Εμφάνιση 1-6 από 6
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Μου ήρθε σήμερα από την Άπω Ανατολή ένα usb stick TV Tuner που είχα παραγγείλει. Drivers βρήκαν τα 7 (64-bit) χωρίς να βάλω το συνοδευτικό δισκάκι, αλλά όταν έβαλα το συνοδευτικό software που είχε μέσα, ένα Total Media, σκανάρει την μπάντα και ενώ δείχνει σε κάποιες φάσεις ότι έχει σήμα, δεν βρίσκει κανένα κανάλι..

Δοκίμασα το ίδιο και σε ένα άλλο PC που έχω με XP, εκεί βρήκε μεν κανάλια (χρειάστηκε να περάσω τους drivers που έχει στο δισκάκι), αλλά είτε το αφήσω να ψάξει μόνο του όλη την μπάντα, είτε το διακόψω στην μέση, η εφαρμογή κρασάρει..

Ποια άλλη εφαρμογή μπορώ να δοκιμάσω;

ΥΓ. Στην περίπτωση των Win7 δοκίμασα με εξωτερικη κεραία, και με αυτήν την μικρή που είχε η συσκευασία, αλλά και με μεγαλύτερη εξωτερική κεραία με ρεύμα που την χρησιμοποιούμε στο μπαλκόνι. Στο άλλο PC που είναι κοντά στην κεραία στον τοίχο, δοκίμασα με καλώδιο απευθείας από την κεντρική..

- - - Updated - - -

EDIT: Τελικά βρήκα πρόχειρο και μεγαλύτερο καλώδιο κεραίας και δοκίμασα από την κεραία στον τοίχο, βρήκε και στα Win7 κανάλια. Όχι και πολύ βολικό να πω την αλήθεια, επειδή εγώ το πήρα έτσι compact usb με την λογική να μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν τύχει και στο netbook, με εξωτερική κεραία..

Όπως και να'χει, το αρχικό ερώτημα παραμένει, υπάρχει κανένα άλλο software να δοκιμάσω; Αυτό έχει κάποιες στιγμές που σαν να σκαλώνει λίγο, δεν ξέρω αν είναι θέμα software ή hardware..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    NetFaster WLAN 3
    SNR / Attn
    12(dB) / 11(dB)
    Εγώ με ένα ανάλογο στικάκι που είχα πάρει
    α) ΑΓΓΟΥΡΙΑ εντελώς έπιασα με τη μικρή την κεραιούλα που είχε μαζί, κι εγώ το σκεφτόμουν όπως εσύ αλλά τελικά μόνο με την κεντρική της πολυκατοικίας όταν το συνδέω πιάνω τα πάντα αλλιώς δεν πιάνω ούτε ένα..
    β) Σε πρόγραμμα έχω (το είχε νομίζω μέσα στο cd που μου δώσαν) το BlazeDTV 6.0, το έχω σε Win 7 64bit και παίζει άψογα

Downloads
    11
    Uploads
    0
    http://mirillis.com/en/products/splash.html

Download )> http://mirillis.com/en/downloads/downloads_splash.html

Ενω αξιοποιει και την Gpu (Hardware accelerated decoding)

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Θα δοκιμάσω και τα 2 που μου προτείνετε, ευχαριστώ..

Προς το παρόν, δοκίμασα με το Windows Media Center, οκ, έπιασε τα κανάλια, αλλά δεν μου κάθισε καλά για κάποιο λόγο. Δηλαδή οκ, προτιμώ το TotalMedia αν είναι..

Βρήκα κι ένα DVB Dream και δοκίμασα, αυτό όσον αφορά τις λειτουργίες, τα σπάει.. Κάνει αυτό που θέλω (δηλαδή stretch την οθόνη ακόμα και χωρίς να διατηρεί σώνει και καλά το AR για να "γεμίσει" την 16:10 οθόνη μου), και πολλά άλλα, μπορείς να δεις και περισσότερα κανάλια ταυτόχρονα με PiP. Απλά μπορείς να δεις ταυτόχρονα μόνο τα κανάλια της Digea που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα. Αλλά το Interface δεν το λες και πολύ friendly. Αν βρω και κανένα καλό deinterlace filter να περάσω, καλά θα είναι..

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sadako Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα δοκιμάσω και τα 2 που μου προτείνετε, ευχαριστώ..

Προς το παρόν, δοκίμασα με το Windows Media Center, οκ, έπιασε τα κανάλια, αλλά δεν μου κάθισε καλά για κάποιο λόγο. Δηλαδή οκ, προτιμώ το TotalMedia αν είναι..

Βρήκα κι ένα DVB Dream και δοκίμασα, αυτό όσον αφορά τις λειτουργίες, τα σπάει.. Κάνει αυτό που θέλω (δηλαδή stretch την οθόνη ακόμα και χωρίς να διατηρεί σώνει και καλά το AR για να "γεμίσει" την 16:10 οθόνη μου), και πολλά άλλα, μπορείς να δεις και περισσότερα κανάλια ταυτόχρονα με PiP. Απλά μπορείς να δεις ταυτόχρονα μόνο τα κανάλια της Digea που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα. Αλλά το Interface δεν το λες και πολύ friendly. Αν βρω και κανένα καλό deinterlace filter να περάσω, καλά θα είναι..
    Το κάθε stick έχει ένα tuner μέσα του. Συντονίζει ο tuner σε κάποια συχνότητα. Οπότε ΡΙΡ μόνο όσα κανάλια είναι στην ίδια συχνότητα. Αλλιώς θέλεις κάτι με 2 tuners

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Ναι, αυτό είπα κι εγώ..

Με τα άλλα 2 μπέρδεμα.. Έψαξα το Splash EX Pro, είδα τελικά ότι δεν έχει υποστήριξη για DVB-T (περίεργο), και λέει ότι κάτι τέτοιο έχει μόνο το Lite.. Πήγα να κατεβάσω το Lite, χτυπάει το Avast (από το επίσημο site πάντα). Τα ίδια και με το (freeware) BlazeDTV.. Χμμμ

Παρόμοια Θέματα

1. Hauppauge WinTV HVR4000 TV tuner
    Από Tzimmys στο φόρουμ Προσφορά
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-13, 18:16
  2. TV TUNER (NOT ONLY TV)
    Από bronis στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTV
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-13, 10:11
  3. παλιά κάρτα TV tuner. Θα δείχνει τίποτα;
    Από JULIANIK στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-13, 19:00
  4. Προβλημα με tv tuner software
    Από nikos1984 στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία