Εμφάνιση 1-6 από 6
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Γεια σας. Εχω καταληξει σε αυτες τις 2. Ειναι εντελως ιδιες, το μονο που αλλαζει ειναι το μεγεθος.
    Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν εχει καποιος εμπειρια με καποια απο αυτες γιατι τα μοντελα κυκλοφορησαν πριν απο 1 μηνα. Επισης, επειδη δεν μπορω να βρω στην επαρχεια καταστημα για να τις δω απο κοντα, ενα τις εχει δει εστω καποιος. Κυριως με ενδιαφερει εαν η 27'' δειχνει το ιδιο sharp με την 23'', λόφω του οτι ειναι και οι δυο στα 1080χ1920, οποτε τα pixel της 27'' θα φαινονται ισως(???) πιο "ασχημα".
    Αυτο συμβαινει ΣΙΓΟΥΡΑ με τις παλιοτερες οθονες. Δεν ξερω τι παιζει τωρα γιατι εχουν και οι δυο IPS.

http://www.skroutz.gr/s/1956593/LG-M...yphrase=M2352D
    http://www.skroutz.gr/s/2078889/LG-M...yphrase=M2752D

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100Mbps/100Mbps
    ISP
    INALAN
    Router
    TENDA AC10U
    Εγώ προτείνω την Μ2752D επειδή είναι 27άρα , σε απόδοση δεν νομίζω να έχουν διαφορά λογικά θα έχουν το ίδιο panel
    CoolerMaster MasterBOX
    Asus ROG Strix B450-Gaming
    AMD Ryzen 5 3600
    RAM G.Skill 16GB 3200Mhz
    AMD RX 6600
    SSD: OCZ Vertex 128GB
    Windows 10 Home 64bit

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από energy88 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ προτείνω την Μ2752D επειδή είναι 27άρα , σε απόδοση δεν νομίζω να έχουν διαφορά λογικά θα έχουν το ίδιο panel
    Το ιδιο πανελ εχουν και τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα. Το ΜΟΝΟ που αλλαζει ειναι το μεγεθος.
    Απλα εχω ακουσει οτι στην 27'' με 1080 αναλυση φαινονται λιγοτερο διαυγης η οθονη σε σχεση με την 23''. Αυτο το ακουσα γενικα για 23''/27''. Δεν ξερω τι παιζει με αυτες τις δυο. Αν γνωριζει καποιος που τις εχει δει ας μας πει γιατι προβλεπω να ειναι κορυφαιες TV.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Εχει δει κανεις απο κοντα την 27''?
    Δεν ξερω ποσο καλη ευκρινεια εχει. Η 23'' ειναι πολυ καλη!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    καλημέρα παιδιά... με ενδιαφέρει και εμένα αυτό που ρωτάει ο φίλος IoannisSM γιατί με ψήνει ιδιαίτερα η αγορά του μεγάλου μοντέλου..
    διάβασα και εγώ ότι επειδή εχουν την ίδια ανάλυση (1920Χ1080) υπάρχει περίπτωση το 27αρι μοντέλο να "πιξελιάζει" όταν χρησιμοποιείται ως μόνιτορ για υπολογιστή και γενικά να είναι πιο κουραστικό από το 23αρι... Άσχετα αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ή όχι, μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο γενικά?
    ASUS M3A78-T, AMD Phenom II X3 720BE, XFX Radeon HD5770, Crucial 2x2GB 667MHz, Samsung 1TB HD103UJ, Pioneer DVR-216D, all powered by Etasis 850W and hosted in Coolermaster RC-690. Accompanying units: Logitech EX-110 + Χ-210, Asus VH226.

Περιοχή
    Αθήνα , καλλιθέα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikos1071 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημέρα παιδιά... με ενδιαφέρει και εμένα αυτό που ρωτάει ο φίλος IoannisSM γιατί με ψήνει ιδιαίτερα η αγορά του μεγάλου μοντέλου..
    διάβασα και εγώ ότι επειδή εχουν την ίδια ανάλυση (1920Χ1080) υπάρχει περίπτωση το 27αρι μοντέλο να "πιξελιάζει" όταν χρησιμοποιείται ως μόνιτορ για υπολογιστή και γενικά να είναι πιο κουραστικό από το 23αρι... Άσχετα αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ή όχι, μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο γενικά?
    προσωπικά έχω παρατηρήσει το εξής
    έχω αυτή την τηλεόραση
    όταν την συνδέω με τον υπολογιστή μέσω HDMI για να δω ταινία δεν βλέπω κανένα 'πιξελ'
    αντιθέτως ένας φίλος μου έχει μια 50αρα και όταν έβαλε το ps3 μέσω HDMI και το πισι εκεί ναι φαινόταν να 'πιξελιάζει'

γνώμη μου είναι να πας στην 27ρα δεν θα έχεις πρόβλημα σχετικά με τα 'πιξελ'
    «Αν θες να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου, αν θες να πάς μακριά, πήγαινε με παρέα»

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία