Θα ήθελα την βοήθεια σας για τον υπολογισμό των κερδών στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
πχ.
θέλω να παίξω για σήμερα
λακορούνια θελτα οβερ (1,85) και γκολ (1,65)
και αυριο βραζιλια αιγυπτος ασσο (1,40) και γκολ (1,70)
αυτα μπορω να τα παίξω σε ένα δελτίο γιατι ειμαι ασχετος ;
και πως θα υπολογίσω τις αποδόσεις και τα κερδη ;;
αν παίξω 5 ευρώ τί θα πάρω αν κερδίσω ;;
πρέπει να πιασω όλα όσα έχω ποντάρει για να πάρω χρήματα ;
Ευχαριστώ πολύ περιμένω την βοήθειά σας /..
Εμφάνιση 1-13 από 13
-
13-11-11, 14:34 ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #1Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
13-11-11, 14:43 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #2CPU : Intel Core i9 12900k | Mobo : z390 Aorus Elite AX | Ram :G.Skill Trident DDR5 32GB 5600MHz | VGA : Gigabyte RTX 3080 Gaming OC | SSD : Samsung 980 Pro 1T + Samsung 970 Evo Plus 2T | Psu: Seasonic Prime PX 1000W | Monitor :LG 34UM69G-B 34"
-
13-11-11, 14:48 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #3
ADSLGR δια πάσαν νόσον...
Φίλε μου μπορείς να ρωτήσεις σε πρακτορείο ΟΠΑΠ όλες αυτές τις απορίες σου!
-
13-11-11, 15:15 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #4
Μωρέ το ξέρω... αλλά που να τρέχεις τώρα... και εντωμεταξύ έχω ψάξει παντού στο google και δεν βρίσκω πουθένα... ακομα και στην σελιδα του οπαπ δεν είναι κατανοητα...
Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
13-11-11, 16:31 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #5
Αφήστε το παιδί βρε...
Καταρχήν, νομίζω ότι στο ιδιο δελτίο δεν μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα over και goal του ίδιου αγώνα γιατί θεωρούνται γεγόνοτα σχετικά μεταξύ τους.
Αν θες να παίξεις πχ. Λα κορούνια - Θέλτα over (1,85) και Βραζιλία - Αίγυπτο άσσο (1,3) τότε έχεις τις εξής επιλογές:
1) Να τις παίξεις σε συνδυασμό, δηλαδή να ζητάς να "έρθουν" και οι 2 αγώνες. Αν γίνει αυτό, θα πάρεις το ποσό που πόνταρες επί το γινόμενο των αποδόσεων, δηλ. αν ποντάρεις €6, θα πάρεις 6*1,85*1,3=14,43. Αν χάσεις έστω και έναν αγώνα, χάνεις το στοίχημα.
2) Να ζητάς τουλάχιστον έναν αγώνα. Έτσι δημιουργείς 3 ενδεχόμενα: α) να έρθει μονο ο 1ος αγώνας, β) να έρθει μόνο ο 2ος, γ) να έρθουν και οι 2. Όποιο ποσό ποντάρεις, θα πληρώσεις το 3πλάσιο , καθώς ποντάρεις σε 3 ενδεχόμενα, πχ. αν επιλέξεις €2, θα πληρώσεις €6. Αν έρθει ο 1ος αγώνας και χάσεις το 2ο, θα πάρεις 2*1,85=3,8. Αν έρθει ο 2ος και χάσεις τον πρώτο, θα πάρεις 2*1,3=2,6. Αν έρθουν και οι 2 , θα παρεις 2*1,85*1,3=4,81, αλλά και τα άλλα 2 ενδεχόμενα, δηλ. 4,81+2,6+3,8=11,21.
Αφού επιλέξεις ποιο είδος στοιχήματος θες, πήγαινε σε έναν πράκτορα ΟΠΑΠ και ρώτα τον τι ακριβώς πρέπει να συμπληρώσεις στο δελτίο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsioy : 13-11-11 στις 17:16.
Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
κι όλο στην αρχή γυρνάει
πού θα πάει θα ξεκολλήσει
κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει
-
15-11-11, 17:05 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #6
Να σε ρωτήσω εγώ σκέφτομαι να παίξω πχ καποιους αγώνες Goal/No Goal σκέφτομαι να παίξω 6 αγώνες μόνο goal/no goal αυτο θα μου στοιχήσει 0,30 λεπτά σωστα ;
Τα κέρδη θα τα υπολογίσω πολλαπλασιάζοντας τους 6 συντελεστές μεταξύ τους (συντ1 Χ συντ 2 Χ ... Χ συντ5 Χ συντ6) και το γινόμενο αυτό θα το πολλαπλασιάσω με το 0,30 ? Σωστά ; και μετά πχ αν θέλω να ποντάρω 3 ευρώ θα το πολλαπλασιάσω με το 10 δηλαδή πολλαπλασιαστής δελτίου 10 ? για να δω το πόσα θα παρω πίσω σωστά ;Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
15-11-11, 17:56 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #7
-
15-11-11, 18:06 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #8
Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια.
Στήλες εννοούμε τις Α Β Γ Δ Ε ;
Αν έγω ποντάρω στον αγώνα
123 Χ
124 no goal
125 over
τοτε αυτά τα τρία κοστίζουν ως μια στήλη ; δηλαδη 0,30
και επομένος το ποσο προς είσπραξη ειναι 0,30 Χ (συντ123 Χ συντ124 Χ συντ125) χ πολλαπλασιαστή δελτίου . Σωστα ;
τα Goal/No goal , οver/under , ακριβης αριθμος τερματων, καθως και ημίχρονο τελικό θεωρούνται ίδια στήλη ; ή διαφρετικές και αν ναι πως διαχωρίζονται σε στήλες;Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
16-11-11, 11:12 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #9
Στήλη είναι ο κάθε διαφορετικός συνδυασμός ενδεχομένων (ή και μεμονομένου γεγονότος) που ζητάς. Δεν έχει σχέση με την "χωροταξική" δομή του κουπονιού.
Για να λύσεις τις απορίες σου όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού στον ΟΠΑΠ, θα σου πρότεινα να δεις τις οδηγίες εδώ και εδώ. Φυσικά, ό,τι απορία έχεις μπορέις να ρωτήσεις στο θέμα αυτό.
Επίσης, χωρίς να θέλω να παίξω τον πατερούλη και επειδή σε βλέπω νέο στο αθλημα, θα σου πρότεινα να ποντάρεις μικροποσά, τα οποία είναι από το περίσσευμά σου και να μην ενθουσιάζεσαι. Κράτα ένα λογαριασμό "εσόδων-εξόδων" για το στοίχημα, διότι χάνεις τον έλεγχο πολύ εύκολα.
κι όλο στην αρχή γυρνάει
-
21-11-11, 03:38 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #10
εχεις απολυτο δικιο
εχω παιξει 3 μερες τωρα κουβας !! θα παιξω και αυριο και τελος αν δεν πιασω.
αν εχεις να προτεινεις κατι καλο.Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
23-11-11, 16:15 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #11
Χεχε, μη ξενερώνεις. Τα χρήματα που παίζεις, θα τα θεωρείς χαμένα.
Το μόνο που έχω να προτείνω είναι να παίζεις μονούς αγώνες. Όχι τριάδες, τετράδες και δε συμμαζεύεται..Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
κι όλο στην αρχή γυρνάει
-
28-11-11, 00:33 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #12
Να ρωτήσω κάτι άλλο έστω οτι θέλουμε να παίξουμε σύστημα 2-3 ? πως υπολογίζονται τα κέρδη ;
Απάντηση : (δεν ξέρω αν ειναι σωστή οπότε διορθώστε με)
πχ εχουμε τις 3 αποδόσης τον 3 αγώνων α, β, γ , για πολλαπλασιαστή 1,
τοτε θα έχουμε
3 δυάδες : αβ, αγ, βγ
και 1 τριάδα : αβγ
και θα έχουμε και δελτίο με 4 στήλες κόστους 4 X 0,30 = 1,20
Εστω οτι πιάνουμε και τους τρεις αγώνες τα κέρδη μας θα ειναι
(αβ*0,30*πολ/στής)+(αγ*0,30*πολ/στής)+(βγ*0,30*πολ/στής)+(αβγ*0,30*πολ/στής)= Σύνολο που θα παρουμε πίσω ;
Σωστά τα υπολόγισα ; το ίδιο και με το 2-3-4? έτσι θα τα υπολογίσω ;
Εαν πχ επιανα μια δυάδα τοτε θα υπολογιζα αβ*0,30*πολ.στή ;;;;;Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά το μέσο με το οποίο εξαγοράζουμε την ελευθερία μας.
-
28-11-11, 14:31 Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ; #13
Σωστά τα λες.
κι όλο στην αρχή γυρνάει
Παρόμοια Θέματα
-
Παμε στοιχημα και δικές μου αποδοσεις!!
Από lionKingMan στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-11, 01:52 -
Πάμε στοίχημα... στις Ευρωεκλογές!
Από x69pr στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-09, 10:54 -
Τα μαθηματικά πίσω από το "Πάμε Στοίχημα"
Από dhatz στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-06, 03:24 -
Tεράστιο σκάνδαλο με το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ"
Από mich83 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-06, 00:15
Bookmarks