εχει πάει κάποιος?αν ναι,που?
ισχυει ακόμα αυτο με την εμφάνιση?οτι και καλά πρεπει να φοράς κουστουμάκι κλπ?
μπαινεις αμέσως η ισχυει πρεπει να εχεισ αποδειξει της φορολογικής δήλωσης?εννοω μπαίνεις ευκολα?
ρωτω γιατι δεν εχω πάει ποτέ και θέλω να πάω να δώ πως ειναι να χάνεις 20-50 ευρώ,...,![]()
Εμφάνιση 1-15 από 18
Θέμα: Kαζίνο..
-
27-11-06, 23:32 Kαζίνο.. #1
-
27-11-06, 23:47 #2
Το Σπίτι πάντα κερδίζει.
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
28-11-06, 00:02 #3
Ετσι- Ετσι
Ο μονος που κερδιζει παντα ειναι το καζινο!
ΑΝ παρ ολα ταυτα επιμενετε διαβαστε:
Ο Ελληνικός Οδηγός των ΚαζίνοΤα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
28-11-06, 00:57 #4ρωτω γιατι δεν εχω πάει ποτέ και θέλω να πάω να δώ πως ειναι να χάνεις 20-50 ευρώ,...,
παίρνεις μόνο όσα ευρω θέλεις να χάσεις.
κάρτες, πορτοφόλια,πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι. Εάν δεν πας με Ι.Χ. χώρισε τα λεφτα για το ταξι του γυρισμού γιατι αλλιώς εχει περπάτημα .
Και πάνω από όλα πας για να χάσης πάντα οπότε μόνο όσα σου περισσεύουν,και πιες όσο περισσότερο μπορείς, είναι τζάμπα αλλά τα (λαγουδάκι α ) πρέπει να τα κυνηγάς με την καραμπίνα
Υ.Γ.1 Πας καθημερινή το ΠΣΚ γίνεται του μ.....ου
Υ.Γ.2 αλκοόλ σερβίρουν μέχρι τισ 24¨00 νομίζω
Υ.Γ.3 με τζινακι μια χαρά θα είσαι για λουτράκι έχει μια διαδικασία την πρώτη φορά θέλει ταυτότητα για να σου βγάλουν κάρτα κανα 5 λεπτό .
good luck
-
28-11-06, 01:05 #5
Καζίνο Πάρνηθας, θέλει να βγάλεις κάρτα μέλους (είμαι και εγώ.....)
Νομίζω ότι κάποιες ημέρες θέλει να πληρώσεις είσοδο (κάπου 6 Ευρώ ήταν πριν 2 χρόνια) αλλά μέχρι και τις 4 μμ είναι μάλλον τσαμπέ...
Κώδικα ενδυμασίας δεν έχει αλλά και δεν θα πας με σαγιονάρα και χαβανέζικο πουκάμισο
Φορολογική δήλωση ήθελε στο παρελθόν για κάποια ευέσθητα επαγγέλματα (βλέπε τραπεζικός κλπ) τώρα είσαι cool άμα θες να πας....
Προσοχή, μην πάρεις μαζί σου ούτε κάρτα ανάλυψης μετρητών γιατί έχει ΑΤΜ στα καζίνο....
Παίξε 10-15 Ευρώ για να δείς πως είναι να τα χάνεις μόνο σε κουλοχέριδες.... μακριά απο ρουλέττα..... και χαρτιά..........όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για... εκείνη
ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΩ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ!!!
-
28-11-06, 02:47 #6
ευχαριστώ παιδια...
ετσι,να χάσουμε για την εμπειρία..
-
28-11-06, 04:05 #7
-
28-11-06, 12:08 #8
και εγω ελεγα οτι θα κολλησω αλλα αν πας στο Μον Παρνες θα φας τετοιο ξενερωμα με τους λαθρομεταναστες που θα δεις μεσα, που δεν θα θες να ξαναπατησεις...μακραν το χειροτερο καζινο ever
στο Λουτρακι καπως σωζεται η κατασταση αλλα και παλι βλεπεις πολυ αγροτια, και πολυ 3η ηλικια...
καμια σχεση με Λας Βεγκας τα ελληνικα απαραδεκτα καζινο...ααααχχχ τι θυμηθηκα...Μεγαλεια...με ειχαν αφησει και ειχα μπει 10 χρονων και με κυνηγαγε ενας μαυρος σεκιουριτας γιατι ειχα γεμισει ενα κουβαδακι κερματα!!!ααααχχχχ
-
28-11-06, 14:48 #9
Εμ βεβαια δεν λεει να χανεις αναμεσα σε μαυρους και μεταναστες.
Τουλαχιστον να σε ξετιναζουν σε κυριλε περιβαλλον!
Οσο για το μικροβιο ενας καθηγητης μαθηματικων στο φροντιστηριο
που πηγαινα το παλαι-ποτε για Πανελληνιες, καθε Σαββατο βραδι
ανεβαινε στο καζινο της Παρνηθας με 5.000- δρχ
και ελεγε πως ειχε βαλει οριο να φευγει χασει -κερδισει μεχρι 5.000δρχ.
Δεν τον ξαναειδαμε απο τοτεχωρις να σημαινει τπτ αυτο βεβαια
μπορει να εγινε και Ωνασης που ξερεις, μπορει και John TaramasΤα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
28-11-06, 14:53 #10
Το θέμα με το καζίνο είναι το πόσο "δίκαια" είναι τα παίγνια. Αν υποθέσουμε ότι βάζεις κάτω τις πιθανότητες και βρίσκεις μια κερδοφόρα στρατηγική (βλέπε ρουλέτα), θα έχεις να κάνεις με μια δίκαιη ρουλέτα; Επίσης θα μείνει ανοικτή για να ολοκληρώσεις το παιχνίδι σου ή θα σου κλείσει στα μέσα με το έτσι θέλω...
I see dead pixels
-
28-11-06, 14:58 #11
Εγω ξερω μονο για το τελευταιο που γραφεις Χguru...
ΔΕΝ υπαρχουν πειραγμενες ρουλετες μεσα στα καζινο...ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
28-11-06, 16:32 #12
Μερικοι λενε (και ο Μακαρος ο Ρομπεν των Χαζων) ο,τι αιτια για τον πνιγμο
ζευγους υπαλληλων του καζινο Λουτρακιου ηταν οι πειραγμενες ρουλετες του.
Φημες βεβαια τπτ αποδεδειγμενο!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
-
10-04-24, 02:46 Απάντηση: Kαζίνο.. #13
17.5 χρόνια μετά
-
10-04-24, 18:24 Απάντηση: Kαζίνο.. #14
Υπάρχει και ανάσταση.
-
11-04-25, 18:08 Απάντηση: Kαζίνο.. #15
«Παιδιά, εσείς που έχετε πάει σε φυσικό καζίνο, τελικά αξίζει η όλη εμπειρία; Δηλαδή, οκ, το "το Σπίτι πάντα κερδίζει" το ξέρω, αλλά έχει νόημα να ντυθείς, να πας, να περιμένεις στην ουρά... όταν μπορείς να παίξεις από το σπίτι σου; Έχει κανείς εμπειρία από online καζίνο που να είναι σοβαρό και αξιόπιστο;»
Bookmarks