Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 67
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    Παιδια σορυ που ειναι λιγο ασχετο αλλα καπου ηθελα να το πω.

Προσφατα εγινε μια διαρηξη στο σπιτι μου ενω λειπαμε και μαζι με κατι αντικειμενα κλεψανε και ενα σκυλο. Εγιναν καταγγελιες κτλ και να μην πολυλογω επειδη ψαξαμε ΜΟΝΟΙ μας βρηκαμε τον κλεφτη τον υποδειξαμε στην ασφαλεια και πηραμε πισω τα αντικειμενα εκτος απο το σκυλο το πιο σημαντικο δηλαδη.

Εδω στην ασφαλεια ξυνουν τα @@ και επειδη ακρη δε βρισκαμε πηραμε τηλεφωνο ενα ντετεκτιβ που ετυχε να παρουμε αυτον επειδη ειχε γραφειο οπως εγραφε ο καταλογος κ στην πολη μας. Ο τυπος ευγενεστατος λεει να παρουμε τηλεφωνο στα γραφεια στην πατρα γιατι απο εκει δηθεν ερχονται οι ντετεκτιβ. Περνουμε εμεις το σηκωνει καποιος κ καταληξαμε στο εξης.

500€ προκαταβολη κ αν βρει το σκυλο αλλα 600€. Αν δε το βρει σε δεκα μερες οπου οπως ειπε θα ειναι ευκολη υποθεση θα μας επεστεφε την προκαταβολη. Ετσι κ καναμε μας εκοψε αποδειξη κ απο εκει κ περα ο τυπος χαθηκε. Τον περναμε τηλεφωνο στο κινητο δε το σηκωνε κ μετα απο 15 μερες τηλεφωνησαμε στο συλλογο μαθαμε πως υπαρχουν κοντα στις δεκα ακομα καταγγελιες για αυτο το γραφειο κ πως δεν ανηκει καν στην ενωση των ντετεκτιβ. Μας ειπαν ακομα πως δεν υπαρχει γραφειο ουτε εδω ουτε στην αθηνα αλλα εχει ενα στην πατρα και πως με αλλα δυο τηλεφωνα καταφερνει να κοροιδευει να περνει λεφτα κτλ.

Τον πηραμε τηλεφωνο απο αλλον αριθμο το σηκωσε του ειπαμε οτι ξερουμε τι κανει κτλ κ πως θα καταθεσουμε μηνυση(το απογευμα θα δει..) κ λεει στη μητερα μου που του μιλουσε "θα σε....παλιο που... κτλ κτλ και θα στο κλεισω το σπιτι κ θα με μαθετε συντομα ποιος ειμαι"...ο λαος λεει σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει.

Το θεμα ειναι τι θα κανατε εσεις?συγνωμη αν σας κουρασα

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    αν το επιτρεπουν οι moderators σας παραθετω κ τα στοιχεια του "γραφειου"

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    Thomson 585v7
    SNR / Attn
    9(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    οπλα εχετε? αν οχι παρε κανενα και μαθε να το χρησιμοποιειτε.
    They see me postin', they hatin'...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    924
    Uploads
    141
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    Cisco Meraki/Zyxel
    SNR / Attn
    6.2(dB) / 19.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Eμένα με κούρασε και δεν το διάβασα γιατί είναι όλο μονοκόμματο, χωρίς κενά και κεφαλαία στην αρχή κάθε πρότασης. Μπορείς να γράψεις όποια παράπονα έχεις, αλλά αν μείνει ως έχει και δεν το κάνεις edit να είναι ποιό ευανάγνωστο θα αναγκαστώ να το κάνω delete...
    "What is faith then but a persistent hope in the face of relentless doubt."

Περιοχή
    Παγκρατι - Αθηνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15.996/935
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 21,5(dB)
    Ναι οντως φιλε morfeas-dsl-, το post σου ειναι πολυ κουραστικο, μου βγηκαν τα ματια...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    παιδια εκανα καποια αλλαγη.τι αλλο να κανω για να το βελτιωσω?

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    morfeas-dsl-, πω πω φρική φίλε.. Για τον ντετέκτιβ, δεν έχω ιδέα τι μπορείς να κάνεις... Αλλά αυτοί οι αλήτες οι διαρρήκτες γιατί πήρανε το σκυλί; για να το πουλήσουν και καλά; τι να πεις...

Για τα στοιχεία του γραφείου δε το βρίσκω καλή ιδέα πάντως...

Περιοχή
    Λίγο πιο πάνω
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24MBit, στο όνομα
    ISP
    Μια τρύπα στο
    Router
    Ένα κόκκινο κ
    Άεσιρ, είσαι λίγο αυστηρός, ή μου φαίνεται; ;-)
    Άστο, δεν χρειάζεται ντηλήτ.

Μορφέα, κάνατε μαλακία - με το συμπάθειο. Καταγράψατε τη συνομιλία; Έπρεπε να το έχετε κάνει και μετά να επισκεφθείτε την αστυνομία με την κασσετούλα. Τότε θα έβλεπε το καθίκι "ποιός θα `απάυτωνε` ποιόν". Προς το παρόν, δεν ξέρετε τίποτα για αυτόν και έτσι ίσως ακόμη και ακραίες απόψεις, όπως η κατοχή όπλου, να είναι σωστές. Αυτό που ξέρω να πω είναι πως η ιδεολογία μου, αν και το πλέον φιλήσυχο άτομο, είναι απλά: "τα καθίκια στην πυρά". Δεν πρέπει απλά να τον κηνυγήσετε, ούτε να κάνετε καταγγελία. Πάρτε τηλέφωνο απο μια ΤΡΙΤΗ γραμμή και πείτε του τα ακόλουθα:

Για περιπτώσεις σαν τη δική σου υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτούς που προσλάβαμε. Ξέρουν που είσαι, ποιός είσαι, ποιοί είναι οι γνωστοί σου και έχουν πληρωθεί για να σου τσακίσουν τα δάχτυλα - αυτό είναι το ελάχιστο που θα σου κάνουν. Ή αυτό, ή συμμορφώνεσαι άμεσα. Σου δίνουμε μια μέρα για να μας πάρεις στο αρχικό μας τηλέφωνο.

Δηλώστε πρώτα στην αστυνομία πως αυτό είναι μπλόφα, ενημερώστε έναν αστυνομικό για την ακριβή κίνησή σας και, να θυμάσαι, καταγράψτε κάθε πιθανή συνομιλία. Όσο για το αν το παραπάνω φαίνεται "ψεύτικο", να ενημερώσω όποιον δεν τον γνωρίζει και του φαίνεται περίεργο, πως δεν πρόκειται για μαφιόζικο σενάριο. Πατέρας γνωστού μου είχε "μάντρα" αυτοκινήτων, και κάποιες φορές που κάποιος του είχε κάνει κάποια πολύ, ΠΟΛΥ χοντρή ζημιά (του τύπου κλοπή δεκάδων εκατομμυρίων, αγορά πολλών αυτοκινήτων με πλαστά στοιχεία και μετά "μην τον είδατε") είχε καταφύγει σε "αυτούς" τους... "βοηθούς". Και ναι, μπορούν να την "σπρώξουν" πολύ την κατάσταση.

Προσωπική μου άποψη, βέβαια, είναι "άστο να πάει". Εγώ θα τον κηνυγούσα (γιατι -ΔΕΝ- ανέχομαι τα καθίκια που προσπαθούν να επιβάλουν τη μαλακία που τους δέρνει στους γύρω τους) αλλά το κόστος, υλικό και ψυχολογικό (και ίσως και... σωματικό) θα είναι μεγαλύτερο απο ό,τι ήδη χάσατε.

Απλά λοιπόν...
    Άστο.

Φιλικά
    Παπιάρχοντας
    Υ.Γ.: Χώστε βέβαια, θα το ξαναπώ, μαγνητοφωνάκι στο τηλέφωνο και να ρίχνετε και καμιά κλεφτή ματιά όταν κυκλοφορείτε - αν και, 100%, πιστεύω πως προσπαθούσε να σας τρομάξει - οι περισσότεροι τέτοιοι τυπάδες είναι, και λυπάμαι για την έκφραση, αυτό που λέμε "χέστηδες". Απο το τηλέφωνο πουλάνε μαγκιά, και όταν σε δουν...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    924
    Uploads
    141
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    Cisco Meraki/Zyxel
    SNR / Attn
    6.2(dB) / 19.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παραγράφους όπου είναι δυνατόν, με κενή γραμμή ανάμεσα για να σπάσει ολο το μονοκόμματο... και εσύ οταν το κοιτάς, πως σου φαίνεται;

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    Ευχαριστω πολυ αν ημουν δυο χρονια μεγαλυτερος κ τυχαινε σε εμενα ακριβως αυτο θα εκανα. Τωρα που το χειριζονται οι γονεις μου μαλλον θα αρκεστουν στη μηνυση. Ρωτησαμε το δικηγορο και μας ειπε οτι το να καταγραψεις μια συνομιλια ειναι παρανομο. Δηλαδη μπορει ο δικαστης να δεχθει το στοιχειο μπορει ομως να σε βαλει και τρεις μηνες φυλακη..

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    Αφησα σειρες αναλογα με το θεμα καθε παραγραφου. Το νοημα ειναι μεγαλο δε μπορω πιο ομορφα

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    aesir, συμφωνώ και εγώ με Ducklord ότι παραείσαι αυστηρός (απλά εγώ ήμουν πιο διακριτικός και στο έστειλα σε PM πριν. χεχεχε) - Εγώ διαβάζω και αρκετά μεγάλα μηνύματα όταν έχω χρόνο ακόμα και αν δεν έχουν παραγράφους, αλλά αν δεν έχω χρόνο/όρεξη απλώς τα αγνοώ.. προσωπικά, δεν θεωρώ απαραίτητη την διαγραφή τους πάντως...

Ducklord, δεν είναι κακή η ιδέα σου για την μπλόφα... εμένα θα με ένοιαζε πάντως και με τον σκύλο τι θα γίνει

morfeas-dsl-, καμμία ελπίδα εύρεσης του σκύλου;

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    Στην ασφαλεια μας ειχαν πει οτι δυσκολα εως αδυνατο θα ηταν να βρουν τον κλεφτη. Για το σκυλο ουτε κουβεντα."εχει πουληθει η στη λαρισσα ή στον εβρο που δυσκολα θα τον βρειτε".
    Τωρα αν σκεφτεις οτι βρηκαμε μονοι μας τον κλεφτη δεν αποκλειω να βρουμε κ το σκυλο. Δεν υπαρχει νομος ρε. Εδω ο δικηγορος λεει πως μπορει να πει αυτος εγω μονο το βιντεο πηρα κ μετα αφησα ανοιχτη την πορτα κ να μην κατηγορηθει καν για το σκυλο. Ακομα πως το γεγονος οτι ηταν δεμενος με αλυσιδα δε μετραει γιατι λεει μπορει να ισχυριστει οτι μπηκε αλλος και τον πηρε
    ΥΓ.Δε νομιζω οτι θα το διεγραφε ο aesir. Μπορει να το ειπε σε στυλ ducklord για να το κανω καλυτερο

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    924
    Uploads
    141
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    Cisco Meraki/Zyxel
    SNR / Attn
    6.2(dB) / 19.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ισως να είμαι κάπως παράπανω αυστηρός, όμως τώρα με το edit που έκανε είναι η νύχτα με την μέρα.

morfeas-dsl-, βρε συ, στα επόμενα όμως πάλι τα ίδια, βαριέσαι να βάζεις κενά και κεφαλαία;

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    μα και κενα εβαλα και κεφαλαια. Το ποστ φαινοταν καλυτερο βασικα πριν το αποστειλω. Αν εννοεις για αυτα που ακολουθησαν δεν εβαλα γιατι ειναι μικρα και δεν ειναι δυσκολο να διαβαστουν

Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. απάτη σε ebay
    Από kirmis στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-08, 16:40
  2. ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ!
    Από qwertyuiop στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-07, 11:48
  3. Απάτη με αντικαταβολή;
    Από Πληκτροκράτορας στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-06, 03:40

Bookmarks