τη καλησπερα μου
βλεπω αρκετα μπαλκονια "ντυμενα" με ναυλον..
εχει βαλει κανεις κ αν ναι για τι κοστος μιλαμε?
![]()
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: Ναυλον σε μπαλκονι
-
03-09-12, 02:13 Ναυλον σε μπαλκονι #1VAMOS ARIS
-
03-09-12, 13:24 Απάντηση: Ναυλον σε μπαλκονι #2
Έχω βάλει εγώ κυρίως γιατί τα πίσω μπαλκόνια του διαμερίσματος μου βλέπουν Πεντέλη (πολύ ανοικτό το μέρος) και με βροχή και αέρα, έρχονταν όλα τα νερά στη μπαλκονόπορτα. Το κόστος δεν ήταν υψηλό και δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες γιατί είχα βάλει ταυτόχρονα και τέντες και σε έναν έλεγχο που έκανα, η απόδειξη είναι ταμιακής χωρίς ανάλυση. Το μόνο κακό που έχουν και καλό είναι να το ξέρεις, ότι αν πας να τα ανεβάσεις/μαζέψεις, καλό είναι να σε βοηθάει κάποιος κρατώντας το τεζαρισμένο γιατί το πλαστικό μπορεί να 'κολλήσει' λίγο λοξά και μαζεύοντας το να φύγει λίγο δεξιά/αριστερά και να μην ανεβαίνει πάνω από ένα σημείο. Και το καλοκαίρι κάνουν δουλειά καθώς η κάψα σταματάει εκεί και αν έχεις a/c, οι απώλειες είναι λιγότερες από τις πόρτες που δεν έρχονται σε απευθείας επαφή με τη ζέστη.
-
03-09-12, 14:06 Απάντηση: Ναυλον σε μπαλκονι #3
ευχαριστω για την απαντηση...
εγω εχω κ τεντες κ θελω να βαλω τετοιο γιατι εχουμε πολλη υγρασια στη περιοχη(περαια θεσσαλονικης) και με πνιγει το χειμωνα..και να βοηθησει κ τη θερμανση..VAMOS ARIS
-
03-09-12, 15:33 Απάντηση: Ναυλον σε μπαλκονι #4
-
03-09-12, 16:55 Απάντηση: Ναυλον σε μπαλκονι #5
Και αυτό. Κι εγώ στη περιοχή έχω υγρασία. Θα δεις ότι η υγρασία θα μένει στο πλαστικό και όχι στον τοίχο ή στην μπαλκονόπορτα. Στα υπόψη, ότι αν έχεις τέντες, μπορείς να τοποθετήσεις πλαστικά ένα click πιο πίσω/μπροστά (αν υπάρχει χώρος) από την τέντα έτσι ώστε να τα έχεις και τα δύο ειδικά σε περιπτώσεις όπου έχεις τέντα με βραχίονες όπου το χειμώνα με δυνατούς ανέμους τις μαζεύεις. Εγώ έχω μετανιώσει που δεν έκανα το παραπάνω για τα μπροστινά μπαλκόνια μου που είναι μεγάλα αλλά είναι στο πρόγραμμα να γίνει (τώρα δεν υπάρχει μία). Θα δεις άμεσα διαφορά.
-
03-09-12, 17:23 Απάντηση: Ναυλον σε μπαλκονι #6
ακριβως,εχω τεντες με βραχιονες που λογω δυνατων ανεμων συχνα πυκνα τις μαζευω...
δε με νοιαζει,θελω το φθηνοτερο ,το χειροκινητο δλδ..ετσι κ αλλιως..λογικα μια φορα το καλοκαιρι κ μια φορα το χειμωνα θα ανεβοκατεβαινουν...
και εκτος του θετικου για τη θερμανση μπορεις να αραξεις στο μπαλκονακι σου το χειμωνα,με ενα μπουφανακι να πιεις ενα καφε..κ μενει κ σχετικα καθαρο φανταζομαι...
αν καποιος ξερει να μας πει κοστος περιπου θα το εκτιμουσα...VAMOS ARIS
-
31-08-18, 20:01 Απάντηση: Ναυλον σε μπαλκονι #7
Γεια σας. Έψαξα σε όλο το ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι πιο σχετικό. Θέλω να βάλω τέντα τύπου ζελατίνη (νάυλον) στο μπαλκόνι μου το οποίο είναι βορινό με πολλή υγρασία το χειμώνα αλλά έχω και τη μονάδα εξωτερική του κλιματιστικού μου, το οποίο είναι ο μόνος τρόπος θέρμανσης για το σπίτι. Διάβασα κάπου ότι καλό είναι η μονάδα να αερίζεται. Με την ζελατίνη, που το κάνω κυρίως για να περιορίσω την υγρασία τόσο σε μπαλκόνι όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού, η μονάδα του κλίματιστικού δεν θα χει αέρα να αερίζεται. Εϊναι αυτό σοβαρό πρόβλημα για την λειτουργία του κλιματιστικού; Γιατί η τέντα αυτή είναι πολλά λεφτά και αν είναι να μην κάνω την εγκατάσταση. Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει! Ευχαριστώ
Παρόμοια Θέματα
-
Κήπος στο μπαλκόνι
Από sdikr στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-13, 20:40 -
Κεραία Wifi στο μπαλκόνι
Από xagiouken στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-12, 23:58 -
Case στο μπαλκόνι
Από Darkman_ στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-07, 01:43
Bookmarks