Καλημερα.
Παρατηρω το εξης προβλημα και ηθελα να δω αν ειναι γενικο.
Οποτε χρησιμοποιω το utorrent (συγκεκριμενα το v 2.2.1 τωρα) μετα απο λιγα λεπτα, 10 εως 20, δεν μπορω πια να σερφαρω.
Δεν ανοιγουν οι σελιδες, λες και δεν εχω ιντερνετ ή μετα απο επανειλημενα reloads στην καθε σελιδα εμφανιζεται error "connection timed out".
Eκτος αυτου, παρολο που συνεχιζω να seedαρω, μολις γινει update ο tracker εμφανιζεται ως offline με το γνωστο αποτελεσμα να μην καταχωρουνται τα στατιστικα στο ratio σου στον tracker.
Δινει την εντυπωση λες και "μπουκωνει" το router και δεν μπορει να διαχειριστει αλλα connections.
Oι μονες λυσεις που εχω βρει ειναι κλεισιμο του utorrent οπου σιγα-σιγα επανερχονται τα πραγματα στ αφυσιολογικα τους στον firefox ή κλεισιμο-ανοιγμα του ρουτερ απο το κουμπι οπου μολις συγχρονισει πεταει παλι μεχρι να ξανανοιξω το utorrent και φτου απ'την αρχη.
To εχει παρατηρησει κανενας αλλος και μηπως βρηκατε λυση;
Info:
Τις περισσοτερες φορες απλα seedαρω διχως να κατεβαζω παραλληλα οποτε δεν πρεπει να ειναι θεμα bandwidth.
To router ειναι το speedtouch 780 της netone
Firewall σε windows και router ειναι off. Χρησιμοποιω μονο το comodo στο οποιο ειναι ανοιχτο το utorrent.
Δεν εχω αλλαξει τιποτα στο setup μου απο πριν 3 μηνες που ειχα netone με ποτε παρομοιο προβλημα.
Η συνδεση ειναι στα 8mbit.
Και μερικα στατιστικα αν βοηθησουν καποιον
![]()
Εμφάνιση 1-13 από 13
Θέμα: Πρόβλημα με Utorrent
-
27-08-11, 14:30 Πρόβλημα με Utorrent #1:o Mozilla Firefox χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση αυτού του ποστ.
-
27-08-11, 15:15 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #2
Έχεις ανοίξει την θύρα στο router για το utorrent;
Πρέπει να ρυθμίσεις τις συνδέσεις και το upload του utorrent, γι' αυτο μάλλον δεν ανοίγουν οι σελίδες. Ψάξε στο forum μου φαίνεται υπάρχει ανάλογο θέμα
-
27-08-11, 15:28 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #3
Δεν εχω κανει τιποτα στο ρουτερ σχετικα με το utorrent οπως δεν ειχα κανει τιποτα και με την netone.
Το θεμα μου δεν ειναι το utorrent, ειναι οτι δεν μπορω να σερφαρω παραλληλα.
Σε αναλογα θεμα που βρηκα στο υποφορουμ της cyta δεν ειχε σχεση με το surfing αλλα με το portforwarding που δεν εχω τετοιο προβλημα. :/:o Mozilla Firefox χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση αυτού του ποστ.
-
27-08-11, 15:49 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #4
Ρίξε μια ματιά εδω
1) Πόρτα συγκεκριμένη στο utorrent (ή οποιοδήποτε άλλο client), μεγαλύτερη κατά προτίμηση από 30000 σε νούμερο και η ίδια πόρτα ανοιχτή από το router!(www.portforward.com ο καλύτερος οδηγός)
2)Περιορισμός του upload από το utorrent στο 80% της μέγιστης ταχύτητας σου(προτείνω στο 50% γιατι έχω ει καλύτερα αποτελέσματα.Δηλαδη για 256 upload θα βάλεις περίπου 10-13kbps upload!
3)Ενεργοποίηση DHT στο utorrent
4)Allow utorrent σε οποιοδήποτε firewall ακόμη και των windows!
5)Περιορισμός του download στο 95% της μέγιστης ταχύτητας για να μην "μπουκώνει" η γραμμή.Δηλαδή για 2048 θα βάλεις 200kpbs περίπου!
6)απενεργοποίηση του QoS στα windows!
7)global connections 220 για 2048kbps
ΥΓ. Μην συγκρίνεις με το προηγούμενο πάροχο. Εγω στην forthnet με εως 24 σερνόμουνα και τώρα στον ΟΤΕ με 2 είμαι καλά για την ταχύτητα που έχω
-
27-08-11, 15:59 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #5
ανοίγεις το utorrent setup guide και εκεί που λεει your upload speed θα το κάνεις 384 και μετα save and exit , και πες μας αν συνεχίζει
Gentoo Linux, οδηγός εγκατάστασης
ASUS P8Z77-V @1908 || Intel Core i5 3570K || Windows 10 Enterprise LTSB || G.skill F3-12800CL10-16GBXL || GX-550W || GTX680-DC2T-2GD5 || SAMSUNG 830 256 GB || WDC WD1002FAEX-00Y9A0 || iHAS124 C LL0G || Hyper 612S || Define R3 Usb3.0 || HP LP1965
-
27-08-11, 21:25 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #6
Καταρχας φιλε σε ευχαριστω που ασχοληθηκες.
