Λεω αν θες να ξεφορτωθεις οτι υπαρχει στο δωματιο ή και σε ολο το σπιτι να κανεις τα εξης. Να πας σε ενα γεωπονο, να του πεις θελω Ιcon με tenopa(κοκτειλ) για ζουζουνια στο σπιτι. Θα σου δωσει σωστες αναλογιες. Βαλτα σε ενα ψεκαστηρακι και αρχηνα ολο το σπιτι περιμετρικα στις γωνιες και τους τοιχους αλλα να εστιασεις στο δωματιο που βλεπεις τα ασημοψαρα. Ειναι εγκεκριμενα φαρμακα γι αυτες τις δουλειες. Εαν παρεις εντομοκτονο εμποριου εκτος του οτι κινδυνευεις απο το προωθητικο και τη σιχαμενη του μυρωδια, δε θα κανεις τιποτα και θα πεταξεις τα λεφτα σου διοτι σε μια βδομαδα θα δεις τοσα και ισως περισσοτερα. Εναλλακτικα καλεις ενα γεωπονο με ενα 15αρι ευρω σου κανει εκεινος τη δουλεια. Ζητημα αν χρειαζεται πανω απο 10 λεπτα με ενα τεταρτο.
Καθε τοσο, αλλαζουν οι δοσολογιες των φαρμακων ή και η συσταση τους ακομα διοτι τα εντομα απο τους ψεκασμους γινονται ανθεκτικα. Τα πυρεθροειδη δρουν στο κεντρικο νευρικο τους συστημα και ξεκινουν απο σπασμους και στο τελος καταληγουν αναποδα.
Εμφάνιση 31-38 από 38
-
01-04-13, 23:03 Απάντηση: Βοήθεια έντομο στο σπίτι ! #31less than 20Hz
-2dB right 0dB left
-
01-04-13, 23:52 Απάντηση: Βοήθεια έντομο στο σπίτι ! #32
thanks φίλε μου
-
02-04-13, 04:04 Απάντηση: Βοήθεια έντομο στο σπίτι ! #33
Μήπως αγόρασες το Heart of the Swarm πρόσφατα;
- Albert Einstein: “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.”
-Terry Pratchett:“An education was a bit like a communicable sexual disease. It made you unsuitable for a lot of jobs and then you had the urge to pass it on.”
-
02-04-13, 21:11 Απάντηση: Βοήθεια έντομο στο σπίτι ! #34
-
03-04-13, 00:16 Re: Βοήθεια έντομο στο σπίτι ! #35
DrFreak όπως σου είπαν είναι καλύτερο να αποφύγεις τα εντομοκτόνα και τα σπρέι γενικότερα.
Παίζει πολύ χημικό μέσα και αν το παρακάνεις θα βαρέσεις κάτι ντάγλες μετά..
(το βασικότερο είναι οτι τα έντομα όσο τα ψεκάζεις τόσο μεγαλύτερο resistance στο φάρμακο αποκτούν όπως και οι κατσαρίδες)
Xωρίς να γνωρίζω πολλά θεωρώ την λύση του aglaisma ως την καλύτερη.
(μάλιστα από αυτά που γράφει φαίνεται πως είναι γνώστης του αντικειμένου)
-
03-04-13, 11:23 Απάντηση: Βοήθεια έντομο στο σπίτι ! #36
Την λύση του aglaisma λέω να ακολουθήσω... thanks παίδες !
-
03-04-13, 17:54 Απάντηση: Re: Βοήθεια έντομο στο σπίτι ! #37
-
04-04-13, 00:54 Re: Βοήθεια έντομο στο σπίτι ! #38
Kαι εγώ δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου αλλά εχω ξαναπαρακολουθήσει τα ποστς σου σε παρόμοια θέματα (παλιότερα νήματα με κατσαρίδες κλπ
) και φαίνεται να έχεις εμπειρία.
Πάντως εγώ είχα ακολουθήσει τότε αυτά που έγραφες για τις κατσαρίδες και έλυσα το πρόβλημα μου.
Και σε ευχαριστώ
Είμαι και εγώ της άποψης πως η γνώση πρέπει να μοιράζεται και είναι για όλους.
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι..
Από stefp στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 279Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-23, 21:00 -
man & ασύρματος διαμοιρασμός μέσα στο σπίτι
Από gds στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-13, 23:49 -
Μετάβαση από Cyta σε Forthnet. Λάθος συνδεσμολογία στο σπίτι. Βοήθεια?
Από antreas9 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-12, 18:24 -
Ταχυτητα Lan στο σπιτι πολυ χαμηλη. Τι φταίει?
Από DJman στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-12, 13:41 -
[Sagem] Αυξηση εμβελειας wi fi μεσα στο Σπιτι ???
Από don p στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-12, 19:38
Bookmarks