Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 33
    Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Αυτες οι ατοκες δοσεις μεσω πιστωτικης,
    δεν εχουν καποιες αλλες μηνιαιες ή εφ απαξ επιβαρυνσεις;
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manoulamou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι,εγώ επί το πλείστον έτσι ψωνίζω.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 04-02-11 στις 18:20. Αιτία: διευκρινησις
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Βασικά θέλει κάθε μήνα να πληρώνεις όλο το πόσο (υπόλοιπο) της κάρτας
    δεν είναι απαραίτητο να το πληρώσεις όταν μπει η δόση,

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Όταν το κατάστημα λέει 1000 ευρώ σε 10 άτοκες δόσεις εννοεί πως κάθε μήνα και για 10 μήνες στην κάρτα σου θα υπάρχει χρέωση 100 ευρώ και κάθε μήνα η τράπεζα θα πληρώνει στο κατάστημα αυτά τα 100 ευρώ.
    Αν εσύ δεν πληρώσεις κάποιο μήνα αυτά τα 100 ευρώ το κατάστημα θα τα πάρει από την εκδότρια της κάρτας και στην ουσία εσύ δανείζεσε 100 ευρώ από την τράπεζα με το επιτόκιο που έχει η κάρτα σου.
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giwrgosth Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν το κατάστημα λέει 1000 ευρώ σε 10 άτοκες δόσεις εννοεί πως κάθε μήνα και για 10 μήνες στην κάρτα σου θα υπάρχει χρέωση 100 ευρώ και κάθε μήνα η τράπεζα θα πληρώνει στο κατάστημα αυτά τα 100 ευρώ.
    Αν εσύ δεν πληρώσεις κάποιο μήνα αυτά τα 100 ευρώ το κατάστημα θα τα πάρει από την εκδότρια της κάρτας και στην ουσία εσύ δανείζεσε 100 ευρώ από την τράπεζα με το επιτόκιο που έχει η κάρτα σου.

Μα η κάρτα είναι καθαρά πιστωτική, δεν είναι δηλαδή χρεωστική ώστε να έχεις μέσα τα λεφτά, όποτε κάθε μήνα τραβάει τα 100 ευρώ και στα περνάει σαν κανονική χρέωση στην κάρτα που πρέπει εσύ να πληρώσεις πριν την ημερομηνία λήξης της πληρωμής

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα η κάρτα είναι καθαρά πιστωτική, δεν είναι δηλαδή χρεωστική ώστε να έχεις μέσα τα λεφτά, όποτε κάθε μήνα τραβάει τα 100 ευρώ και στα περνάει σαν κανονική χρέωση στην κάρτα που πρέπει εσύ να πληρώσεις πριν την ημερομηνία λήξης της πληρωμής
    Εννοείτε αυτό, γράφω "Αν εσύ δεν πληρώσεις κάποιο μήνα... "
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

Περιοχή
    3 λαλούν & 2 χορεύουν
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    11200/840
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    NetFaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 23.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manoulamou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι, καμία άλλη επιβάρυνση. Διαιρείς το ποσό με τον αριθμό των δόσεων και αυτό πληρώνεις κάθε μήνα.

Όπως το λέει, είναι παγίδα αν πληρώνεις μόνο την ελάχιστη καταβολή. Ουσιαστικά πληρώνεις το τοκοχρεολύσιο σχεδόν καθόλου κεφάλαιο και το υπόλοιπο τοκίζεται με το τρέχον επιτόκιο (περίπου 17%, όχι λίγο έτσι?)
    Αν όμως πληρώνεις ΟΛΟ το ποσό κάθε μήνα, τότε δεν επιβαρύνεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ με τόκους, και εννοώ καθόλου.
    Αν βέβαια δε πληρώσεις τίποτα, τότε εκτός από το τρέχον επιτόκιο, επιβαρύνεσαι με το ληστρικό και παράνομο ηπερημερίας επιτόκιο, που φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Βασικά θέλει κάθε μήνα να πληρώνεις όλο το πόσο (υπόλοιπο) της κάρτας
    δεν είναι απαραίτητο να το πληρώσεις όταν μπει η δόση,
    Έτσι, ακριβώς

Ανάλογα με τη σύμβαση με τη τράπεζα, σε πολλές συμβάσεις η τράπεζα πληρώνει απευθείας όλο το ποσό στον έμπορο (π.χ. 1000€, στο παράδειγμά σου), αλλά στο πελάτη το βάζει σε δέκα διαφορετικούς μηνιαίους λογαριασμούς το ποσό των 100€

Η κάθε πιστωτική, έχει ένα πιστωτικό όριο (οι απλές περίπου 5.000€).
    Όταν κάνεις μία αγορά των 1000€ σε δέκα δόσεις (για να ακολουθήσω το ποιο πάνω παράδειγμα), τότε αφαιρείται από το πιστωτικό σου το ποσό των 1000€, και σου μένουν 4000€ για αγορές. Ναι αφαιρείται όλο το ποσό του "εγκεκριμένου δανείου", γιατί ουσιαστικά αυτό είναι.
    Κάθε μήνα που εσύ θα βάζεις 100€ (είπαμε παιδιά πάντα όλο το ποσό, και όχι ελάχιστη καταβολή) τότε αυξάνεται κατά 100€ το μήνα μέχρι να ξαναφτάσει τις 5.000€, όπου έχεις εξοφλήσει.

sdikr: η πιστωτική έχει και αυτή όριο, όπως περιγράφω παραπάνω.

Οπότε αν πληρώνουμε κάθε μήνα όλο το ποσό, τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, και βγαίνουμε εμείς κερδισμένοι και όχι η τράπεζα.

Προσοχή τώρα: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τη σύμβαση που έχει υπογράψει ο έμπορος με τη τράπεζα, να σου λέει στο προϊόν ότι κοστίζει π.χ. 100€ και όταν πας στο ταμείο και πας να πληρώσεις με πιστωτική να στο προσαυξήσει (είτε είναι με άτοκες δόσεις, είτε είναι με εφάπαξ χρέωση).

Μπορείς όμως, και αν πρόκειται για κάποιο μικρό κατάστημα και όχι αλυσίδες και τέτοια, να του πεις ότι εδώ λες 100€, αν στο πληρώσω μετρητά? Τότε συνήθως σου κατεβάζουν τη τιμή, (αυτό δεν είναι ούτε λαμογιά, ούτε παράνομο)

Η τράπεζα κατακρατάει από τον έμπορο ένα ποστοστό για να έχει μηχανάκι στο μαγαζί του, καθώς και μία μηναία συνδρομή.

Η πιστωτική είναι πολύ καλό και εξυπηρετικό εργαλείο, αν γίνει σωστή χρήση.
    Εγώ χρησιμοποιώ 10-12 χρόνια, δεν έχω πληρώσει ούτε 1€, σε τόκους ενώ ταυτόχρονα έχω κερδίσει, ασύρματα τηλέφωνα, ταξίδια, διάφορες οικοσυσκευές, όπως και σημαντικές επιστροφές χρημάτων (ιδιαίτερα, όταν η ASPIS, είχε 5% επιστροφή για κάθε αγορά με τη κάρτα της)

Βγήκα εντελώς OFF?, εντάξει συγχωρέστε με
    "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
    Αποποίηση Ευθύνης: Πριν ζητήσετε τα ρέστα για οτιδήποτε ξανακοιτάξτε το user name μου.

