Εμφάνιση 1-4 από 4
    καλησπερα. εχω στο σπιτι μου συμβατικο τζακι με διαδρομο πισω του ,δηλαδη δεν εφαπτεται σε τοιχο και βρισκεται στο κεντρο του σπιτιου . εχω ακουσει διαφορα αλλα ηθελα να μαθω λεπτομερειες απο ανθρωπους που εχουν στο σπιτι τους και οχι απο μαστορες μονο. εχει αποδοση? ποσο κοστιζει η εγκατασταση? χρειαζεται να γκρεμισω το ηδη υπαρχον τζακι?αλλαζει ο λεβητας?συγνωμη για τον καταιγισμο αλλα εχω ακουσει πολυ ραδιο αρβυλα!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Μαστορας ειμαι, ουτε πουλαω τιποτα ουτε γραφω γ αυτο. Να σου επισημανω θελω ωστε να ειναι σωστο οτι επιλεξεις να κανεις. Αν το τζακι σου τωρα λειτουργει σωστα τοτε καλως το σκεφτεσαι, αν καπνιζει μυριζει κτλ τοτε και ''ενεργειακο'' να ειναι θα εχεις προβληματα.
    Δεν ακουμπα σε εξωτερικο τοιχο, (εκανες πολυ σωστα που το επισημανες, με αφορμη αυτο απαντω) πως παιρνει αερα για καυση? Υπαρχει απο κατω καποιο υπογειο? γκαραζ? Δεν ρωταω περιμενοντας απαντηση αποριες εκφραζω. Οπως και σε καινουριο τζακι ετσι και στ μετατροπες αλλοι εμειναν ικανοποιημενοι κ αλλοι οχι.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios2 : 24-10-11 στις 07:14. Αιτία: διορθωση

ευχαριστω πολυ για την απαντηση στελιο..υπαρχει υπογειο στον κατω οροφο και παιρνει αερα απο εκει. θα ηθελα ομως να μαθω πώς ακριβως λειτουργει γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα.αν μπορεις απλα ομως γιατι με τα μηχανικα ζητηματα δεν ειμαι και πολυ σχετικη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Καλημερα. Τοποθετειται μια μικροτερη εστια μεσα στ υπαρχον η οποια ειναι αεροθερμη και με πορτα. Το κακο ειναι οτι εδω συνηθως ρωτουν οσοι ψαχνουν και οσοι εχουν προβλημα, ενας ευχαριστημενος δεν ασχολειται συνηθως αλλο.. Οποιος ειναι ικανοποιημενος ας μας πει, δεν ειναι νομιζω διαφημιση να αναφερει μαρκα.

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι..
    Από stefp στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-23, 21:00
  2. Ξυλα για Τζακι
    Από apok στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-15, 21:33
  3. Τι ξύλα για ενεργειακό τζάκι;
    Από Lagman στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-13, 14:15
  4. Ενεργειακό, προβλήματα, πιθανές λύσεις και απόψεις
    Από kennyyy στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-09, 21:22

Bookmarks