Πιστευώ ότι κάνεις λάθος. Με το ddns ενημερώνουμε κάποια υπηρεσία που έχουμε λογαριασμό για το ποια είναι η εξωτερική ip μας αυτή την στιγμή, έτσι ώστε η υπηρεσία να κάνει αντιστοίχιση της εξωτερικής ip μας με το domain name που διαλέξαμε. Αν κάποιος πληκτρολογήσει το domain name που έχουμε θα "φτάσει" στον ρούτερ μας και από εκεί και πέρα το σε ποια συσκευή θα συνδεθεί κανονίζετε μέσω του μηχανισμού port forward.
Εμφάνιση 31-45 από 61
-
17-08-14, 14:46 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #31Τα όνειρα που κάνω από τα 20 παρκάρουν στον ακάλυπτο νωρίς. Μα εσύ που με κοιτάς σαν λύτρωση ζωή παρκαρισμένη μην δεχτείς.
-
17-08-14, 15:15 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #32
- Περιοχή
- περιστερι... ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου
- Downloads
- 31
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- Εως 54 Mbps (wireless)
- ISP
- Οτι εχουν οι α
- Router
- Wifly-City
- SNR / Attn
- 100(dB) / 1(dB)
- Path Level
- Interleaved
στην σελιδα 48 στο manual σου εχει την ρυθμιση για να μπορεις να συνδεεσαι μεσω κινητου.
Πρεπει να ορισεις διαφορετικη πορτα απο αυτη που εχεις για μεσω υπολογιστη.
Και πρεπει να ανοιξεις και αυτη την πορτα στο ρουτερ σου.
-
09-10-15, 18:47 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #33
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα...
Κατόπιν αναζήτησης λύσης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έπεσα πάνω σας και βλέπω ότι το κατέχεται...
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον συνάδελφο μας Kostasmpl...
Οι γνώσεις μου σχετικά με αυτά τα θέματα δεν είναι και οι καλύτερες..
Έχω το (CONCEPTRONIC DVR - C8CHCCTVKITP v2) και προσπαθώ να το συνδέσω για εξ' αποστάσεως έλεγχο..
Έχω κάνει port forward την πύλη 80.. και επίσης γνωρίζω ότι έχει δωρεάν σύνδεση μέσω cloud..
Αν έχετε την καλοσύνη βρε παιδιά βοηθήστε με..
Ουσιαστικά την λύση του Kostasmpl... αν μας βλέπει ο φίλος μας ας βοηθήσει..
Σας ευχαριστώ..
-
14-10-15, 09:44 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #34
Καλημερα στην παρεα!
Κανεις ρε παιδια δεν εχει ιδεα;
-
15-10-15, 21:16 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #35
- Περιοχή
- περιστερι... ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου
- Downloads
- 31
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- Εως 54 Mbps (wireless)
- ISP
- Οτι εχουν οι α
- Router
- Wifly-City
- SNR / Attn
- 100(dB) / 1(dB)
- Path Level
- Interleaved
Σελιδα Ρ48 στο Manual... 【Port】Default is 34567
Εσυ εκανες την 80 !
http://download.conceptronic.net/man...v1_UM_V1.0.pdf
-
16-10-15, 00:00 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #36
Καταρχας ενα μεγαλο ευχαριστω Χρηστο για τν χρονο σου!!!
Θα το κοιταξω αυριο αυτο που λες και μακαρι να τα καταφερω!
Καλο βραδυ!
-
10-08-16, 19:21 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #37
Καλησπέρα. Αποκτησα και εγω ένα dvr hik vision, και προσπαθω παιδια να δω της καμερες απομακρυσμένα, αλλα δεν τα καταφερνω. Εχω κανει εγγραφη στο free ddns της hik vision, στην διευθυνση eu.hik-online.com, εχω ανοιξει την πορτα 8080 στο ρουτερ μου (speedport w724v), εχω αλλαξει την default πορτα http 80 στο dvr σε 8080, εχω κανει ολες της ενεργειες μεσα στο dvr, τις ρυθμισεις για ddns δηλαδή, κανω copy το sn του dvr μεσα στην σελιδα ddns της Hik vision, βαζω πορτα 8080 και μου βγαζει μηνυμα λαθους The device is offline. Η πορτ του router είναι ανοικτη την εχω ελεγξει με check port!! Τι κανω λαθος???
-
10-08-16, 20:43 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #38
Άφησε την 80 πόρτα σαν ΗΤΤP, άλλαξε μόνο την Client και δοκίμασε πάλι.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
11-08-16, 09:30 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #39
Καλημέρα. Αλλαξα την http port στο dvr σε 80, και εβαλα σαν θυρα την 8080 αλλα παλι δεν παιζει βγαζει το ιδιο μυνημα The device is offline. Η 80 και η 8080 πορτες στο ruter είναι ανοικτες, με port check μου δειχνουν ανοικτες.Επισης βλεπω στο menu του dvr στην καρτελα δικτυο-ddns στο ρυθμισεις ddns κλικαρο το ddns και στο πτυσομενο πεδιο τυπος προτοκολου μου εχει μοναχα τις επιλογες 'διακομιστης ip, dydns, και PeanutlHull' και δεν μου εχει την επιλογή Hiddns. Σε ένα οδηγο που διαβασα λεει να επιλεξουμε το προτοκολο διακομιστης ip, και στην διευθυνση ip να βαλουμε την ip 173.200.91.74. Κανω ότι λεει ο οδηγος, παω μετα να το δηλωσω στο site eudev.hik-online.com και μου βγαζει άλλο μυνημα το οποιο είναι αυτό.... The device is not registered in the current region, please edit the device DDNS configuration:
1)If the device supports the county selection, please select the country as: Greece
2)If the device does not support the county selection, please edit the DDNS address as: eudev.hik-online.comΤελευταία επεξεργασία από το μέλος skomat : 11-08-16 στις 13:20.
-
11-08-16, 17:05 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #40
Λοιπόν, να τα πάρουμε με την σειρά για να βγάλουμε άκρη.
Πρώτα, αν δεν το έχεις κάνει, θα πρέπει να τσεκάρεις την ασφάλεια (Έλεγχος Βαθμού Αυξημένης Προστασίας) που έχει ο ΟΤΕ γιατί δεν ξέρω ποιες πόρτες μπορεί να κόβει.
Εσύ βλέπεις αυτές ανοικτές αλλά μπορεί να κόβει και κάποιες άλλες που μπορεί να χρησιμοποιήσεις, για σιγουριά κοίταξε το.
Μετά θα δοκιμάσεις να δεις πρώτα το DVR με ένα άλλο DDNS που θα φτιάξεις για δοκιμή και μετά να τσεκάρεις τι συμβαίνει με την εγγραφή στον Server της εταιρίας.
Έχω Hikvision και το έχω κι' εγώ πάνω σε speedport w724v.
Βάζεις HTTP πόρτα την 80 γιατί δεν δουλεύει με άλλη, βάζεις client μία ψηλά (π.χ. 12345), ανοίγεις και τις δύο πόρτες στο ρούτερ και στην IP του DVR, τσεκάρεις με το canyouseeme ή με κάποιο άλλο tool αν οι πόρτες δείχνουν ανοικτές.
Στο ρούτερ θα πρέπει να βγάλεις την IP του DVR έξω από το εύρος του DHCP Server και να την κάνεις Reserved, σου βάζω ποιο κάτω screenshots για βοήθεια, εσύ θα βάλεις στην 9000 που έχω εγώ την δική σου πόρτα που έχεις βάλει (π.χ. 12345) και την δική σου IP που έχεις βάλει στο DVR.
Φτιάξε για δοκιμή ένα λογαριασμό DDNS στο No-IP, βάλε τα στοιχεία του DDNS μέσα στο DVR, κατέβασε το πρόγραμμα iVMS-4200 και κάνε το εγκατάσταση στον υπολογιστή σου.
