Σελ. 28 από 166 ΠρώτηΠρώτη ... 818232627282930333848 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 406-420 από 2478
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Hellenic Cable Network
    SNR / Attn
    11(dB) / 27.3(dB)
    Εδώ και κάποια χρόνια (πριν καν μάθω για την δυνατότητα ένταξης στο μητρώο του άρθρου 11 του Ν. 3471/2006) είχα διαβάσει για την δυνατότητα "μη ανακοινώσιμου αριθμού" στους τηλεφωνικούς καταλόγους και αμέσως έσπευσα να ενημερώσω τους τότε παρόχους μου για την επιθυμία μου να μαρκαριστούν οι αριθμοί μου ως μη ανακοινώσιμοι. Όντος λίγο καιρό αργότερα τα νούμερα μου αφαιρέθηκαν από την "Αντίστροφη αναζήτηση" του τότε www.whitepages.gr και σημερινού 11888.ote.gr. Επίσης σε κάθε φορητότητα ή νέα αίτηση από τότε και έπειτα ήταν βασικό μου μέλημα να τσεκάρω πάντα το αντίστοιχο πεδίο.
    Έτσι θεώρησα ότι ξεμπέρδεψα μια για πάντα, με την μετέπειτα εμφάνιση των προσωπικών μου στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης και της διεύθυνσης κατοικίας μου, από τους μελλοντικούς καταλόγους, αφού θεωρητικά τουλάχιστον δε θα ανακοινωνόταν. ΑΜ ΔΕ!!!!

Ακόμα και σήμερα εμφανίζονται όλα τα στοιχεία μου στο 11888.ote.gr αρκεί η αναζήτηση να γίνει με το επώνυμο. Κατ' επέκταση ο ΟΤΕ ουδέποτε τα τελευταία χρονιά δεν αφαίρεσε ολοκληρωτικά την αρχική καταχώρηση που πιθανός να κρατάει στο αρχείο του, από το 2006.
    Έκανα αίτημα - επισήμανση στο 13888 για την αφαίρεση των παραπάνω και περιμένω απάντηση. Έμεινα έκπληκτος όταν η τηλεφωνήτρια μου ανακοίνωσε ότι ο ΟΤΕ διατηρεί επ'αόριστο και τα υπόλοιπα στοιχεία όπως ΑΦΜ, πατρώνυμο κ.α. άσχετα αν δεν είσαι πλέον πελάτης. Μια απλή αναζήτηση αποκαλύπτει ότι δεν είμαι ο μόνος άτυχος μιας διαβολικής σύμπτωσης, άλλα θύμα μιας πάγιας τακτικής μερικών ίσως εταιρειών και σίγουρα όλων των διαφημιστών. Περαστικά μας...

Το avatar του μέλους tzelen
    tzelen Guest
    231 1807050

Κάτι πήγαν να μου πουν για κινητά αλλά τους γείωσα

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720 \ 3071
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Vodafone H300s
    SNR / Attn
    11(dB) / 26.5(dB)
    6973158608

Μου λέει με πρόσχαρη φωνή 6: "έχετε προεπιλεγεί απο την Cosmote για έκπτωση στο πάγιο του κινητού σας!"
    Της λέω με παιχνιδιάρικη φωνή 8,4: "Πόση έκπτωση θα κάνετε στο μηδενικό πάγιο μου;"
    Το έκλεισε και με πλήγωσε... *σνιφ*

Υ.Γ.: Για κάποιο λόγο δεν τσατίστηκα που με ενόχλησε στις 3:30 το μεσημέρι...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παιδιά, έχετε να προτείνετε μια καλή ασύρματη συσκευή με δυνατότητα whitelist?

Το κακό με τελεμάρκετινγκ και ενοχλητικούς έχει παραγίνει, σε βαθμό που οι περισσότεροι να έχουμε τα σταθερά μας εκτός λειτουργίας. Ψάχνω για τηλεφωνική συσκευή όπου να καθορίσω μια λίστα αποδεκτών αριθμών και να κουδουνίζει μόνο σε αυτούς. Σε όλα τα άλλα σιωπηλό (δεν με πειράζει να μην κάνει απόρριψη κλήσης, αρκεί να μην χτυπάει και να με ξυπνάει για την δημοσκόπηση της τάδε εταιρίας, τις τηλεπωλήσεις της άλλης, και τις λάθος κλήσεις του καθένα (ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της γραμμής μου ήταν πολύ.... δημοφιλής).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Fritz!box Fon 7590
    SNR / Attn
    10(dB) / 21(dB)
    Όλα αυτάκαι πολύ περισσότερα γίνονται με routers της AVM πχ 7140, 7270, 7390 και καλύπτουν όλα τα τηλέφωνα του σπιτιού ενσύρματα και ασύρματα. Τα δύο τελευταία μοντάλα έχουν και ενσωματωμένη dect βάση. Για μεμονωμένο τηλέφωνο δεν ξέρω...

