Παίδες έχω βρει αυτο το divx player και μου κάνει --> http://www.apothema.gr/dvx172-p-1377.html
Ωστόσο το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα δε το έχω ξανακούσει. Και επειδή όλο e-shops ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια, κωλύομαι λίγο να προχωρήσω. Γνωρίζετε κάτι; Θα σας ήμουν υπόχρεος για οποιαδήποτε πληροφορία.
Y.Γ: Έψαχνα και το Phillips dvp-5140 αλλά δε το βρίσκω πουθενά.
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
07-01-07, 03:29 apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #1
-
07-01-07, 14:24 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #2
Αφού μπορείς να πληρώσεις και με αντικαταβολή από ότι είδα, που κολλάς?
-
07-01-07, 14:34 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #3
Ε γενικώς για εγγυήσεις. Για αξιοπιστία προιόντος. Ξέρω κι εγώ; :P
-
07-01-07, 14:39 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #4
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Καλό είναι να ρωτήσεις για το θέμα της εγγύησης.
Γράφουν 24 μήνες λογικά θα είναι από την LG.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
07-01-07, 14:42 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #5
mich83 έχω αγοράσει έναν ενισχυτή από το apothema χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δε ξέρω αν η αποστολή είναι γρήγορη καθώς παρέλαβα κατευθείαν από την αποθήκη του, αλλά
κατά τ΄άλλα μπορείς να το εμπιστευτείς.
-
07-01-07, 14:51 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #6
Σας ευχαριστώ παίδες. Θα κάνω κι ένα τηλεφωνάκι πρώτα να ψυχολογήσω φωνές ;D
-
24-07-07, 14:06 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #7
Εχω ψωνισει και εγω 2 φορες απο το συγκεκριμενο "καταστημα". Μια χαρα οι αγορες καθως πηγα εγω (ολοκληρο ταξιδι) και παρελαβα. Η μεχρι τωρα εντυπωση μου ηταν θετικη απλα επειδη οπως φαινεται τους πετυχα σε αναγκη για ρευστο:
Πριν 2 μερες πηρα τηλεφωνο να μιλησω με τον υπευθυνο καθως ηθελα να μαθω τιμη για προιον(απο αυτα με το "%" παρτε μας τηλεφωνο). Μιλουσε και αφησα το τηλεφωνο μου σε μια κοπελα-υπαλληλο λεγοντας οτι ειμαι ΗΔΗ πελατης ωστε να με καλεσει. Περιμενα 2-3 ωρες! Τιποτα, καμια απαντηση! Καλω μεσω skype που εχει στην σελιδα του σαν γραμμη υποστηριξης - επικοινωνιας. Καμια απαντηση και εκει! Στελνω email απο την φορμα που υπαρχει στο site. Περασαν 2 μερες και καμια απαντηση! Ειναι απαραδεκτοι, αντιεπαγγελματιες και δεν ξερω τι αλλο να πω! Αγνοουν τους πελατες τους λες και μας κανουν χαρη που αγοραζουμε απο αυτους. Αφου λοιπον δεν μας θελουν πρεπει να το μαθουν ολοι ωστε να μην τρωνε τον χρονο τους με αυτους!!
-
03-08-07, 13:12 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #8
κοιτώντας το σάιτ τους, μου δίνουν σχετικά καλή εντύπωση.
Δείχνει οργανωμένη δουλειά, (έχει το θετικό ότι είναι κοντά στο σπίτι μου), το σάιτ σου "δίνει" την εντύπωση ότι αν πάρεις τηλ ψαγμένος για καλυτερες τιμές αλλού,θα σου τις δώσουν κ αυτοί, και αν δεν διάβαζα την κακή παραπάνω κριτική, ίσως να δοκίμαζα να κάνω την αγορά μου από εκεί! (το χειρότερο όλων από πάνω,είναι ότι ήταν ήδη πελάτης,και τον έγραψαν)!
Πίστευε και μη ερεύνα....
Ψήφιζε και μη ερεύνα....
-
03-08-07, 13:48 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #9
Στα e-shops καλο θα ειναι να ρωταμε και για περιεργα εξοδα
πχ αντικαταβολης ή μηπως παιζει ρολο το βαρος εαν σταλει με courrier...
Και οπωσδηποτε συγκριση τιμων μεσω skroutz ή pathfinder.
Επισης οπως αναφερθηκε θεματα εγγυησης/αντιπροσωπειας ή ελλειπους περιεχομενου
δλδ αναγκαζεσαι να πληρωνεις καλωδια, μετασχηματιστες κλπ...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
03-08-07, 13:52 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #10
Ναι πλέον για οποιοδήποτε ελλάτωμα απευθυνόμαστε στις αντιπροσωπίες....
-
03-08-07, 14:05 Απάντηση: apothema.gr ? Τι γνωρίζουμε; #11
Παρόμοια Θέματα
-
apothema.gr
Από gravis στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-08, 21:35 -
Γνωρίζουμε αν στην αγορά θα βγουν νέες ταχύτητες?
Από polakis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-07, 01:18 -
Speedtouch 530 σε MaXx10: Τι πρεπει να γνωριζουμε
Από Acer στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-07, 18:33 -
υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πόσους χρήστες έχει το dslam
Από spartacus στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-04, 00:08
Bookmarks