Καλησπέρα.
Εκανα μία κράτηση στο booking την οποία ακύρωσα ακαριαία λόγω λαθος στις ημερομηνίες...
Ομως στην ακύρωση μου έβγαλε ότι πρέπει να πληρώσω 30€.... Την κράτηση την έκανα χωρις πιστωτική
η χρεωστική κάρτα... Αν δεν πληρώσω υπάρχει πρόβλημα;
Εμφάνιση 1-8 από 8
Θέμα: ακύρωση booking.com
-
28-01-14, 02:11 ακύρωση booking.com #1
-
28-01-14, 13:16 Απάντηση: ακύρωση booking.com #2
Αν δεν έβαλες στοιχεία κάρτας δεν γίνεται να έχεις πρόβλημα.
Πάρε ένα τηλέφωνο καλύτερα ή στείλτους ένα mail.You thought there would be a funny slogan here.
You just fell for one of my classical pranks.
Bazinga
-
28-01-14, 14:23 Απάντηση: ακύρωση booking.com #3
Mήπως έχεις δηλώσει την κάρτα σου σε προηγούμενη κράτηση;
Πάντως συμφωνώ με τον gioannou, στείλτους email. Είναι σοβαρή εταιρεία σε τέτοια θέματα.Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
28-01-14, 14:52 Απάντηση: ακύρωση booking.com #4
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
Λογικά και χονδρικά - μιλώντας εκ πείρας - το booking.com έχει 3 τύπου κρατήσεις (για τις οποίες ΔΕΝ είναι το ίδιο υπεύθυνο αλλά τα εκάστοτε ξενοδοχεία και οι προσφορές που κάνουν
):
1) pre-paid πλήρως όπου κανείς υποχρεωτικά δίνει κάρτα και εφόσον γίνει η κράτηση πάπαλα, τέλος, μόνο εάν το ίδιο το ξενοδοχείο θέλει τότε επιστρέφει μέρος ή όλα τα χρήματα. Την έχω πάθει έτσι αλλά έφταιγα εγώ προφανώς και οι φτηνο-Γάλλοι στο ξενοδοχείο που ούτε καν να συζητήσουν αλλαγή ημερομηνίας. Συνήθως αυτός ο τύπος αφορά σε πολύ οικονομικές προσφορές
2) Μερική πληρωμή (προκαταβολή): Πάλι ορίζεται από το ξενοδοχείο και πάλι χρειάζεται να δοθεί πιστωτική κάρτα και για ακυρώσεις / επιστροφές / αλλαγές ημερομηνίας ισχύει το 1)
3) Καμία πληρωμή / εξόφληση στην reception: Και εδώ όμως η δυνατότητα ακύρωσης είναι μέχρι (συνήθως) 24 ώρες πριν το checkin στο ξενοδοχείο Πάλι χρειάζεται πιστωτική κάρτα αλλά δεν χρεώνεται, απλά μπαίνει στο σύστημα
Με άλλα λόγια, σε κάθε κράτηση δίνεται πιστωτική κάρτα (ή χρεωστική από συγκεκριμένες χώρες όμως) και συνεπώς είσαι βέβαιος πως δεν έχεις δώσει κάρτα αλλά χρεώθηκες;;;;;;
Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο κάποιου λάθους αλλά από την εμπειρία μου τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω email το booking.com έχει από τα καλύτερα customer service που έχω δει ποτέ μουThe Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
-
28-01-14, 14:54 Απάντηση: ακύρωση booking.com #5
Αν κάποιος βάλει κατά λάθος σημερινή ημερομηνία check-in και αμέσως ακυρώσει, το σύστημα θα του δείξει το cancellation fee αλλα προφανώς δεν μπορεί να χρεωθεί αφού η άμεση ακύρωση αποδεικνύει ότι είναι απλό λάθος.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
28-01-14, 14:59 Απάντηση: ακύρωση booking.com #6
-
28-01-14, 16:36 Απάντηση: ακύρωση booking.com #7
Δεν έχω κανει εγγραφη στο booking... ούτε έχω δώσει κάποια κάρτα... παρολα αυτα με πήρε τηλέφωνο ο Υπέυθυνος και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πληρώσω κάτι... άρα είμαι οκ; Η κράτηση αφορά ξενοδοχείο του εσωτερικού
-
24-05-15, 13:20 Απάντηση: ακύρωση booking.com #8
Οποιος μπορει ας με διαφωτισει, στο σχετικο ερωτημα που εθεσα εδω
http://www.adslgr.com/forum/threads/...99#post5687799
Παρόμοια Θέματα
-
Netbook "NB Multirama-HT Xpress Book", απορίες και προβλήματα;
Από axinosgr στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-13, 12:41 -
WD My Book εξωτερικός: πρόβλημα με eSata συνδεση ?
Από MultiDoc στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-13, 12:55 -
Book registry με ονομα συγγραφέα, βιβλίο, χρονολογία.
Από equation στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-13, 00:55 -
Western Digital Book Power Problem
Από lmih στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-13, 11:42
Bookmarks