Σελ. 132 από 895 ΠρώτηΠρώτη ... 112122127130131132133134137142152 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.966-1.980 από 13422

Θέμα: Kodi media center

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Το plexus είναι εναλλακτική του p2p streams.... Προσωπικά ποτέ δεν μου δουλεψε 100% το p2p μια δεν γινόταν εγκατάσταση το sopcast Μια το acestream.... .
    Με plexus ποτέ δεν είχα πρόβλημα..

to arena εχει και απο τα δύο είδη

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Το πεταξα το p2p streams και ησυχασα. Plexus + castaway και τερμα. Το plexus μπορει να χρησιμοποιηθει απο αλλο προσθετο, πχ απο το sportsdevil?
    ديميتريس

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πεταξα το p2p streams και ησυχασα. Plexus + castaway και τερμα. Το plexus μπορει να χρησιμοποιηθει απο αλλο προσθετο, πχ απο το sportsdevil?
    Ναι κανονικά ! Στο sportdevil όταν υπάρχει Link για acestream ή sopcast, πατώντας το σου βγάζει επιλογή με τι θέλεις να το ανοίξεις: p2p streams ή plexus ή external player

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Μα ποσο πισω ειμια? Πρωτη φορα το ακουω αυτο που σου δινει την επιλογη με τι θα το ανοιξεις, δεν το εχω συναντησει ποτε!
    ديميتريس

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Μετά από προτροπή κάποιου μέλους/μελών επιχείρησα να εγκαταστήσω κι εγώ το Castaway.
    Μετά από ένα τέταρτο δοκιμών και ενώ είχα τον οδηγό με τα screenshot ανοικτό, η διαδικασία απέτυχε και εγκατέλειψα την προσπάθεια.
    ΣΗΜ: Αυτό συνέβη πριν περίπου μια βδομάδα, δεν έχω συγκρατήσει λεπτομέρειες.

Αν κάποιος έχει το εν λόγω add-on σε μορφή zip, ας το ανεβάσει κάπου [το Zippyshare αποτελεί ιδανική επιλογή] και για εμάς τους αδαείς.
    Ευχαριστώ.
    Isn't it great when things just WORK?

minus21grams [dot] net

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Δεν χρειάζεται zip, κάνε πάλι τη προσπάθεια σου απο το repo του για να έχεις και τις αυτόματες ενημερώσεις.....

Εχθες που το πέρασα σε pc (με linux) δούλεψε κατευθείαν.... 10 δευτερολεπτα δουλειά είναι.
    Βάζεις το repo του natko (Στο fusion υπάρχει) και είσαι έτοιμος

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    alcatel
    Γεια σας!
    Μια ερωτηση υπαρχει πουθενα το sopcast addon του plexus για να το περασω στο kodi?
    Ρωταω γιατι το plexus στην αρχικη εγκατασταση μου κατεβασει ενα sopcast.apk και μου λεει να το κανω install αλλα δεν μπορω να το κανω γιατι εχω μια android tv και ειναι κλειδωμενο το unknown sources
    Ευχαριστω!

α ξεχασα!Τα acestream δουλευουν κανονικα!

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Arrow
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leros2004 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν χρειάζεται zip, κάνε πάλι τη προσπάθεια σου από το repo του για να έχεις και τις αυτόματες ενημερώσεις...
    Εχθές που το πέρασα σε PC (με Linux) δούλεψε κατευθείαν... 10 δευτερόλεπτα δουλειά είναι.
    Βάζεις το repo του natko (Στο fusion υπάρχει) και είσαι έτοιμος
    Τελικά κατέβασα το το repository του natko1412 όχι μέσω του Fusion (σε εμένα δεν δουλεύει ή ίσως να μην έχω κάνει το κατάλληλο configuration) αλλά απ' το tvaddons.ag.
    Στην συνέχεια κατέβασε *κάτι* και όταν ολοκληρώθηκε, είχε ενεργοποιηθεί.
    Είχες δίκιο, η όλη διαδικασία διήρκησε περίπου 1′ (ε, εντάξει όχι κι 10″!) αλλά αν μου ζητήσεις να το επαναλάβω μάλλον θα δυσκολευτώ
    Κάποια απ' τα κανάλια που έχει συμπεριλάβει ομολογώ πως δεν τα 'χω ξαναδεί.
    +1 στον Κροάτη developer

[Έβαλα προ ολίγου και παρακολουθώ το ματς της Εθνικής U21 εναντίον των Αλβανών]
    Isn't it great when things just WORK?

minus21grams [dot] net

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Το exodus εχει ενα μικρο bug στο kodi 14.2 που το εχω στο openelec. Βγαζει την διαρκεια σε δευτερολεπτα και διπλα λεει "λεπτα" (εικονα). Στο pc που ειναι με kodi 16, ολα μια χαρα. Και τα 2 ειναι στην εκδοση 1.2 σημερα.

6480 λεπτα = 4.5 μερες, οποτε μια χαρα την εβγαλα για το τριημερο!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails screenshot000.png  

ديميتريس

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Ερώτηση για το SALTS: Συνήθως οι 1ες HD επιλογές που μου βγάζει είναι κάποιες που δεν μου ανοίγουν ποτέ.... πχ γράφουν [WatchHD] μπλα μπλα (Original CDN1)....
    Βλέπω ότι εχουν πολλά views που σημαίνει οτι πρέπει να κάνω κάτι εγώ για να παίξουν και σε μενα ??

Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    ZTE H288A
    SNR / Attn
    9.7(dB) / 6.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από elninioz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας!
    Μια ερωτηση υπαρχει πουθενα το sopcast addon του plexus για να το περασω στο kodi?
    Ρωταω γιατι το plexus στην αρχικη εγκατασταση μου κατεβασει ενα sopcast.apk και μου λεει να το κανω install αλλα δεν μπορω να το κανω γιατι εχω μια android tv και ειναι κλειδωμενο το unknown sources
    Ευχαριστω!

α ξεχασα!Τα acestream δουλευουν κανονικα!
    Δεν χρειάζεσαι το sopcast.apk το plexus με το που θα το τρέξεις πρώτη φορά θα κάνει αυτόματή ρύθμιση και θα κατεβάσει εσωτερικά μέσα στο kodi τις μηχανές για sopcast και acestream. Σε ρωτάει βέβαια αν θέλεις να κατεβάσεις το sopcast και acestream και σαν εξωτερικά προγράμματα αλλά δεν είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει το pulsar στο kodi.

Συνήθως έχει ρύθμιση στην κατηγορία ασφάλεια του android που μπορείς να απενεργοποιήσεις την ρύθμιση σχετικά με την απαγόρευση εγκατάσταση λογισμικού από μη αξιόπιστες πηγές. Σε όσες συσκευές android έχω πιάσει στα χέρια μου μπορούσες να την αλλάξεις αυτή την ρύθμιση. Τώρα αν σε σένα έτυχε συσκευή που κλείδωσαν την σχετική ρύθμιση δεν ξέρω.

- - - Updated - - -

Το exodus εχει ενα μικρο bug στο kodi 14.2 που το εχω στο openelec. Βγαζει την διαρκεια σε δευτερολεπτα και διπλα λεει "λεπτα" (εικονα). Στο pc που ειναι με kodi 16, ολα μια χαρα. Και τα 2 ειναι στην εκδοση 1.2 σημερα.

6480 λεπτα = 4.5 μερες, οποτε μια χαρα την εβγαλα για το τριημερο!
    To exodus σύμφωνα με τον ίδιο τον Lamda δεν υποστηρίζει επίσημα οποιαδήποτε έκδοση προγενέστερη του kodi 16.

- - - Updated - - -

Το p2p streams έχει σταματήσει να υποστηρίζεται εδώ και κανένα χρόνο, ακόμη και αν το κάνεις εγκατάσταση δεν κατεβάζει τις μηχανές για sopcast και acestream. Έγω το έχω αντιγράφοντας το φάκελο του addon καθώς και τον φάκελο με τις ρυθμίσεις του από το παλιό addon.
    Τώρα ποια σχεδόν όλα τα addons χρησιμοποιούν το plexus
    Τα όνειρα που κάνω από τα 20 παρκάρουν στον ακάλυπτο νωρίς. Μα εσύ που με κοιτάς σαν λύτρωση ζωή παρκαρισμένη μην δεχτείς.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Επειδή αρκετό καιρό τώρα παρατηρώ ότι στο kodi η συνδεση μου (vdsl 50/5) κοιμάται, είπα να ψαχτώ λίγο..

Έτσι δοκίμασα να προσθέσω στο advancedsettings.xml το παρακάτω
    <readbufferfactor>2.0</readbufferfactor> (H default τιμή είναι το 1.0)

Απλά δεν έχω καταλάβει αν συγκεκριμένη εντολή δουλέυει μόνο για τοπικό streaming (τοπικό δίκτυο) ή και για τo ιντερνετικό streaming?

Πάντως εχθές τέσταρα στον αγώνα nba που είδα (απο pro sport).
    - Χωρίς readbufferfactor : Ενω ξεκίναγα καλά (100-200kb) στη συνεχεια έπεφτα στα ~40kb.
    - Με readbufferfactor: δεν έπεσε κάτω απο 100kb.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΕΡΚΥΡΑ
    Αν δεν έχεις ορίσει και το buffermode στο advancedsettings.xml, αφορά μόνο ιντερνετικές πηγές.
    Δοκίμασε να το ορίσεις και παραπάνω το readbufferfactor, 4 πχ, εγώ εκεί το έχω.
    Το πόση ταχύτητα θα τραβάει εξαρτάται κι απ'το bitrate του stream όμως.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από host505 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν έχεις ορίσει και το buffermode στο advancedsettings.xml, αφορά μόνο ιντερνετικές πηγές.
    Δοκίμασε να το ορίσεις και παραπάνω το readbufferfactor, 4 πχ, εγώ εκεί το έχω.
    Το πόση ταχύτητα θα τραβάει εξαρτάται κι απ'το bitrate του stream όμως.
    Ναι το buffermode είναι απο τα πρώτα πράγματα που σετάρω στο kodi. για την ακρίβεια αυτά που έχω μέσα στο αρχείο (στο Kodi του pc):
    (Το έκανα 4.0 όπως πρότεινες :P ) Αν υπάρχουν και άλλα χρήσιμα trick μη ντρέπεστε, μια παρέα είμαστε
    Κώδικας:
    <advancedsettings>

