Σελ. 201 από 586 ΠρώτηΠρώτη ... 181191196199200201202203206211221 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.001-3.015 από 8776
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από runner70 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αρα θα κανεις μεταφορα σε λογαριασμο τριτο απο τον δικο σου. Γιατι να εμπλακει καπου η χρεωστικη καρτα;
    Ναι, το θεμα ειναι πως κανεις αυτη την μεταφορα.
    Ολος ο ντορος κι οι ερωτησεις που κανω, ειναι για να αποφευχθει το γκισε.
    Εγω ναι, εχω ebanking.
    Γνωστος μου ομως δεν εχει.
    Κι ελεγα αν μπορει μεσω ατμ να κανει τις καταθεσεις του αλλου.
    Δεν γινεται λετε.
    Αρα κανει καταθεση στο ατμ με την χρεωστικη του, και μετα αναγκαστικα γκισε. Γκισε και ξερο ψωμι.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Σου απάντησε ο runner70. Πιο συγκεκριμένα:
    - Πας σε εργάσιμες ώρες στο ATM Πειραιώς, Eurobank, Alpha. Παίρνεις στο χέρι τα λεφτά που θέλεις.
    - Μπαίνεις μέσα στην τράπεζα, πας στο μηχάνημα αυτόματων πληρωμών και καταθέτεις στο λογαριασμό τρίτου που θέλεις.

Υπάρχει πάντα και το web banking. Επίσης, λέω τις συγκεκριμένες τράπεζες επειδή ξέρω ότι έχουν τέτοια μηχανήματα και τα έχω χρησιμοποιήσει για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Με άλλες τράπεζες δεν έχω πάρε δώσε και δεν ξέρω τι γίνεται.
    hnesne

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    Wind
    Router
    NetFaster WLAN
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cool11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη καταθεση σε λογαριασμο τρίτου, δεν υπαρχει επιλογη απο τα ΑΤΜ?
    Καταθεση σε λογαριασμο τριτου δεν υπαρχει στο ΑΤΜ.
    Μεταφορα σε λογαριασμο τριτου εχει μονο.
    Με αυτή την επιλογή μεταφερεις μεσο ΑΤΜ χρηματα που υπαρχουν ηδη στο λογαριασμο σου. Να κανεις καταθεση χρηματων εκεινη τη στιγμη στο ΑΤΜ αλλα σε λογαριασμο τριτου μπορεις μονο από Μηχανήματα easypay που βρίσκονται μεσα στην τραπεζα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από orestis2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταθεση σε λογαριασμο τριτου δεν υπαρχει στο ΑΤΜ.
    Μεταφορα σε λογαριασμο τριτου εχει μονο.
    Με αυτή την επιλογή μεταφερεις μεσο ΑΤΜ χρηματα που υπαρχουν ηδη στο λογαριασμο σου. Να κανεις καταθεση χρηματων εκεινη τη στιγμη στο ΑΤΜ αλλα σε λογαριασμο τριτου μπορεις μονο από Μηχανήματα easypay που βρίσκονται μεσα στην τραπεζα.

Ενταξει, αν γινεται εστω κι ετσι, κατι ειναι.
    Κανεις καταθεση στον δικο σου λογαριασμο, και αμεσως κανεις μεταφορα στον λογαριασμο τριτου. Σωστα;

