Ναι, το θεμα ειναι πως κανεις αυτη την μεταφορα.
Ολος ο ντορος κι οι ερωτησεις που κανω, ειναι για να αποφευχθει το γκισε.
Εγω ναι, εχω ebanking.
Γνωστος μου ομως δεν εχει.
Κι ελεγα αν μπορει μεσω ατμ να κανει τις καταθεσεις του αλλου.
Δεν γινεται λετε.
Αρα κανει καταθεση στο ατμ με την χρεωστικη του, και μετα αναγκαστικα γκισε. Γκισε και ξερο ψωμι.
Εμφάνιση 3.001-3.015 από 8776
-
05-02-14, 09:29 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3001
-
05-02-14, 09:36 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3002
Σου απάντησε ο runner70. Πιο συγκεκριμένα:
- Πας σε εργάσιμες ώρες στο ATM Πειραιώς, Eurobank, Alpha. Παίρνεις στο χέρι τα λεφτά που θέλεις.
- Μπαίνεις μέσα στην τράπεζα, πας στο μηχάνημα αυτόματων πληρωμών και καταθέτεις στο λογαριασμό τρίτου που θέλεις.
Υπάρχει πάντα και το web banking. Επίσης, λέω τις συγκεκριμένες τράπεζες επειδή ξέρω ότι έχουν τέτοια μηχανήματα και τα έχω χρησιμοποιήσει για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Με άλλες τράπεζες δεν έχω πάρε δώσε και δεν ξέρω τι γίνεται.hnesne
-
05-02-14, 12:16 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3003
Καταθεση σε λογαριασμο τριτου δεν υπαρχει στο ΑΤΜ.
Μεταφορα σε λογαριασμο τριτου εχει μονο.
Με αυτή την επιλογή μεταφερεις μεσο ΑΤΜ χρηματα που υπαρχουν ηδη στο λογαριασμο σου. Να κανεις καταθεση χρηματων εκεινη τη στιγμη στο ΑΤΜ αλλα σε λογαριασμο τριτου μπορεις μονο από Μηχανήματα easypay που βρίσκονται μεσα στην τραπεζα.
-
05-02-14, 12:36 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3004
-
05-02-14, 13:56 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3005
Κανεις καταθεση στον δικο σου λογαριασμο μεσο ΑΤΜ, και πας την επομενη μερα να κανεις μεταφορα στο λογαριασμο τριτου. Εκτος κι αν την καταθεση στον δικο σου λογαριασμο την κανεις σε ΑΤΜ που εχει on Line καταθεση. Αν τα χρηματα τα βαλεις με φακελο τα περνανε την επομενη μερα στο λογαριασμο σου.
Νομιζω η πιο απλη λυση είναι να κανεις την καταθεση σε λογαριασμο τριτου σε μηχανημα easypay. Απλα πρεπει να πας σε ωρες που η τραπεζα είναι ανοιχτη, γιατι αυτά τα μηχανήματα είναι μεσα στην τραπεζα. Συνηθως σε αυτά τα μηχανήματα δεν εχει μεγαλη ουρα. Αναλογα την τραπεζα, καποιες εχουν μεγαλητερη ουρα στα ΑΤΜ. Στα easypay δεν χρειαζεται να καταθεσεις πρωτα τα χρηματα στο λογαριασμο σου και να κανεις μετα τη μεταφορα στο λογαριασμο τριτου. Κανεις καταθεση απευθειας με τα χρηματα στο χερι, σε λογαριασμο τριτου. Σε αυτά τα μηχανήματα αν δεις ότι μπερδευεσαι, μπορεις να φωνάξεις έναν υπαλληλο και να σου κανει αυτος την καταθεση. Παντα υπαρχει ενας υπευθυνος της τραπεζας που βοηθαει σε αυτά τα μηχανήματα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος orestis2 : 05-02-14 στις 16:00.
-
05-02-14, 14:02 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3006
Μα το θεμα ειναι να αποφευχθει οχι μονο η ουρα, αλλα και η φυγη απο την εργασια.
Αν ειναι να φυγεις απο τη δουλεια για να πας στο γκισε, ενταξει, καλυτερο ενα μηχανημα easypay καθως γλυτωνεις χρονο, αλλα πρεπει να πας εργασιμες ωρες, και εν τελει να φυγεις απο τη δουλεια σου.
Εγω εχω ebanking, αλλα θελω την καλυτερη δυνατη λυση να προτεινω σε γνωστο μου, που δεν εχει, κι ουτε προκειται να βαλει (δεν εχει καν internet).