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από asxetos22 Εμφάνιση μηνυμάτων

Η κάθε πιστωτική, έχει ένα πιστωτικό όριο (οι απλές περίπου 5.000€).
    Όταν κάνεις μία αγορά των 1000€ σε δέκα δόσεις (για να ακολουθήσω το ποιο πάνω παράδειγμα), τότε αφαιρείται από το πιστωτικό σου το ποσό των 1000€, και σου μένουν 4000€ για αγορές. Ναι αφαιρείται όλο το ποσό του "εγκεκριμένου δανείου", γιατί ουσιαστικά αυτό είναι.
    Κάθε μήνα που εσύ θα βάζεις 100€ (είπαμε παιδιά πάντα όλο το ποσό, και όχι ελάχιστη καταβολή) τότε αυξάνεται κατά 100€ το μήνα μέχρι να ξαναφτάσει τις 5.000€, όπου έχεις εξοφλήσει.

sdikr: η πιστωτική έχει και αυτή όριο, όπως περιγράφω παραπάνω.

Οπότε αν πληρώνουμε κάθε μήνα όλο το ποσό, τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, και βγαίνουμε εμείς κερδισμένοι και όχι η τράπεζα.

Προσοχή τώρα: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τη σύμβαση που έχει υπογράψει ο έμπορος με τη τράπεζα, να σου λέει στο προϊόν ότι κοστίζει π.χ. 100€ και όταν πας στο ταμείο και πας να πληρώσεις με πιστωτική να στο προσαυξήσει (είτε είναι με άτοκες δόσεις, είτε είναι με εφάπαξ χρέωση).

Μπορείς όμως, και αν πρόκειται για κάποιο μικρό κατάστημα και όχι αλυσίδες και τέτοια, να του πεις ότι εδώ λες 100€, αν στο πληρώσω μετρητά? Τότε συνήθως σου κατεβάζουν τη τιμή, (αυτό δεν είναι ούτε λαμογιά, ούτε παράνομο)

Η τράπεζα κατακρατάει από τον έμπορο ένα ποστοστό για να έχει μηχανάκι στο μαγαζί του, καθώς και μία μηναία συνδρομή.

Η πιστωτική είναι πολύ καλό και εξυπηρετικό εργαλείο, αν γίνει σωστή χρήση.
    Εγώ χρησιμοποιώ 10-12 χρόνια, δεν έχω πληρώσει ούτε 1€, σε τόκους ενώ ταυτόχρονα έχω κερδίσει, ασύρματα τηλέφωνα, ταξίδια, διάφορες οικοσυσκευές, όπως και σημαντικές επιστροφές χρημάτων (ιδιαίτερα, όταν η ASPIS, είχε 5% επιστροφή για κάθε αγορά με τη κάρτα της)

Βγήκα εντελώς OFF?, εντάξει συγχωρέστε με

Εδώ θα διαφωνήσω, έχω αγοράσει πολλά πράγματα ενώ κανονικά θα είχε βαρέσει κόκκινα το όριο της κάρτας, αλλά με 12 δόσεις και περάσαν κανονικά

Περιοχή
    3 λαλούν & 2 χορεύουν
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    11200/840
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    NetFaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 23.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εξαρτάται, είπαμε, από το εκάστοτε πιστωτικό όριο και τη σύμβαση με τη τράπεζα.
    Εμένα για παράδειγμα, τώρα, όλες οι κάρτες μου έχουν περίπου 10.000€ όριο η κάθε μία
    (ελπίζουν οι τράπεζες, ότι θα παρασυρθώ και θα αρχίζω να αγοράζω αβέρτα έτσι ώστε να μη μπορώ να εξοφλήσω και να μπλέξω με τους τόκους)

Τα έβαλες κάτω δηλαδή, και το ποσό σε ένα μήνα ήταν πάνω από 5.000€?
    Αυτό που έγραψα, το αντιμετώπισα, αρκετά παλαιότερα και το είχα ψάξει, για αυτό το έγραψα.
    Αποποίηση Ευθύνης: Πριν ζητήσετε τα ρέστα για οτιδήποτε ξανακοιτάξτε το user name μου.

