Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 22
    Το avatar του μέλους ergreco
    ergreco Guest
    -Θέλω να γίνω IRCop αλλά μάλλον δεν είμαι αρκετά κρετίνος , τι θα μπορούσα να κάνω;

-Αγαπητέ αναγνώστη , ποτέ μη λες ποτέ.Όλοι εχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε αυτο που αποζητούμε , αρκεί να το πιστέψουμε και να ακολουθήσουμε τη σωστή στρατηγική.Μερικές συμβουλές που θα μπορούσαμε να σου δώσουμε είναι οι εξής:

α)ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ : Ο σωστός IRCop περνά μεγάλο μερος της μέρας του μπροστα του , κατα προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή.Άρχισε να μαθαίνεις ονόματα,διαστάσεις, εθνικότητες, παρουσίες, τίτλους φιλμ από όλες τις πορνοντίβες.Επίσης κατά την αναπαραγωγή του υλικού θα πρέπει να λαμβανείς τη σωστή σταση σώματος ενός IRCop (επικλινής προς την οθόνη ,με τη γλώσσα εκτός, μάτια γουρλωμένα και να σταζουν σάλια)

β)ΡΟΜΠΑ: Το http://roba.in.irc.gr/ είναι ο δικτυακός τόπος που πρέπει να γίνει το « στέκι » σου.Κάνε οσο περισσότερα posts μπορείς , κανε τον ρουφιάνο (οι IRCopers κάνουν παρέα ΜΟΝΟ με ρουφιάνους), κάνε τέλως πάντων οτιδήποτε μπορείς ώστε να σε μάθουν όλοι στο roba.gr

β)ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ: Οι μικροί σε ηλικία θαμώνες υπάρχουν μόνο για να τους περιγελούμε.Άρχισε να κάνεις εξάσκηση : όσο μικρότεροι τοσο καλύτερα , προτιμούνται οι ηλικίες κάτω των 15 που είναι πιο εύπιστοι.Οδηγησέ τους πάντα να πουν κάτι που μπορεί στον κόσμο να μην φανεί αστειο αλλά οι υπόλοιποι IRCopers σίγουρα θα βρουν αστείο (βλέπε σημειο β)

γ)ΥΠΕΡΟΨΙΑ: Ο IRCop είναι σιωπηλός τυπος, δεν μιλάει ούτε καν για να εξηγήσει τον λόγο που κάνει κάποιον kill.O IRCop είναι σιωπηλός τύπος γιατί είναι και παντογνώστης, και οι παντογνώστες δεν μιλάνε , ούτε καν αν κάποιος που έχει κάποιο πρόβλημα τους ρωτάει μερικά απλά πράγματα.Θυμήσου, το IRC φτιάχτηκε για να γελάς με τους άσχετους (βλεπε σημειο β)

δ)ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Ο σωστός IRCop διεκδικεί όλους τους χρήστες θηλυκού γένους.Ούτως η άλλως αφού χρηισμποιούν το ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ είναι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.Στις γυναικες αρέσουν οι άντρες με εξουσία , ποσο μάλλον οι IRCopers.Μην αφήνεις ευκαιρία ,γνωρίσου με όλες , δείξε πόσο προστάτης είσαι ,μετά όταν πλέον θα γίνεις IRCop με μερικά kills μπορείς να το αποδείξεις, γενικά κανε αβάνς σε ολες.Οι αποτυχίες είναι μέσα στο προγραμμα (με μεγάλο ποσοστό μαλιστα , πάνω απο 99%, αλλά γιαυτό υπαρχει το σημειό α) αλλά μην πτοήσαι!Οι αποτυχίες δεν είναι χαμένος κόπος , βλέπε σημειο β.

Αυτά για την ώρα και σου εύχομαι καλο IRC
    ErGreco

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved

Το avatar του μέλους TuRRiCaN
    Το μέλος TuRRiCaN δεν είναι συνδεδεμένο Αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα aDSLgr Honouree
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Nova
    Router
    Draytek Vigor 2700VG
    Μπούχαχαχαχαχα

Άντε με το καλό και το "Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω πΟΤΕτζής".

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved

Το avatar του μέλους TuRRiCaN
    Το μέλος TuRRiCaN δεν είναι συνδεδεμένο Αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα aDSLgr Honouree
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Nova
    Router
    Draytek Vigor 2700VG
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psyxakias
    TuRRiCaN,

Ακόμα καλύτερο... 'Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω moderator'
    Χμ χμ χμ...
    Τότε θα αναγκαστώ να κλειδώσω το thread.

Τι;;;;;;;;;;;;;;;
    Mόνο εσύ θα τα κλειδώνεις; Αμ΄πως!

Περιοχή
    (3834) Zappafrank
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    Fritz!Box 7590
    Όντως πολύ καλό

β)ΡΟΜΠΑ: Το http://roba.in.irc.gr/ ...
    Νομίζο οτι είναι http://rompa.in.irc.gr

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    FORTHnet
    @ergreco: Αρκετά ειρωνικό το post σου. Φαίνεται ότι τελικά όλοι οι users αρκούνται μόνο στην επιφάνεια των συμπεριφορών/προσώπων/καταστάσεων. Δεν σε αδικώ... Αλλά τουλάχιστον ως εμπλεκόμενος με το ελληνικό δίκτυο IRC εδώ και 7 χρόνια, δεν μου αρέσει και πολύ να διαβάζω ανακρίβειες.

Φιλικά πάντα.
    ...in a world without fences... who needs gates?...

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    erebus,

Δυστυχώς τότε αυτά τα 7 χρόνια, δεν έμαθες τι θα πει χιούμορ
    (αν και αυτό μαθαίνεται πριν το IRC )

Εγώ το post του ergreco το βρήκα αρκετά χιουμοριστικό και σε καμμία περίπτωση δεν θα το έβλεπα σοβαρά για να το χαρακτηρίσω 'ανακρίβεια'.

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    FORTHnet
    psyxakias,

απλά επέτρεψε στους ανθρώπους γύρω σου να έχουν διαφορετικά γούστα περί του χιούμορ, διαφορετικά βιώματα, αντιλήψεις κ.λπ. Αν το post δεν αναφερόταν συγκεκριμένα στο να "θάβει" έστω και εξ' απαλών ονύχων το GRnet, θα το θεωρούσα εξίσου χαριτωμένο ενδεχομένως.

Φιλικά,
    ...in a world without fences... who needs gates?...

Το avatar του μέλους Salvador
    Salvador Guest
    πάντως ο ergreco πρέπει να έχει φάει πολλές "κλοτσιές" απο irc

..πάντως η δικια μου αποψη επι του θεματος ειναι οτι εχει καθαρα να κανει με την προσωπικοτητα του καθε ανθρωπου στιγμες που μπορει να "επιβληθει" σε σχεση με καποιον άλλον.Δηλαδη αυτα τα πράγματα τα μαθαινουμε απο πολύ νωρις.Βλέπε στρατο,μπατσους,δημοσιους υπάληλους(η χειροτερη μορφη του φαινομενου!).. οποιοδηποτε μεσο οπου καποιος εχει την "εξουσια" πάνω του.Ενα παραπανω να γινεται λοιπον αυτο σε ηλεκτρονικο περιβαλον οπου ο καθενας ευκαιρια ψαχνει να υποδηυθει τον νομοθετη και καλα να κάνει το κοματι του για διαφορους λογους.Στερηση,καθυστερηση,ψυχολογικα και οτι σαχλο μπορει να του βγαινει στην πραγματικότητα..Ο κομπλεξισμος λοιπον φιλοι μου ειναι το ολο τριπ.
    Θα αναφερω προσφατα 1 παραδειγμα εκει που νομιζα πως όλα αυτα ειχαν τελειωσει..

...Είμαι σε φαση να ψαχνω παρκινγκ μανιωδος στο κεντρο της πολης και ειχα αργισει ηδη κανα 10' απο την δουλεια μου.Βρισκω ενα με "χρονοχρεωση"(να το κανω και λιγο internetικο)απο αυτα που εχω φουσκωσει τις τσεπες μου με κλησεις 15.50Ε.Σκεφτομαι ..."ας πληρωσω ρε γμτ μια φορα το παρκομετρο να ειμαι ανετος(ειχανε μεινει 2 ωρες μεχρι τις 20.00 οπου μετα δεν γραφουνε)..παω στο μηχανημα και για να μην τα πολυλογω ,δεν δουλεβε.Το ιδιο και ενα μηχανημα για εισιτιρια που ητανε απεναντι.Δεν γαμ*σι λεω,την κανω γιατι εχω αργισει.Οπως περπαταω στα 10 μετρα ειναι ενα αστυνομικο τμημα.Στην πορτα ενας σκοπος.Μου ερχεται η φαεινη ιδεα να τον ρωτησω."Καλησπερα τι καω τωρα μπλα μπλα ..που δεν δουλεβει το μηχανημα ,μηπως μπορεις να κοιταξεις αν με γραψουνε και καλα μπλα μπλα μπλα (τον ψηνω τωρα με το νου μου)¨"...Θα πρεπει να βρεις εισητιριο απο αλο σημειο τηε πολης κτλπ κτλπ.Φευγοντας του λεω χαρητολογωντας"Εντάξει μωρε αν με γραψουνε θα ερθω αυριο το πρωι να μου την σβησεις εσυ!(στο χαβαλε ομως)...και τι μου λεει το ατομο?
    ..με κοβει πρωτα (ψαρωτικά!) και αποκρινεται.."Στον πλυθυντικο θα μου μιλας ,δεν ειμαι φιλαράκι σου"

Φυσικα με ποιασαν τα γελια και σηκωθηκα εφυγα.

το θεμα ειναι πως ηταν και "νεος"...

Downloads
    40
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    300M/30M
    ISP
    ΟΤΕ FTTH
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Salvador25
    πάντως ο ergreco πρέπει να έχει φάει πολλές "κλοτσιές" απο irc

..πάντως η δικια μου αποψη επι του θεματος ειναι οτι εχει καθαρα να κανει με την προσωπικοτητα του καθε ανθρωπου στιγμες που μπορει να "επιβληθει" σε σχεση με καποιον άλλον.Δηλαδη αυτα τα πράγματα τα μαθαινουμε απο πολύ νωρις.Βλέπε στρατο,μπατσους,δημοσιους υπάληλους(η χειροτερη μορφη του φαινομενου!).. οποιοδηποτε μεσο οπου καποιος εχει την "εξουσια" πάνω του.Ενα παραπανω να γινεται λοιπον αυτο σε ηλεκτρονικο περιβαλον οπου ο καθενας ευκαιρια ψαχνει να υποδηυθει τον νομοθετη και καλα να κάνει το κοματι του για διαφορους λογους.Στερηση,καθυστερηση,ψυχολογικα και οτι σαχλο μπορει να του βγαινει στην πραγματικότητα..Ο κομπλεξισμος λοιπον φιλοι μου ειναι το ολο τριπ.
    Θα αναφερω προσφατα 1 παραδειγμα εκει που νομιζα πως όλα αυτα ειχαν τελειωσει..

...Είμαι σε φαση να ψαχνω παρκινγκ μανιωδος στο κεντρο της πολης και ειχα αργισει ηδη κανα 10' απο την δουλεια μου.Βρισκω ενα με "χρονοχρεωση"(να το κανω και λιγο internetικο)απο αυτα που εχω φουσκωσει τις τσεπες μου με κλησεις 15.50Ε.Σκεφτομαι ..."ας πληρωσω ρε γμτ μια φορα το παρκομετρο να ειμαι ανετος(ειχανε μεινει 2 ωρες μεχρι τις 20.00 οπου μετα δεν γραφουνε)..παω στο μηχανημα και για να μην τα πολυλογω ,δεν δουλεβε.Το ιδιο και ενα μηχανημα για εισιτιρια που ητανε απεναντι.Δεν γαμ*σι λεω,την κανω γιατι εχω αργισει.Οπως περπαταω στα 10 μετρα ειναι ενα αστυνομικο τμημα.Στην πορτα ενας σκοπος.Μου ερχεται η φαεινη ιδεα να τον ρωτησω."Καλησπερα τι καω τωρα μπλα μπλα ..που δεν δουλεβει το μηχανημα ,μηπως μπορεις να κοιταξεις αν με γραψουνε και καλα μπλα μπλα μπλα (τον ψηνω τωρα με το νου μου)¨"...Θα πρεπει να βρεις εισητιριο απο αλο σημειο τηε πολης κτλπ κτλπ.Φευγοντας του λεω χαρητολογωντας"Εντάξει μωρε αν με γραψουνε θα ερθω αυριο το πρωι να μου την σβησεις εσυ!(στο χαβαλε ομως)...και τι μου λεει το ατομο?
    ..με κοβει πρωτα (ψαρωτικά!) και αποκρινεται.."Στον πλυθυντικο θα μου μιλας ,δεν ειμαι φιλαράκι σου"

Φυσικα με ποιασαν τα γελια και σηκωθηκα εφυγα.

το θεμα ειναι πως ηταν και "νεος"...
    ΟΟοοΟοοοοΟοοοοοΟΟΟΟοοοοο ήτανε μάγκας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πω πω τώρα κατουρήθηκα πάνω μου που είπες αυτό.

χαχααχχαχα

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Πάντως παιδιά η αλήθεια είναι ότι στήν Ελλάδα γίνεται πολύ εύκολα η χρήση του ενικού σε άτομα που δεν γνωρίζουμε.Μού έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να πηγαίνω σε δημόσιες υπηρεσίες ή και μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες (π.χ τράπεζες)να απευθύνομαι σε άτομα που συχνά μάλιστα είναι νεώτερά μου στον πληθυντικό και αυτά να επιμένουν να μου μιλάνε στον ενικό.Νομίζω ότι δεν είναι κακό όταν δεν γνωρίζεις κάποιον σαν αρχή τουλάχιστον να κρατάς κάπως τα προσχήματα και να του δείχνεις κάποιον σεβασμό.
    Υ.Γ Αυτό που λέω δεν είναι κριτική απέναντι στο συγκεκριμένο περιστατικό(προς θεού),αλλά απλώς βρήκα την αφορμή να σχολιάσω κάτι που με έχει ενοχλήσει πολλές φορές

Salvador Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από npats
    Πάντως παιδιά η αλήθεια είναι ότι στήν Ελλάδα γίνεται πολύ εύκολα η χρήση του ενικού σε άτομα που δεν γνωρίζουμε.Μού έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να πηγαίνω σε δημόσιες υπηρεσίες ή και μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες (π.χ τράπεζες)να απευθύνομαι σε άτομα που συχνά μάλιστα είναι νεώτερά μου στον πληθυντικό και αυτά να επιμένουν να μου μιλάνε στον ενικό.Νομίζω ότι δεν είναι κακό όταν δεν γνωρίζεις κάποιον σαν αρχή τουλάχιστον να κρατάς κάπως τα προσχήματα και να του δείχνεις κάποιον σεβασμό.
    Υ.Γ Αυτό που λέω δεν είναι κριτική απέναντι στο συγκεκριμένο περιστατικό(προς θεού),αλλά απλώς βρήκα την αφορμή να σχολιάσω κάτι που με έχει ενοχλήσει πολλές φορές
    1ον : ητανε πιτσιρικος(ειμαι 26.ήτανε 20,21 στάνταρ)
    2ον: τώρα που το σκεφτομαι ,εξ αρχης μου μιλησε στον ενικό..είπα:"Καλησπέρα",είπε "Γεια σου".
    Ομως για να μην το κανουμε "παιχνιδι" ενικος-ενικος , πλυθηντικος-πλυθηντικος και "γεια σας" να μου ελεγε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να του μιλησω στον πλυθηντικο.ακομα και αν με βασανιζανε.Τι να σου πω...ειναι θέμα ιδεολογίας.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    npats,

Ωχ και εγώ εδώ στο forum συνηθίζω τον ενικό λόγω φιλικότητας. Παρεξηγούμαι άραγε;

Salvador Guest
    εγω πάντως σε παρεξηγησα :P

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. να γίνω πελάτης?
    Από hippy στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-07, 09:06
  2. [Level One] αποσυνδεση οταν θελω
    Από smalcastle στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-07, 07:57
  3. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-06, 22:22
  4. Τι γίνετε όταν θέλω να κόψω την adsl.
    Από powerthunder στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-05, 23:44
  5. Υπάρχει καποιος τροπος να απενεργοποιώ το wlan οταν θέλω??
    Από Decadent στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-05, 12:14

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία