Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 49
    Περιοχή
    In the Stargate Universe...
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16699/985
    ISP
    OTEnet
    Router
    Huawei EchoLife 520c
    SNR / Attn
    4.1(dB) / 20.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Unhappy
    Η ιστορία έχει ως εξής:
    Προχθές το βράδυ όπως συνήθως έβαλα το tablet μου (TurboX Breeze II) να φορτίσει (στην πρίζα όχι απο USB) και το άφησα. Το πρωί έφυγα και επέστρεψα αργά το απόγευμα. Στην επιστροφή μου παρατήρησα πως η οθόνη του tablet ήταν ανοιχτή (?!?) και πως το μόνο που φαινόταν ήταν άσπρο background με χρωματιστές γραμμές και μια μεγάλη μαύρη κηλίδα... Αμέσως κατάλαβα τι μπορεί να είναι (αν και δεν το πίστευα...) δοκίμασα να σβήσω την οθόνη με το power button αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Απο ότι φαίνεται η οθόνη είναι σπασμένη...

Δεν έριξα το tablet μου
    Δεν κάθισα στο tablet μου
    Στο σπίτι δεν μένει κανείς άλλος και δεν έχω κατοικίδιο άρα 100% η ζημιά δεν έγινε απο άλλο άτομο ή ζώο

Το tablet είναι ολοκαίνουριο, λίγων εβδομάδων. Το θέμα μου είναι πώς θα το γυρίσω στο Πλαίσιο? Πως θα τους πω οτι έσπασε η οθόνη ενώ φόρτιζε? Θα νομίσουν οτι τους κοροϊδεύω (και με το δίκιο τους, όντως ακούγεται απίστευτο...) αλλά έτσι έγινε!

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο? Καμία συμβουλή για το πως να το χειριστώ?

Edit: Η οθόνη τώρα είναι κάπως έτσι
    >> James Randi <<--- A man to admire, a man to respect

Linux4Coffee
    You'll never know what you're missing until you try Arch

"Next time you want to buy a computer, consider buying a mac (and installing Windows/Linux on it). Even after five years, when it's cheap chinese hardware is obsolete there will be someone ignorant enough to buy it for ten times the price."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Conn-x OTE
    Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό http://productforums.google.com/forum/#!topic/mobile/TAdXRUzEwjY[1-25-false] Από ότι κατάλαβα απλά συμβαίνει και χωρίς να την σπάσει ο ιδιοκτήτης την οθόνη. Τώρα το θέμα είναι αν καλύπτεται απο την εγγύηση και πως θα χειριστείς το θέμα

Επίσης http://forums.androidcentral.com/goo...-warranty.html
    Γκομπιούντερ.

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Απίστευτο , επειδή η φωτογραφία δεν ειναι σε καλή ανάλυση φαντάζομαι ότι απο το σημείο που ξεκινάει το σπάσιμο ειναι εμφανές ότι δεν εχει χτυπηθεί με κάτι ;

Περιοχή
    Αθήνα , καλλιθέα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    μήπως έγινε κανένα μικρό μπαμ κατά την φόρτιση εσωτερικά στο tablet και δημιούργησε το πρόβλημα ?
    μήπως έπεσε κανένα αιχμηρό αντικείμενο πάνω στην οθόνη ?
    δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
    «Αν θες να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου, αν θες να πάς μακριά, πήγαινε με παρέα»

Downloads
    18
    Uploads
    0
    ISP
    Inalan
    Σίγουρα δεν έχεις κάποια εφαρμογή του στυλ http://www.google.com/m?q=android+ap...le&channel=new

Περιοχή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16699/985
    ISP
    OTEnet
    Router
    Huawei EchoLife 520c
    SNR / Attn
    4.1(dB) / 20.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostarcng Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό http://productforums.google.com/forum/#!topic/mobile/TAdXRUzEwjY[1-25-false] Από ότι κατάλαβα απλά συμβαίνει και χωρίς να την σπάσει ο ιδιοκτήτης την οθόνη. Τώρα το θέμα είναι αν καλύπτεται απο την εγγύηση και πως θα χειριστείς το θέμα

Επίσης http://forums.androidcentral.com/goo...-warranty.html
    Κανονικά επειδή δεν το προκάλεσε κακή χρήση πρέπει να καλύπτεται απο την εγγύηση, το θέμα είναι πως άντε να τους αποδείξω οτι δεν είναι κάτι που έγινε εσκεμμένα και πως δεν το προκάλεσα εγώ, αυτό με προβληματίζει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lagman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απίστευτο , επειδή η φωτογραφία δεν ειναι σε καλή ανάλυση φαντάζομαι ότι απο το σημείο που ξεκινάει το σπάσιμο ειναι εμφανές ότι δεν εχει χτυπηθεί με κάτι ;
    Αυτή η φωτογραφία είναι απο άλλο tablet που μοιάζει απλά με το πως φαίνεται η δικιά μου. Η οθόνη εξωτερικά είναι σε άψογη κατάσταση (δεν έχω καν αφαιρέσει την προστατευτική μεμβράνη...) υποψιάζομαι πως αυτό που έχει σπάσει είναι στο εσωτερικό γιατί βλέπω κι εγώ αυτό το άσπρο με χρωματιστές γραμμές και τη μαύρη κηλίδα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από skel Εμφάνιση μηνυμάτων
    μήπως έγινε κανένα μικρό μπαμ κατά την φόρτιση εσωτερικά στο tablet και δημιούργησε το πρόβλημα ?
    μήπως έπεσε κανένα αιχμηρό αντικείμενο πάνω στην οθόνη ?
    δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
    Σίγουρα δεν έπεσε κάτι πάνω αφού το tablet φόρτιζε στο γραφείο και δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να πέσει πάνω του εκεί, μόνο στην φόρτιση μπορώ να το αποδώσω. Στο σπίτι δεν υπήρχε άλλο άτομο και είμαι απόλυτα σίγουρος πως όταν το άφησα να φορτίσει δούλευε κανονικά. Το tablet εσωτερικά λειτουργεί, μέχρι και το ξυπνητήρι χτύπησε σήμερα (το οποίο σταμάτησα βάζοντας ακουστικά μιας και η οθόνη δείχνει μονο άσπρο...)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 8anos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα δεν έχεις κάποια εφαρμογή του στυλ http://www.google.com/m?q=android+ap...le&channel=new
    1000% δεν έχω κάτι τέτοιο

Linux4Coffee

"Next time you want to buy a computer, consider buying a mac (and installing Windows/Linux on it). Even after five years, when it's cheap chinese hardware is obsolete there will be someone ignorant enough to buy it for ten times the price."

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πολύ παράξενο,μια υποψία θα ήταν να υπερθερμάνθηκε και κάποια διαστολή να πίεσε εσωτερικά το panel.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αφού ειναι εμφανες ότι ειναι απο μέσα.

Turbo x + android "Τα σπάει" (lagman humor)

Περιοχή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16699/985
    ISP
    OTEnet
    Router
    Huawei EchoLife 520c
    SNR / Attn
    4.1(dB) / 20.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Θα το πάω στο Πλαίσιο σήμερα και θα εξηγήσω την κατάσταση. Πιστεύω πως επειδή το έχω πολύ προσεγμένο και θα εξηγήσω λεπτομερώς τι έγινε να το δεχτούν έστω για επισκευή. Απλά είναι απογοητευτικό ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση χωρίς να φταίω και είμαι προβληματισμένος για το αν θα παρουσιάσει τέτοια συμπεριφορά και στο μέλλον αφού επισκευαστεί (αν επισκευαστεί).

Ειρωνεία: ο λόγος που έψαχνα για tablet απο Ελλάδα (βλ. εδώ) ήταν ακριβώς για να με καλύπτει η εγγύηση σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα...

Linux4Coffee

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    DreamAxe, βάλε φωτό από το δικό σου tablet. Στο άλλο που δείχνεις είναι εμφανές ότι υπήρχε πιεση στο κεντρικό σημείο απ' όπου ξεκινάνε οι γραμμές.
    Ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο μόνο του είναι να φουσκώσει η μπαταρία του tablet και να πιέσει την οθόνη.
    Βλαβες στην LCD χωρίς σπάσιμο του touch είναι συνήθως αποτέλεσμα πίεσης- κάμψης. Ελαττωματική LCD είναι αν υπάρχει μόνο μαύρο "blob" συνοδευόμενο από κάθετες, οριζόντιες γραμμές χωρίς καμπύλες.

Στο σπίτι σίγουρα δεν μπήκε κανείς; Καθαρίστρια, ακάλεστη μαμά να συμμαζέψει, κάτι;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lagman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αφού ειναι εμφανες ότι ειναι απο μέσα.
    Θες να σπάσεις την LCD σου χωρίς κανένα σημάδι; Πίεσε με τα δάχτυλα στη μέση και κάμψε (στη μεγάλη διάσταση) την ταμπλέτα. Όταν ακούσεις *κρακ* σταμάτα. Το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο με αυτό της συνημμένης φωτό του DreamAxe. Παραμένει όμως σπάσιμο που έκανες εσύ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 17-09-13 στις 14:53.
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16699/985
    ISP
    OTEnet
    Router
    Huawei EchoLife 520c
    SNR / Attn
    4.1(dB) / 20.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiapap Εμφάνιση μηνυμάτων
    DreamAxe, βάλε φωτό από το δικό σου tablet.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  DSC00062_cropped.jpg 
Εμφανίσεις:  53 
Μέγεθος:  402,6 KB 
ID: 128837

Στο άλλο που δείχνεις είναι εμφανές ότι υπήρχε πιεση στο κεντρικό σημείο απ' όπου ξεκινάνε οι γραμμές.
    Ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο μόνο του είναι να φουσκώσει η μπαταρία του tablet και να πιέσει την οθόνη.
    Βλαβες στην LCD χωρίς σπάσιμο του touch είναι συνήθως αποτέλεσμα πίεσης- κάμψης. Ελαττωματική LCD είναι αν υπάρχει μόνο μαύρο "blob" συνοδευόμενο από κάθετες, οριζόντιες γραμμές χωρίς καμπύλες.
    Όπως φαίνεται (?) στη φωτογραφία παραπάνω, το σπάσιμο στην οθόνη μου είναι διαγώνιο V-shaped σχεδόν απο τη μια άκρη ως την άλλη με μια μεγάλη μαύρη κυλίδα εκεί που ξεκινάει το V και η υπόλοιπη οθόνη είναι άσπρη με περιοδικές χρωματιστές κάθετες και οριζόντιες γραμμές.

Στο σπίτι μένεις μόνος σου; Αν όχι... αναζήτα τον ένοχο στους άλλους
    Μόνος, δεν έχω ούτε καν κατοικίδιο για να μπορώ να υποψιαστώ οτι έκανε κάτι αυτό
    Κλειδιά δεν έχει κανείς άλλος ούτε έλλειπε κάτι απο μέσα για να υποψιαστώ οτι έγινε διάρρηξη

Linux4Coffee

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DreamAxe Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως φαίνεται (?) στη φωτογραφία παραπάνω, το σπάσιμο στην οθόνη μου είναι διαγώνιο V-shaped σχεδόν απο τη μια άκρη ως την άλλη με μια μεγάλη μαύρη κυλίδα εκεί που ξεκινάει το V και η υπόλοιπη οθόνη είναι άσπρη με περιοδικές χρωματιστές κάθετες και οριζόντιες γραμμές.
    Μεγάλο σπάσιμο κεντρικά στην LCD. Φαίνεται σα να το κάθισες. Θα επιμείνω στη διάγνωση για φούσκωμα της μπαταρίας, είναι και η μοναδική σου ελπίδα να γίνει επισκευή εντός εγγύησης
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16699/985
    ISP
    OTEnet
    Router
    Huawei EchoLife 520c
    SNR / Attn
    4.1(dB) / 20.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiapap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεγάλο σπάσιμο κεντρικά στην LCD. Φαίνεται σα να το κάθισες. Θα επιμείνω στη διάγνωση για φούσκωμα της μπαταρίας, είναι και η μοναδική σου ελπίδα να γίνει επισκευή εντός εγγύησης
    Γι αυτό ξενερώνω, αν το είχα κάνει μόνος μου ή αν το πετούσα θα έφταιγα και προφανώς δεν θα μπορούσα να μιλάω, αλλά τώρα...

Θα περιγράψω στα παιδιά στο Πλαίσιο την ιστορία με κάθε λεπτομέρεια και απο εκεί και πέρα απλά ελπίζω οτι θα ασχοληθούν σοβαρά. Αν μου πούν οτι είναι εκτός εγγύησης απλά θα έχω κάνει λάθος που επέλεξα τη συγκεκριμένη μάρκα εξ' αρχής. Δεν νομίζω οτι έχω άλλες επιλογές πέρα απο αυτά. Αν οστόσο το επισκευάσουν (ακόμα και επι πληρωμή σε λογικά πλαίσια) ή αν μου δώσουν πιστωτικό για να πάρω κάτι αντίστοιχο θα είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την εγγυησή τους.

Linux4Coffee

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DreamAxe Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γι αυτό ξενερώνω, αν το είχα κάνει μόνος μου ή αν το πετούσα θα έφταιγα και προφανώς δεν θα μπορούσα να μιλάω, αλλά τώρα...

Θα περιγράψω στα παιδιά στο Πλαίσιο την ιστορία με κάθε λεπτομέρεια και απο εκεί και πέρα απλά ελπίζω οτι θα ασχοληθούν σοβαρά. Αν μου πούν οτι είναι εκτός εγγύησης απλά θα έχω κάνει λάθος που επέλεξα τη συγκεκριμένη μάρκα εξ' αρχής. Δεν νομίζω οτι έχω άλλες επιλογές πέρα απο αυτά.
    Είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει το Πλαίσιο αλλά στο συγκεκριμένο κανείς κατασκευαστής δεν θα σου το περνούσε εντός εγγύησης (εκτός της περίπτωσης της μπαταρίας που σου είπα).

Δυστυχώς θα πληρώσεις όοοολους αυτούς που ενώ το σπάσανε και το ξέρουν λένε ότι δικαιολογία τους κατέβει στο κεφάλι για να γλυτώσουν το κόστος επισκευής.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    ετσι οπως περιγραφεται η ζημια, δεν γινεται να ειναι κατι αλλο εκτος της μπαταριας, ή γενικοτερα διαστολη του εσωτερικου, κατι που θα φανει με το ανοιγμα της συσκευης. οποτε, ακομα κι αν το βγαλουν εκτος εγγυησης αρχικα, πες τους να ριξουν μια ματια.

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Διακοπές ήχου μετά απο εγκατασταση της 7870
    Από kiriongr στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-13, 10:48
  2. Ευκολος τροπος δημιουργιας user interface απο elements της javascript?
    Από zaranero στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-13, 12:58
  3. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-13, 14:53
  4. Προβλημα με κατεβασμα video απο webtv της ΝΕΤ
    Από nodasz στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-13, 13:44
  5. Μηνύματα: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-13, 18:03

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές