Χθες έκανα μέσω ebanking έκδοση μιας κάρτας WEBUY και επέλεξα ο Κωδικός Επαλήθευσης CVC να μου αποσταλεί με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό μου. Η έκδοση έγινε χθες κατά τις 1 το βράδυ. Ωστόσο δεν μου έχει έρθει ακόμα κάποιο μήνυμα στο κινητό μου από την τράπεζα. Έχει κανένας άλλος τέτοια κάρτα; πόσο καιρό κάνει να σου έρθει το μήνυμα με τον κωδικό;
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
02-03-11, 14:51 Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ #1
-
02-03-11, 14:54 Απάντηση: Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ #2
Άμεσα έπρεπε να το είχες λάβει, κάλεσέ τους
-
02-03-11, 14:57 Απάντηση: Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ #3
Θα έπρεπε να έχει έρθει εκείνη την στιγμή...
Έχει βγει σίγουρα η κάρτα...Δοκίμασε να εκδόσεις καινούργια
-
02-03-11, 15:03 Απάντηση: Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ #4
Παρατήρησα ότι για φόρτιση αποφόρτιση χρειάζεται η υπηρεσία phone banking. Αυτή η υπηρεσία έχει χρεώσεις; δεν λέει στο site τους τίποτα.
........Auto merged post: chralexo πρόσθεσε 4 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Η κάρτα έχει βγει την βλέπω.
Παρατήρησα ότι στο 3 βήμα της έκδοσης βγήκε ένα μήνυμα του συστήματος τους
unable to call function.... xml
Όσοι ασχολούνται με προγραμματισμούς ξέρουν ότι αυτά βγαίνουν όταν κάτι δεν έτρεξε σωστά.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chralexo : 02-03-11 στις 15:03. Αιτία: auto merged post
-
02-03-11, 15:39 Απάντηση: Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ #5
Την ίδια κάρτα την είχα ενεργοποιήσει μέσω WINBANK πριν δύο χρόνια. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην υπηρεσία δεν χρειαζόταν το phone banking.
Επειδή είχα κάνει κάποιο λάθος την πρώτη φορά, την επανέκδοσα και όλα εντάξει.
-
02-03-11, 15:48 Απάντηση: Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ #6
-
02-03-11, 16:53 Απάντηση: Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ #7
-
02-03-11, 17:11 Απάντηση: Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ #8
Παρόμοια Θέματα
-
Virtual prepaid WeBuy, από την Τράπεζα Πειραιώς.
Από ipo στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 153Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-09, 21:50 -
evoice+προπληρωμενη καρτα (giftcard-τραπεζα αττικης)
Από Avatar στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-05, 18:00 -
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.: Τα συστήματα της Τράπεζας Πειραιώς μπλόκαραν τους δράστες - Σχολιασμός δημοσιευμάτων
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-04, 05:35
Bookmarks