Καλσησπέρα παιδιά.
Όταν είχα πάει στρατό πρίν απο 2 χρόνια περίπου είχα ανοίξει
έναν λογαριασμό, στην τράπεζα Eurobank. Σήμερα όμως αποφάσισα
οτι θέλω να αγοράζω και πράγματα μέσω Internet μέσω PayPal.
Aφού έφτιαξα έναν λογαριασμό στο PayPal κατάλαβα οτι η κάρτα που
μου εκδόθηκε απο την Eurobank είναι τύπου Maestro και ότι δεν την δέχεται
το PayPal. Θέλω να κλείσω τον λογαριασμό μου, και να ανοίξω άλλον στην
τράπεζα ALPHABANK. Κάτι άκουσα όμως ότι για να κλείσω τον λογαριασμό
θα με χρεώσουν είναι αλήθεια αυτό ?
Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα θα περιμένω απάντηση..
Με εκτίμηση
Αλέξανδρος
![]()
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
07-04-12, 15:31 Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #1
-
07-04-12, 15:37 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #2
Φίλε επειδή είχα το ίδιο θέμα με την Eurobank, τώρα έχουν τύπου Mastercard στις χρεωστικές. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να την αλλάξεις. Επίσης, παίζουν και οι χρεωστικές στο πρόγραμμα "επιστροφή".
-
07-04-12, 15:57 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #3
-
07-04-12, 16:36 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #4
Υπάρχει η προπληρωμενη visa γι'αυτόν τον λόγο.
-
07-04-12, 16:39 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #5
H Eurobank έχει την e-prepaid Visa, η οποία είναι virtual. Σου δίνουν δηλαδή μόνο τον αριθμό και όχι το πλαστικό.
Τη φορτίζεις με όσα χρήματα χρειάζεσαι από το λογαριασμό σου μέσω web banking και κάνεις τις αγορές σου. Xωρίς δόσεις όμως.
Το καλό με τις virtual είναι παρέχουν επιπλέον ασφάλεια, γιατί αν υποθέσουμε ότι ο αριθμός της πέσει σε κάποιον κακόβουλο, δε θα μπορεί να κάνει αγορές αν δεν της έχεις βάλει εσύ χρήματα. Και προφανώς γίνεται δεκτή σε όποιο online κατάστημα δέχεται Visa.
-
07-04-12, 16:45 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #6
-
07-04-12, 16:53 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #7
Alpha Bank
Ανοίγεις 2 λογαριασμούς Α και Β και μία χρεωστική κάρτα.
Ο ένας συνδεδεμένος (Λογαριασμός Α) με την κάρτα σου και ο άλλος όχι (Λογαριασμός Β)
Στον άλλο (Λογαριασμός Β) έχεις τα χρήματα σου.
Από το web banking (πρέπει να ζητήσεις κωδικούς από την τράπεζα) κάνεις μεταφορά του ποσού από τον Λογαριασμό Β στον Λογαριασμό Α ανάλογα με το ποσό που θες να ξοδέψεις. Η μεταφορά γίνεται ανέξοδα.
Εγώ που ζήτησα VISA από την Eurobank μου είπαν να πάω στην ALPHA
ΥΓ.
1. Οι προπληρωμένες έχουν έξοδα κάθε φορά που βάζεις ή βγάζεις χρήματα ενώ οι χρεωστικές οχι.
2. Το ιδιο μπορείς να κάνεις στην τράπεζα Πειραιώς.
3. Η Visa της Millenium δεν κάνει συναλλαγές στο internet
-
07-04-12, 19:14 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #8
φίλε μου αν θες να κλείσεις τον λογαριασμό ανέξοδα, βγάλε όλα τα χρήματά σου και άσε τον λογαριασμό να κάθεται. Έχω την εντύπωση πως υπάρχει ένας νόμος που λέει πως αν δεν υπάρχει καμιά κίνηση σε κάποιον λογαριασμό για κάποια χρόνια τότες η τράπεζα κλείνει τον λογαριασμό και παίρνει ότι χρήματα έχει χωρίς να σε ρωτήσει, μόνο που εσύ θα έχεις πάρει όλα τα χρήματά σου οπότε δεν θα χάσεις τίποτα.
-
07-04-12, 22:57 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #9
-
08-04-12, 00:22 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #10
Προτιμώ αυτό με την χρεωστική να μην έχω ανάγκη να φορτίζω την κάρτα συνέχεια.
Και ούτε θέλω να με χρεώνει κάθε φορά που θα την φοτίζω. Εμπιστεύομαι
ποιο πολύ την VISA μάλλον θα πάω στην ALpha bank..
-
08-04-12, 00:23 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #11
Μπορώ να πω οτι μπερδεύτικα λίγο σχετικά με τους 2 λογαριασμούς..
-
08-04-12, 01:46 Απάντηση: Κλέισιμο λογαριασμού Eurobank #12
Γιατί μπερδεύτηκες; Στον έναν θα έχεις τα λεφτά σου και στον άλλον που θα συνδέεται με την κάρτα θα βάζεις όσα χρειάζονται κάθε φορά για να μην φοβάσαι ότι θα σου πάρει κανείς παραπάνω. Ο δεύτερος λογαριασμός με τα χρήματά σου στην ίδια τράπεζα σε βοηθάει στο ότι θα μπορείς μέσω web banking να μεταφέρεις λεφτά-όποτε θες χωρίς να τρέχεις σε τράπεζες-στον άλλον που θα χρησιμοποιείται από την κάρτα για να "τραβήξει" λεφτά. Μια χαρά τα εξήγησε και ο φίλος παραπάνω!
Παρόμοια Θέματα
-
Κλείσιμο λογαριασμού ... ;
Από Πασχαλίτσα στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-11, 09:52 -
τράπεζα Eurobank
Από zilldion στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-09, 23:35 -
Κλεισιμο λογαριασμου itunes
Από kostantis στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-09, 19:45 -
Πληρωμή Λογαριασμού ΗΟL σε EUROBANK...
Από skoulinx στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 63Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-07, 13:06 -
Σχετικά με ασφάλεια ζωής και κλείσιμο λογαριασμού..
Από Προφέσσορας_Χάος στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-06, 13:17
Bookmarks