Γεια σας,
Θα ήθελα να νοικιάσω αυτοκίνητο στην Αθήνα για κανά 6μηνο πριν αγοράσω δικό μου. Δεν με ενδιαφέρει κάτι ακριβό η καινούργιο, για παράδειγμα θα ήμουν οκ με ένα ford fiesta ή focus του 2005-7 ή των κατηγοριών αυτών. Έχετε υπόψη κάποιο φτηνό μέρος που μπορώ να βρω αυτοκίνητο για ένα 6μηνο;
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
05-06-13, 16:44 Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #1“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
-
07-06-13, 04:19 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #2
Στο leasing όλα είναι θέμα συμφωνίας (πχ. διάρκεια ενοικίασης, αριθμός χλμ/μήνα, αυτοκίνητο αντικατάστασης, ασφάλειες, κατηγορία αυτοκινήτου, σαιζόν, κλπ), οπότε πρέπει να μιλήσεις με πολλές εταιρίες για να δεις τι σε συμφέρει.
Η άποψη μου όμως είναι επιλέξεις μια μεγάλη εταιρία (πχ. Avis, Hertz, Budget) γιατί αρκετές φορές υπάρχουν προβλήματα με τις μικρές, όπως κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα, δεν υπάρχει αυτοκίνητο αντικατάστασης και περιμένεις μέρες, προβλήματα με τις ασφαλιστικές, πολύ λιγότεροι σταθμοί και προσωπικό για βοήθεια ή αλλαγή αυτοκινήτου, κάποιες δε δουλεύουν όλο το 24ώρο ή ακόμα και τα σ/κ, κλπ.
-
10-06-13, 11:26 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #3
Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω. Προς το παρόν η τιμή είναι σημαντική οπότε ίσως αποφύγω τις μεγάλες.
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
-
10-06-13, 11:29 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #4
Αν βρεις ενδιαφέρομαι κι εγώ. Όταν είχα ψάξει παλιά έβλεπα ότι η διάρκεια Leasing ήταν χρόνια και δεν μου έκανε
-
10-06-13, 11:31 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #5
Επικοινώνησα ήδη με Hertz και Avis και σου δίνουν. Ίσως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μιλάμε για τιμές πάνω από 300 ευρώ τον μήνα χωρίς ΦΠΑ για 9 μήνες για 1400 κυβικά και 2000χλμ τον μήνα όριο. Τώρα αν αυτή είναι καλή τιμή δεν ξέρω.
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
-
10-06-13, 12:49 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #6
Leasing = ενοίκιαση ;
-
10-06-13, 13:24 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #7
Ναι. Τώρα ουσιαστικές διαφορές δεν ξέρω αν υπάρχουν μεταξύ leasing και ενοικίαση.
-
10-06-13, 14:08 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #8
Η ενοικίαση (Rent-A-Car ή RAC) είναι μικρής διάρκειας - μέχρι 30 ημέρες. To leasing είναι για μεγαλύτερο διάστημα, αλλά όχι ότι δεν μπορείς να ανανεώσεις την ενοικίαση και μετά τον μήνα.
Συνήθως leasing χρησιμοποιούν οι εταιρίες / επαγγελματίες και οι όροι είναι περισσότερο διαπραγματεύσιμοι. Πχ. μπορείς να αγοράσεις το αυτοκίνητο σε πολύ καλή τιμή αν το έχεις leasing για μεγάλο διάστημα, γενικά καλύτερες τιμές, συνήθως τα αυτοκίνητα είναι σε καλύτερη κατάσταση γιατί δεν τα οδηγεί ο καθένας και όπως θέλει, κλπ.
-
28-02-18, 01:25 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #9
Είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια φάση κι εγώ. Εχουμε να προτεινουμε κάτι καλό σε version 2018 ;
Είναι η πρώτη φορά που θα οδηγησω στην "στεριά" (σσ. οδηγω από το 2007, αλλά μόνο οταν πηγαίνω στην Κω) και θέλω για 3-6 μηνες να προσαρμοστώ λίγο στα της πρωτεύουσας πριν να πάρω δικό μου αυτοκίνητο.Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
28-02-18, 04:25 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #10
Είσαι σίγουρος ότι θες αυτοκίνητο στην πρωτεύουσα; Ανάλογα το που και πότε θα κυκλοφορείς μπορεί να είναι απολύτως απαραίτητο, ή απλά τεράστιος μπελάς.
-
28-02-18, 18:10 Απάντηση: Leasing αυτοκινήτου για 6 μήνες #11
Απολύτως σίγουρος. Σε μερικές εβδομαδες ξεκινάμε τις βάρδιες στη δουλειά και οποιοσδηποτε άλλος τροπος μετακίνησης πλην ΙΧ θα είναι απαγορευτικός. Εχω parking (και μάλιστα κλειστό, με γκαραζόπορτα) στην πολυκατοικία μου και parking (και μάλιστα dedicated) στη δουλειά. Η δε οδήγηση που απαιτείται ειναι ~15 λεπτά, ενώ σημερα κάνω 35-45 λεπτά με τα ΜΜΜ. Τα leasing που είδα ειναι 2 ή 4 χρόνια. Υπάρχει κάτι για 3-6 μηνες;
Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
Παρόμοια Θέματα
-
Internet για 3 μηνες;
Από nikelodeon στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-13, 18:58 -
Xbox 360 20GB με RRODΠωλειται το ανωθεν XBOX που εδω και 6 μηνες δεν παιρνει μπρος με το γνωστο προβλημα (RROD) Δινεται
Από Gordito στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-13, 05:45 -
Forthnet ADSL μόνο με 17,90€/μήνα για 12 μήνες
Από ΜΑΙΚ στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-12, 16:14 -
Vodafone Mobile Broadband 5GB - Προσφορά 15€ για 12 μήνες
Από tassos1978 στο φόρουμ Ασύρματη ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-12, 20:39 -
Προταση για 6-7μηνη συνδεση ιντερνετ
Από Panos21 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-12, 01:34
Bookmarks