 ευρω τον τονο συν το φορτηγο θα παει περιπου στα 150 ευρω! Και διευκρινιζω μόνο ΕΛΙΑ!!!! Σκισμενα για σομπα και τζακι! Τόσο τα δίνουμε στους μαντραδες! Θα κερδίσετε 50ευρω στον τόνο συν τις κλεψιες!

Περιοχή
    ΓΚΥΖΗ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από credit24 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας, είμαι απο Κρήτη και τροφοδοτω μαντρες με καυσοξυλα! Εαν θέλετε βρεθείτε 10 ατομα να σας στείλω 26 τονους νταλικα με 125 ευρω τον τονο συν το φορτηγο θα παει περιπου στα 150 ευρω! Και διευκρινιζω μόνο ΕΛΙΑ!!!! Σκισμενα για σομπα και τζακι! Τόσο τα δίνουμε στους μαντραδες! Θα κερδίσετε 50ευρω στον τόνο συν τις κλεψιες!
    Καλό αυτό αλλά αντε να βρεις μεταφορέα να στα παει σπίτι....

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Εχω βρει μια μάντρα στα ΚΤΕΛ Κηφησού που ως τώρα ειναι οτι καλύτερο εχω βρει.

0.18€ την ελιά, αλλά το σημαντικότερο... σ τ ε γ ν η όσο δεν πάει άλλο.. !!
    Socii stamus Cadimus dividui

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Και καθώς ο χειμώνας σιγά σιγά φεύγει, να ρωτήσω τελικός, πώς αγοράστε ξύλα με το κιλό η με το κυβικό? Πόσοι από εσάς πήρατε τηλέφωνο σε μάντρα ρωτήσατε πόσο πάει το κυβικό και αμέσως μετά ρωτήσατε πόσα κιλά είναι το κυβικό  που είναι οι φίλοι αυτοί , που εδώ στο forum λεγανε ότι οι μαντράδες αγοράζουν 70-80 euro to κιλό ? (στην αττική????  ποιο πάνω είδα έναν φίλο που φέρνει με 120 euro to τόνο. Όταν εγω έλεγα ότι στην Αθήνα το Σεπτέμβριο αγοράζαμε μέχρι και 110 -130 μερικοί έλεγα ότι λέω ψέματα .
    Να κάνω μια αναδρομή??????? Σεπτέμβρη ο πελάτης.. ωρυόταν ότι ο Μαντράς είναι απατεώνας που δεν θέλει να πουλάει με το κυβικό !!!! όταν μπήκαν τα κρύα και έπρναν τηλέφωνο στη μάντρα για παραγγελίες τους λέγαμε 100 euro τα 500 κιλά (μαζί με την μεταφορά ανέβασμα κτλ κτλ ) και 110 το κυβικό. Και όλοι παράγγελναν με το κιλό. Επίσης η ποιο γελοία ερώτηση που έκανα ήταν πόσα κιλά ήταν το κυβικό!!!! Εάν το ξύλο είναι κομμένο πριν από μερικές ώρες θα είναι 750-800 κιλά. Εάν θα είναι περσινό θα είναι 400 ?????? εσύ κυβικό δεν θες???
    Όπως και να έχει φίλοι μου. Φέτος άνοιξαν (δίπλα μας) άλλες 8 μαντράδες, έτοιμοι για αρπαχτεί. Ναι είναι πολλοί που είναι αυτό που ονομάζετε απατεώνες.. αλλά είναι αστείο να προσπαθεί κάποιος να κάνει συναλλαγή με έναν τέτοιο επαγγελματία. ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ 150 ΤΟ ΤΟΝΟ, την περιμένετε?? Ότι βρήκατε την ευκαιρία? Όσο αφορά για τη μπριγκέτα.. είναι σαφώς μια καλή λύση.. ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ μεγάλη διακύμανση στη τιμή? Δεν θέλω να λογοφέρω πάλι με κανέναν εδώ μέσα φίλοι μου, απλά συζητάμε.

Περιοχή
    ΓΚΥΖΗ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei
    Παλι ξυνεις πληγες ....Τι έχεις να πεις για τη διαφήμιση στις στάσεις των λεωφορείων και μάλιστα σε μεγάλη αφίσα για 100 ευρω τον τόνο ? Απατεώνα θα τον βγαλεις και αυτόν ?
    Η μήπως θα βγάλεις απατεώνα και αυτόν που πήραμε 6 ατομα στα 125 ευρω τον τόνο και τα ξυλα ειναι σουπερ ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    καταρχήν, γιατι δεν δοκιμάζουμε να κάνουμε μια κουβέντα ρε φίλε μου... απλα συζητάμε.
    1) γιατι δεν πείρατε και οι 6 απο αυτόν που ήταν στην ταμπέλα? ή βασικά ασ έπερνες μόνος σου απο αυτόν απο την ταμπέλα με 100 euro
    2) όταν λέμε 180 euro ο τόνος, ΕΝΟΙΤΕ ότι εάν παραγγείλει κάποιο 6 τόνους θα έχει άλλη τιμή. 2 τόνοι 340 euro κτλ κτλ κτλ..
    Αλλά αυτόματα.. αναιρείς όλο το διάλογο όταν αναφέρεσε σε ταμπέλα με 100 ευρο το τόνο!!!! στειλε μου πμ την ταμπέλα αυτή και εγώ σου δίνω τα στοιχεία μου και δεσμευομαι εδω μέσα να σου φέρω 1 τόνο δώρο !! στο λόγο μου
    αλλα , είδες εγώ να προσβάλλω κάποιον εδο μέσα? γιατι έχεςι αυτο το ύφος? γιατι δεν παράγγελνες με το κυβικό να μπορείς να ελέγξεις τι θα παραλάβεις?? πριν το χειμόνα μας λέγατε απατεώνες που δεν πουλάγαμε με το κυβικό. Εαν θεωρήσετε (εστω για λίγο) ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι στην αθήνα αγοράζαμε απο 110-130 το τόνο οι μαντράδες. ΠΙΣΤΕΥΕΙ κανεισ οτι μπορώ να πουλήσω 140 - 150? το θέμα λοιπόν είναι να δεχτείτε το πόσο αγοράζουμε οι μαντράδες? σωστά? ασ μιλήσει λοιπον άλλος συναδελφος εαν εχει αγορασει φθηνοτερα. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ 90 EYRO ΠΕΥΚΟ και άκοπο.. οι τιμές 110-130 είναι για ξύλα κομένα σκισμένα έτοιμα για πώληση.

Το θέμα μου είναι γιατι δεν αγοράσατε με το κυβικό? (εγω αυτό είδα στη μάντρα μου... κανεισ δεν ήθελε με το κυβικο).

(ασ συζητήσουμε όμορφα και ήρεμα)

Σελ. 20 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 10151819202122 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Τι ξύλα για ενεργειακό τζάκι;
    Από Lagman στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-13, 14:15
  2. Βιολογικό τζάκι
    Από hamilcar στο φόρουμ Προσφορά
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-11, 00:57
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ
    Από FILENIA στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-11, 11:59