Εμφάνιση 1-12 από 12
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μήπως κάποιος χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά drums; Σκέφτομαι να βάλω σε χώρο ένα σετάκι κρουστών, όχι κάτι πολύ ακριβό, αλλά στα φτηνά σετ, χάνεις σε ποιότητα ήχου. Η άλλη επιλογή είναι κάποια ηλεκτρονικά σετ από drums, yahama και roland έχουν κάποια μοντέλα που φαίνονται καλά. Από ήχο φαίνονται αρκετά καλά, και μάλιστα μπορείς να αυξομειώνεις τον ήχο ώστε να μην ενοχλείς σε ακατάλληλες ώρες. Από την άλλη αυτό που θέλω να ρωτήσω, εάν χρησιμοποιεί κάποιος τέτοιο σετ είναι κατά πόσο τα νοιώθεις "ψεύτικα" όταν παίζεις, πόση διαφορά έχει από το να παίζεις αληθινά.

Περιοχή
    ΤΑΥΡΟΣ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10016/1022
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    Zyxel
    Εξαρτάται από το μοντέλο.
    Εγώ έχω ένα παλιό μοντέλο της Roland το TD-6 kit, με rubber pads. Η αίσθηση είναι αρκετά διαφορετική και κουράζονται και περισσότερο τα χέρια. Σε αυτά που έχουν mesh-head τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Για να δεις τι εννοώ, δες αυτό που είναι μικτή κατάσταση. Το snare είναι mesh ενώ τα υπόλοιπα είναι rubber (ίσως λίγο εξελιγμένο, δεν τα έχω δει από κοντά).

Γενικά για διαμέρισμα νομίζω ότι τα ηλεκτρονικά είναι η καλύτερη λύση. Επίσης, αν πρόκειται να κάνεις μικρά live, στη μεταφορά είναι η μέρα με τη νύχτα με τα πραγματικά drums. Τα μαζεύεις και μπαίνουν σε ένα σάκο και έφυγες...
    Think for yourself.
    Question Authority.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Εγώ θα σου πρωτινά αυτό το σετ τις millennium http://www.thomann.de/gr/electronic_drumsets.html οικονομικό και σχετικά καλό για την αξία του, το δοκίμασα το πήρε ένας γνωστός μου από την άλλη βέβαια καμιά e-drum δεν μπορεί να δώσει το feeling και τις δυναμικές που έχεις με μια ακουστική.... τεσπα για practice είναι οκ..

Το avatar του μέλους hemlock
    Το μέλος hemlock δεν είναι συνδεδεμένο Τι εννοείς δεν ξέρεις πως το deadline ειναι ΑΥΡΙΟ?
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Στειλε ενα Pm στον BlindG ...Κατι παραπανω θα ξερει σαν drummer...
    ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gedi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξαρτάται από το μοντέλο.
    Εγώ έχω ένα παλιό μοντέλο της Roland το TD-6 kit, με rubber pads. Η αίσθηση είναι αρκετά διαφορετική και κουράζονται και περισσότερο τα χέρια. Σε αυτά που έχουν mesh-head τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Για να δεις τι εννοώ, δες αυτό που είναι μικτή κατάσταση. Το snare είναι mesh ενώ τα υπόλοιπα είναι rubber (ίσως λίγο εξελιγμένο, δεν τα έχω δει από κοντά).

Γενικά για διαμέρισμα νομίζω ότι τα ηλεκτρονικά είναι η καλύτερη λύση. Επίσης, αν πρόκειται να κάνεις μικρά live, στη μεταφορά είναι η μέρα με τη νύχτα με τα πραγματικά drums. Τα μαζεύεις και μπαίνουν σε ένα σάκο και έφυγες...

Ακριβώς, για διαμέρισμα. Δεν ξέρω πόσο παλιό είναι αλλά αυτό που έχεις είναι από τα high end σετ από ότι βλέπω, μόνο και μόνο επειδή είναι Roland. Σίγουρα θα προτιμήσω κάτι σε mesh heads αλλά δε θέλω να πάω στο χιλιάρικο. Μέχρι 500-600 ευρώ θα έδινα. Βλέπω τα διάφορα φτηνά millenium και δεν ξέρω πόσο ποιοτικά είναι. Επίσης θέλω διπλή μπότα οπωσδήποτε, αν γίνεται να τη δινουν από την αρχή ακόμα καλύτερα. Είδα μία ενδιαφέρουσα περίπτωση πχ το Roland HD1. Πολύ΄compact, mesh head snare, τα υπόλοιπα rubber. Έχει δέκα σετ ήχους λέει. Ο ένας από αυτούς μετατρέπει τα δύο πεντάλια (που δίνουν μόνο ηλεκτρονικά το σήμα, δεν υπάρχει bass drum από πίσω) σε διπλή μπότα. Το σετ ήχων ροκ μου φάνηκε αρκετά καλό, έχει βέβαια κάτι άλλα σετ ήχων εντελώς γελοία. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και ψάχνω, τουλάχιστον ένα snare mesh head και τα υπόλοιπα ας είναι rubber, και οπωσδήποτε διπλή μπότα στην τιμή που είπα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από botnick Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θα σου πρωτινά αυτό το σετ τις millennium http://www.thomann.de/gr/electronic_drumsets.html οικονομικό και σχετικά καλό για την αξία του, το δοκίμασα το πήρε ένας γνωστός μου από την άλλη βέβαια καμιά e-drum δεν μπορεί να δώσει το feeling και τις δυναμικές που έχεις με μια ακουστική.... τεσπα για practice είναι οκ..

Ενδιαφέρον αυτό το κατάστημα, δεν το ήξερα και αναρωτιόμουν πως θα τα παραγγείλω, με τις εξωφρενικές τιμές των αντιπροσώπων εμπόρων της Ελλάδας. Τα Millenium δεν έχω καταλάβει βέβαια αν είναι custom φτιαγμένα και από ότι είδα κυκλοφορούν και σε άλλες χώρες με άλλα ονόματα (το mps 100 ως dd502 στην αγγλία). Γιατί διαβάζω ότι και μόνο το όνομα Roland ή Yamaha σε σχέση με το Millenium, σε πάει κατευθείαν σε άλλη κατηγορία;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μάλλον η millennium είναι θυγατρική εταιρία η τις Rolland η τις Yamaha αυτό που ξέρω είναι ότι για φτηνά τύμπανα είναι ok Επίσης θα μπορούσες να κάνεις το δικό σου custom drum-set που είναι το ιδανικότερο για σένα αναλόγως με χρήματα που διαθέτεις και τις ανάγκες σου αυτό είναι το ιδανικότερο νομίζω.. Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι Νο 1 στην ευρωπη στης online αγορές λειτουργεί πολλά χρονιά είναι αξιόπιστο και έχει πάρα πολλή χαμηλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω τον 300 ευρώ...

Περιοχή
    ΤΑΥΡΟΣ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10016/1022
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    Zyxel
    Το δικό μου δεν είναι high-end set, το αντίθετο, όταν το πήρα πριν σχεδόν μια δεκαετία ήταν το entry-level μοντέλο.

Για το Roland HD1 θα σου έλεγα όχι. Δεν έχει καν μπότα (πόσο μάλλον που θέλεις διπλή), δεν έχει αρκετούς/σοβαρούς ήχους, γενικά προσπέρασέ το.

Για την διπλή μπότα, δεν ξέρω σε λεπτομέρεια όλα τα πακέτα που κυκλοφορούν, αλλά αρκετά set δεν συμπεριλαμβάνουν καν πετάλι μπότας, άσχετα αν το δείχνουν στη φωτογραφία (συνήθως το αναφέρουν στα details ή στα ψιλά γράμματα).
    Για διπλό πετάλι σίγουρα θα χρειαστεί να αγοράσεις extra...

Για τα Millenium, δεν νομίζω ότι είναι θυγατρική κάποιας γνωστής εταιρείας. Επίσης, δεν έχω παίξει ποτέ, οπότε δεν ξέρω να σου πω για την ποιότητά τους.

Κοίτα και τα Alesis, γενικά έχουν καλό όνομα.

Ο Thomann είναι εγγύηση, πάρα πολλοί μουσικοί αλλά και χομπίστες από την Ελλάδα ψωνίζουν από εκεί. Αν βρεις κάτι μην το φοβάσαι...

Τέλος, κοίτα και αυτό εδώ το thread
    Think for yourself.
    Question Authority.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gedi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δικό μου δεν είναι high-end set, το αντίθετο, όταν το πήρα πριν σχεδόν μια δεκαετία ήταν το entry-level μοντέλο.

Για το Roland HD1 θα σου έλεγα όχι. Δεν έχει καν μπότα (πόσο μάλλον που θέλεις διπλή), δεν έχει αρκετούς/σοβαρούς ήχους, γενικά προσπέρασέ το.

Για την διπλή μπότα, δεν ξέρω σε λεπτομέρεια όλα τα πακέτα που κυκλοφορούν, αλλά αρκετά set δεν συμπεριλαμβάνουν καν πετάλι μπότας, άσχετα αν το δείχνουν στη φωτογραφία (συνήθως το αναφέρουν στα details ή στα ψιλά γράμματα).
    Για διπλό πετάλι σίγουρα θα χρειαστεί να αγοράσεις extra...

Για τα Millenium, δεν νομίζω ότι είναι θυγατρική κάποιας γνωστής εταιρείας. Επίσης, δεν έχω παίξει ποτέ, οπότε δεν ξέρω να σου πω για την ποιότητά τους.

Κοίτα και τα Alesis, γενικά έχουν καλό όνομα.

Ο Thomann είναι εγγύηση, πάρα πολλοί μουσικοί αλλά και χομπίστες από την Ελλάδα ψωνίζουν από εκεί. Αν βρεις κάτι μην το φοβάσαι...

Τέλος, κοίτα και αυτό εδώ το thread

Ωραία, να μην το φοβάμαι λοιπόν το μαγαζί και να αγοράσω από εκεί, ευχαρίστως. Ψάχνω λοιπόν τα millenium. Από αυτά που έχει λογικά θα ψάξω για mesh heads, σωστά; Από τα mps 100, 300, 400, 600, από ότι βλέπω το σετ 300 έχει φουλ mesh heads. Με τιμή που τη δίνω άνετα. Με έχει μπερδέψει όμως: για το mps300 με mesh heads δίνει τρία διαφορετικά σετ.

Βάση τιμής:

1 http://www.thomann.de/gr/millenium_mps300_edrumset.htm

Πολύ ωραία, το mps 300. Σκέτο.Όλα τα κομμάτια με mesh heads.

2 http://www.thomann.de/gr/millenium_m...pecial_set.htm

To ίδιο, αλλά με διαφορετικό snare, όλα mesh heads από ότι φαίνεται, θα πρέπει λογικά να είναι πολύ καλύτερο το snare, για να κοστίζει από μόνο του 80 παραπάνω ευρώ από το 1

3
    http://www.thomann.de/gr/millenium_m...0_drum_set.htm

Το ίδιο πάλι, με καρεκλάκι και μπαγκέτες, αλλά λέει και με mps100 drum set, δηλαδή αν βλέπω και καταλαβαίνω καλά, τον εγκέφαλο του mps 100; Μα καλά, δεν έχει το mps 300, δικό του εγκέφαλο;;; Δηλαδή τα 1 και 2 είναι σκέτα χωρίς τον εγκέφαλο που τα θέτει σε λειτουργία; Υπέθεσα ότι mps 100, 300, 400, 600, έχουνε το καθένα από έναν εγκέφαλο που είναι πιο εξελιγμένος σε κάθε μοντέλο με περισσότερους ήχους κλπ. Έκανα λάθος; Βέβαια θα τους ρωτήσω τι συμβαίνει με αυτό, αλλά απλά ρωτάω, μήπως συνηθίζεται να πουλιούνται σκέτα (άχρηστα) τα σετ και να βάζεις όποιον εγκέφαλο επιλέξεις που ΟΜΩΣ τον αγοράζεις ξεχωριστά;

Όσο για την διπλή μπότα του Roland HD1 δες

http://www.youtube.com/watch?v=R7e4R3F0dfk

από το 1:04 και μετά..

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ξεθάβω το τόπικ για τον απλούστατο λόγο οτι ενδιαφέρομαι για φθηνά-ηλεκτρονικά drums . Είμαι εντελώς αρχάριος και θέλω κατι για αρχή ,αλλά με δυνατότητα για double pedals .(Έστω extra part) .

Φίλε μου κατέληξες τελικα σε κάποιο από τα παραπάνω της Millenium ? Εχεις να μου πεις καποιες εντυπώσεις ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papia_dyths Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεθάβω το τόπικ για τον απλούστατο λόγο οτι ενδιαφέρομαι για φθηνά-ηλεκτρονικά drums . Είμαι εντελώς αρχάριος και θέλω κατι για αρχή ,αλλά με δυνατότητα για double pedals .(Έστω extra part) .

Φίλε μου κατέληξες τελικα σε κάποιο από τα παραπάνω της Millenium ? Εχεις να μου πεις καποιες εντυπώσεις ?

Νσι κστέληξσ κάπου μετά από αρκετό ψάξιμο, αλλά όχι σε Μιλλένιουμ, έχω από το καλοκαίρι το σετ Alesis DM8 Pro. Πλέον έχω προχωρήσει αρκετά και στο παίξιμο και σε ηχογραφήσεις απλές ή midi. Δε θα έλεγα ότι μου βγήκε και τόσο φθηνά, μαζί με καλούτσικο διπέταλο Pearl γύρω στα 200, με καρεκλάκι και μπαγκέτες είχε βγει ένα χιλιάρικο στο σύνολο. Πρόσφατα έδωσα άλλα 200 για δύο ακόμα εξτρά μονοφωνικά κύμβαλα.

Μπες στο noiz.gr έχει πληροφορίες πολλές.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Σημαντικό είναι και τι βλέψεις υπάρχουν για το set.
    Π.χ. μόνο για practice, μελλοντικό 'κανονικό' set κτλ.

Για να μάθεις τα βασικά βολεύεσαι και με practice pads για αρχή.
    Τα φθηνά drum sets ναι μεν σου δίνουν μια ευχαρίστηση παραπάνω από τα απλά pads αλλά σε περιορίζουν σε πολλούς τομείς όταν ξεπεράσεις το στάδιο του τελείως αρχάριου.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hodad Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημαντικό είναι και τι βλέψεις υπάρχουν για το set.
    Π.χ. μόνο για practice, μελλοντικό 'κανονικό' set κτλ.

Για να μάθεις τα βασικά βολεύεσαι και με practice pads για αρχή.
    Τα φθηνά drum sets ναι μεν σου δίνουν μια ευχαρίστηση παραπάνω από τα απλά pads αλλά σε περιορίζουν σε πολλούς τομείς όταν ξεπεράσεις το στάδιο του τελείως αρχάριου.
    Αυτό είναι το πρόβλημα. Παίρνεις κάποιο μοντέλο για αρχάριους και επειδή δεν ξέρεις πως θα τα πας και λόγω χρημάτων. Τώρα πχ, εγώ που έχω εξαντλήσει τα +2 εξτρά κομμάτια που παίρνει, εκτός από τα 6 στάνταρ που είχε, θα πρέπει να πάρω καινούριο εγκέφαλο, που θα είναι πάνω από 500άρικο.. είχα αμφιβολίες για το πως θα τα πάω, αλλά συνεχίζω με ενθουσιασμό αλλά πλέον είμαι με limitations λόγω του σετ.

Παρόμοια Θέματα

1. Ηλεκτρονικα
    Από kostas007 στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-10, 00:49
  2. XBOX 360 Guitar Hero Drums
    Από Whiteyez στο φόρουμ Προσφορά - Ανενεργές Αγγελίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-10, 11:14
  3. Aφαιρεση drums από mp3 ή wav
    Από user1 στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-08, 01:33
  4. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-08, 10:31