Παιδια την βοηθεια σας εμπειρικα.εχω το λαπτοπ acer aspire 5920g.ενα πρωινο τον ανοιξα και η οθονη δεν δειχνει τπτ αλλα απο τα ηχεια ακουω οτι μπαινει στα windows 7.δεν εχω δευτερη οθονη να συνδεσω να δω αν φταιει η οθονη οντως.υπαρχει περιπτωση να μου εκαψε την καρτα γραφικων geforce nvidia 8600m gt ειναι το μοντελο της;παλαιοτερα μου την ειχε ξανακαψει αλλα εβγαζε μπλε οθονη ενω τωρα συνδεεται κανονικα, εβγαλα την καρτα γραφικων ανοιξα το λαπτοπ και διεκρινα οτι φωτισε λιγο η οθονη μονο τον αχνο φωτισμο τπτ αλλο.με την καρτα πανω μαυρη μαυριλα.ή οντως να ειναι οθονη;δοκιμαδα αφου ανοιξε συνδεσα το hdmi με τηλεοραση μηπως δειξει στην tv αλλα μαλλον ακυρο γιατι πρεπει να το επιλεξω απο πινακα ελεγχου πρωτα.τι λετε;
- - - Updated - - -
Καμια γνωμη ρε παιδια;
Εμφάνιση 1-15 από 16
-
02-05-14, 20:24 laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #1
-
02-05-14, 20:27 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #2
Aλλαγή οθόνης γίνεται με το πλήκτρο fn πατημένο και κάποιο πλήκτρο από τα f.
Θα σου πρότεινα να βρείς μόνιτορ για να συνδέσεις, γιατί με την τηλεόραση μπορεί
να υπάρχει ασυμβατότητα και να μην σου βγάζει εικόνα.
Επίσης καλύτερα σύνδεσε το με καλώδιο VGA, για να είσαι σίγουρος.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
02-05-14, 20:28 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #3
Καμια γνωμη ρε παιδια;
-
02-05-14, 20:28 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #4
Μπορεί κάτι στην σύνδεση της οθόνης με την κάρτα να έχει κουνηθεί-χαλάσει. Πολύ πιθανόν και η οθόνη να έχει πρόβλημα. Καλύτερα να το δεί τεχνικός γιατί οι συνδέσεις μεταξύ οθόνης-μητρικής είναι ευαίσθητο σημείο.
-
02-05-14, 20:31 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #5
Αυτο που λες το δοκιμασα με το fn και εκεινο απο απο τα f σλλα με το hdmi με την τηλεοραση αλλα τπτ..λ εγω πιστευω οθονη ειναι περιμενω να το δοκιμασω απο την vga θυρα...πιστευεις οτι μπορει να ειναι καρτα γραφικων?
-
02-05-14, 20:33 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #6
Αν δεν αποκλείσεις την οθόνη, δεν μπορείς να ξέρεις.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
02-05-14, 20:33 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #7
Θα έβγαζε bsod και κάπου θα κολλούσε. Εσύ λές ότι συνεχίζει κανονικά να λειτουργεί, ή δεν κατάλαβα καλά; Μάλλον για οθόνη ή σύνδεση οθόνης-μητρικής μου κάνει εμένα.
-
02-05-14, 20:36 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #8
-
02-05-14, 20:41 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #9
Αναφερω την καρτα γιατι παλαιοτερα μου την ειχε ξανακαψει ενω οθονη τοσα χρονια δεν μ εχει κανει το παραμικρο..επομενως μενει να συνδεσω μια εξωτερικη να δουμε τι γινεται κ βλεπουμε
-
02-05-14, 20:43 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #10
ΑΝ είχε καεί όχι, αλλά δεν μίλησε κανείς για κάψιμο. Γενικώς για πρόβλημα στην κάρτα μιλάμε.
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά μπερδεύτηκα με άλλο θέμα μάλλον...Με το ίδιο laptop σου είχε καεί η κάρτα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nmn : 02-05-14 στις 20:56.
-
02-05-14, 21:01 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #11
Ναι στο ιδιο παλαιοτερα κ την αλλαξα..
-
02-05-14, 21:15 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #12
Απόκλεισε την οθόνη όπως σωστά σου είπε παραπάνω ο sweet dreams, και το επόμενο βήμα είναι προφανές. Μητρική-κάρτα γραφικών.
-
05-05-14, 16:52 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #13
5920g και μαύρη οθόνη σημαίνουν σχεδόν σίγουρα βλάβη στην κάρτα γραφικών....Ειδικά αν δεν βγάζει σε εξωτερική οθόνη τιποτα. Οταν σου είχε χαλάσει την άλλαξες ή απλά τη ζέστανες κτλ?
-
08-05-14, 17:10 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #14
καλησπερα παιδια κ παλι..δοκιμασα εξωτερικη οθονη αλλα δεν εκανε τπτ.εβγαλα την καρτα γραφικων την εδωσα σε εναν γνωστο μου την ζεστανε και την ξανα κολλησε.την εβαλα πανω στο λαπτοπ και λειτουργησε κανονικα..επομενως το προβλημα ειναι η καρτα γραφικων..τουλαχιστον σιγουρευτηκα οτι ειναι η καρτα...δεν ξερω ποσο θα αντεξει,ελπιζω να με κρατησει μεχρι να ερθει η καινουργια καρτα
-
08-05-14, 17:12 Απάντηση: laptop acer προβλημα οθονη ή καρτα γραφικων; #15
Αφού το σιγούρεψες, ΟΚ!
Υπομονή τώρα...
Παρόμοια Θέματα
-
Acer Aspire 5920G - Καμμένη κάρτα γραφικών;
Από PaZzZaRoNNi στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 87Τελευταίο Μήνυμα: 27-09-17, 19:53 -
ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
Από LIVIOU στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-14, 13:52 -
Δεν είναι καλή η οθόνη ή κάρτα γραφικών του Netbook;
Από researcher στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-13, 15:02 -
Πρόβλημα με την κάρτα γραφικών
Από Dark Demis στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 08-11-13, 23:29 -
Νέος υπολογιστής με οθόνη και κάρτα γραφικών μέχρι 600 ευρώ.
Από goku στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-13, 07:12
Bookmarks