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Νομίζω, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πως στην περίπτωση των δόσεων η κάρτα θα δει την πρώτη δόση και όχι όλο το ποσό, οπότε αν η δόση είναι 100 ευρώ, το πιστωτικό όριο 5.000 και το χρεωστικό υπόλοιπο 4.800 θα το δεχθεί και θα πας στα 4.900.
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από asxetos22 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξαρτάται, είπαμε, από το εκάστοτε πιστωτικό όριο και τη σύμβαση με τη τράπεζα.
    Εμένα για παράδειγμα, τώρα, όλες οι κάρτες μου έχουν περίπου 10.000€ όριο η κάθε μία
    (ελπίζουν οι τράπεζες, ότι θα παρασυρθώ και θα αρχίζω να αγοράζω αβέρτα έτσι ώστε να μη μπορώ να εξοφλήσω και να μπλέξω με τους τόκους)

Τα έβαλες κάτω δηλαδή, και το ποσό σε ένα μήνα ήταν πάνω από 5.000€?
    Αυτό που έγραψα, το αντιμετώπισα, αρκετά παλαιότερα και το είχα ψάξει, για αυτό το έγραψα.
    Το όριο είναι 3000 και μέσα σε έναν μήνα γίνανε αγορές ύψους 4500 (σε διαφορετικές δόσεις από 6 έως 12)

ίσως να πρέπει να τα κάνουμε μια μεταφορά, γιατί έχει ενδιαφέρον το θέμα

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    Καθηστε ρε παιδια. Εγω πηρα κατι με δοσεις (πλαισιο) και επειδη τον τριτο μηνα θελησα να το πληρωσω πηγα στην τραπεζα( marfin egnatia) και μου ειπαν δε γινεται. Μπορεις μονο λεει να βαλεις τα λεφτα στην καρτα και απλα να τραβιουνται αυτοματα οι δοσεις αφου θα εχεις ηδη μεσα χρηματα.

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από morfeas-dsl- Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθηστε ρε παιδια. Εγω πηρα κατι με δοσεις (πλαισιο) και επειδη τον τριτο μηνα θελησα να το πληρωσω πηγα στην τραπεζα( marfin egnatia) και μου ειπαν δε γινεται. Μπορεις μονο λεει να βαλεις τα λεφτα στην καρτα και απλα να τραβιουνται αυτοματα οι δοσεις αφου θα εχεις ηδη μεσα χρηματα.
    Σωστό, αφού η κάρτα βλέπει μόνο το ποσό της τρέχουσας δόσης και όχι το συνολικό, οπότε δεν μπορεί να σε χρεώσει για όλο το ποσό.
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

Περιοχή
    3 λαλούν & 2 χορεύουν
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    11200/840
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    NetFaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 23.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Νομίζω, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πως στην περίπτωση των δόσεων η κάρτα θα δει την πρώτη δόση και όχι όλο το ποσό, οπότε αν η δόση είναι 100 ευρώ, το πιστωτικό όριο 5.000 και το χρεωστικό υπόλοιπο 4.800 θα το δεχθεί και θα πας στα 4.900.
    Φίλε μου, εμένα μου έχει τύχει, και είχα πολλαπλές επικοινωνίες με την εν-λόγω τράπεζα, αλλά όπως είπα αρκετά παλαιότερα, δε νομίζω να έχει αλλάξει αυτό.

P.S. Μου αρέσει η υπογραφή σου, μου ταιριάζει γάντι

Το όριο είναι 3000 και μέσα σε έναν μήνα γίνανε αγορές ύψους 4500 (σε διαφορετικές δόσεις από 6 έως 12)

ίσως να πρέπει να τα κάνουμε μια μεταφορά, γιατί έχει ενδιαφέρον το θέμα
    Αγαπητέ μου admin κάνε μία μεταφορά, εσύ μπορείς!

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ
    Από vlad στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-10, 21:38
  2. Κλειστό pc σημαίνει και μη ακτινοβολία από το router?
    Από JHRoss στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-08, 08:57
  3. Πώς γίνεται αυτό και σημαίνει τίποτα;
    Από nina421 στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-08, 23:07
  4. Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-07, 04:51
  5. Πιστωτικές κάρτες κ.α..
    Από MariaTs. στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-06, 17:18

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία