καλυσπερα παιδια θα ηθελα να μαθω αν γινεται να αγορασω ενα laptop με δωσεις χωρεις να εχω εκκαθαριστικο??
ευχαριστω!!
Εμφάνιση 1-15 από 31
-
27-12-12, 19:28 μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #1
-
27-12-12, 19:44 Απάντηση: μπορω να αγορασω υπολογιστη με δωσεις χορεις εκκαθαριστικο?? #2
Γρηγορη απαντηση : Οχι !
Σωστη απαντηση : Τη σημερον ημερα, χωρις καποια διαβεβαιωση εκ μερους σου οτι μπορεις και οτι θα πληρωσεις και το εμπορευμα, κανεις δεν θα σε πιστωσει. Αρα, για δοσεις ειδικα, χρειαζεσαι πιστωτικη καρτα με επαρκες υπολοιπο, πχ 1000€ το φορητο, 1100€ στην καρτα, ή εκκαθαριστικο εφοριας με υψηλα εισοδηματα στην περιπτωση που καποιο καταστημα πιστωνει εκδιδοντας ουσιαστικα καταναλωτικο δανειο τραπεζης στο ονομα σου.
-
27-12-12, 19:51 Απάντηση: μπορω να αγορασω υπολογιστη με δωσεις χορεις εκκαθαριστικο?? #3
κοιταξε να δεις επιδει εχω ανοιξει μια επιχειρηση και χρειαζομαι ενα laptop..ακομα δεν εχω εκκθαριστικο και η δηλωση μου ειναι μηδενικη γιατι την επιχειρηση την ανοιξα πριν δυο μηνες,για αυτο θελω να μαθω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος
-
27-12-12, 20:02 Απάντηση: μπορω να αγορασω υπολογιστη με δωσεις χορεις εκκαθαριστικο?? #4
-
27-12-12, 20:07 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #5
Γιατί, το εκκαθαριστικό θα σε εξασφαλίσει αν ο άλλος δεν πληρώνει τις δόσεις του τελικά;
Have you been to Samos? No you have not been to Samos! :D :p
-
27-12-12, 20:08 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #6
-
27-12-12, 20:13 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #7
ναι θα πωλουσα αν μου εγγυοταν καπως που στη δικη μου περιπτωση η εγγυηση ειναι η επιχειρηση μου
-
27-12-12, 20:30 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #8
Η υπαρξη μιας επιχειρησης, δυστηχως αλλα και παλι τη σημερον ημερα, μαλλον εγγυηση ριξιματος μπορει να ειναι παρα φερεγγυοτητας. Τραβηγμενο ισως, αλλα δυστηχως αληθινο.
Στο προκειμενο τωρα, ουτε η τραπεζα ουτε και κανεις αλλος δεν θα δεχτει σαν εγγυηση το τιποτα. Το οποιο ειναι και το μονο που διαθετεις. Απο τη στιγμη παλι, που εχεις ανοιξει οπως λες επιχειρηση, εχεις κανει και καποια πρωτα εξοδα, καποια παγια τελος παντων που δεν μπορουσες να γλυτωσεις ή να τα πας παραπισω. Ενα απο αυτα λοιπον, ειναι και το φορητο. Αρα, cash-μπαμ και κανεις τη δουλεια σου και σε κανα χρονο, το αλλαζεις.
-
27-12-12, 20:42 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #9
-
27-12-12, 21:02 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #10
γιατί δεν βγάζεις μια πιστωτική κάρτα; θα σου χρειαστεί και σε άλλα πράγματα (π.χ. online αγορές).
-
27-12-12, 21:05 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #11
βγαζουν οι τραπεζες καρτες χωρις εκκαθαριστικο αυτο το καιρο ;
-
27-12-12, 21:09 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #12
μια ερώτηση σε μια τράπεζα δεν βλάπτει... ας ζητήσει με μικρό πιστωτικό όριο (500 € π.χ.) και ας ας πάρει πιο απλό laptop...
-
27-12-12, 21:19 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #13
-
27-12-12, 21:37 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #14
Εδω ζητανε εκκαθαριστικο για χρεωστικη, δε θα ζητησουν για την πιστωτικη ;
-
27-12-12, 22:03 Απάντηση: μπορώ να αγοράσω υπολογιστή με δόσεις χωρις εκκαθαριστικό; #15
τι χρεωστική..εδώ για προπληρωμένη και ζητήσανε σε ένα φίλο πρόσφατα εκκαθαριστικό!
Παρόμοια Θέματα
-
Μπορώ να εξοφλήσω τη HOL σε δόσεις;
Από philos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-12, 20:12 -
Αγορα ΤV Χωρις πιστωτικη με δοσεις?
Από pronek στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-09, 03:07 -
Γίνετε να πάρουμε τα Jetspeed χωρίς δόσεις;
Από elias24 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 17-08-03, 13:17
Bookmarks