1)Η πορτα που εχω ανοιχτη ειναι 50000+ και οπως φαινεται και στο 2ο screenshot δεν εχει προβλημα, ειναι κανονικα ανοιχτη.
2)upload εχω 1mbit δλδ 100kb και το εχω περιορισει στα 50. Δεν αλλαξε τιποτα.
3)Ενεργοποιημενο
4)Checked
5) Στα 8mbit κατεβαζω με 700-800. Το εχω στα 600. Αλλα και παλι το προβλημα παρουσιαζεται οταν δεν κατεβαζω τιποτα και μονο seedαρω μοναχα 5 torrent.
6)Aυτο δεν ξερω τι ειναι. Βοηθας λιγο; (windows 7 utl 64bit)
7)Exω βαλει 100 και παλι επιμενει το θεμα.
Εχεις δικιο για τον προηγουμενο παροχο αλλα συγκρινω και με το πρωτο διμηνο στην Cyta που δεν υπηρχε αυτο το θεμα. Εδω και 10 μερες εμφανιστηκε.
@Vtester θα το δοκιμασω και αυτο και θα σου απαντησω αυριο.
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.:o Mozilla Firefox χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση αυτού του ποστ.
-
27-08-11, 21:44 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #7
Υποθέτω πως κάνει reboot το router. Την επόμενη φορά που θα στο κάνει, άνοιξε το interface του router και τσέκαρε το status του (ή απλά δες τα λαμπάκια του).
Εκτός από τα global connections, δοκίμασε να μειώσεις το number of upload slots per torrent (βάλε το 5 ή 6). Επίσης στο connections per torrent βάλε κάτι μεταξύ 50-70.
-
28-08-11, 01:01 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #8
Ναι ναι ! Ρίξε και άλλο τα connections σου όπως προανέφερε και ο προηγούμενος !
Και εμένα μ'είχε εμφανίσει παρόμοια συμπεριφορά ! Tcp/udp flooding λέγεται και φταίει το ρούτερ από την "μάνα" του . Έχει πολύ μικρή μνήμη και δεν αντέχει πολλάπλά connections ......
-
28-08-11, 01:23 Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #9
-
28-08-11, 03:35 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #10
Οι τελευταιες εκδοσεις του utorrent να ξερεις οτι δεν κλεινουν παντα απο μονες τους. Με αποτελεσμα να τρεχει στο background ενω δεν φαινεται στην επιφανεια εργασιας.
Ειναι καλυτερα καθε φορα που θα το κλεινεις να ανοιγεις και ενα
task manager για να δεις εαν εχει κλεισει η οχι.
Εαν δεν εχει κλεισει τοτε να το κλεινεις εσυ.
Τυχόν αναφορά σε γατούλη/γύρο/μπούρδα δικιά μου, έχει πάντα αυτό το βλέμμα.
-
28-08-11, 11:32 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #11
Εννοείς ότι κάνει minimize στην notification area ή ότι απλά έχει πρόβλημα και τρέχει ακόμα η διεργασία και μετά τον τερματισμό;
-
28-08-11, 12:47 Re: Πρόβλημα με Utorrent #12
Μην γραφετε ανακριβειες εαν δεν ξερετε.
Ανεκαθεν το εκανε αυτο το μtorrent, αλλα μονο εαν του το πεις.
Στα settings στην ενοτητα UI settings υπαρχουν οι παρακατω επιλογες που κανουν ακριβως αυτο που αναφερουν:
-minimize to tray
-close to tray
Εαν απενεργοποιησεις την πρωτη οταν κανεις minimize παει στην taskbar και οχι στο tray.
Εαν απενεργοποησεις την δευτερη οταν πατας τον τερματισμο (χ) κλεινει τελειως εαν οχι απλα θα κανει close στο tray και δεν θα κλεισει.
-μtorrent 3 build 25422 x64-
-
28-08-11, 13:46 Απάντηση: Πρόβλημα με Utorrent #13
Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις.
Η λυση ηταν κατι πολυ πιο απλο που κακως δεν πηγε το μυαλο μου απο την αρχη και τσαντιστηκα κιολας.
Ψαχνωντας το foroum σε παρομοια προβληματα βρηκα αυτο το ποστ και βαση αυτου ξηλωσα το utorrent 2.2.1 και εβαλα το 2.0.4 και ολα ως δια μαγειας δουλευουν κανονικα.
Συγνωμη για την ταλαιπωρια. :/:o Mozilla Firefox χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση αυτού του ποστ.
Παρόμοια Θέματα
-
utorrent προβλημα
Από ntebis στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 42Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-09, 15:25 -
utorrent προβλημα
Από sonick_del στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-09, 22:53 -
Προβλημα με utorrent
Από BENZIN στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-08, 21:19 -
πρόβλημα με utorrent
Από billy_wretzky στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-07, 02:04 -
Πρόβλημα με το uTorrent
Από wesker στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-07, 01:50
Bookmarks