Σελ. 223 από 586 ΠρώτηΠρώτη ... 203213218221222223224225228233243 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.331-3.345 από 8776
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsorbi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στις νέες κάρτες DEBIT MASTERCARD της Εθνικής το ανώτατο ημερήσιο όριο αναλήψεων από 1200 έγινε 800 και προστέθηκε
    ανώτατο ημερήσιο όριο e-commerce 500.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cool11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αηδιες δηλαδη. Με την Πειραιως εχω 2000€, και αν θυμαμαι καλα μπορω να ζητησω να παει 3000€ για διαστημα ενος μηνα.
    Αν δεν υπηρχε αυτη η ευκολια στην Πειραιως, δεν θα μπορουσα να αγορασω το τελευταιο μου mac απο το εξωτερικο.
    Όντως τόσα είναι τα μανίσια όρια αλλά μπορείς πολύ εύκολα να τα αυξήσεις.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  nbg-01.jpeg 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  32,2 KB 
ID: 152894

Υποτίθεται τα βάζουν μικρά ώστε αν στην κλέψει κάποιος να μην μπορεί να κάνει μεγάλες αγορές (και οι περισσότεροι την χρησιμοποιούν σε σουπερ-μαρκετ οπότε τα μανίσια όρια τους είναι υπερ-αρκετά). Εμένα με πήρανε και τηλ τις προάλλες να επιβεβαιώσουν ότι έκανα αγορές γιατί είδανε 3 κινήσεις την ίδια ημέρα και οι 2 μάλιστα στο ίδιο κατάστημα

Το θεωρω εντελως αβολο και επικινδυνο αυτο που εκαναν.
    Και δεν εχω ψαξει τι ισχυει σχετικα, στις αλλες τραπεζες.
    Γενικά δεν ξέρω τι ισχύει αλλά όταν πήγα στην Πειραιώς να κόψω δύο κάρτες marfin που είχα, όλοι έμειναν και δεν το πίστευαν που είχα δύο κάρτες. Πήρανε μάλιστα και τηλ σε κάποιο κεντρικό να ρωτήσουν πώς γίνεται και έχω δύο κάρτες ενώ επιτρέπεται μόνο μία ανά άτομο. Οπότε υποθέτω ότι ούτε στην Πειραιώς δίνουν παραπάνω κάρτες.
    "I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds

"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
    κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
    Γα.... την πολιτική ορθότητα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    netfaster..κλπ..
    Παιδιά συγγνώμη αν ειναι άσχετο, ένα λήμα με τις προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών, πως γίνεται η χρέωση , δηλ αν χρεώνουν ποσοστά επι της εκάστοτε χρέωσης ή τις πουλάνε εξ αρχής με ένα ποσό και μετά ειναι δωρεάν?

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiannakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά συγγνώμη αν ειναι άσχετο, ένα λήμα με τις προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών, πως γίνεται η χρέωση , δηλ αν χρεώνουν ποσοστά επι της εκάστοτε χρέωσης ή τις πουλάνε εξ αρχής με ένα ποσό και μετά ειναι δωρεάν?
    Απο καποια που ειχα δει ειχε χρεωση καθε φορα που εκανες καταθεση.

Γενικα δεν νομιζω πως εχεις καποιο λογο να προτιμησεις προπληρωμενη αντι χρεωστικης.

Επισης για ακριβεις χρεωσεις κοιτα καλυτερα στην ιστοσελιδα της τραπεζας που ενδιαφερεσαι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ειχε διακοπη ρευματος στην περιοχη μου, κι ετυχε να χρειαζομαι χρηματα κι εψαχνα ΑΤΜ.
    Πειραιως ειχε ρευμα (ups μαλλον?), ΕΤΕ σβηστα, Eurobank ειχε.
    Μπραβο σε οσους ειχαν (ολες οι τραπεζες διπλα διπλα), ξεφτιλα για την ΕΤΕ κι οποιον δεν ειχε.
    Περιττο να πω οτι μετα, η ΕΤΕ ειχε (επιπλεον της ταλαιπωριας να μην εχει ρευμα επι ωρες) ουρα δεκαδων μετρων στο ATM....ταλαιπωρια twice σε οποιον ηθελε ΕΤΕ...

