Δελτίο Τύπου: Τη δημιουργία του πρώτου ψηφιακού χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας προωθεί η ΕΕΤΤ, καλώντας τους συνδρομητές με ADSL ή VDSL συνδέσεις να συμμετέχουν στο ΥΠΕΡΙΩΝ, ένα καινοτόμο, αξιόπιστο και εύχρηστο «Σύστημα Αποτίμησης Ποιότητας Ευρυζωνικών Συνδέσεων». Με το ΥΠΕΡΙΩΝ, στo www.hyperiontest.gr, οι ίδιοι οι συνδρομητές μετρούν, ελέγχουν και ταυτόχρονα συγκρίνουν την απόδοση, την πραγματική ταχύτητα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ευρυζωνικής τους σύνδεσης ανά γεωγραφική περιοχή.
Στο ΥΠΕΡΙΩΝ, οι συνδρομητές αποκτούν πλήρη εικόνα για τη σύνδεσή τους καθώς:
- μετρούν, με το εργαλείο NDT, τις πραγματικές ταχύτητες πρόσβασης, κατά τη λήψη (download) και αποστολή (upload) δεδομένων, το χρόνο απόκρισης και τις απώλειες πακέτων σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή και χρονική στιγμή (π.χ. χαμηλές ταχύτητες στις ώρες αιχμής). Επίσης, συγκρίνουν την ταχύτητα που πραγματικά απολαμβάνουν με τη μέγιστη ταχύτητα που η σύνδεσή τους μπορεί θεωρητικά να υποστηρίξει, ανάλογα με την απόσταση από το πλησιέστερο αστικό κέντρο.
- ελέγχουν, με το εργαλείο Glasnost, εάν ο πάροχος περιορίζει επιλεγμένες υπηρεσίες αποτρέποντας τη βέλτιστη αξιοποίηση της ταχύτητας.
Το ΥΠΕΡΙΩΝ αναπτύχθηκε από την ΕΕΤΤ, χρησιμοποιώντας ως βάση την πλατφόρμα του Measurement Lab Partnership (M-Lab). Ακολουθώντας τις αρχές του Μ-Lab, το ΥΠΕΡΙΩΝ είναι διαθέσιμο από την ΕΕΤΤ σε μορφή ανοιχτού κώδικα, ώστε να είναι δυνατή η αξιοποίησή του από άλλες Ρυθμιστικές Αρχές ή φορείς που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Με την προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, η ΕΕΤΤ στοχεύει, με το ΥΠΕΡΙΩΝ, στη διαφάνεια στη σχέση συνδρομητή-παρόχου, στην προστασία από αθέμιτες πρακτικές, αλλά και την ισότιμη πρόσβαση σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες σταθερής ευρυζωνικότητας.
Εσύ πόσο γρήγορα τρέχεις στο internet; H συμμετοχή σου... μετράει!
Κάνε μια μέτρηση τώρα στο www.hyperiontest.gr
Πηγή: ΕΕΤΤ
Εμφάνιση 1-15 από 48
-
21-03-13, 15:33 Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #1
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
21-03-13, 16:08 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Πάω να γραφτώ και δεν δέχεται το yahoo mail
- - - Updated - - -
Βασικά κανένα email δεν δέχεται είτε gr είτε com, fail.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
21-03-13, 16:19 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #3
δεν ξερω αν το εχετε προσεξει ειναι το παλιο εργαλειο της ΕΕΤΤ broaband test αν εχετε κανει εγγραφη στο παλιο ισχυει στο νεο.
το λεω γιατι πηγα να κανω εγγραφη εκ νεου και με ενημερωσε οτι υπαρχει το email μου.
-
21-03-13, 16:20 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #4
Ουτε εμενα το δεχεται...
-
21-03-13, 16:48 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #5
εγω παντως δοκιμασα να κανω εγγραφη και μου αναφερε οτι το @otenet.gr χρησιμοποιειτε ηδη απο αλλον χρηστη
ετσι εκανα εισοδο με τα στοιχεια που ειχα στο παλιο site της ΕΕΤΤ και το δεχτηκε και με εβγαλε κανονικα με ολες τις μετρησεις που εχω κανει.
-
21-03-13, 16:56 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #6
ανακοινώνουν μια σελίδα χωρίς να την έχουν δοκιμάσει ΜΙΑ φορά? σε κανέναν δεν λειτουργεί.
άλλο να ξεφύγει κάποιο bug, και άλλο να μην έχουν κάνει ούτε μια δοκιμή.
άξιος ο μισθός τους.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marcus1 : 21-03-13 στις 17:02.
-
21-03-13, 17:52 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #7
Σε εμένα λειτουργεί κανονικά, έκανα κι όλας την πρώτη μέτρηση και θα επιστρέψω σε μία εβδομάδα για την επόμενη.
-
21-03-13, 17:55 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #8
Να κάνω μια ερώτηση... Ποιός θυμάται το hyperiontest.gr
Δηλαδή δεν μπορούσαν να έχουν κάποιο πιο λογικό alias? Π.χ. adslmap, adslspeedtest, adslmeter whatever?Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
21-03-13, 18:15 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #9
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
21-03-13, 18:28 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #10
Εμενα δεν εμφανιζει την περιοχη μου.
-
21-03-13, 18:35 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #11
-
21-03-13, 19:02 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #12
Παιδιά, εγώ με gmail.com email address, μου έκανε κανονικά λογαριασμό.
Ίσως είχε bug και το έφτιαξαν.
-
21-03-13, 19:08 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #13
οποιο ειχε και στο προηγουμενο broadbandtest.eett.gr μπορει να μπει με τα ιδια στοιχεια μιας και το εκανα μολις και εγω...
ποιο το νοημα βεβαια δε ξερω για κατι ιδιο με πριν αλλα "καινουργιο" αλλα οκ τι να πεις....
-
21-03-13, 19:49 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #14
ακριβως ετσι οπως τα λεει ο φιλος πιο πανω ειναι και εγω δοκιμασα να κανω εγγραφη οπως ειπα αλλα οταν μου ειπε οτι το @otenet.gr το χρησιμοποιει αλλος χρηστης καταλαβα οτι ηταν το παλιο και το αναβαθμισαν.
κατα τα αλλα θα συμφωνησω αξιος ο μισθος αυτων στην ΕΕΤΤ οπως και της ΑΠΠΔ (που ακομα περιμενει η καταγγελια μου στα συρταρια τους σχετικα με τις διαφημιστικες κλησεις κτλ)
το καλυτερο για μενα προγραμμα ειναι της SamKnows E.U ειδικα τωρα που μου αναβαθμισαν το "whitebox" με το νεο τους μοντελο σε Gigabit εκδοση (ολα τα λεφτα ειναι)
-
21-03-13, 21:13 Απάντηση: Η ΕΕΤΤ προωθεί τον πρώτο χάρτη ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας με το ΥΠΕΡΙΩΝ #15
Ουσιαστικα ειναι το ΣΑΠΕΣ που εγινε ΥΠΕΡΙΩΝ.
Παρόμοια Θέματα
-
Περιοχές της Ελλάδας με vdsl
Από makfil στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-13, 23:32 -
Η Ericsson παρουσιάζει τον πρώτο πειραματικό browser για κινητά που υποστηρίζει WebRTC
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-12, 17:54 -
Τέλος στη συνεργασία της Microsoft με το NBC
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-12, 06:38 -
Η RIM σκέφτεται τον διαχωρισμό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της
Από Seitman στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-12, 17:00 -
Η ΕΕΤΤ ενημερώνει για την αδυναμία παροχής υπηρεσιών της ALGONET Telecoms Α.Ε.
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-12, 08:55
Bookmarks