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    Wind
    Router
    NetFaster WLAN
    Ενταξει, αν γινεται εστω κι ετσι, κατι ειναι.
    Κανεις καταθεση στον δικο σου λογαριασμο, και αμεσως κανεις μεταφορα στον λογαριασμο τριτου. Σωστα;
    Κανεις καταθεση στον δικο σου λογαριασμο μεσο ΑΤΜ, και πας την επομενη μερα να κανεις μεταφορα στο λογαριασμο τριτου. Εκτος κι αν την καταθεση στον δικο σου λογαριασμο την κανεις σε ΑΤΜ που εχει on Line καταθεση. Αν τα χρηματα τα βαλεις με φακελο τα περνανε την επομενη μερα στο λογαριασμο σου.
    Νομιζω η πιο απλη λυση είναι να κανεις την καταθεση σε λογαριασμο τριτου σε μηχανημα easypay. Απλα πρεπει να πας σε ωρες που η τραπεζα είναι ανοιχτη, γιατι αυτά τα μηχανήματα είναι μεσα στην τραπεζα. Συνηθως σε αυτά τα μηχανήματα δεν εχει μεγαλη ουρα. Αναλογα την τραπεζα, καποιες εχουν μεγαλητερη ουρα στα ΑΤΜ. Στα easypay δεν χρειαζεται να καταθεσεις πρωτα τα χρηματα στο λογαριασμο σου και να κανεις μετα τη μεταφορα στο λογαριασμο τριτου. Κανεις καταθεση απευθειας με τα χρηματα στο χερι, σε λογαριασμο τριτου. Σε αυτά τα μηχανήματα αν δεις ότι μπερδευεσαι, μπορεις να φωνάξεις έναν υπαλληλο και να σου κανει αυτος την καταθεση. Παντα υπαρχει ενας υπευθυνος της τραπεζας που βοηθαει σε αυτά τα μηχανήματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος orestis2 : 05-02-14 στις 16:00.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μα το θεμα ειναι να αποφευχθει οχι μονο η ουρα, αλλα και η φυγη απο την εργασια.
    Αν ειναι να φυγεις απο τη δουλεια για να πας στο γκισε, ενταξει, καλυτερο ενα μηχανημα easypay καθως γλυτωνεις χρονο, αλλα πρεπει να πας εργασιμες ωρες, και εν τελει να φυγεις απο τη δουλεια σου.
    Εγω εχω ebanking, αλλα θελω την καλυτερη δυνατη λυση να προτεινω σε γνωστο μου, που δεν εχει, κι ουτε προκειται να βαλει (δεν εχει καν internet).

Στις επιλογες του ΑΤΜ, εχει 'μεταφορα χρημάτων σε αλλο λογαριασμο';
    Να διευκρινησουμε επισης: αυτη η μεταφορα, ειναι 'εμβασμα' ακομη και προς αλλες τραπεζες, ή σε άλλον λογαριασμο τριτου προσωπου στην ιδια τραπεζα;

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Μα το θεμα ειναι να αποφευχθει οχι μονο η ουρα, αλλα και η φυγη απο την εργασια.
    Αν ειναι να φυγεις απο τη δουλεια για να πας στο γκισε, ενταξει, καλυτερο ενα μηχανημα easypay καθως γλυτωνεις χρονο, αλλα πρεπει να πας εργασιμες ωρες, και εν τελει να φυγεις απο τη δουλεια σου.
    Εγω εχω ebanking, αλλα θελω την καλυτερη δυνατη λυση να προτεινω σε γνωστο μου, που δεν εχει, κι ουτε προκειται να βαλει (δεν εχει καν internet).

Να διευκρινησουμε επισης: αυτη η μεταφορα, ειναι 'εμβασμα' ακομη και προς αλλες τραπεζες, ή σε άλλον λογαριασμο τριτου προσωπου στην ιδια τραπεζα;
    Τηλέφωνο έχει;
    υπάρχει και το Phonebanking

Περιοχή
    Καματερό, Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    3
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9998
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Router
    RB951G2HnD
    SNR / Attn
    14(dB) / 6(dB)
    Γιατί δεν βάζουν σε όλες τις τράπεζες ΑΤΜ με κατάθεση χωρίς φάκελο;

Θα πρέπει δηλαδή να πάμε με το στανιό στο γκισέ αν θέλουμε να μην μας κρατάνε τα λεφτά για 1 μέρα πριν γίνουν διαθέσιμα στον λογαριασμό ή να βρούμε κατάστημα χωρίς φάκελο στα 5-10 χιλιόμετρα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τηλέφωνο έχει;
    υπάρχει και το Phonebanking
    Νομιζα οτι το phonebanking παει πακετο με το e-banking.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tiven Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δεν βάζουν σε όλες τις τράπεζες ΑΤΜ με κατάθεση χωρίς φάκελο;