Στις επιλογες του ΑΤΜ, εχει 'μεταφορα χρημάτων σε αλλο λογαριασμο';
Να διευκρινησουμε επισης: αυτη η μεταφορα, ειναι 'εμβασμα' ακομη και προς αλλες τραπεζες, ή σε άλλον λογαριασμο τριτου προσωπου στην ιδια τραπεζα;
-
05-02-14, 14:04 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3007
-
05-02-14, 14:06 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3008
Γιατί δεν βάζουν σε όλες τις τράπεζες ΑΤΜ με κατάθεση χωρίς φάκελο;
Θα πρέπει δηλαδή να πάμε με το στανιό στο γκισέ αν θέλουμε να μην μας κρατάνε τα λεφτά για 1 μέρα πριν γίνουν διαθέσιμα στον λογαριασμό ή να βρούμε κατάστημα χωρίς φάκελο στα 5-10 χιλιόμετρα;
-
05-02-14, 14:06 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3009
-
05-02-14, 14:14 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3010
Τα χρήματα μπαίνουν οταν γίνει η καταμέτρηση, σε μερικές τράπεζες - καταστήματα γίνεται το πρωί σε άλλες το μεσημέρι (στις 3 η ώρα) οπότε αν έχεις κοντά σου κατάστημα που τα μετράει στις 3 και κάνεις κατάθεση πριν τις 3 θα έχεις τα χρήματα την ίδια μέρα.
Αλλά σίγουρα είναι καλύτερο το Online στο ΑΤΜ
-
05-02-14, 15:57 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3011
Μεταφορα σε λογαριασμο τριτου στην ιδια τραπεζα μεσο ΑΤΜ γινετε σιγουρα.Το εκανα χρονια, μιας και ετσι εβαζα το ενοικιο μου στον ιδιοκτητη. Αλλα αυτος ειχε λογαριασμο στην ιδια τραπεζα με μενα. Σε λογαριασμο τριτου σε άλλη τραπεζα δεν εχει τυχει να κανω μεσο ΑΤΜ οποτε δεν ξερω αν γινετε. Το κανω παντα στα easypay μιας και εκει βαζω τα χρηματα επι τοπου. Λογικα όμως από τη στιγμη που η τραπεζα είναι στο ΔΙΑΣ θα πρεπει να γινετε. Να ξερεις ότι παντα υπαρχει καποια επιβαρυνση στις περισσοτερες τράπεζες που παιζει γυρο στο 1 ευρω.
Για να μαθεις όμως σιγουρα αν μπορεις να το κανεις ή όχι, μπες στη σελιδα της τραπεζας που σε ενδιαφερει και βρες το νουμερο της τηλ. εξυπηρετησης. Στις περισσοτερες τράπεζες είναι 24 ωρες. Παρε ένα τηλ. και ρωτησε τους αν γινετε. Της Πειραιως είναι το 182838.
-
05-02-14, 16:10 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3012
Νομίζω* ότι καμία τράπεζα έχει μεταφορά ποσού, μέσω ΑΤΜ, σε λογαριασμό άλλης τράπεζας.
Όλες πρέπει να έχουν μόνο σε λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα.
* Είμαι κατά 99% σίγουρος, μιας και μέσω ΔΙΑΣ δεν γίνονται τέτοιες συναλλαγές.
Κρατώ ως πισινή το 1%, διότι δεν γνωρίζω για όλες τι ισχύει, αλλά τουλάχιστον στις 3 που έχω λογαριασμούς.
-
05-02-14, 16:17 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3013
Λοιπον εριξα μια ματια στην Πειραιως. Δεν γινετε.
Μονο μεσο WEBBANKING και MOBILE APP λεει ότι γινετε. http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes...inbank-idiotes Δες εκει που λεει μεταφορες χρηματων.
Και στα easypay γινετε, αρκει να πας στην τραπεζα που εχει λογαριασμο αυτος που θελεις να κανεις την καταθεση, ασχετα από το αν εσυ εχειςή όχι λογαριασμο σε αυτή την τραπεζα.
Και εδώ λεει τι χρειαζετε και τι μπορεις να κανεις μεσο phone banking.
http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes...-phone-bankingΤελευταία επεξεργασία από το μέλος orestis2 : 05-02-14 στις 16:24.
-
05-02-14, 21:41 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3014
orestis2, τελικα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στο ατμ?
Μονη λυση για τον φιλο, το phone banking?
-
05-02-14, 22:00 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3015
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks