Θα ήθελα να μάθω νομικά πόσα db θόρυβο επιτρέπετε να κάνει κάποιος κάτοικος πολυκατοικίας εν ώρα κοινής ησυχίας, και μια λίστα με το πόσα db θόρυβο παράγουν κάποιες συγκεκριμένες συσκευές ουτως ώστε να έχω μέτρο σύγκρισης.
Γενικός αν κάποιος μπορεί ας μου παραθέσει την ισχύουσα νομοθεσία..![]()
Εμφάνιση 1-15 από 30
-
30-10-06, 05:40 Κάτι σχετικά με την διατάραξη κοινής ησυχίας... #1
-
31-10-06, 12:23 #2
-
31-10-06, 20:29 #3
Εγω παλι θα ηθελα να μαθω τα αντιστοιχα για μονοκατοικια..
Οχι δεν εχω προβλημα με τη γιαγια μου κ τη τηλεοραση της
αλλα για τα παρτυ ρε παιδι μου..
Να ξερω ποσο μπορω να ενοχλω τη γειτονια..
-
01-11-06, 20:34 #4
Μια παράκληση απο μενα σε αυτους που μένουν στον πανω όροφο
:
Μή βαζετε το κινητο σας-ξυπνητηρι στο πατωμα! Η' τουλάχιστον βγάλτε τη δόνηση!
Οταν χτυπάει καθε πρωι στις 5:30 για να ετοιμαστείτε για τη δουλειά σας, με ξυπνάτε γιατι βουίζει η κοινωνία
Και μη καρφώνετε νυχτιάτικα 2:00..'Ανθρωποι κοιμούνται απο κάτω σας... Γκρρρρρρρ..
-
01-11-06, 20:48 #5
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WAntilles : 01-11-06 στις 21:12.
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
01-11-06, 21:00 #6
Εναλλακτικα, στο ιδιο ηχοσυστημα, χωνεις οτι gore-grindια βρεις διαθεσιμη μπροστα σου...
Gore-Grind Info...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AddictedToChaos : 01-11-06 στις 21:08.
-
01-11-06, 21:01 #7
(1) Μην το διακινδυνεψετε μπορει και να τους αρεσει
(2) Ειναι σιγουρο οτι δεν μενουν αλλοι διπλα ή απο κατω
που δεν θα προσπαθησουν να εκδικηθουν εσας?Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
02-11-06, 01:20 #8
Βαλε τους να ακουσουν αυτο http://www.youtube.com/watch?v=en3CUhhEwOU
Δεν θα σε ξαναενοχλησουν.
-
02-11-06, 22:27 #9
Χαχαχα! Παιδια ευχαριστώ ..!
-
07-11-06, 02:36 #10
Σε ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας, υπάρχουν όρια στην ένταση;
-
07-11-06, 02:47 #11
Βεβαιως και υπαρχουν, ψαξε για τη νομοθεσια σχετικα με την ηχορυπανση.
-
07-11-06, 20:39 #12
Κοιτα αμα ακουγεται η μουσική ή οτιδήποτε άλλο, στο δίπλα δωμάτιο του σπιτιού σου (με κλειστη πόρτα) τότε να καταλαβαίνεις οτι αρχίζεις να ενοχλείς τους απο κατω-πανω-διπλα.
---------------------------------------
Μια ηλεκτρική σκούπα μπορώ να τη κατανοήσω προσωπικα, αντε και καμια γιορτη 5-6 φορες το χρονο. Αλλα αυτο το πράγμα που εχουν μερικοι μολις γυρνάνε σπιτι να βαζουν τερμα μουσικη ή να μαζεύονται φιλοι και να γίνεται της...., (ακομα και σε ωρα μη κοινής ησυχίας) μονο αναισθησία δειχνει.
Δυστυχως μενω και σε περιοχή που απο φασαρια, άλλο τίποτα, δοξα το θεο ουτε ενα λεπτο δε μπορεις να ησυχάσεις.
-
08-11-06, 12:37 #13
Ευτυχως δλδ που μενω σε μονοκατοικια
γιατι ο γιοκας μου
θα ειχε ξεσηκωσει το συμπαν με τους μουσικους οιστρους του???
Παντως διαταραξη κοινης ησυχιας, μπορει να γινει και μερα μεσημερι, για να σοβαρολογησουμε
ειναι κατι πολυ σχετικο και ουσιαστικα θεμα προσωπικης αντιληψης και ενοχλησης.
Στο στενο δρομακο μας, ας πουμε σε μικρη γειτονιτσα, πολλες φορες γινεται χαμος
γιατι ειναι η μονη μεγαλη ευθεια παραλληλα με την Κηφισιας και αρχιζουν ολοι μαζι να κορναρουν!
ΕΕΕΕ ΤΟΤΕΕΕ μου ερχεται να
Και να μην αναφερθω στους μερακληδες των καψουροτραγουδων εντος ΙΧ 900ccΤα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
10-11-06, 02:51 #14
Χαχαχαχαχα manoulamou! Ε κοιτα, καλύτερα η μουσικούλα....!
Εδω σε μας οι προηγούμενοι απο πανω ενοικοι, αφηναν τα παιδια τους να πάιζουν μπάσκετ μεσα στο σπιτι..(ουτε καν στη βεράντα) Μιλάμε για ώρες!
Ειναι και παλια η πολυκατοικία μας, και οι τοίχοι ειναι τσιγαρόχαρτο.. Ασε.. Ακουγονται τα παντα!
Παντως αυτο με τα κορναρίσματα και τα καψουροτράγουδα στη διαπασόν θα πρέπει να ειναι πολύ σπαστικο.. Ειδικα οταν λες οτι εχει αυτην την ιδιαιτερότητα ο δρόμος σας, φασκελοκουκούλωστα...
-
10-11-06, 09:44 #15
Εκεινο που μου τη βαραει δεν ειναι η συγκεκριμενη μουσικη
αλλα οτι ειναι στη διαπασων και τριζουν τα θεμελια κυριολεκτικα
και οσο για τα κορναρισματα ειναι η συνεχης επαναληψη (κολλημενο χερι με το κλαξον)
λες και θα αλλαξει κατι και θα πανε πιο γρηγορα στον προορισμο τους
Και το πιο αστειο ειμαστε λεει ΒΠΤα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Παρόμοια Θέματα
-
Δημοσκόπηση σχετικά με upload. 1 Μbps ή κάτι άλλο ?
Από Tem στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 60Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-07, 09:48 -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να κάτι ΠΑΡΑ πολύ ΚΑΛΟ σχετικά με την TELLAS !!!
Από giavel στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 10-07-07, 13:18 -
Κατι σχετικα με wireless adsl over isdn...
Από Net_Exploder στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-06, 12:51 -
Αλλαξε κάτι σχετικά με τα session cookies ?
Από vagskarm στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-06, 18:36 -
Ζητο εμπειρίες σχετικα με κατι μοδεμ που με ενδιαφερουν
Από argosholos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-04, 22:16
Bookmarks