Θα πρέπει δηλαδή να πάμε με το στανιό στο γκισέ αν θέλουμε να μην μας κρατάνε τα λεφτά για 1 μέρα πριν γίνουν διαθέσιμα στον λογαριασμό ή να βρούμε κατάστημα χωρίς φάκελο στα 5-10 χιλιόμετρα;
    Τα χρήματα μπαίνουν οταν γίνει η καταμέτρηση, σε μερικές τράπεζες - καταστήματα γίνεται το πρωί σε άλλες το μεσημέρι (στις 3 η ώρα) οπότε αν έχεις κοντά σου κατάστημα που τα μετράει στις 3 και κάνεις κατάθεση πριν τις 3 θα έχεις τα χρήματα την ίδια μέρα.

Αλλά σίγουρα είναι καλύτερο το Online στο ΑΤΜ

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    Wind
    Router
    NetFaster WLAN

Μεταφορα σε λογαριασμο τριτου στην ιδια τραπεζα μεσο ΑΤΜ γινετε σιγουρα.Το εκανα χρονια, μιας και ετσι εβαζα το ενοικιο μου στον ιδιοκτητη. Αλλα αυτος ειχε λογαριασμο στην ιδια τραπεζα με μενα. Σε λογαριασμο τριτου σε άλλη τραπεζα δεν εχει τυχει να κανω μεσο ΑΤΜ οποτε δεν ξερω αν γινετε. Το κανω παντα στα easypay μιας και εκει βαζω τα χρηματα επι τοπου. Λογικα όμως από τη στιγμη που η τραπεζα είναι στο ΔΙΑΣ θα πρεπει να γινετε. Να ξερεις ότι παντα υπαρχει καποια επιβαρυνση στις περισσοτερες τράπεζες που παιζει γυρο στο 1 ευρω.
    Για να μαθεις όμως σιγουρα αν μπορεις να το κανεις ή όχι, μπες στη σελιδα της τραπεζας που σε ενδιαφερει και βρες το νουμερο της τηλ. εξυπηρετησης. Στις περισσοτερες τράπεζες είναι 24 ωρες. Παρε ένα τηλ. και ρωτησε τους αν γινετε. Της Πειραιως είναι το 182838.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Νομίζω* ότι καμία τράπεζα έχει μεταφορά ποσού, μέσω ΑΤΜ, σε λογαριασμό άλλης τράπεζας.
    Όλες πρέπει να έχουν μόνο σε λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα.

* Είμαι κατά 99% σίγουρος, μιας και μέσω ΔΙΑΣ δεν γίνονται τέτοιες συναλλαγές.
    Κρατώ ως πισινή το 1%, διότι δεν γνωρίζω για όλες τι ισχύει, αλλά τουλάχιστον στις 3 που έχω λογαριασμούς.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    Wind
    Router
    NetFaster WLAN
    Λοιπον εριξα μια ματια στην Πειραιως. Δεν γινετε.
    Μονο μεσο WEBBANKING και MOBILE APP λεει ότι γινετε. http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes...inbank-idiotes Δες εκει που λεει μεταφορες χρηματων.
    Και στα easypay γινετε, αρκει να πας στην τραπεζα που εχει λογαριασμο αυτος που θελεις να κανεις την καταθεση, ασχετα από το αν εσυ εχειςή όχι λογαριασμο σε αυτή την τραπεζα.

Και εδώ λεει τι χρειαζετε και τι μπορεις να κανεις μεσο phone banking.
    http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes...-phone-banking
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος orestis2 : 05-02-14 στις 16:24.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    orestis2, τελικα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στο ατμ?
    Μονη λυση για τον φιλο, το phone banking?

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    Wind
    Router
    NetFaster WLAN
    orestis2, τελικα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στο ατμ?
    Μονη λυση για τον φιλο, το phone banking?
    Οχι δεν υπαρχει τελικα.
    αν δεν μπορει να παει στην τραπεζα και να κανει καταθεση σε μηχανημα easypay, τοτε η μονη λυση είναι το phone banking.

Σελ. 201 από 586 ΠρώτηΠρώτη ... 181191196199200201202203206211221 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31
  2. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02
  4. Μηνύματα: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05
  5. REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
    Από mich83 στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία