ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ PVC ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ;
Εμφάνιση 1-15 από 22
-
04-04-11, 13:54 Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #1
-
04-04-11, 14:01 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #2They see me postin', they hatin'...
-
04-04-11, 14:37 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #3
Ευχαριστώ πολύ
θέλει πολύ διάβασμα
-
05-04-11, 17:45 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #4
Επειδη εχω παρακολουθησει αρκετα το παραπανω site κ με λιγα λογια ''δεν ξερουν τι αλωνιζουν'' (εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις), θα σου ελεγα αλουμινιο με κλειστα ματια... Ωραιες οι επεξηγησεις, οι πινακες κ οι μελετες αλλα οι εφαρμογες κ οι κατασκευες που μπορεις να κανεις με το αλουμινιο ειναι τεραστιες στον αριθμο σε σχεση με το πλαστικο. εχω δουλεψει κ τα δυο υλικα σαν κατασκευαστης κουφωματων κ ταπλαστικα ειναι τραγικα. σκεψου το πιο απλο... τι μπορεις να κανεις με μια φαλτσετα σ ενα τετοιο κουφωμα ή με εναν αναπτηρα σε ποση ωρα μπορεις να το παραβιασεις... αυτα
-
05-04-11, 18:08 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #5
όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας θα διαφωνήσω! Απ' ότι γνωρίζω έχουν εσωτερικό προφίλ αλουμινίου! Τώρα για το θέμα των εφαρμογών έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες. αλλά νομίζω πως για ένα χρήστη που θέλει να αλλάξει τις μπαλκονόπορτες είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις! Στα συν ότι έχουν πολύ καλή ανταπόκριση το χειμώνα χωρίς να υδροστατούν καθόλου! Αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία! Τα έχει η αδελφή μου εδώ και 6 χρόνια, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα!!!
-
05-04-11, 20:28 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #6
Το θεμα ειναι αρκετα περιπλοκο κ δεν μπορω να στο εξηγησω αναλυτικα μεσω ιντερνετ. εσωτερικα εχουν σιδηρο, εκτος αυτου δεν ειναι σ ολο το κουφωμα που σημαινει οτι εχει τρωτα σημεια.Ακομη κ τα κινουμενα μερη του ειναι ευαισθητα κ αν σπασουν θελει αλλαγη ολο το φυλλο. ας σπασει ενα τζαμι...το ιδιο. Τεσπα... περι ορεξεως...
-
05-04-11, 20:43 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #7
Πλεον υπαρχει και συνδυασμός αλουμινίου στην εξω μερια με PVC από μέσα. Οι μεγαλες εταιριες προτεινουν το συγκεκριμενο.
-
06-04-11, 12:09 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #8
Αυτό με το τζάμι που λες δεν ισχύει!
Αλλάζει πολύ εύκολα!!! Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, επειδή κυκλοφορούν διάφορα είδη, εγώ αναφέρομαι σ'αυτά!
-
16-04-11, 13:57 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #9
Μου φαινονται επιεικως απαραδεκτα σαν κουφωματα .... τι να σου πω. Δεν θελω καν να το συζητησω, οχι γιατι δεν μπορω να σε πεισω οτι ειναι αχρηστα, απλα το υλικο ειναι εντελως ακυρο κ δεν θελω να μπαινω σε τεχνικες λεπτομεριες. Βεβαια ο καθενας οτι θελει βαζει...ειδικα τωρα με την κριση που οι διαφορες στην τιμη αλουμινιου-πλαστικου ειναι κ φαινονται τεραστιες, η τελικη επιλογη δεν στηριζεται παντα στο ''οτι πληρωνεις παιρνεις'' κ ισως καποιος θελει να το ξαναπληρωσει σε 4-5χρονια...λολ. Γουστα ειναι αυτα!
-
16-04-11, 14:56 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #10
Εγώ σου είπα τη γνώμη μου επειδή τα έχω χρησιμοποιήσει και τα μεν και τα δε! Από θέμα σφάλειας το μόνο που έχω να σου πω είναι να μην σε βάλουν στο μάτι, γιατί έτσι και σε βάλουν και φρούριο να το έχεις κάνει θα μπουν!
-
09-05-11, 16:54 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #11
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να βρώ ενεργειακό επιθεωρητή, έχω κάνει αίτηση στην Τράπεζα για το πρόγραμμα "εξοικονομώ κατ΄οίκον" και μου είπε η τράπεζα να καλέσω ενεργιακό επιθεωρητή για να κάνει την πρώτη ενεργειακή επιθεώρηση......!!!
-
09-05-11, 18:19 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #12
Κι εμεις ξεκιναμε τις διαδικασιες σιγα-σιγα
1η Ενεργειακή Επιθεώρηση
Μητρώο Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών &
Αρχείο Ενεργειακών Επιθεωρήσεων
-
10-05-11, 12:44 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #13
Thanks!!!
-
10-05-11, 14:33 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #14
Τελικά αποφάσισες?! PVC ή αλουμίνιο?!
-
10-05-11, 14:35 Απάντηση: Κουφώματα PVC ή Αλουμίνιο???? #15
το θεμα κοστους εχει μεγαλη διαφορα ή οχι?
Παρόμοια Θέματα
-
Αλουμίνια κουφώματα - Αξιολόγηση εργασίας
Από PGouv στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 70Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-15, 22:31 -
Κουφώματα : επάλληλα ή ανοιγόμενα;
Από Avatar στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-13, 21:57 -
ΠΑΛΜΙΚΟ ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Από NARCOSYNTHESIS στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-11, 23:47 -
Dell Inspiron 15R - Core i3-370M 2.40 GHz - 15.6" TFT LED - 5010-3387 - Αλουμίνιο
Από manva στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-10, 12:59
Bookmarks