Kάνε τα παρακάτω:
Προσθήκη συσκευής
Ανοίγουμε το πρόγραμμα και πάμε στο: Device Management >>> Add Device >>> στην κάρτα που μας ανοίγει τικάρουμε πρώτα το IP/Domain αν θέλουμε να βάλουμε άλλον DDNS και όχι του παρόχου.
Nickname: >>> To όνομα που έχουμε δώσει στο DVR.
Αddress: >>> To DDNS που έχουμε.
Port: >>> την Client πόρτα που έχουμε βάλει.
UserName: >>> Το Username που έχουμε για να μπαίνουμε στο μενού του ρούτερ.
Password: >>> το Password που έχουμε για να μπαίνουμε στο μενού του ρούτερ.
Πατάμε Add και βλέπουμε την συσκευή να έχει προστεθεί στην λίστα, πάμε στο Main View >>> Default View >>> 1-Screen/4-Screen κ.λ.π. και βλέπουμε τις κάμερες.
Αν βγάλεις άκρη με τον Server της εταιρίας απλά αλλάζεις την διεύθυνση στο DVR και στο πρόγραμμα και τικάρεις το IP Server.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
11-08-16, 18:30 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #41
Σε ευχαριστω πολύ για την βοηθεια σου. Εκανα όλα οσα ειπες και μεσα από το κινητο μου με 4g βλεπω της καμερες μου. Μεσω no-ip.com είναι οκ, μεσω του server της hikvision δεν εκανα τιποτα. Ένα ακομα θεματακι είναι με την reserved ip address, παω να την κανω και μου ζηταει και το mac address!!!!!!! Το ολο θεμα με την No-ip.com είναι ότι πρεπει να κανεις ανανεωση κάθε μηνα από ότι διαβασα σε διαφορα forum, πραγμα που εγω δεν μπορω να το κανω αυτό γιατι λειπω συχνα σε ταξίδια, και αν πεσω στην περιοδο της ανανέωσης θα χασω την εικονα, γιααυτο τον λογο επελεξα το server της hikvision!!
-
11-08-16, 18:39 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #42
Σωστά ζητάει το Μac Address της συσκευής γιατί έτσι γίνεται το reserved με την ΙP.
Για τον Server της εταιρίας καλά κάνεις και το ψάχνεις, απλά μερικές φορές μπορεί να σου βγάζει σφάλμα αν δεν γίνει κάτι σωστά, από που το έχεις πάρει;;Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
11-08-16, 18:53 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #43
μου το εφερε ενας φιλος και μου το εγκατεστησε ο οποιος τωρα..... δυστυχος!!!
-
11-08-16, 19:09 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #44
Μέσα στο ρούτερ ή μέσα στο πρόγραμμα >>> Device Management >>> επιλέγουμε την συσκευή >>> Remote Configuration >>> Network >>> General >>> MAC Address.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
11-08-16, 19:22 Απάντηση: ρυθμίσεις dvr για σύνδεση στο internet #45
Την βρήκα σε ευχαριστω! Την βρηκα μεσα από το SADP TOOLS!! Από δω και περα τι κανουμε με τον ddns server της hikvision?? Ξερει κανεις την διαδικασια???
Παρόμοια Θέματα
-
[Huawei] HG520 ρυθμίσεις για σύνδεση forthnet...
Από giwrgosath στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-14, 17:11 -
Χωρίς σύνδεση στο internet..
Από Vladan στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-14, 11:18 -
Κοινόχρηστη Σύνδεση στο Internet
Από itsmehere στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-13, 14:36 -
Σύνδεση android συσκευής στο internet
Από bob_sfougarakis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-13, 19:24 -
Vodafone: δωρεάν 3GB Mobile Internet για χρήση στο διάστημα 8 με 18 Αυγούστου
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-13, 04:35
Bookmarks