<network>
        <buffermode>1</buffermode>
        <cachemembuffersize>200000000</cachemembuffersize>
         <readbufferfactor>4.0</readbufferfactor>
      </network>

</advancedsettings>
    Απο Παρασκευή όμως παίζω και με android tv box, (έδωσα το windows box, που δεν το συμπάθησα και πολύ λόγο χαμηλής ταχύτητας wifi & αργό websurfing).
    Έχω ερώτηση:
    Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω έτσι ώστε να σβήνει σε κάποια προκαθορισμένη ώρα ? Για παράδειγμα το βράδυ που βλέπω μια ταινία και με πάρει ο ύπνος, να κλείσει μόνο του στις 3 ή να το ορίσω να κλείσει μετά απο 4 ώρες για παράδειγμα.
    Σε windows πλατφόρμα, το ενσωματωμένο timer του Kodi έχει επιλογή για τερματισμό όπου και χρησιμοποιούσα... Στο android box δεν υπάρχει παρά μόνο να κλείσει το Kodi και όχι το κουτί. Μάλιστα παρόλο που το box έχει 5.1 έκδοση android, η επιλογή για Schedule power on / off δεν υπάρχει ούτε καν εκτός Kodi....

Δοκίμασα το sleep αλλά δυστυχώς κλείνει μόνο το kodi, ότι δλδ κάνει ακριβώς και το ενσωματωμένο timer του Kodi.

Απορώ ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί μία τέτοια χρήσιμη λειτουργία

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leros2004 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι το buffermode είναι απο τα πρώτα πράγματα που σετάρω στο kodi. για την ακρίβεια αυτά που έχω μέσα στο αρχείο (στο Kodi του pc):
    (Το έκανα 4.0 όπως πρότεινες :P ) Αν υπάρχουν και άλλα χρήσιμα trick μη ντρέπεστε, μια παρέα είμαστε
    Κώδικας:
    <advancedsettings>

<network>
        <buffermode>1</buffermode>
        <cachemembuffersize>200000000</cachemembuffersize>
         <readbufferfactor>4.0</readbufferfactor>
      </network>

</advancedsettings>
    Απο Παρασκευή όμως παίζω και με android tv box, (έδωσα το windows box, που δεν το συμπάθησα και πολύ λόγο χαμηλής ταχύτητας wifi & αργό websurfing).
    Έχω ερώτηση:
    Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω έτσι ώστε να σβήνει σε κάποια προκαθορισμένη ώρα ? Για παράδειγμα το βράδυ που βλέπω μια ταινία και με πάρει ο ύπνος, να κλείσει μόνο του στις 3 ή να το ορίσω να κλείσει μετά απο 4 ώρες για παράδειγμα.
    Σε windows πλατφόρμα, το ενσωματωμένο timer του Kodi έχει επιλογή για τερματισμό όπου και χρησιμοποιούσα... Στο android box δεν υπάρχει παρά μόνο να κλείσει το Kodi και όχι το κουτί. Μάλιστα παρόλο που το box έχει 5.1 έκδοση android, η επιλογή για Schedule power on / off δεν υπάρχει ούτε καν εκτός Kodi....

Δοκίμασα το sleep αλλά δυστυχώς κλείνει μόνο το kodi, ότι δλδ κάνει ακριβώς και το ενσωματωμένο timer του Kodi.

Απορώ ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί μία τέτοια χρήσιμη λειτουργία
    Δουλεύω χρόνια το Android tv box και το αφήνω ανοιχτό 24/7.
    Ούτε και στο κινητό μου βρίσκω λόγο να χρησιμοποιώ shutdown app.

Άρα το χρήσιμη είναι σχετικό.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Σελ. 132 από 895 ΠρώτηΠρώτη ... 112122127130131132133134137142152 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. XBMC Media Center for Linux (kodi)
    Από WagItchyef στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-25, 08:07
  2. Windows 8.1 pro N και Media Center?
    Από bromiaris1gr στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-16, 00:24
  3. Windows10, ανάλυση οθόνης και kodi
    Από pannos_85 στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-15, 10:17
  4. Windows Media Center is dead
    Από 21706 στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία