Κάφρε τα έχεις κάνει λίγο σκατά.
Όταν ψωνίζεις με χρεωστική ανεξαρτήτως τράπεζας δεν μειώνεται το ποσό που μπορείς να βγάλεις από το ΑΤΜ.
Αν μπερδεύεις το λογιστικό με το διαθέσιμο υπόλοιπο, προσπάθησε να σε πείσει ο sdikr παραπάνω με το screenshot. Όταν ψωνίζεις με χρεωστική, τότε η αγορά δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα και το λογιστικό υπόλοιπο δεν έχει μειωθεί. Παρόλα αυτά το ποσό που έχεις καταναλώσει με την αγορά, δεσμεύεται από την τράπεζα μέχρι να διασταυρωθεί η αγορά. Για αυτό το διαθέσιμο υπόλοιπο είναι λιγότερο από το λογιστικό.
Παράδειγμα:
Διαθέσιμο υπόλοιπο: 1.000€
Λογιστικό υπόλοιπο: 1.000€
Υπόλοιπο που μπορείς να σηκώσεις μετρητά: 420€
Αγοράζεις από supermarket με χρεωστική κάρτα πράγματα αξίας 50€.
Τότε άμεσα βλέπεις στον λογαριασμό σου:
Διαθέσιμο υπόλοιπο: 950€ <------ δεσμεύτηκαν 50 € μέχρι να διασταυρωθεί η συναλλαγή
Λογιστικό υπόλοιπο: 1.000€ <------ τυπικά τα 50 € είναι ακόμα στο όνομά σου αλλά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις
Και μετά από κάποιες μέρες:
Διαθέσιμο υπόλοιπο: 950€
Λογιστικό υπόλοιπο: 950€ <------ τα 50 € ανήκουν τώρα στο supermarket
Ελπίζω πράγματι να έχεις μπερδευτεί και να μη πετάς βλακείες για να στηρίξεις μια χαζομάρα που είπες.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Τι απ'τα κατω σας αντιπροσωπευει:
- Ψήφισαν
- 108. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Στη τραπεζα χρωσταω διαφορα δανεια / καρτες τα οποια ειναι περισσοτερα απο τυχον καταθεσεις
22 20,37% -
Δε χρωσταω στη τραπεζα αλλα δεν εχω και καταθεσεις
19 17,59% -
Εχω καταθεσεις και σκοπευω να τις αφησω στη τραπεζα
38 35,19% -
Εχω καταθεσεις αλλα μαλλον θα τα βγαλω λογω αβεβαιοτητας
17 15,74% -
Τα εχω ηδη βγαλει απ'τη τραπεζα / τα εχω βαλει σε ασφαλες σημειο / τα εχω επενδυσει σε κατι αλλο
8 7,41% -
Τα εχω παει σε τραπεζα του εξωτερικου
4 3,70%
Εμφάνιση 7.576-7.590 από 8732
Θέμα: Καταθεσεις...
-
27-04-16, 23:52 Απάντηση: Καταθεσεις... #7576* Όταν ακούς «τάξη» ανθρώπινο κρέας μυρίζει.
* Μες την έρμη κι άδεια πολιτεία μένει, το χέρι που μονάχα, με μπογιά θα γράψει στους μεγάλους τοίχους, ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οδυσσέας Ελύτης
οδηγός δικαιωμάτων μισθωτών εκπαιδευτικών
-
28-04-16, 00:47 Απάντηση: Καταθεσεις... #7577
-
28-04-16, 00:53 Απάντηση: Καταθεσεις... #7578
Το πρόβλημά σου είναι ποιος σου απαντά ή αν αυτό που σου γράφει (όποιος το γράφει) ισχύει;
Δεν μπορεί όλοι μας να κάνουμε λάθος και να στο δείχνουμε με εικόνες.
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις. Όπως έγραψε και ο yiapap, πες ένα mea culpa να προχωρήσουμε.
-
28-04-16, 00:54 Απάντηση: Καταθεσεις... #7579
-
28-04-16, 02:42 Απάντηση: Καταθεσεις... #7580
Mα οτι βλεπω εγω θα το βλεπεις κι εσυ. Αρα κι εσυ οτι ναναι?
Αν υπαρχει λαθος στη σελιδα δεν ειναι δικο μου φταιξιμο.
Όνντε, η φαντασια σου καλπαζει
Δεν εθεσα θεμα λογιστικου/διαθεσιμου υπολοιπου, αντιθετα ειπα οτι τα γνωριζω καλα για τα βλεπω πολυ συχνα στην web banking σελιδα μου.
To ερωτημα ειχε το νοημα που εξηγησα στο προηγουμενο ποστ μου.
Eιπαμε, οταν ρωταω καποιον συγκεκριμενα γιατι εχω το λογο μου, δε πρεπει να πεταγεται αλλος για να απαντα στη θεση του.
[συν το οτι τη μια απο τις δυο φορες που πεταχτηκες ειχες καταλαβει αλλο αντι αλλου]
Αν μιλας κι εσυ για την εικονα του sdikr, βλ. δευτερο quote παροντος νηματος.
Προχωρηστε, ποιος σας εμποδιζει?
Θα ανεβασω προσεχως ενα σχετικο image και θα τα πουμε τοτε.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kafrikistan : 28-04-16 στις 02:54.
-
28-04-16, 04:09 Απάντηση: Καταθεσεις... #7581
Καλά άστο κάφρε. Τζάμπα ασχολούμαι...
* Όταν ακούς «τάξη» ανθρώπινο κρέας μυρίζει.
* Μες την έρμη κι άδεια πολιτεία μένει, το χέρι που μονάχα, με μπογιά θα γράψει στους μεγάλους τοίχους, ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οδυσσέας Ελύτης
οδηγός δικαιωμάτων μισθωτών εκπαιδευτικών
-
28-04-16, 13:41 Απάντηση: Καταθεσεις... #7582
Δεν επιασα κατι για να αφησω, όνντε μου...
-
28-04-16, 15:36 Απάντηση: Καταθεσεις... #7583
-
28-04-16, 16:09 Απάντηση: Καταθεσεις... #7584
Κάνε μια δοκιμή τραβώντας τώρα 420€ από ΑΤΜ.
'Ολοι μας λέμε ότι θα σου τα δώσει (αν δεν έχεις κάνει άλλη ανάληψη) και στην περίπτωση αυτή είναι bug του Winbank.
Με τα cc έχουμε εβδομαδιαίο περιορισμό μόνο στις αναλήψεις μετρητών και δεν προσμετρούνται στις αγορές μέσω καρτών ή τα εμβάσματα.
-
28-04-16, 17:00 Απάντηση: Καταθεσεις... #7585
-
28-04-16, 17:48 Απάντηση: Καταθεσεις... #7586
-
28-04-16, 19:58 Απάντηση: Καταθεσεις... #7587
Εδω ειναι που συζητατε για τις καταθεσεις σας;
Ερχονται κατασχέσεις ακινήτων - Το ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο της κυβέρνησης
Νόμιμο έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας το σχέδιο προεδρικού διατάγματος με το οποίο καθορίζεται ο τρόπος που προσδιορίζεται η αξία ενός ακινήτου όταν αυτό κατάσχεται, αλλά και ποιο είναι το αρμόδιο όργανο που προσδιορίζει την εμπορική αξία του ακινήτου.
Σύμφωνα με το σχέδιο του διατάγματος που κατέθεσαν τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, υπεύθυνος για τον καθορισμό της αξίας του ακινήτου που βγαίνει στον πλειστηριασμό είναι ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να προσλάβει έναν εκτιμητή από το Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών.
Ο τελευταίος, πρέπει μέσα σε συγκεκριμένη ημερομηνία να συντάξει και να παραδώσει έγγραφη εκτίμηση στον δικαστικό επιμελητή, «σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά ή τα διεθνή αναγνωρισμένα εκτιμητικά πρότυπα” για την αξία του ακινήτου.
Η αμοιβή για την διενέργεια της εκτίμησης καθορίζεται εκ των προτέρων ελεύθερα μετά από έγγραφη συμφωνία για την ανάθεση του έργου, ενώ υπόχρεος για την καταβολή της αμοιβής αυτής είναι αυτός που επισπεύδει τον πλειστηριασμό, πχ η Τράπεζα.
http://www.iefimerida.gr/news/264553...#ixzz478oxGqzl
-
28-04-16, 23:05 Απάντηση: Καταθεσεις... #7588
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
28-04-16, 23:18 Απάντηση: Καταθεσεις... #7589
-
29-04-16, 02:17 Απάντηση: Καταθεσεις... #7590
Δλδ όποιος έχει καταθέσεις γιατί έκανε το σκ@τό του παξιμάδι και έμενε το ενοίκιο ή σε ημιτελές σπίτι, πρέπει να σκάει για τον άλλον που πήρε δάνειο 200k για μεζονέτα και έχοντας 1,500€/δόση τώρα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα ;
Παρόμοια Θέματα
-
Προθεσμιακες Καταθεσεις
Από lalak στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 193Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-16, 00:41 -
Προθεσμιακες καταθεσεις
Από tintin στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-12, 16:21 -
Καταθέσεις σε Ξένο Νόμισμα-κριτήρια επιλογής??...
Από anasm στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-10, 22:00 -
BWIN - αναληψεις και καταθεσεις
Από Αστροβασίλης στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-10, 15:40 -
Καταθέσεις......!!!!
Από NeKaKoS στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-06, 08:54
Bookmarks