Όντως τόσα είναι τα μανίσια όρια αλλά μπορείς πολύ εύκολα να τα αυξήσεις.
Υποτίθεται τα βάζουν μικρά ώστε αν στην κλέψει κάποιος να μην μπορεί να κάνει μεγάλες αγορές (και οι περισσότεροι την χρησιμοποιούν σε σουπερ-μαρκετ οπότε τα μανίσια όρια τους είναι υπερ-αρκετά). Εμένα με πήρανε και τηλ τις προάλλες να επιβεβαιώσουν ότι έκανα αγορές γιατί είδανε 3 κινήσεις την ίδια ημέρα και οι 2 μάλιστα στο ίδιο κατάστημα
Γενικά δεν ξέρω τι ισχύει αλλά όταν πήγα στην Πειραιώς να κόψω δύο κάρτες marfin που είχα, όλοι έμειναν και δεν το πίστευαν που είχα δύο κάρτες. Πήρανε μάλιστα και τηλ σε κάποιο κεντρικό να ρωτήσουν πώς γίνεται και έχω δύο κάρτες ενώ επιτρέπεται μόνο μία ανά άτομο. Οπότε υποθέτω ότι ούτε στην Πειραιώς δίνουν παραπάνω κάρτες.
Εμφάνιση 3.331-3.345 από 8776
-
27-03-15, 13:11 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3331"I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds
"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
Γα.... την πολιτική ορθότητα.
-
28-03-15, 07:51 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3332
Παιδιά συγγνώμη αν ειναι άσχετο, ένα λήμα με τις προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών, πως γίνεται η χρέωση , δηλ αν χρεώνουν ποσοστά επι της εκάστοτε χρέωσης ή τις πουλάνε εξ αρχής με ένα ποσό και μετά ειναι δωρεάν?
-
28-03-15, 11:32 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3333
-
28-03-15, 19:49 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3334
Ειχε διακοπη ρευματος στην περιοχη μου, κι ετυχε να χρειαζομαι χρηματα κι εψαχνα ΑΤΜ.
Πειραιως ειχε ρευμα (ups μαλλον?), ΕΤΕ σβηστα, Eurobank ειχε.
Μπραβο σε οσους ειχαν (ολες οι τραπεζες διπλα διπλα), ξεφτιλα για την ΕΤΕ κι οποιον δεν ειχε.
Περιττο να πω οτι μετα, η ΕΤΕ ειχε (επιπλεον της ταλαιπωριας να μην εχει ρευμα επι ωρες) ουρα δεκαδων μετρων στο ATM....ταλαιπωρια twice σε οποιον ηθελε ΕΤΕ...
-
29-03-15, 05:54 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3335
Λόγω epass γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, χρειάζομαι να ανοίξω δυστυχώς ένα λογαριασμό στην Alpha Bank. (Είναι ο μόνος τρόπος εκτός μετρητών να φορτίσεις το epass της γέφυρας)
Από την Alpha έχω χείριστες εντυπώσεις, από άπειρα καψόνια που έκαναν στον πατέρα μου όταν κατά καιρούς ήθελε να σηκώσει λεφτά από το λογαριασμό του, και από το ότι μου ζήτησαν 300 ευρώ για να μου ανοίξουν λογαριασμό ταμιευτηρίου, πράγμα που δεν κάνει καμία άλλη τράπεζα.
Από ότι διαβάζω η γελοιότητα με τα 300 ευρώ εξακολουθεί να ισχύει. Αυτά τα 300 ευρώ μπορώ να τα βγάλω μετά το άνοιγμα του λογαριασμού; Είχα διαβάσει ότι αν δεν υπάρχουν κατά μέσο όρο 300 η παραπάνω ευρώ μέσα όλο το χρόνο υπάρχει κάποια χρέωση; Είναι δυνατόν να ισχύει τέτοια παρανοϊκή αισχροκέρδεια;
Πέραν αυτού, για δημιουργία και χρήση ebanking υπάρχουν χρεώσεις;
-
29-03-15, 11:31 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3336
-
29-03-15, 18:12 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3337
-
02-04-15, 18:06 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3338
-
03-04-15, 01:18 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3339
Το κακό με τη νέα κάρτα είναι ότι αργεί πολύ να εντοπίσει μεταβολές ή μάλλον να τις καταγράψει στις λεπτομέρειές τους.
Με την Maestro, αν έκανα οποιαδήποτε αγορά (ecommerce ή στο σουπερμαρκετ) εμφανιζόταν αμέσως στις κινήσεις...Με την Mastercard θέλει 3-4 μέρες για να εμφανιστούν οι όποιες κινήσεις...καταγράφονται άμεσα μόνο τα εμβάσματα και οι αναλήψεις από ΑΤΜ της ΕΤΕ.
Για τα υπόλοιπα καταγράφεται σωρευτικά η διαφορά στο λογιστικό υπόλοιπο.
Κι εγώ δεν ήξερα ότι ακυρώνονται αμέσως οι άλλες κάρτες κι ανησυχώ λίγο τώρα γιατί είχα κάνει μια αγορά από Aliexpress με την Maestro η οποία οδεύει προς refund λόγω προβλήματος...
...αν όμως η κάρτα έχει ακυρωθεί, μπορούν να επιστρέψουν τα χρήματα στον λογαριασμό; Θα υπέθετα πως όχι...
Τί θα μπορούσα να κάνω σε αυτή τη περίπτωση;
-
05-04-15, 16:44 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3340
Έχει κανείς καταλάβει τι αξία έχουν οι πόντοι του go4more της εθνικής; Ωραία λέει τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά όσον αφορά την εξαργύρωση τους, δεν λέει απολύτως τίποτα. Σε τι χρηματικό ποσό μεταφράζονται δηλαδή οι 2000 πόντοι που είναι και το ελάχιστο για εξαργύρωση; Μήπως εξαργυρώνονται μόνο σε ειδικές προσφορές του κάθε καταστήματος που αφορούν αποκλειστικά το go4more?
-
05-04-15, 16:53 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3341
-
05-04-15, 16:58 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3342
https://www.nbg.gr/go4more/#/partners
Πάτησε πάνω σε μία συνεργαζόμενη επιχείρηση π.χ. ΕΚΟ και μετακίνησε την μπάρα
https://www.nbg.gr/go4more/#/partner/ΕΚΟ
-
05-04-15, 17:01 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3343
-
06-04-15, 08:33 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3344
Απο οτι καταλαβαινω 1€=400 ποντοι στο go4more, τουλαχιστον ετσι βγαινει στο mobile app σε οσα καταστηματα τσεκαρα...
Συμφωνα με το site της Εθνικης το ελαχιστο ποσο εξαργυρωσης ειναι οι 2000 ποντοι, αλλα πρεπει να γινει η εξαργυρωση σε POS της Εθνικης.
-
06-04-15, 11:15 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3345
Όντως έτσι είναι.
20,000 πόντοι δίνουν 50 ευρώ σύμφωνα με το site και μπορείς να το εξαργυρώσεις από τερματικά της Εθνικής. Για να κερδίσεις τους bonus πόντους πρέπει πάλι να σου περάσουν την κάρτα σε τερματικό της Εθνικής. Πριν λίγες ημέρες ψώνισα από carrefour και μου πέρασαν την κάρτα σε άλλο τερματικό (alpha νομίζω) και πήρα 1 πόντο για κάθε ευρώ αντί για 4 πόντους που είναι κανονικά το bonus στα carrefour. Μέτρησε δηλαδή σαν μια συναλλαγή σε μη συνεργαζόμενο κατάστημα.
Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι κατά καιρούς δίνουν bonus στην εξαργύρωση. Τις προάλλες εξαργύρωσα στην ΕΚΟ και είδα ότι μου έδωσαν παραπάνω ευρώ από ό,τι περίμενα. Όταν μπήκα στο site είδα ότι μέχρι κάποια ημερομηνία, σου έδιναν 2χ εξαργύρωση σε EKO, Shell και 1.5χ σε carrefour. Οπότε παίζει ρόλο και που θα εξαργυρώσεις (όχι πάντα βέβαια)."I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds
"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
Γα.... την πολιτική ορθότητα.
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks