ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,
ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ.ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ SAMSUNG GALAXY s2 ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ i9100xxlps και I9100OXXLPH.Το προβλημα μου ειναι οτι οταν παιρνω τηλεφωνο εγω ακουω κανονικα τους αλλους αλλα αυτοι δεν ακουνε εμενα παρα μονο αν πατησω το κουμπι καθε φορα στην κληση απενεργοποιηση θορυβου.διαβασα οτι ειναι παλιο προβλημα στα ξενα site αλλα λενε οτι λυνεται με την τελευταια αναβαθμιση.την οποια εχω περασει αλλα τιποτα.υπαρχει κανενας που αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα.να πω οτι αν βαλω τα ακουστικα η το μεγαφωνο δουλευει κανονικοτατα.
Εμφάνιση 1-15 από 24
-
16-01-13, 02:53 Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #1
-
16-01-13, 11:37 Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #2
Το έχω αναφέρει στο θέμα που έχω ανοίξει , το έχω δει αυτο το πρόβλημα και σε φίλο που λύθηκε με επαναφορα αλλα ξέρω περίπτωση που πήγε στο service και άλλαξε και συσκευη και στο τέλος παράτησε το Sii, έφαγε τόση ταλαιπωρία ο άνθρωπος που παράτησε το Sii ...
Το Sii είχε βγει κινητο της χρονιάς για το 2012 τα προβλήματα που μπορει να συναντήσει κάποιος σε αυτη την συσκευη είναι πάρα πολλά.
Προτείνω να κάνεις επαναφορα και να δεις εάν θα λυθεί.
Δες μήπως έχει πρόβλημα και η οθόνη βάλε τέρμα φωτεινότητα και κατέβασε την πρώτη εφαρμογη dead pixel και δες στο γκρι και στο μπλε εάν έχει αποτυπωθει η ώρα η κάτι άλλο στην οθόνη.
Το καλό με τα iPhone είναι τα προβλήματα τα μαθαίνουμε σχεδόν άμεσα , το κακό με τα android είναι τα ανακαλύπτουμε ... Εάν είχε τέτοιο πρόβλημα ένα iPhone θα είχε γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις.
Βλέπουμε στο Ίντερνετ συγκριτικά για συσκευές κλπ δεν βλέπουμε όμως αλλα πράγματα πχ τι θερμοκρασίες ανεβάζει μία συσκευή και άλλα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lagman : 16-01-13 στις 11:45.
Παράθεση Posted from iOS app
-
16-01-13, 13:43 Απάντηση: Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #3
το πρωτο το δοκιμασα φιλε.θα δοκιμασω και το δευτερο και θα σου πω.εκανα αρκετα πραγματα που λενε και στα ξενα site.το θεμα ειναι οτι αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι ειναι πολυ μικρη η τρυπα του ακουστικου τερμα κατω.σε ευχαριστω παντως.θα ασχοληθω και αλλο γιατι οι εταιρεια λεει πως ειναι λειτουργικο.
-
16-01-13, 15:30 Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #4
4.0.3 φοράει ;; Εάν δεν λυθεί και δεν έχεις θέμα με την εγγύηση θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις με το update σε 4.1 τι συμπεριφορα έχει.
Διαφορετικά εάν τελειώνει σύντομα η εγγύηση (2 χρόνια) εγω θα το πήγαινα στον αντιπρόσωπο.Παράθεση Posted from iOS app
-
16-01-13, 18:21 Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #5
Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κλείσεις το 3g και να του βάλεις χειροκινητα GSM , κάπου στις ρυθμίσεις για τα δίκτυα κινητής .
-
17-01-13, 01:59 #6
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
17-01-13, 06:34 Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #7
Πρέπει να προσεχείς και πως το κρατάς γιατι μπορει ασυνείδητα να κλείσεις το μικρόφωνο με κάποιο δάχτυλο ...
-
17-01-13, 21:46 Απάντηση: Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #8
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
18-01-13, 13:49 Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #9
Το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεται σε αυτό το thread το έχω συναντήσει προσωπικα σε 2 καινούργια Sii και γνωρίζω άλλη μία περίπτωση που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολυ ο άνθρωπος για το συγκεκριμένο πρόβλημα που παράτησε την συσκευη τελείως .
Αυτο το πρόβλημα εάν είχε παρουσιαστεί σε iPhone θα είχε γίνει πρώτη είδηση σε όλο το Ίντερνετ, αυτο είναι μεγάλο μειονέκτημα γιατι αγοράζεις μία συσκευή και ανακαλύπτεις όχι ένα πρόβλημα αλλα ένα σωρο.Παράθεση Posted from iOS app
-
20-01-13, 00:12 Απάντηση: Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #10
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΩ ΒΙΝΤΕΟ.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΗΧΟΥ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.ΞΕΡΩ ΕΓΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ.ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΑ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
- - - Updated - - -
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ.ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ , ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΑ ΠΙΞΕΛ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑΩ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 4.0.3 ΦΟΡΑΩ.
- - - Updated - - -
ΑΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΩ ΒΙΝΤΕΟ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ.
-
20-01-13, 00:15 Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #11
Μπερδεύτηκα, πως γίνεται να είναι καινούργιο το τηλέφωνο ενός μήνα και να έχει υπόλοιπο εγγύησης δύο μήνες ;
Αν θέλεις μην γράφεις μόνο κεφάλαια.Παράθεση Posted from iOS app
-
20-01-13, 00:24 Απάντηση: Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #12
LAGMAN ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
- - - Updated - - -
Οκ.2 χρονια εννοουσα
-
20-01-13, 03:07 Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #13
Στο κολλητό μου του παρουσιάστηκε με το που πήρε τη συσκευή στην αρχή, δε πρέπει κάν να φόραγε την ice cream τότε. Του είπα να κάνει factory reset, πρόσεχε και πως το κράταγε και λύθηκε το πρόβλημα.
Στο δικο μας Sii είχε παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα αλλα ήταν παροδικό δεν θυμάμαι τι κάναμε, πιθανότατα να έχω αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θέμα.
Στην άλλη περίπτωση που ξέρω έφαγε αρκετή ταλαιπωρία τα παράτησε γιατι αφου του αλλάξανε Sii είχε το ίδιο πρόβλημα.
Αφού έχεις δύο χρόνια εγγύηση μπορείς να το πας και να στο αλλάξουν με ένα επισκευασμένο η και να το επισκευάσουν εάν μπορούν, εκτός και αν είναι πολυ λίγες ημέρες απο την αγορά που οφείλουν να στο αλλάξουν με νέα συσκευή.
Η μπορείς να περιμένεις το update σε 4.1 αλλα δε θα σε ακούνε καλά μέχρι τότε.
Στην αρχή της συνομιλίας στο κάνει έτσι ;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lagman : 20-01-13 στις 03:16.
-
20-01-13, 12:06 #14
-
20-01-13, 23:04 Απάντηση: Πρόβλημα με samsung galaxy s2 #15
2 χρονια εχω εγγυηση.το διορθωσα πιο πανω.ο δαιμονας του τυπογραφειου ειναι.αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν βαλω το στομα μου κοντα στο μικροφωνο λυνεται η αν μιλαω με ακουστικα.πιστευω αν το παω για επισκευη δε θα κανουν τιποτα.
- - - Updated - - -
αλλα μπορει να λυθει με την καινουργια εκδοση.αν και καμια φορα δε το κανει γιατι παταω απενεργοποιηση μειωσης θορυβου
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με Samsung Galaxy S3
Από mpampis23 στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 75Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-13, 01:43 -
Samsung Galaxy S2 με 13 μηνες εγγυηση
Από Stardusted στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-13, 07:38 -
Samsung galaxy s2
Από fits79 στο φόρουμ ΖήτησηΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-12, 03:07 -
Ζητείται Samsung Galaxy S2 μαύρο 300 ευρώ (Θεσσαλονίκη/Αθήνα)
Από sadako στο φόρουμ ΖήτησηΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-12, 23:19 -
Samsung Galaxy S2 (μαύρο) Θεσσαλονίκη 270 ευρώ
Από sadako στο φόρουμ ΖήτησηΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-12, 22:10
Bookmarks