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    97
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/900
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Netfaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 33.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Λόγω epass γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, χρειάζομαι να ανοίξω δυστυχώς ένα λογαριασμό στην Alpha Bank. (Είναι ο μόνος τρόπος εκτός μετρητών να φορτίσεις το epass της γέφυρας)

Από την Alpha έχω χείριστες εντυπώσεις, από άπειρα καψόνια που έκαναν στον πατέρα μου όταν κατά καιρούς ήθελε να σηκώσει λεφτά από το λογαριασμό του, και από το ότι μου ζήτησαν 300 ευρώ για να μου ανοίξουν λογαριασμό ταμιευτηρίου, πράγμα που δεν κάνει καμία άλλη τράπεζα.

Από ότι διαβάζω η γελοιότητα με τα 300 ευρώ εξακολουθεί να ισχύει. Αυτά τα 300 ευρώ μπορώ να τα βγάλω μετά το άνοιγμα του λογαριασμού; Είχα διαβάσει ότι αν δεν υπάρχουν κατά μέσο όρο 300 η παραπάνω ευρώ μέσα όλο το χρόνο υπάρχει κάποια χρέωση; Είναι δυνατόν να ισχύει τέτοια παρανοϊκή αισχροκέρδεια;

Πέραν αυτού, για δημιουργία και χρήση ebanking υπάρχουν χρεώσεις;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mb
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    6(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kourampies Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά τα 300 ευρώ μπορώ να τα βγάλω μετά το άνοιγμα του λογαριασμού;
    Ναι

Είχα διαβάσει ότι αν δεν υπάρχουν κατά μέσο όρο 300 η παραπάνω ευρώ μέσα όλο το χρόνο υπάρχει κάποια χρέωση; Είναι δυνατόν να ισχύει τέτοια παρανοϊκή αισχροκέρδεια;
    Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο.

Αν δεν κανω λαθος πληρωνεις μονο 8€ τη συσκευη.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από runner70 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο.

Αν δεν κανω λαθος πληρωνεις μονο 8€ τη συσκευη.
    Έτσι είναι.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Nova
    Router
    HG8145V5
    Path Level
    Interleaved
    Η εθνική έχει πολύ καλό Internet banking για εμένα και τη δουλειά που τη θέλω.
    Δε πληρώνεις και λεφτά για να σου δώσουν το μηχανάκι, αν είσαι άνεργος.

- - - Updated - - -

Λόγω epass γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, χρειάζομαι να ανοίξω δυστυχώς ένα λογαριασμό στην Alpha Bank. (Είναι ο μόνος τρόπος εκτός μετρητών να φορτίσεις το epass της γέφυρας)

Από την Alpha έχω χείριστες εντυπώσεις, από άπειρα καψόνια που έκαναν στον πατέρα μου όταν κατά καιρούς ήθελε να σηκώσει λεφτά από το λογαριασμό του, και από το ότι μου ζήτησαν 300 ευρώ για να μου ανοίξουν λογαριασμό ταμιευτηρίου, πράγμα που δεν κάνει καμία άλλη τράπεζα.

Από ότι διαβάζω η γελοιότητα με τα 300 ευρώ εξακολουθεί να ισχύει. Αυτά τα 300 ευρώ μπορώ να τα βγάλω μετά το άνοιγμα του λογαριασμού; Είχα διαβάσει ότι αν δεν υπάρχουν κατά μέσο όρο 300 η παραπάνω ευρώ μέσα όλο το χρόνο υπάρχει κάποια χρέωση; Είναι δυνατόν να ισχύει τέτοια παρανοϊκή αισχροκέρδεια;

300 πήγε;; εμένα 200€ μου είχαν ζητήσει
    [IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    13481/1020
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson TG585v7
    Καλα ρε παιδια, μονο εγω βρισκω εξοργιστικό αυτό που έκανε η Εθνική με την ταχυδρόμηση της νέας debitcard-maestro?
    Ημουν ενημερος ηδη απο το helpdesk τους (μιση, ναι μιση ωρα αναμονη!) οταν τους καλεσα να μου δωσουν το...pin, αλλα δεν πιστευα στα αυτια μου οταν ο 'εκπροσωπος' μου ελεγε οτι με την ενεργοποίηση της, θα ακυρωθει οποιαδηποτε αλλη καρτα atm εχω στο ονομα μου! Πηγα στο μηχανημα και δυστυχως επαληθευτηκε!
    'Μια καρτα ανα κατοχο, ανεξαρτητα απο ποσους λογαριασμους εχει, και θελει να συνδεσει', αυτο ειναι το νεο 'δογμα' της ΕΤΕ.
    Οποτε εγω, αντικατεστησαν με την εν λογω καρτα την αντιστοιχη παλαιοτερη, αλλα για τους άλλους δυο λογαριασμους που ειχα στην ΕΤΕ και ειχαν δικες τους αντιστοιχες καρτες, 'κρεμαστηκα' αφου ακυρωθηκαν στη στιγμη!
    Εγω τωρα πρεπει να παω σε κατάστημα (το καταστημα ποτε ΔΕΝ πεθαίνει στο Ελλάντα....), και να συνδεσω τους άλλους δυο 'ορφανους απο καρτα ΑΤΜ΄ λογαριασμους, για να μπορω να τους χειριζομαι απο τα ΑΤΜ.
    Τα θεωρω μεγαλα ξεφτιλικια αυτα.
    Αυτοματη ακυρωση των άλλων καρτων, και αναγκαστικη προσελευση σε καταστημα. Απαραδεκτο το ενα, απαραδεκτο και το αλλο.
    Το κακό με τη νέα κάρτα είναι ότι αργεί πολύ να εντοπίσει μεταβολές ή μάλλον να τις καταγράψει στις λεπτομέρειές τους.

Με την Maestro, αν έκανα οποιαδήποτε αγορά (ecommerce ή στο σουπερμαρκετ) εμφανιζόταν αμέσως στις κινήσεις...Με την Mastercard θέλει 3-4 μέρες για να εμφανιστούν οι όποιες κινήσεις...καταγράφονται άμεσα μόνο τα εμβάσματα και οι αναλήψεις από ΑΤΜ της ΕΤΕ.
    Για τα υπόλοιπα καταγράφεται σωρευτικά η διαφορά στο λογιστικό υπόλοιπο.

Κι εγώ δεν ήξερα ότι ακυρώνονται αμέσως οι άλλες κάρτες κι ανησυχώ λίγο τώρα γιατί είχα κάνει μια αγορά από Aliexpress με την Maestro η οποία οδεύει προς refund λόγω προβλήματος...
    ...αν όμως η κάρτα έχει ακυρωθεί, μπορούν να επιστρέψουν τα χρήματα στον λογαριασμό; Θα υπέθετα πως όχι...

Τί θα μπορούσα να κάνω σε αυτή τη περίπτωση;
    Cubby Cloud Sync
    Hubic Cloud Backup (aff. code: XLQTOJ)

- Οδηγός GivingAssistant (CashBack)

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    97
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/900
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Netfaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 33.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Έχει κανείς καταλάβει τι αξία έχουν οι πόντοι του go4more της εθνικής; Ωραία λέει τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά όσον αφορά την εξαργύρωση τους, δεν λέει απολύτως τίποτα. Σε τι χρηματικό ποσό μεταφράζονται δηλαδή οι 2000 πόντοι που είναι και το ελάχιστο για εξαργύρωση; Μήπως εξαργυρώνονται μόνο σε ειδικές προσφορές του κάθε καταστήματος που αφορούν αποκλειστικά το go4more?

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Nova
    Router
    HG8145V5
    Path Level
    Interleaved
    Έχει κανείς καταλάβει τι αξία έχουν οι πόντοι του go4more της εθνικής; Ωραία λέει τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά όσον αφορά την εξαργύρωση τους, δεν λέει απολύτως τίποτα. Σε τι χρηματικό ποσό μεταφράζονται δηλαδή οι 2000 πόντοι που είναι και το ελάχιστο για εξαργύρωση; Μήπως εξαργυρώνονται μόνο σε ειδικές προσφορές του κάθε καταστήματος που αφορούν αποκλειστικά το go4more?
    Εχει μια εφαρμογη στο κινητο που λεει καθε καυαστημα που μπορεις να τις εξαργυρωσεις και ποσο παιρνει το καθε ποντο. αλλα δε ξερω τι κανεις πχ για να τους εξαργυρωσεις.αμα σου βγαζει καμια επιλογη
    [IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]

Περιοχή
    ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10999/109998 kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    Router
    ZTE H1600
    https://www.nbg.gr/go4more/#/partners
    Πάτησε πάνω σε μία συνεργαζόμενη επιχείρηση π.χ. ΕΚΟ και μετακίνησε την μπάρα
    https://www.nbg.gr/go4more/#/partner/ΕΚΟ

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    97
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/900
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Netfaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 33.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsorbi Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.nbg.gr/go4more/#/partners
    Πάτησε πάνω σε μία συνεργαζόμενη επιχείρηση π.χ. ΕΚΟ και μετακίνησε την μπάρα
    https://www.nbg.gr/go4more/#/partner/ΕΚΟ
    Οκ το έπιασα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Απο οτι καταλαβαινω 1€=400 ποντοι στο go4more, τουλαχιστον ετσι βγαινει στο mobile app σε οσα καταστηματα τσεκαρα...

Συμφωνα με το site της Εθνικης το ελαχιστο ποσο εξαργυρωσης ειναι οι 2000 ποντοι, αλλα πρεπει να γινει η εξαργυρωση σε POS της Εθνικης.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aSMiLoN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο οτι καταλαβαινω 1€=400 ποντοι στο go4more, τουλαχιστον ετσι βγαινει στο mobile app σε οσα καταστηματα τσεκαρα...

Συμφωνα με το site της Εθνικης το ελαχιστο ποσο εξαργυρωσης ειναι οι 2000 ποντοι, αλλα πρεπει να γινει η εξαργυρωση σε POS της Εθνικης.
    Όντως έτσι είναι.

20,000 πόντοι δίνουν 50 ευρώ σύμφωνα με το site και μπορείς να το εξαργυρώσεις από τερματικά της Εθνικής. Για να κερδίσεις τους bonus πόντους πρέπει πάλι να σου περάσουν την κάρτα σε τερματικό της Εθνικής. Πριν λίγες ημέρες ψώνισα από carrefour και μου πέρασαν την κάρτα σε άλλο τερματικό (alpha νομίζω) και πήρα 1 πόντο για κάθε ευρώ αντί για 4 πόντους που είναι κανονικά το bonus στα carrefour. Μέτρησε δηλαδή σαν μια συναλλαγή σε μη συνεργαζόμενο κατάστημα.

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι κατά καιρούς δίνουν bonus στην εξαργύρωση. Τις προάλλες εξαργύρωσα στην ΕΚΟ και είδα ότι μου έδωσαν παραπάνω ευρώ από ό,τι περίμενα. Όταν μπήκα στο site είδα ότι μέχρι κάποια ημερομηνία, σου έδιναν 2χ εξαργύρωση σε EKO, Shell και 1.5χ σε carrefour. Οπότε παίζει ρόλο και που θα εξαργυρώσεις (όχι πάντα βέβαια).
    "I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds

"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
    κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
    Γα.... την πολιτική ορθότητα.

Σελ. 223 από 586 ΠρώτηΠρώτη ... 203213218221222223224225228233243 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31
  2. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02
  4. Μηνύματα: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05
  5. REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
    Από mich83 στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία