Γεια σας και καλες γιορτες.Εχω ενα Acer Aspire 5740g laptop με 15αρα οθονη.Επεξεργαστης 13-330m 3gb ram 500gb hdd.Το εχω 12 μηνες παντα μεσα στο σπιτι και απο τοτε που το πηρα με ψυκτρα.Ο πατερας μου το χρησιμοποιουσε για να μπαινει σε εφημεριδες,δηλαδη πολυ απλη χρηση.Χθες το ανοιξα και μαλιστα εκτος μπριζας και εκανα browsing,και ξαφνικα μου σβηνει ο υπολογιστης αποτομα.Φανταστηκα οτι ειναι μπαταρια αν και το ειχα τσεκαρει οτι ειχε μπαταρια,το βαζω στην μπριζα και δεν ανταποκρινετε καθολου.Ουτε το φωτακι της φορτισης δεν αναβει.Το αστειο ειναι οτι τωρα προσεξα οτι ειχε ενα χρονο εγγυηση και εγω το εχω περασει για 1 εβδομαδα.Ειναι δυνατον να δινουν μονο εναν χρονο εγγυηση,ειναι νομιμο αυτο.Εγω ψιλιαζομαι οτι παιζει να καηκε η motherboard αλλα θελω και την δικη σας γνωμη,να δω τι θα το κανω και αν αξιζει να το φτιαξω.Παντως 700 ευρο λαπτοπ εναν χρονο στα πουπουλα και να καει ετσι (κατα πασα πιθανοτητα)η πρωτη και η τελευταια φορα που κοιταζω καν ACER.
Εμφάνιση 1-15 από 19
-
24-12-11, 11:27 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #1
-
24-12-11, 15:25 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #2
-
24-12-11, 15:51 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #3
Φιλε μου αν δεν πληρωσεις δεν μαθαινεις.Εγω παντα βασικα με σταθερους εκανα την δουλεια μου,απλα για τον πατερα μου τον πηρα επειδη μονο περιηγηση εκανε για να αποφυγει το καλωδιομανι.Εξωτερικα ηταν καλης ποιοτητας και για τα χαρακτηριστικα του ειχε διαφορα 150 ευρω απο αλλες μαρκες για αυτο τον προτιμησα.Δεν ηξερα οτι ειναι τετοια κολομαρκα.Το εκανα αυτο που μου ειπες και δεν αποκρινετε καθολου,ουτε λαμπακι δεν αναβει.Τωρα να τον στειλω επανω σιγα μην κατσουν να βαλουν χερι στην μητρικη,κανα 300 θα μου ζητησουν για αλλαγη ψιλιαζομαι,οποτε βλεπω να κραταω μνημες σκληρο και να τον χτηπησω πεναλτι σε ενα γηπεδο εδω παρα κατω.Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ γιατι τον πληρωσα 600 κατοσταρικα και δεν τον χαρηκα καθολου.Καμια αλλη ιδεα σε ευχαριστω και για τον χρονο σου.
-
24-12-11, 16:30 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #4
-
25-12-11, 02:08 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #5
η εγγύηση ειναι για δυο χρόνια..
-
26-12-11, 23:48 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #6
Καλες γιορτες παιδια και ευχαριστω για το ενδιαφερον.Στον Κωτσοβολο που το πηρα μου ειπαν οτι ειναι για εναν χρονο.Αυριο θα παρω και την Acer τηλ να το αποσαφηνισω και να δω τι θα κανω.Απο μνημες απλα δεν θα ανοιγε η θα βγαζε μαυρη οθονη,αυτο δεν ανταποκρινετε καθολου,ουτε οταν το βαζεις στην μπριζα δεν αναβει το λαμπακι της φορτισης,Κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να εχει παθει ζημια το κυκλωμα τροφοδοσιας στην μητρικη.Αυριο παντως μετα την Acer θα του τις βγαλω.Για να δουμε...
-
27-12-11, 00:06 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #7
αλλο τροφοδοτικο για το λαπτοπ δοκιμασες, μηπως?
1 χρονο ειναι η εγγυηση της Acer. Αν το κυνηγησεις με καταγγελιες και τετοια ισως σου δωσουν τα 2 ετη που κανονικα επρεπε να δινουν..
Εγω θα σου ελεγα να παρεις αρχικα τηλεφωνο στην Acer Και να τους πεις εχω χασει την αποδειξη.Ειναι περιπου ενα χρονο το λαπτοπ μπας και στο περασουν ετσι μιας και ειναι οριακα..
Παντως λαπτοπ και με ενα χρονο εγγυηση δεν αγοραζουμε...Ας ειναι οτι μαρκα θελει αλλα με την εγγυηση δεν παιζουμε..Τουλαχιστον 2 ετη και αν εχει και επεκταση εγγυησης καλο ειναι να τη βαλουμε γιατι τα ανταλλακτικα ειναι πανακριβα..
-
27-12-11, 04:37 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #8
-
27-12-11, 15:17 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #9
Τροφοδοτικο δεν δοκιμασα,αλλα το λαμπακι αναβει κανονικα απο το τροφοδοτικο.Εχω πολυμετρο θα το μετρησω.Πηρα την Acer και μου ειπε αυτα που περιμενα οτι εχει περασει ο χρονος και οτι η ελαχιστη χρεωση για να στο τσεκαρουν ασχετα με το αν θα γινει ειναι 50ευρο + τα μεταφορικα πανω κατω που ειναι δικα μου(ειμαι Αγρινιο).Εγω ενα 100ρικο δεν δινω για αυτο το Λαπ τοπ και στην τελικη να μου πουν οτι εχει μητρικη και να μου ζητανε 350(τοσο παει μαζι με τα εργατικα).Οντως την εκανα με την εγγυηση αλλα ποτε στην εως τωρα ζωη μου δεν χρειαστηκε να χρησιμοποιησω εγγυηση γιατι ολα αντεχαν πανω απο 2 χρονια.Αφου σιγουρευτηκα οτι ειμαι εκτος εγγυησης πριν λιγο επειχηρησα να το ανοιξω και με το που εβγαλα το πρωτο πλαστικο κατω απο την οθονη πηγα να βγαλω και την φισουλα απο το volume controller και ισα που την τραβηξα απο την ζελατινουλα που σου εχει για να τισ τραβας να βγαινουν και μου μεινε στο χερι δειγμα της μεγαλης ποιοητας κατασκευης αυτης της Εταιριας.Θα το παλεψω νια να το ανοιξω να τσεκαρω φισες το βισμα του τροφοδοτικου και οτι αλλο παρει το ματι μου και αν δεν ειναι κατι τετοιο ανταλακτικα.Αν εχει καποιος φιλος καποια αλλη ιδεα οσο το εχω ανοιχτο με χαρα θα την ακουσω.Μι ασυμβουλη προς ολους τους φιλους.Αν θελετε φορητο υπολογιστη οχι πανω απο 150 ευρω για τα βασικα.Επενδυετε μονο σε σταθερους γιατι τα φορητα ειναι ρισκο.Σας ευχαριστω
-
27-12-11, 15:24 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #10
-
27-12-11, 15:53 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #11
Μακαρι παντα να εισαι τοσο τυχερη.Και εγω μεχρι τωρα δεν ειχα καποια εκπληξη.Επειδη το εψαξα και οσο ανοιγω και το λαπτοπ καταλαβαινω οτι τα 50 με 100 ευρω διαφορα που γλυτωνεις απο αλλες μαρκες ειναι διαφορα ποιοτητας μην ανοιγεσαι πολυ σε αυτην την μαρκα.
-
27-12-11, 19:29 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #12
Δε βαριέσαι, να μη σου τύχει είναι. Μπορεί να πάρεις τα καλύτερα υλικά και πάλι να σου τύχει κάτι. Έτσι όπως αλλάζουν οι προμηθευτές και οι συμφωνίες μεταξύ εταιρειών δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει. Π.χ. μπορεί μια αξιόπιστη εταιρεία motherboard να αλλάξει αύριο προμηθευτή πυκνωτών και να χαλάσει η ποιότητά της.
Πάντως κι εγώ δεν έχω παράπονα από το Acer μου κι ας το έχω χρησιμοποιήσει πολύ. Προφανώς απ'ότι λένε η εγγύηση της Acer είναι για τα μπάζα, όμως δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η ποιότητα κατασκευής της είναι χειρότερη από μάρκες με καλύτερο πρεστίζ. Κι άμα έχεις δώσει σχετικά λίγα χρήματα για Acer, λες τουλάχιστον ότι το περίμενες. Αν έχεις δώσει πολλά για να πάρεις "αξιόπιστη" μάρκα και σου βγει πατάτα, τότε κλαις διπλά.
-
27-12-11, 20:40 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #13
Tωρα πλέον δεν έχεις εγγύηση .....
Υγ. Τι φταίει η acer αν εσύ δεν ξέρεις να ανοίξεις ένα λάπτοπ ; Το συγκεκριμένο post ειναι χαρακτήριστικο του Έλληνα πελατηΤελευταία επεξεργασία από το μέλος kstefanos : 27-12-11 στις 20:45. Αιτία: Και αλλά σχόλια
-
27-12-11, 20:44 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #14
-
28-12-11, 02:14 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER ASPIRE 5740G #15
Εχεις ανοιξει πολλα Αcer laptops εσυ φιλε μου,γιατι απο οτι καταλαβα εσυ εισαι ξενος δεν εισαι ελληνας.Επειδη εχω ανοιξει αρκετα αλλα οχι Acer σε πληροφορω οτι καποιες φισες και καποια πλαστικα μερη του ειναι πολυ κακης ποιοτητας,εκτος αν ειμαι τοσο γκαντεμης και επεσα εγω στο σαπιο που μαλλον ετσι ειναι γιατι δεν υπαρχει λαπτοπ και μαρκας προφυλακτικου που να σου καψει μητρικη σε εναν χρονο.Τεσπα εγω το ποστ το ανοιξα για συμβουλη και βοηθεια.Κατεληξα με το συγκεκριμενο λαπ τοπ και ευχαριστω ολους οσους ενδιαφερθηκαν,παρακαλω να κλειδωθει.
Παρόμοια Θέματα
-
Acer Aspire 5740G-626G64BN @600euro
Από terry39 στο φόρουμ Προσφορά - Ανενεργές ΑγγελίεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-11, 11:23 -
Πρόβλημα με Acer Aspire one
Από tzampas στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-10, 13:21 -
προβλημα με acer aspire one!
Από fentagin93 στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-10, 00:01 -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ME ACER ASPIRE ONE
Από christo_foros στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-09, 21:34 -
Γνώμες για το Acer Aspire ACER NOTEBOOK ASPIRE 5930G_844G25MN V.PR
Από bebis19 στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-09, 10:36
Bookmarks