πριν 2 χρόνια ήταν στους 18 μήνες.
Εμφάνιση 3.376-3.390 από 8776
-
18-04-15, 18:04 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3376
-
18-04-15, 18:34 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3377
Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα μαλλον ειναι λαθεμενη!!!!
Αποκλειεται να ειναι λιγοτερο απο το τραγικο 24μηνο της alpha!
Εξαλλου και πρακτικα μιλωντας, χωρις να εχω 'κρατησει' χρονους σε καποια καταγραφη, τους λογ/μους μου σε ΕΤΕ τους κινω στην κυριολεξια οποτε θυμαμαι, και σιγουρα μερικοι λογαριασμοι εχουν να κινηθουν πανω απο 1,5-2 χρονια....
-
18-04-15, 19:21 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3378Stop Trolling.Ψάχνω κέρματα για Δανία και Ελβετία. Ενδιαφέρομαι με τιμή τη μεσοσταθμική κάποιου επίσημου ξένου ανταλλακτηρίου (π.χ. xe.com)
-
19-04-15, 10:57 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3379
Κινηση είναι και η ενημερωση του βιβλιαριου.
Αν γενικα δεν χρησιμοποιείς το λογαριασμο. μια ενημερωση του βιβλιαριου του λογαριασμου στην τραπεζα είναι αυτό που πρεπει να κανεις για να μην κλειδωσει ο λογαριασμος.
-
19-04-15, 16:05 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3380
-
20-04-15, 01:03 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3381
-
20-04-15, 13:13 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3382
-
20-04-15, 13:40 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3383
-
02-05-15, 22:09 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3384
Έχει προβεί κανείς σε αντικατάσταση της Alpha Bank Enter Visa (Έκδοσης όμως αρχικά ως emporiki bank visa debit) με την Alpha Bank Enter Visa contactless χωρίς να προβεί σε ακύρωση και νέα αίτηση?
- - - Updated - - -
Αυτό αφορά μια προεπιλογή βασικά,αν χρησιμοποιείς i-bank (Λογικά και μέσω καταστήματος) τα αλλάζεις τα ποσά όπως θέλεις!!
-
06-05-15, 21:46 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3385
Εχω ψαξει το site αλλα δεν εχω δει να γραφει για ελαχιστο ποσο εξαργυρωσης.
Το pos τι ειναι? το μηχανακι που διαβαζει τη καρτα για να εξαργυρωσει τους ποντους?
Αρα καθε συνεργαζομενη με το προγραμμα επιχειρηση εχει και ενα τετοιο?
Σε καρφουρ υπολογιζω κι εγω να εξαργυρωνω τους ποντους μου, αλλα τι εννοεις οτι πηρες ποντους για ευρω? Υποτιθεται οτι στο καρφουρ θα εξαργυρωσεις ποντους, δε θα κερδισεις.
Οι ποντοι λεει οτι κερδιζονται απο τη συνεργασια που εχεις με τη τραπεζα, τους λογαριασμους, τα δανεια, τις επενδυσεις κλπ.
-
06-05-15, 21:53 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3386
-
06-05-15, 22:10 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3387
-
06-05-15, 22:15 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3388
Δε καταλαβαινω φιλε μου. Στο καρφουρ πας για να κερδισεις ποντους στο go4more ή για να εξαργυρωσεις? Διοτι το site λεει για να εξαργυρωσεις.
Το pos τι ειναι?
-
06-05-15, 22:23 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3389
Σε οποιοδήποτε κατάστημα πας και αγοράσεις κάτι και πληρώσεις με την κάρτα, παίρνεις πόντους (1 πόντο για κάθε ευρώ). Στις συνεργαζόμενες όμως επιχειρήσεις όπως πχ το carrefour μπορείς εκτός αυτού και να ζητήσεις εξαργύρωση των πόντων σου και έτσι να πληρώσεις μόνο το ποσό που μένει. Επίσης παίρνεις bonus πόντους στις συνεργαζόμενες (4x σε carrefour, 8x σε βενζινάδικα αν θυμάμαι καλά)
Απλά για να μπορείς να ζητήσεις εξαργύρωση ή για να πάρεις bonus πόντους, πρέπει να σου περάσουν την κάρτα στο μηχανάκι (pos) της εθνικής τράπεζας και όχι σε άλλης πχ alpha bank. Αν δηλαδή αγοράσεις 10 ευρώ πράγματα στο carrefour και σου περάσουν κανονικά την κάρτα στο pos της εθνικής θα πάρεις (νομίζω) 4 πόντους για κάθε ευρώ δηλαδή 40 πόντους. Αν από λάθος, βαρεμάρα, whatever σου περάσουν την κάρτα σε άλλο μηχανάκι όπως έκαναν σε εμένα τις προάλλες, θα μετρήσει σαν απλή συναλλαγή και θα πάρεις 1 πόντο για κάθε ευρώ δηλαδή 10 πόντους."I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds
"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
Γα.... την πολιτική ορθότητα.
-
06-05-15, 22:30 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #3390
Λοιπο, εριξα αλλη μια ματια στο site, εκει αναφερει για τη συλλογη ποντων
Συλλέγετε πόντους από:
Πρώτη συναλλαγή χρεωστικής κάρτας μέσω POS..........250 πόντοι άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής
Συναλλαγή μέσω χρεωστικής κάρτας μέσω POS...........1 πόντος, κατ’ ελάχιστο, ανά €3 αξίας συναλλαγής, με μέγιστο 5.000 πόντους/μήνα
Πρώτη συναλλαγή πιστωτικής κάρτας μέσω POS...........250 πόντοι άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής
Συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω POS.............1 πόντος, κατ’ ελάχιστο, ανά €1 αξίας συναλλαγής, με μέγιστο 5.000 πόντους/μήνα
Οι δυο τελευταιες καρτες αφορουν πιστωτικες και μονο οι δυο πρωτες ειναι οι απλες καρτες ATM, σωστα?
Αρα μπορω στο συνεργαζομενο σουπερ μαρκετ να πληρωσω με αυτη τη καρτα αντι για μετρητα, ο υπαλληλος τη περναει στο pos μηχανακι του κι εγω κερδιζω τους ποντους που αναφερονται στο πινακα?
Μεσω pos λες γινονται και οι εξαργυρωσεις. Αυτοματα ή το ζητας?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kafrikistan : 06-05-15 στις 22:42.
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks