Σελ. 148 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 128138143146147148149150 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.206-2.220 από 2244
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Καλησπέρα,

1-2 ερωτήσεις αν θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει:

1) Έχω διαβάσει ότι προσωπικός εξοπλισμός δεν μπαίνει σε HCN (δεν δίνουν δλδ ξεχωριστό ONT αν ζητήσεις), ισχύει ακόμα αυτό?
    Δεν υπάγεται η HCN στον νόμο που υποχρεώνει τους παρόχους να δίνουν την δυνατότητα προσωπικού εξοπλισμού στους καταναλωτές?

2) Βλέπω ότι πακέτα με απεριόριστα κινητά δεν υπάρχουν, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι σε στυλ "add-on" για να πληρώνεις παραπάνω και να σου δίνουν παραπάνω λεπτά απ τα ονομαστικά στα πακέτα?
    Αν όχι, μπορώ κάπου να βρω τις χρεώσεις τους ανά κλήση/διάρκεια? Έριξα μια ματιά αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι (το website τους λίγο μάπα...)

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jokio Εμφάνιση μηνυμάτων
    1) Έχω διαβάσει ότι προσωπικός εξοπλισμός δεν μπαίνει σε HCN (δεν δίνουν δλδ ξεχωριστό ONT αν ζητήσεις), ισχύει ακόμα αυτό?
    Δεν υπάγεται η HCN στον νόμο που υποχρεώνει τους παρόχους να δίνουν την δυνατότητα προσωπικού εξοπλισμού στους καταναλωτές?
    Μπορείς να ζητήσεις να κάνουν bridge τον δικό τους εξοπλισμό, οπότε δουλεύει σαν ONT και μπορείς να βάλεις δικό σου router από πίσω που θα πάρει την public IP. (Όσον αφορά το Internet. Η τηλεφωνία είναι σε άλλο VLAN και αναγκαστικά συνεχίζει να παίζει από τον εξοπ0λισμό τους.)

2) Βλέπω ότι πακέτα με απεριόριστα κινητά δεν υπάρχουν, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι σε στυλ "add-on" για να πληρώνεις παραπάνω και να σου δίνουν παραπάνω λεπτά απ τα ονομαστικά στα πακέτα?
    Αν όχι, μπορώ κάπου να βρω τις χρεώσεις τους ανά κλήση/διάρκεια? Έριξα μια ματιά αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι (το website τους λίγο μάπα...)
    Δεν έψαξες πολύ μάλλον. https://www.hcn.gr/el/paketa/tilefon...fonias-analog/
    Το Talk GR + έχει απεριόριστα κινητά, αλλά με +15,76€/μήνα δεν νομίζω ότι αξίζει.

Οι χρεώσεις επίσης είναι 0.05€/λεπτό προς σταθερά και 0.0945€/λεπτό προς κινητά. (https://www.hcn.gr/el/paketa/tilefon...fonias-analog/)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να ζητήσεις να κάνουν bridge τον δικό τους εξοπλισμό, οπότε δουλεύει σαν ONT και μπορείς να βάλεις δικό σου router από πίσω που θα πάρει την public IP. (Όσον αφορά το Internet. Η τηλεφωνία είναι σε άλλο VLAN και αναγκαστικά συνεχίζει να παίζει από τον εξοπ0λισμό τους.)
    Άρα απλά είναι κλειδωμένο στο User Interface το bridge mode, αλλά αν τους το ζητήσω το ενεργοποιούν αυτοί απομακρυσμένα?
    Μάλιστα, ενδιαφέρον!

Δεν έψαξες πολύ μάλλον. https://www.hcn.gr/el/paketa/tilefon...fonias-analog/
    Το Talk GR + έχει απεριόριστα κινητά, αλλά με +15,76€/μήνα δεν νομίζω ότι αξίζει.

Οι χρεώσεις επίσης είναι 0.05€/λεπτό προς σταθερά και 0.0945€/λεπτό προς κινητά. (https://www.hcn.gr/el/paketa/tilefon...fonias-analog/)
    Ομολογουμένως πήγα στην καρτέλα ψηφιακή, στην οποία έχει απλά ένα σχεδιάγραμμα, καμία χρήσιμη πληροφορία.
    H VoIP δεν θεωρείται ψηφιακή? Ή δεν είναι VoIP η τηλεφωνία της HCN?

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Άρα απλά είναι κλειδωμένο στο User Interface το bridge mode, αλλά αν τους το ζητήσω το ενεργοποιούν αυτοί απομακρυσμένα?
    Ναι, ναι.

H VoIP δεν θεωρείται ψηφιακή? Ή δεν είναι VoIP η τηλεφωνία της HCN?
    VoIP είναι, αλλά όσον αφορά τον χρήστη είναι αναλογική τηλεφωνία, αφού μια απλή FXS θύρα βγάζει το CPE.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Ναι, ναι.

VoIP είναι, αλλά όσον αφορά τον χρήστη είναι αναλογική τηλεφωνία, αφού μια απλή FXS θύρα βγάζει το CPE.
    Καλώς. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφόρηση!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΣΙΝΔΟΣ
    Καλησπέρα στο forum.

Πριν 10 μέρες που προσπάθησα να κάνω αίτηση για gigabit voucher (έμεινα στην προσπάθεια γιατί δε μπόρεσα καν να κάνω υποβολή), είδα ότι στους παρόχους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκτός από τους γνωστούς, εμφανιζόταν και η HCN.

Αν και έκανα αίτηση ενδιαφέροντος για να ρωτήσω μερικά πράγματα, επειδή είδα ότι είμαι στην περιοχή κάλυψης της HCN, έχω την εξής απορία και όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
    Το ότι βρίσκομαι στην περιοχή κάλυψης σημαίνει ότι βρίσκομαι εντός του ιδιόκτητου δικτύου της; Ή σημαίνει, ότι η εταιρία μπορεί να μου δώσει οπτική επάνω στις υποδομές άλλου παρόχου (στην προκειμένη περίπτωση του ΟΤΕ);
    Απλώς να πω ότι η πολυκατοικία στην οποία μένω έχει ήδη το τερματικό έτοιμο έξω από το κάθε διαμέρισμα, επειδή είχε προηγηθεί εγκατάσταση από τον ΟΤΕ για να καλύψει ένοικο που ζήτησε οπτική.

Προσωπικά δεν έχω δει κανένα κουτί της HCN στον τόπο διαμονής μου.

Είδα ότι υπάρχει το πακέτο των Flow+ (360 up/down) το οποίο οικονομικά είναι εφικτό (29,25 ευρώ) ακόμη και χωρίς επιδότηση.

Εδώ όμως έχω και μια άλλη απορία. Αν η HCN δίνει οπτική ίνα πάνω σε υποδομές άλλου παρόχου (ΟΤΕ), άραγε η τιμή θα παραμείνει η ίδια ή υπάρχει άλλη τιμολόγηση; Γιατί αν υπάρχει άλλη τιμή για το πακέτο θα ισχύουν τα 360up/down;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος testament : 21-12-24 στις 23:34.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από testament Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ότι βρίσκομαι στην περιοχή κάλυψης σημαίνει ότι βρίσκομαι εντός του ιδιόκτητου δικτύου της ή σημαίνει ότι η εταιρία μπορεί να μου δώσει οπτική επάνω από τις υποδομές άλλου παρόχου (στην προκειμένη περίπτωση του ΟΤΕ);
    Μόνο η HCN το ξέρει αυτό. Αν δεν έχει κουτί HCN η πολυκατοικία σου ή έστω κάποια διπλανή, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις κάλυψη στο ιδιόκτητο δίκτυο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από testament Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ όμως έχω και μια άλλη απορία. Αν η HCN δίνει οπτική ίνα πάνω σε υποδομές άλλου παρόχου (ΟΤΕ), άραγε η τιμή θα παραμείνει η ίδια ή υπάρχει άλλη τιμολόγηση; Γιατί αν υπάρχει άλλη τιμή για το πακέτο τότε λογικά δε θα ισχύουν και τα 360up/down.
    Πάνω από υποδομές ΟΤΕ υπάρχουν άλλα πακέτα: https://www.hcn.gr/el/paketa/internet/paketa-last-mile/

Ενδεικτικά: 300/150 Mbps, απεριόριστα σταθερά, 360' κινητά: 33,00€ χωρίς επιδότηση / 23,00€ με επιδότηση

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Η HCN δίνει πλέον συσκευή ONT,
    και κωδικούς για την τηλεφωνία!

https://www.adslgr.com/forum/threads...14#post7678414

Καλή κίνηση!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΣΙΝΔΟΣ
    Μόνο η HCN το ξέρει αυτό. Αν δεν έχει κουτί HCN η πολυκατοικία σου ή έστω κάποια διπλανή, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις κάλυψη στο ιδιόκτητο δίκτυο.
    Ευχαριστώ για την διευκρίνιση, κάπως έτσι το περίμενα κι εγώ. Όχι δεν υπάρχει κάποιο κουτί σε διπλανά σπίτια αλλά όπως έγραψα και πιο πριν δεν έχω δει και κάποιο κουτί HCN στην περιοχή μου. Οπότε όταν θα μου μιλήσουν στο τηλέφωνο να ξέρω πως θα κινηθώ. Δυστυχώς δε μπορώ να φύγω άμεσα από τον πάροχό μου διότι άλλο να πληρώσω πέναλτι 20 μηνών κι άλλο ένα πέναλτι 5-6 μηνών. Το συμβόλαιο μου μπορώ να το σπάσω μόνο στον ίδιο τον πάροχο μου με κάποιο μεγαλύτερο πακέτο. Ωστόσο η HCN θα είναι στα υπόψιν.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος testament : 22-12-24 στις 12:30.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η HCN δίνει πλέον συσκευή ONT,
    και κωδικούς για την τηλεφωνία!

https://www.adslgr.com/forum/threads...14#post7678414

Καλή κίνηση!
    Κάτι είναι κι αυτό. Αν και ισχύει μόνο όταν δίνει από δίκτυα άλλων, όχι στο δικό της, στο οποίο παίζει και σε διαφορετικό VLAN η τηλεφωνία από το Internet.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14500/980
    ISP
    Wind
    Router
    NETGEAR DGN2000 Dgteam
    SNR / Attn
    3(dB) / 22(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εδώ και 2 μήνες είμαι στην HCN με FTTH 300/150 και αντιμετωπίζω κολλήματα με το internet και με το σταθερό τηλέφωνο. Στην αρχή τα προβλήματα ήταν με το σταθερό και μου αντικατέστησαν το router Nokia G-240W-C με το Nokia G-240W-B όμως τα προβλήματα συνεχίζονται. Συνήθως δεν υπάρχει σύνδεση με internet και στις δύο συχνότητες 2,4&5GHZ και άλλοτε δεν βγάζει γραμμή το σταθερό.
    Το πρόβλημα με μια επανεκκίνηση διορθώνεται αλλά δεν είναι λύση. Έχετε κάτι να προτείνετε; Από την HCN μου πρότειναν αν το πρόβλημα συνεχιστεί να μου αλλάξουν το router με ένα NUCOM. Τι άποψη έχετε γι’αυτα;

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από skaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ και 2 μήνες είμαι στην HCN με FTTH 300/150 και αντιμετωπίζω κολλήματα με το internet και με το σταθερό τηλέφωνο. Στην αρχή τα προβλήματα ήταν με το σταθερό και μου αντικατέστησαν το router Nokia G-240W-C με το Nokia G-240W-B όμως τα προβλήματα συνεχίζονται. Συνήθως δεν υπάρχει σύνδεση με internet και στις δύο συχνότητες 2,4&5GHZ και άλλοτε δεν βγάζει γραμμή το σταθερό.
    Το πρόβλημα με μια επανεκκίνηση διορθώνεται αλλά δεν είναι λύση. Έχετε κάτι να προτείνετε; Από την HCN μου πρότειναν αν το πρόβλημα συνεχιστεί να μου αλλάξουν το router με ένα NUCOM. Τι άποψη έχετε γι’αυτα;
    Καμία αλλά δοκίμασε το να μας πεις. Εγώ νομίζω έχω θέμα με το Chromecast. Μια το βλέπει μια δεν το βλέπει
    VAMOS ARIS

Περιοχή
    Κιλκίς
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    HCN
    εγώ από τον σεπτεμβριο που έχω HCN είμαι ευχαριστημένος,δεν έχω αποσυνδέσεις είμαι οκ!

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14500/980
    ISP
    Wind
    Router
    NETGEAR DGN2000 Dgteam
    SNR / Attn
    3(dB) / 22(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εσείς τι router έχετε;

Περιοχή
    Κιλκίς
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360
    ISP
    Central Macedonia
    Path Level
    Interleaved
    Στο Κιλκίς έπεσε το ίντερνετ. Ξέρετε τι συμβαίνει;;;

Σελ. 148 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 128138143146147148149150 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 325
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-07-20, 12:13
  2. VDSL στην Θεσσαλονίκη?
    Από DANNYGR στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-15, 00:00
  3. World of Warcraft και HCN στη Θεσσαλονίκη
    Από Cyriano στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-13, 18:07
  4. Αναζήτηση φοιτητικής στέγης στην Θεσσαλονίκη.
    Από satcur στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-13, 22:12

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία