Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 23
    Περιοχή
    Στους πέντε δρόμους
    Downloads
    9
    Uploads
    3
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΡΙΚΛΙΝΟ
    Ψάχνω ένα πρόγραμμα για windows το οποίο το θέλω για μίξη ήχου για ένα φίλο DJ.
    Συγκεκριμένα αυτό που ψάχνω είναι αυτό που κάνουν οι DJ, δηλαδή να παίζει από τα ηχεία του μαγαζιού το ένα κομμάτι κ στα ακουστικά να παίζει το κομμάτι που ετοιμάζει για μετά το τρέχων.
    Δεν ξέρω αν γίνεται κ με κάρτα ήχου.
    Προτείνετέ μου παρακαλώ αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που κάνει αυτό που θέλω ή κάποια κάρτα ήχου που το κάνει.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    5mbps/512kbps
    ISP
    Cablenet
    Router
    Apple Time Capsule
    http://www.apple.com/hotnews/article...12/djscottyboy

Δεν ξερω εαν βγαινει για windows αλλα ψαξε το
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Δες το Virtual DJ Studio.

Για αυτο που λες ομως σχετικα με το preview στα ακουστικα θα χρεαστεις 2 καρτες ηχου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από www.vdj.net
    If you have two or more sound cards/audio devices, you can route any line to your secondary device, for headphone preview or beat-matching. Alternatively, you might use this feature to simply allow more control with your external mixer.
    Aλλο ενα ακομα ειναι το MixMeister Παρα πολυ καλο, αλλα δεν ξερω εαν κανει preview.
    Εαν καποιος γνωριζει στα σιγουρα ας μας πει.
    Did they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________

Το avatar του μέλους AddictedToChaos
    AddictedToChaos Guest
    Ένα πολύ καλό και επαγγελματικό είναι το cubase.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Δοκίμασε το BPM-Studio Pro της ALCATech.

Κάτι αντίστοιχο βγάζει και η Newmark.

Preview, auto-mix, auto-normalization, jingles,

όρεξη να 'χεις να ασχολείσαι...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AddictedToChaos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα πολύ καλό και επαγγελματικό είναι το cubase.
    To cubase ειδικεύεται σε δημιουργία και επεξεργασία, όχι αναπαραγωγή.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chao : 16-12-06 στις 06:55.

Περιοχή
    Αμπέλια
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26mbps+LTE
    ISP
    Home Speed Booster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    DN9245X6-10
    κανε μια αναζητηση. Εχει ξανασυζητηθει στο sub-forum Audio-Video

Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    TG585 v8
    SNR / Attn
    8(dB) / 28.5(dB)
    Εγω χρησιμοποιω το MixVibes Pro 5 (η τελευταια εκδοση ειναι η 6). Αν ο υπολογιστης εχει πολυκαναλη καρτα ηχου μπορεις να "σπασεις" τα καναλια του προγραμματος με δυο τροπους.
    α)Στην 1η εξοδο της καρτας θα στελνει το Α καναλι του προγραμματος και στην 2η το Β. Με αυτο τον τροπο θα χρειαστει και εξωτερικος μικτης πανω στον οποιο θα συνδεθουν τα ακουστικα.
    β)H 1η εξοδος της καρτας χρησιμοποιειται για το master output και στην 2η συνδεονται τα ακουστικα. Ετσι δεν χρειαζεται εξωτερικος μικτης ομως τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα καθως το ποντικι σε περιοριζει αρκετα.

Αν ο φιλος σου παιζει σε καφετερια μπορει να κανει την δουλεια του και με το β τροπο. Αν ομως παιζει σε club/bar τοτε η χρηση εξωτερικου μικτη ειναι μονοδρομος.
    The less u know, the more u believe...

Περιοχή
    Στους πέντε δρόμους
    Downloads
    9
    Uploads
    3
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΡΙΚΛΙΝΟ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tom_K Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω χρησιμοποιω το MixVibes Pro 5 (η τελευταια εκδοση ειναι η 6). Αν ο υπολογιστης εχει πολυκαναλη καρτα ηχου μπορεις να "σπασεις" τα καναλια του προγραμματος με δυο τροπους.
    α)Στην 1η εξοδο της καρτας θα στελνει το Α καναλι του προγραμματος και στην 2η το Β. Με αυτο τον τροπο θα χρειαστει και εξωτερικος μικτης πανω στον οποιο θα συνδεθουν τα ακουστικα.
    β)H 1η εξοδος της καρτας χρησιμοποιειται για το master output και στην 2η συνδεονται τα ακουστικα. Ετσι δεν χρειαζεται εξωτερικος μικτης ομως τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα καθως το ποντικι σε περιοριζει αρκετα.

Αν ο φιλος σου παιζει σε καφετερια μπορει να κανει την δουλεια του και με το β τροπο. Αν ομως παιζει σε club/bar τοτε η χρηση εξωτερικου μικτη ειναι μονοδρομος.
    Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω για το λόγο ότι δε νομίζω να θέλει να διαθέσει το καφέ λεφτά για πρόγραμμα.
    Για παράνομο δεν το συζητώ γιατί σε περίπτωση ντου της εφορίας θα το πληρώσουν 100πλο!
    Αν υποθέσουμε τώρα ότι θα παίξω με δεύτερη κάρτα ήχου, υπάρχει επιλογή στα windows για να δηλώσω primary τη μια κ secondary την άλλη.
    Το ρωτάω αυτό γιατί μέχρι τώρα το θεωρούσα δεδομένο ότι δυο κάρτες μαζί δεν παίζουν λόγο conflict. Δεν το έχω δοκιμάσει απλά το έχω δεχτεί έτσι.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Το ενα, το απολυτο.... Traktor DJ Studio 3

Δυνατοτητα λειτουργιας 4 deck ταυτοχρονα και απογειωνεσαι ι
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ardi21 : 16-12-06 στις 17:47.
    No Justice - No Peace

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    97
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/900
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Netfaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 33.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Mixmeister για τέλοιο αποτέλεσμα.

Traktor 3 για σχεδόν τέλειο realtime αποτέλεσμα, με την προυπόθεση ότι έχεις σχετικά καλό μηχάνημα και κάρτα ήχου με τουλάχιστον 2 outputs.

Mixvibes 5 για ελαφρύ και γρήγορο αποτέλεσμα σε πιο παλιό μηχάνημα και με 2 διαφορετικές κάρτες.

Virtual DJ η κάτι παρόμοιο αν είσαι ανάπηρος

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    TG585 v8
    SNR / Attn
    8(dB) / 28.5(dB)
    Δεν με καταλαβες jupiter. Και στις δυο περιπτωσεις χρειαζεσαι και καρτα ηχου πολυκαναλη (η εστω 2 καρτες) αλλα και την εφαρμογη. Απλα με τον ενα τροπο γλιτωνεις τα εξοδα του μικτη και κανεις τις αλλαγες μεσα απο το προγραμμα ενω με τον αλλο τροπο βαζεις μονο τα τραγουδια στο προγραμμα και κανεις το beat matching αλλα χρησιμοποιεις τον εξωτερικο μικτη για τις αλλαγες.

To Traktor που προτεινουν τα παιδια ειναι επισης κορυφαιο αλλα το MixMeister δεν θα το προτεινα σε καμια περιπτωση.

Αν ο φιλος σου και το καφε δεν θελουν να διαθεσουν πολλα λεφτα δοκιμαστε μηπως μπορειτε να αγορασετε το MixVibes Pro 4. Αν πωλειται ακομα λογικα θα ειναι αρκετα πιο φθηνο.

Περιοχή
    Στους πέντε δρόμους
    Downloads
    9
    Uploads
    3
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΡΙΚΛΙΝΟ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dj kourampies Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mixmeister για τέλοιο αποτέλεσμα.

Traktor 3 για σχεδόν τέλειο realtime αποτέλεσμα, με την προυπόθεση ότι έχεις σχετικά καλό μηχάνημα και κάρτα ήχου με τουλάχιστον 2 outputs.

Mixvibes 5 για ελαφρύ και γρήγορο αποτέλεσμα σε πιο παλιό μηχάνημα και με 2 διαφορετικές κάρτες.

Virtual DJ η κάτι παρόμοιο αν είσαι ανάπηρος
    Που το ξέρεις ότι είμαι ανάπηρος, έχω κ πρόβλημα με τη μέση μου αυτές τις μέρες!Ευχαριστώ πάντως.

Δεν με καταλαβες jupiter. Και στις δυο περιπτωσεις χρειαζεσαι και καρτα ηχου πολυκαναλη (η εστω 2 καρτες) αλλα και την εφαρμογη. Απλα με τον ενα τροπο γλιτωνεις τα εξοδα του μικτη και κανεις τις αλλαγες μεσα απο το προγραμμα ενω με τον αλλο τροπο βαζεις μονο τα τραγουδια στο προγραμμα και κανεις το beat matching αλλα χρησιμοποιεις τον εξωτερικο μικτη για τις αλλαγες.

To Traktor που προτεινουν τα παιδια ειναι επισης κορυφαιο αλλα το MixMeister δεν θα το προτεινα σε καμια περιπτωση.

Αν ο φιλος σου και το καφε δεν θελουν να διαθεσουν πολλα λεφτα δοκιμαστε μηπως μπορειτε να αγορασετε το MixVibes Pro 4. Αν πωλειται ακομα λογικα θα ειναι αρκετα πιο φθηνο.
    Δηλαδή αν παίξω με δυο κάρτες ήχου κ παίξω με media player k winamp με το καθένα να χρησιμοποιεί διαφορετική κάρτα δεν θα έχω αποτέλεσμα; Το λέω αυτό γιατί το καφέ μάλλον δεν είναι διατεθιμένο να διαθέσει καθόλου γκαφρά.

Τεσπα ευχαριστώ για τη βοήθειά σου καθώς κ τη βοήθεια όλων σας.
    Αν δεν βρω άκρη, όλο κ κάτι θα ξαναρωτήσω.

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    TG585 v8
    SNR / Attn
    8(dB) / 28.5(dB)
    Με τον τροπο που λες δεν γινεται γιατι ας πουμε πχ οτι εχεις βαλει στον media player την 1η καρτα και στο Winamp τη δευτερη και εχεις συνδεσει στη πρωτη καρτα τα ηχεια και στη δευτερη τα ακουστικα. Παιζει το ενα κομματι στον media player και ακουγεται στο μαγαζι. Ο φιλος σου ακουει απο τα ακουστικα το επομενο κομματι και το ετοιμαζει. Δεν υπαρχει τροπος ομως να ακουστει στο μαγαζι εκτος και αν το στειλει στον media player.

Αυτο που μπορει να γινει ειναι κατεβασετε καποιο Winamp Crossfader plugin και ανοιγοντας δυο winamp ταυτοχρονα να μπορειτε να αυξομειωνετε τις εντασεις χρησιμοποιωντας το fader του plugin. Ετσι ομως δεν εχετε καθολου ελεγχο στο κομματι που ειναι ετοιμο να παιξει καθως ουτε μπορειτε να το ακουσετε αλλα ουτε και να πειραξετε την ταχυτητα του.

Τελος υπαρχουν σιγουρα και καποια free προγραμματα για dj mixing αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπορουν να διαχειριστουν 2 καρτες ηχου η μια πολυκαναλη.

Ααα και μια ερωτηση..το μαγαζι αποφασισε να προσλαβει dj χωρις να εχει τα απαραιτητα (οπως πχ εναν μικτη);;

Περιοχή
    Στους πέντε δρόμους
    Downloads
    9
    Uploads
    3
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΡΙΚΛΙΝΟ
    Με τον τροπο που λες δεν γινεται γιατι ας πουμε πχ οτι εχεις βαλει στον media player την 1η καρτα και στο Winamp τη δευτερη και εχεις συνδεσει στη πρωτη καρτα τα ηχεια και στη δευτερη τα ακουστικα. Παιζει το ενα κομματι στον media player και ακουγεται στο μαγαζι. Ο φιλος σου ακουει απο τα ακουστικα το επομενο κομματι και το ετοιμαζει. Δεν υπαρχει τροπος ομως να ακουστει στο μαγαζι εκτος και αν το στειλει στον media player.

Αυτο που μπορει να γινει ειναι κατεβασετε καποιο Winamp Crossfader plugin και ανοιγοντας δυο winamp ταυτοχρονα να μπορειτε να αυξομειωνετε τις εντασεις χρησιμοποιωντας το fader του plugin. Ετσι ομως δεν εχετε καθολου ελεγχο στο κομματι που ειναι ετοιμο να παιξει καθως ουτε μπορειτε να το ακουσετε αλλα ουτε και να πειραξετε την ταχυτητα του.

Τελος υπαρχουν σιγουρα και καποια free προγραμματα για dj mixing αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπορουν να διαχειριστουν 2 καρτες ηχου η μια πολυκαναλη.

Ααα και μια ερωτηση..το μαγαζι αποφασισε να προσλαβει dj χωρις να εχει τα απαραιτητα (οπως πχ εναν μικτη);;
    Το τι θα κάνει με την λίστα των κομματιών είναι μάλλον πρόβλημά του, το οποίο δε με απασχολεί κάθόλου, εγώ απλά ανέλαβα να βρω την πατέντα για αυτή τη δουλειά επειδή τυχαίνει να ξέρω κάποια άτομα που δουλεύουν εκεί κ έχω τα τυχερά μου στα ξύδια.

Κ γω να σου πω την αλήθεια δεν το ψαξα στο δίκτυο για τσαμπέ προγράμματα, αλλά κατέληξα κατευθείαν στη λύση της δεύτερης κάρτας γιατί δε σου κρύβω ότι προσφέρω δωρεάν εξυπηρέτηση για το λόγο που ανέφερα παραπάνω.

Το μαγαζί ένα απλό καφέ είναι στο οποίο η μουσική παίζει διακοσμητικό ρόλο. Αποτελεί απλά άλλο ένα αξεσουάρ όπως τα έπιπλα πχ. Να φανταστείς ότι τόσο καιρό παίζει μουσική με μια λίστα ή στο media player ή στο winamp, κ όποτε πχ ο dj κάνει browsing στο σκληρό του πσ, ακούγονται κ τα χαρακτηριστικά κλικ των windows όταν μπαίνεις σε φάκελο.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    97
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/900
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Netfaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 33.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    "Κανονικός" DJ δεν μπορεί να δουλέψει με πρόχειρο pc για αμέτρητους λόγους. Χρειάζεται σωστό στήσιμο + εξωτερικός μίκτης Αν κάποιος απλά θα αλλάζει τραγούδια και ένα winamp αρκεί...

Η πιο σωστή λύση είναι να βάλετε Jazler με σωστό αυτόματο πρόγραμμα, κ όταν θέλετε τραγούδι απλά να το εισχωρείτε. (αφού είναι για διακοσμητικούς λόγους)

Όσο για το Virtual DJ no offence φυσικά, χρήσιμο είναι για κάποιον που θέλει να μιξάρει χωρίς να ξέρει, για όσους δηλώνουν dj και το χρησιμοποιούν πήγαινε το ανάπηρος...

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Free πρόγραμμα για επεξεργασία ήχου
    Από hamilcar στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-09, 23:39
  2. Πρόγραμμα ρύθμισης ήχου σε mp3
    Από xristakos στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-08, 08:26
  3. Πρόγραμμα για ενισχυση 'ηχου σε αρχεια video
    Από scorpios στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-07, 11:38
  4. Πρόγραμμα multi επεξεργασίας φωτογραφιών και ήχου