- - - Updated - - -

Όλα αυτά τα νούμερα υπάρχουν σε ενιαία λίστα;

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Στο fritz box 7390(φαντάζομαι και σε άλλα μοντέλα) υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρίσεις νούμερα στο κατάλογο επαφών του router και αυτά τα νούμερα να τα τικάρεις "whitelist" έτσι τις ώρες που έχεις ορίσει do not disturb οι τηλεφωνικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες πάνω στο fritz box χτυπάνε μόνο στα νούμερα της "whitelist".

Το avatar του μέλους tzelen
    tzelen Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marcus1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, έχετε να προτείνετε μια καλή ασύρματη συσκευή με δυνατότητα whitelist?

Το κακό με τελεμάρκετινγκ και ενοχλητικούς έχει παραγίνει, σε βαθμό που οι περισσότεροι να έχουμε τα σταθερά μας εκτός λειτουργίας. Ψάχνω για τηλεφωνική συσκευή όπου να καθορίσω μια λίστα αποδεκτών αριθμών και να κουδουνίζει μόνο σε αυτούς. Σε όλα τα άλλα σιωπηλό (δεν με πειράζει να μην κάνει απόρριψη κλήσης, αρκεί να μην χτυπάει και να με ξυπνάει για την δημοσκόπηση της τάδε εταιρίας, τις τηλεπωλήσεις της άλλης, και τις λάθος κλήσεις του καθένα (ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της γραμμής μου ήταν πολύ.... δημοφιλής).
    Προσωπικά κάτι τέτοιο δεν θα το επέλεγα. Blacklist ναι, ίσως ακόμη καλύτερα με δυνατότητα καταχώρησης κάποιου προθέματος, ώστε να κόβει όλα τα σχετικά της σειράς. Αλλά να δέχεσαι κλήσεις μόνο από whitelist δεν το βρίσκω σωστό - αν πχ συμβεί κάτι επείγον και δεχθείς κλήση από άγνωστο (όχι απόρρητο) αριθμό; Αν σε πάρουν τηλέφωνο από νοσοκομείο/αστυνομικό τμήμα/whetever για κάποιον δικό σου άνθρωπο (κούφια η ώρα βέβαια, αλλά...); Και άντε, δεν κόβει την κλήση, αλλά χτυπάει στο αθόρυβο. Αν το πάρεις χαμπάρι μετά από ώρες;

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    @antipages κάτι τέτοιο είναι 100000% παράνομο! Βάση νόμου έχεις πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σου που διατηρεί κάθε ηλίθιος και έχεις φυσικά το δικαίωμα επεξεργασίας τους και διαγραφής τους!

Χτες μεσημέρι 16:40 τηλέφωνο από: 0040374165115. Άνετα το σήκωνα τόσες φορές που χτύπησε. Το έκλεισα.

Σήμερα πρωι 9:30.
    6973158608 κλασσικά κοσμοτε. Μες τον ύπνο δε πήρα χαμπάρι τον αριθμό και το σήκωσα. Λέω αν ξαναενοχλήσετε θα σας πάρει ο διάολος και τι γυρίζει και λεει η κοπελιά; Σας έχουμε ξαναπάρει;
    6 λεπτά μετά ξανά 0040374165115. Μηπως να το σηκώσω την επομενη φορά να δουμε ποσο θα τους αρέσει η χρέωση σε διεθνή τηλέφωνο;

Αυτά που λέτε για τα ρουτερ, γίνεται δηλαδή χωρίς Voip?

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Hellenic Cable Network
    SNR / Attn
    11(dB) / 27.3(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikospot Εμφάνιση μηνυμάτων
    @antipages κάτι τέτοιο είναι 100000% παράνομο! Βάση νόμου έχεις πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σου που διατηρεί κάθε *ηλίθιος και έχεις φυσικά το δικαίωμα επεξεργασίας τους και διαγραφής τους!
    Ως γνωστό οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους πλούσιους και ισχυρούς.
    Φυσικά η ανάρτηση υπάρχει ακόμα και ούτε απάντησαν στο αίτημα μου (και δεν είναι η πρώτη φορά). Υπολογίστε ότι μιλάμε για τον *ΟΤΕ τον καθολικό πάροχο, όχι την Algonet.
    Δηλαδή για να ασχοληθούν θα πρέπει να υπάρξει εξώδικο και αγωγή. Δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    @antipages κάτι τέτοιο είναι 100000% παράνομο! Βάση νόμου έχεις πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σου που διατηρεί κάθε ηλίθιος και έχεις φυσικά το δικαίωμα επεξεργασίας τους και διαγραφής τους!

http://www.dpa.gr/portal/page?_pagei..._schema=PORTAL
    Δεν μπόρεις έτσι απλά να ζητήσεις διαγραφή ή επεξεργασία

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Hellenic Cable Network
    SNR / Attn
    11(dB) / 27.3(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή μάλλον είμαι μπουμπούνας, μήπως γνωρίζει κάποιος ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας και που να του στείλω τη συστημένη επιστολή. Για παράδειγμα είναι σωστό το παρακάτω ή πρέπει να το απευθύνω σε άλλη Δ/νση (πχ Δ/νση πληροφοριών καταλόγων ή εσωτερική Δ/νση πρώην πελατών ή δε ξέρω και γω τι άλλο. )

ΟΤΕ Α.Ε
    Δ/νση Εξυπηρέτησης Πελατών Σταθερής και Κινητής
    Λεωφ. Κηφισίας 99
    151 24 Μαρούσι

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε και πάλι σχετικά απλό είναι. Αλλά μιας που μου θύμησες την νομοθεσία επ ακριβώς, γέλασα πάρα πολύ με αυτό:

έχετε δικαίωμα να ζητείτε και να λαμβάνετε από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, χωρίς καθυστέρηση και κατά τρόπο εύληπτο και σαφή, πληροφορίες για τα δεδομένα που σας αφορούν, όπως την φύση τους, την προέλευση τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας και τους αποδέκτες τους.

Η λογική μου λέει πως το αίτημα σου θα προωθηθεί στον υπεύθυνο επεξεργασίας από οποιονδήποτε υπάλληλο... Δηλαδή μου φαίνεται χαζό κάποιος απο την εξυπηρέτηση πελατών για παράδειγμα να δει τέτοιο αίτημα και απλά να το αγνοήσουν Μπορεί ο ίδιος να μην έχει πρόσβαση σε κάτι τέτοιο αλλά θα πρεπει να το πρωθήσει στον αρμόδιο (αλλά και πάλι αυτό λέει η λογική μου, δε σημαίνει τίποτε όμως η λογική... )

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας και τι να κάνω σε περίπτωση που παραβιάζονται;
    Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:

Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
    Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
    Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.
    Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.
    Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.

Γνωρίζει κανείς , βάση νόμου οι εταιρείες μπορούν να σπαμάρουν τις ώρες κοινής ησυχίας ;;;;

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Είχα διαβάσει αυτή τη νομοθεσία παλαιότερα και δε θυμάμαι να αναφερόταν κάτι για τα τηλεφωνήματα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον η υπόθεση.

Το μόνο που θυμάμαι σίγουρα είναι πως οι γύφτοι που πουλάνε καρπούζια/καρέκλες/καστανόχωμα απαγορεύεται να φωνάζουν οποιαδήποτε ώρα ανεξαρτήτως ώρας κοινής ησυχίας.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Είχα διαβάσει αυτή τη νομοθεσία παλαιότερα και δε θυμάμαι να αναφερόταν κάτι για τα τηλεφωνήματα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον η υπόθεση.

Το μόνο που θυμάμαι σίγουρα είναι πως οι γύφτοι που πουλάνε καρπούζια/καρέκλες/καστανόχωμα απαγορεύεται να φωνάζουν οποιαδήποτε ώρα ανεξαρτήτως ώρας κοινής ησυχίας.
    Εμ είδες επειδή δεν διαβάζουν εδώ δεν το ξέρουν τα παιδιά
    Και φυσικά το περιπολικό απο πίσω κορνάρει για να περάσει

Σελ. 28 από 166 ΠρώτηΠρώτη ... 818232627282930333848 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Sony Ericsson Xperia 8 και παραβίαση προσωπικών δεδομένων?!
    Από B_Dark στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-10, 18:26
  2. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-10, 13:39
  3. Μηνύματα: 41
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-10, 22:27
  4. Πρώτη σύλληψη στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο Facebook
    Από ARIADNI_28512 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-09, 10:34

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία