Καλησπέρα,
Εαν κάποιος γνωρίζει μπορεί να μου πεί, εαν δέχονται σε ταμίο καταστήματος Eurobank να καταθέσω σε λογαριασμό (δικό μου) κέρματα? Αν ναι, έχουνε μηχάνημα μετρήματος, σωστα?
Εχω περίπου ~150 ευρω σε 50-λεπτα + 1-ευρα (με κάποια 20-λέπτα/10-λεπτα μέσα).
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-15 από 68
-
11-05-11, 18:40 Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #1"..The Force Shall Set Me Free!!!"
-
11-05-11, 18:44 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #2
Λογικά ναι.
-
11-05-11, 22:25 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #3
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σχετικά. Τα κέρματα είναι χρήματα όπως και τα χαρτονομίσματα. Εάν δεν τα δεχτούν, παραβαίνουν τον νόμο και διαπράττουν αδίκημα. Το να μην αναγνωρίζεις το εθνικό νόμισμα είναι παράνομο. Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα είναι και ποινικό.
Δεν είναι δικό σου πρόβλημα ούτε η καταμέτρηση ούτε η αποθήκευση παρά μόνο η μεταφορά στον τόπο της συναλλαγής.Υ.Γ. Όταν το πρόβλημα δεν είναι R.T.F.M. τότε σίγουρα είναι P.E.B.K.A.C.
Μην πετάτε συσκευασίες και manual τουλάχιστον όχι πριν βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που σας παρέχει κάποια συσκευή.
Katsoulinos...
-
11-05-11, 22:30 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #4
-
11-05-11, 22:53 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #5
Βασικά είναι σε τι ταμία θα πέσεις.
Καλό είναι να τα έχεις διαχωρίσει (ανά αξία νομίσματος) σε ξεχωριστά σακουλάκια.
Συνήθως αυτά που παίρνουν οι ταμίες της τράπεζας απο χονδρέμπορους που προμηθεύουν ψιλικά-περίπτερα τα κρατάνε στην άκρη και τα δίνουν (τηλεφωνικώς) όπως είναι σε σουπερ-μαρκετ,πολυκαταστήματα που τα χρειάζονται και δε τα βρίσκουν.Ουτε καν τα μετράνε.
Για ιδιώτες δε γνωρίζω.
-
12-05-11, 00:41 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #6
Έχω βρεθεί σε παρόμοια περίπτωση με εσένα. Μια πρακτική λύση (και αυτό που έκανα εγώ) είναι να τα δώσω στο περίπτερο της γειτονιάς που τα ήθελε πολύ. Αν είναι 50λεπτα-1ευρα όπως περιγράφεις, τότε θα είναι και εύκολο το μέτρημα
Γενικά πάντως, καταστήματα όπως περίπτερα/παντοπωλεία/μανάβικα/φούρνοι κλπ τα θέλουν πολύ.>> James Randi <<--- A man to admire, a man to respect
Linux4Coffee
You'll never know what you're missing until you try Arch
"Next time you want to buy a computer, consider buying a mac (and installing Windows/Linux on it). Even after five years, when it's cheap chinese hardware is obsolete there will be someone ignorant enough to buy it for ten times the price."
-
12-05-11, 00:54 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #7
-
12-05-11, 08:41 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #8
Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή, ξέχνα τη Eurobank ή την ό,ποια τράπεζα. Παρ,ότι είναι υποχρεωμένεοι να τα πάρουν, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει να πας στην τράπεζα και να σταθείς στην ουρά, και ενδεχομένως να εκνευριστείς με την αντίδραση του ταμία, ενώ ο μικρομαγαζάτορας της γειτονιάς σου, που θα πήγαινες έτσι κι αλλιώς, θα σου πει και ευχαριστώ.
-
12-05-11, 09:23 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #9
Υποχρεωμενοι νομικα να τα δεχονται ειναι ΟΛΟΙ εντος Ε.Ε. πολλω δε μαλλον οι τραπεζες.
ΟΜΩΣ τις εχω ικανες μεχρι και προμηθεια... καταμετρησης να μας ζητησουν
επειδη θα απασχολησουμε τον υπαλληλο απο αλλες πιο επικερδεις συναλλαγες!!!
Το εχει κανει ηδη τουλαχιστον ενα καταστημα της Τραπεζης Κυπρου.
Ακομη και στη λαϊκη μια χαρα τα δεχονται αλλά προσεξτε την... στρογγυλοποιηση!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 12-05-11 στις 09:30.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
12-05-11, 10:36 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #10
Μήπως ξέρουμε και τι του απάντησαν manoula mas?
-
12-05-11, 10:51 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #11
οταν αλλάζαμε δραχμή σε ευρω μου ειχε δώσει ενα μικρο σακουλάκι με κέρματα ο πατέρας μου σττη Γερμανια να τα αλλάξω σε euro! Παω στη eurobank κ ξεκιναει η ταμιας τα μα κ τα μου οπότε πατάω ενα μαλλωμα κ φεύγω (+κλείσαμε ενα λογαριασμό που ειχαμε με αιτιολογια κακη εξυπηρέτηση)!
Τη ίδια μερα ειχα πάει στην Πειραιώς που με ειχανε εξυπηρετήσει πολυ σωστά! Ετσι κερδίζεις πελατες απλα κ ωραία!
-
12-05-11, 11:33 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #12
Το είχα ακούσει (απο γνωστούς μου) οτι κάποια καταστήματα έχουν/δημιουργούν πρόβλημα. Απλα δεν ήξερα αν έχουν το δικαίωμα....
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις θα σας πώ τι έγινε τελικά αυριο που θα πάω
ΥΓ:Επειδή θέλω να τα καταθέσω τα λεφτά και ουτως η άλλως θα πάω στην τράπεζα δεν ψήνομαι να τα αλλάξω σε ψιλικατζίδικο."..The Force Shall Set Me Free!!!"
-
12-05-11, 11:36 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #13
-
12-05-11, 12:26 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #14
H λυση ειναι απλη παιδια:
Και εγω εχω το ιδιο θεμα (κουμπαρα)αλλα προτιμω να παω σε μαγαζι γιατι εκει θα σε παρακαλανε. Για τις τραπεζες δεν υπαρχει θεμα. Καθε υποκαταστημα ΠΡΕΠΕΙ να εχει και τουλαχιστον ενα καταμετρητη κερματων (οπως εχουν και για χαρτονομισματα). Απλως για να γλιτωνετε τη ταλαιπωρια καλο ειναι να εχετε διαχωρησει τα κερματα γιατι το μηχανημα δε κανει διαχωρισμο (τα ακριβα μοντελα τα κανουν αλλα ελαχιστα υποκαταστηματα το εχουν, κυριως κεντρικα).
Θεωρητικα τη διαδικασια αυτη τη κανει ο υπευθηνος ταμειου και επειδη μπορουν να βαριουντε ή αυτος/η να "χωσει" καποιον αλλον σιγουρα θα προσπαθησουν να κανουν τη ζωη δυσκολη με την εννοια της χρονικης διαρκειας.
Αυτα τα ολιγα!
-
12-05-11, 16:32 Απάντηση: Κατάθεση Κερμάτων Eurobank #15
Παρόμοια Θέματα
-
Καθαρισμός κερμάτων
Από DreamAxe στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-11, 14:52 -
Προθεσμιακή κατάθεση
Από Settler στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 67Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-11, 15:16 -
oscommerce - eurobank online
Από hansp στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 30-10-10, 12:13 -
τράπεζα Eurobank
Από zilldion στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-09, 23:35 -
ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΒΟΗΘΕΙΑ ! ! !
Από johnyb98 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-06, 01:15
Bookmarks