Καλημέρα.
Έχει γίνει μια δέσμευση χρημάτων στην πιστωτική μου κάρτα (aegean bonus visa-alpha bank), από την εταιρεία eaedo, 109,80 ευρω.
Χθες βραδυ, στις 1 (όπου κοιμόμουν)!
Η τράπεζα, δε μπορεί ακόμα να δει στοιχεία, πέραν του ότι η αγορά έγινε online, γιατί δεν έχει γίνει χρέωση, και εγώ το μόνο που βρήκα στο ίντερνετ, ήταν σε ελληνικό φόρουμ, μήνυμα 2 ετών πίσω, που αναφέρει ότι είναι το apple store που δεσμεύει χρήματα.
το ζήτημα είναι ότι εγώ ΔΕΝ είμαι γραμμένος στο apple store, δεν αγόρασα τίποτα χθες online, και δε μπορώ να βρω κανένα στοιχείο επικοινωνίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία...
Εννοείται ότι θα κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής όταν το ποσό τελικά χρεωθεί, αλλά παρολαυτά, δε μου αρέσει καθολου το ότι στα καλά καθούμενα, κάποιος, κάπως, χρέωσε την κάρτα μου!
Πάσα πρόταση/ιδέα δεκτή!
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
09-08-13, 09:37 Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #1Πίστευε και μη ερεύνα....
Ψήφιζε και μη ερεύνα....
-
09-08-13, 10:29 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Περιμένεις 2-3 μέρες να εμφανιστεί η συναλλαγή, πας στην τράπεζα και κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και για μεγαλύτερη ασφάλεια ζητάς να σου αλλάξουν την κάρτα με νέα με άλλον αριθμό.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
09-08-13, 11:49 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #3
-
09-08-13, 11:54 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #4
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Μπορεί απλά να κλάπηκε ο αριθμός της κάρτας σου.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
09-08-13, 12:02 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #5
μαλλον τα εχεις ψαξει ηδη, αλλα ΕΑΔΕΟ (εφοσον μιλαμε για ελληνικη εταιρεια) ηταν θυγατρικη της εθνικης και τωρα διαχειριζεται τις πιστωτικες καρτες της.
εχει και σελιδα στο facebook https://el-gr.facebook.com/pages/%CE...30760890268136
-
09-08-13, 12:06 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #6
-
10-08-13, 08:27 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #7
Σε λίγες μέρες λογικά το ΕΑΕΔΟ θα αλλάξει και στη θέση του θα αναγράφεται το όνομα της επιχείρησης που έκανε τη χρέωση
-
10-08-13, 08:59 #8
Μήπως έχειςVodafone? εμένα έτσι μου εμφανίζει όταν πληρώνω με κάρτα.
Παράθεση Posted from Android app
-
10-08-13, 10:27 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #9
Αντρέα, από τη στιγμή που έχεις αμφιβολία, εννοείται ότι ζήτησες ακύρωση και αντικατάσταση της κάρτας, έτσι; Μακάρι να διευκρινιστεί και να μην υπάρχει θέμα, αλλά αυτό είναι το πρώτο σου βήμα, όχι να ψάξεις να βρεις ποιον μπορεί να αφορά η χρέωση.
hnesne
-
10-08-13, 13:18 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #10
γενικά ναι, καλό είναι αν δεν ξέρεις τι έγινε να ζητήσεις αντικατάσταση κτλ.. αλλά το θέμα είναι ότι ΜΗΠΩΣ τυχόν είναι μια χρέωση που σε αφορά?? Το ότι έγινε η χρέωση 1 το βράδυ δε σημαίνει ότι έγινε εκείνη τη στιγμή η αγορά.. Μπορεί κάλλιστα εσύ να είχες παραγγείλει πριν 2-3 μέρες κάτι και η εταιρία να τράβηξε τα λεφτά τώρα.. Αν βέβαια δεν έχεις κάνει κάποια αγορά που να "ταιριάζει" με αυτό το ποσό τις τελευταίες μέρες, τότε οκ.. Εγώ επειδή κάνω συχνά τέτοια κρατάω πάντα σημειώσεις ότι "τάδε μέρα παρήγγειλα/αγόρασα από τάδε εταιρία με ακριβώς τάδε ποσό" γιατί έχω πετύχει πολλές φορές να εμφανίζεται η χρέωση άλλες ημερομηνίες, έως και μήνα μετά την παραγγελία μου (γιατί τελικά δε το'χαν σε στοκ, οπότε όοοταν τελικά το στείλαν έγινε τότε η χρέωση κι εγώ το είχα ξεχάσει αυτό..) και ψάχνω να βρω ποιός/τι είναι!
-
10-08-13, 16:08 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #11
Η ΕΑΕΔΟ είναι θυγατρική της Εθνικής (νομίζω τώρα δεν είναι καν θυγατρική και απορροφήθηκε αλλά δεν έχει σημασία). Το ότι βλέπεις ΕΑΕΔΟ σημαίνει ότι λογικά η συναλλάγή έγινε από μηχανάκι της Εθνικής. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις (αν δεν το έκανες ήδη) να πας επί τόπου (κάντο και τηλεφωνικά αφού είναι Σ/Κ αλλά να μην αμελήσεις να πας και επί τόπου) στο κατάστημα της Άλφα που σε εξυπηρετεί και να δηλώσεις αμφισβήτηση της συναλλαγής. Το ότι το βλέπεις δεσμευμένο και όχι χρεωμένο είναι ίσως καλό (υπό την έννοια ότι στη δική μου κάρτα δεσμεύεται το ποσό και δεν χρεώνεται όταν θεωρηθεί "ύποπτη" η συναλλαγή μέχρι να γίνουν κάποιοι έλεγχοι). Η τράπεζά σου έχει κάθε συμφέρον να μη χρεωθείς άδικα στην κάρτα και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι με το μέρος σου. Το κακό είναι ότι αν δεν πρόκειται για λάθος που θα διορθωθεί εύκολα, μέχρι την τελική εκκαθάριση το ποσό θα είναι δεσμευμένο στην κάρτα σου (δεν τοκίζεσαι βέβαια για αυτό αλλά δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αγορές).
Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα και πες μας τι έγινε, έτσι για να ξέρουμε κι εμείς με το καλό όταν ξεμπλέξεις.
-
19-08-13, 23:25 Απάντηση: Αμφισβητήσιμη Χρέωση πιστωτικής από εταιρεία EAEDO #12
να πω οτι και τα 2 τελευταία μηνύματα ήταν σωστά ...
Τελικά, η χρέωση είχε γίνει από μηχανάκι της εθνικής, αφορούσε 2 χρεώσεις μαζί (φορθνετ ενεργοποίηση, και νοβα μηνιαία), και ήταν αθροιστικές, και έκαναν να εμφανιστούν δυομιση μήνες, εξού και τις είχα ξεχάσει.
Εμφανιστηκε στο ebanking, η εταιρεία (forthnet, καλλιθεα), οποτε και μπόρεσα να το συνδυασω.
Ευτυχώς, δεν είχα κάνει ούτε ακύρωση, ούτε αμφισβήτηση, οπότε, δε χρειαζομαι περαίτερω τρέξιμο για αντιλογισμό των κινήσεων αυτών!
False alarm, και σόρρυ για το πρήξιμο παίδες!Πίστευε και μη ερεύνα....
Ψήφιζε και μη ερεύνα....
Παρόμοια Θέματα
-
Αμφισβήτηση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας.
Από pakitis στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-13, 16:02 -
Forthnet: Κλήσεις από σταθερό σε κινητό με αστική χρέωση
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 182Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-13, 13:30 -
Scam e-mail από Κυπριακή εταιρεία
Από pgge3 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-13, 15:55 -
Nova Christmas offer 2012 απο εταιρεία προώθησης τηλ/κων υπηρεσιών - Και τώρα;;
Από vaggelakhs στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-12, 19:43 -
Υποκλοπή αριθμού πιστωτικής.
Από Papados στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-12, 10:11
Bookmarks