Σελ. 226 από 586 ΠρώτηΠρώτη ... 206216221224225226227228231236246 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.376-3.390 από 8776
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    πριν 2 χρόνια ήταν στους 18 μήνες.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Manolis_karas Εμφάνιση μηνυμάτων
    πριν 2 χρόνια ήταν στους 18 μήνες.
    Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα μαλλον ειναι λαθεμενη!!!!
    Αποκλειεται να ειναι λιγοτερο απο το τραγικο 24μηνο της alpha!
    Εξαλλου και πρακτικα μιλωντας, χωρις να εχω 'κρατησει' χρονους σε καποια καταγραφη, τους λογ/μους μου σε ΕΤΕ τους κινω στην κυριολεξια οποτε θυμαμαι, και σιγουρα μερικοι λογαριασμοι εχουν να κινηθουν πανω απο 1,5-2 χρονια....

Downloads
    14
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12032 kbps / 997 kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    18(dB) / 13(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cool11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα μαλλον ειναι λαθεμενη!!!!
    Αποκλειεται να ειναι λιγοτερο απο το τραγικο 24μηνο της alpha!
    Εξαλλου και πρακτικα μιλωντας, χωρις να εχω 'κρατησει' χρονους σε καποια καταγραφη, τους λογ/μους μου σε ΕΤΕ τους κινω στην κυριολεξια οποτε θυμαμαι, και σιγουρα μερικοι λογαριασμοι εχουν να κινηθουν πανω απο 1,5-2 χρονια....
    2 χρόνια είναι σε όλες τις τράπεζες του Ελλαδικού χώρου ακόμα και οι ξένες. Απενεργοποιούνται και ζητάνε εκ νέου εκκαθαριστικό και τυχόν νέα στοιχεία. Κινηση είναι και μια χρέωση στην κάρτα.
    Stop Trolling.
    Ψάχνω κέρματα για Δανία και Ελβετία. Ενδιαφέρομαι με τιμή τη μεσοσταθμική κάποιου επίσημου ξένου ανταλλακτηρίου (π.χ. xe.com)

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    Wind
    Router
    NetFaster WLAN
    Κινηση είναι και η ενημερωση του βιβλιαριου.
    Αν γενικα δεν χρησιμοποιείς το λογαριασμο. μια ενημερωση του βιβλιαριου του λογαριασμου στην τραπεζα είναι αυτό που πρεπει να κανεις για να μην κλειδωσει ο λογαριασμος.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από orestis2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κινηση είναι και η ενημερωση του βιβλιαριου.
    Αν γενικα δεν χρησιμοποιείς το λογαριασμο. μια ενημερωση του βιβλιαριου του λογαριασμου στην τραπεζα είναι αυτό που πρεπει να κανεις για να μην κλειδωσει ο λογαριασμος.
    Στην Alpha ομως μου ειπαν οτι η 'ενημερωση' δεν θεωρειται κινηση λογαριασμου.
    "Κανε καταθεση εστω 1 ευρω στα 2 χρονια", μου ειπαν επι λέξει.

Downloads
    14
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12032 kbps / 997 kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    18(dB) / 13(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Στην Alpha ομως μου ειπαν οτι η 'ενημερωση' δεν θεωρειται κινηση λογαριασμου.
    "Κανε καταθεση εστω 1 ευρω στα 2 χρονια", μου ειπαν επι λέξει.
    Καλά εσύ κάνε ανάληψη.
    Stop Trolling.
    Ψάχνω κέρματα για Δανία και Ελβετία. Ενδιαφέρομαι με τιμή τη μεσοσταθμική κάποιου επίσημου ξένου ανταλλακτηρίου (π.χ. xe.com)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Router
    Technicolor TG582n
    Μηπως ξερει κανεις στα ποσα χρονια αδρανοποιουνται οι λογαριασμοι της Εθνικης;
    Ειχα δυσαρεστη εκπληξη με την alpha προσφατα, λογαριασμος που δεν κινηθηκε για 2 χρονια, κλειδωσε....
    Είχες κάποιο ποσό μέσα; Αυτό τι έγινε αν ναι;

Στην Eurobank και στην Πειραιώς θέλουν ανάληψη ώστε να μηδενιστούν οι μέρες

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kosmasdel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχες κάποιο ποσό μέσα; Αυτό τι έγινε αν ναι;

Στην Eurobank και στην Πειραιώς θέλουν ανάληψη ώστε να μηδενιστούν οι μέρες
    Ενταξει, ειχα ποσο, δεν χαθηκε, αλλοιμονο, δεν ειπα 'κατασχεση'. Απλα ομως δεν μπορουσα να κανω τιποτε πχ στο ΑΤΜ. Ουτε καταθεση, ουτε αναληψη, τιποτε.
    Αναγκαστηκα να παω στο γκισε, και να τους παω παλι την γνωστη χαρτουρα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Έχει προβεί κανείς σε αντικατάσταση της Alpha Bank Enter Visa (Έκδοσης όμως αρχικά ως emporiki bank visa debit) με την Alpha Bank Enter Visa contactless χωρίς να προβεί σε ακύρωση και νέα αίτηση?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsorbi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στις νέες κάρτες DEBIT MASTERCARD της Εθνικής το ανώτατο ημερήσιο όριο αναλήψεων από 1200 έγινε 800 και προστέθηκε
    ανώτατο ημερήσιο όριο e-commerce 500.
    Αυτό αφορά μια προεπιλογή βασικά,αν χρησιμοποιείς i-bank (Λογικά και μέσω καταστήματος) τα αλλάζεις τα ποσά όπως θέλεις!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aSMiLoN Εμφάνιση μηνυμάτων

Συμφωνα με το site της Εθνικης το ελαχιστο ποσο εξαργυρωσης ειναι οι 2000 ποντοι, αλλα πρεπει να γινει η εξαργυρωση σε POS της Εθνικης.

Εχω ψαξει το site αλλα δεν εχω δει να γραφει για ελαχιστο ποσο εξαργυρωσης.
    Το pos τι ειναι? το μηχανακι που διαβαζει τη καρτα για να εξαργυρωσει τους ποντους?
    Αρα καθε συνεργαζομενη με το προγραμμα επιχειρηση εχει και ενα τετοιο?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από imitheos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν λίγες ημέρες ψώνισα από carrefour και μου πέρασαν την κάρτα σε άλλο τερματικό (alpha νομίζω) και πήρα 1 πόντο για κάθε ευρώ αντί για 4 πόντους που είναι κανονικά το bonus στα carrefour. Μέτρησε δηλαδή σαν μια συναλλαγή σε μη συνεργαζόμενο κατάστημα.
    Σε καρφουρ υπολογιζω κι εγω να εξαργυρωνω τους ποντους μου, αλλα τι εννοεις οτι πηρες ποντους για ευρω? Υποτιθεται οτι στο καρφουρ θα εξαργυρωσεις ποντους, δε θα κερδισεις.
    Οι ποντοι λεει οτι κερδιζονται απο τη συνεργασια που εχεις με τη τραπεζα, τους λογαριασμους, τα δανεια, τις επενδυσεις κλπ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Nova
    Router
    HG8145V5
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kafrikistan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω ψαξει το site αλλα δεν εχω δει να γραφει για ελαχιστο ποσο εξαργυρωσης.
    Το pos τι ειναι? το μηχανακι που διαβαζει τη καρτα για να εξαργυρωσει τους ποντους?
    Αρα καθε συνεργαζομενη με το προγραμμα επιχειρηση εχει και ενα τετοιο?

Σε καρφουρ υπολογιζω κι εγω να εξαργυρωνω τους ποντους μου, αλλα τι εννοεις οτι πηρες ποντους για ευρω? Υποτιθεται οτι στο καρφουρ θα εξαργυρωσεις ποντους, δε θα κερδισεις.
    Οι ποντοι λεει οτι κερδιζονται απο τη συνεργασια που εχεις με τη τραπεζα, τους λογαριασμους, τα δανεια, τις επενδυσεις κλπ.
    Οτι αγορα και να κανεις κερδιζεις ποντους. ανεξαρτητα αν πληρωνεις σε POS της εθνικης. απλα αμα ψωνιζεις πχ απο καρφουρ και ζητας να πληρωσεις στο POS της εθνικης παιρνεις περισσοτερους ποντους.....
    [IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Godian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι αγορα και να κανεις κερδιζεις ποντους. ανεξαρτητα αν πληρωνεις σε POS της εθνικης. απλα αμα ψωνιζεις πχ απο καρφουρ και ζητας να πληρωσεις στο POS της εθνικης παιρνεις περισσοτερους ποντους.....
    Ακριβώς το ίδιο έκαναν και σε μένα σε συναλλαγή σε carrefour και έχω διαβάσει για παρόμοιες περιπτώσεις,πάλι σε carrefour !! Οπότε συγκεκριμένα με την κάρτα της Εθνικής προτιμώ πλέον να την χρησιμοποιώ σε Σκλαβενίτη (σε σχέση με τα Super Market) όπου πάντα το τηρούν

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Godian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε καταλαβαινω φιλε μου. Στο καρφουρ πας για να κερδισεις ποντους στο go4more ή για να εξαργυρωσεις? Διοτι το site λεει για να εξαργυρωσεις.
    Το pos τι ειναι?

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49997/4997
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Speedport W 724V
    SNR / Attn
    24,4(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kafrikistan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε καταλαβαινω φιλε μου. Στο καρφουρ πας για να κερδισεις ποντους στο go4more ή για να εξαργυρωσεις? Διοτι το site λεει για να εξαργυρωσεις.
    Το pos τι ειναι?
    Σε οποιοδήποτε κατάστημα πας και αγοράσεις κάτι και πληρώσεις με την κάρτα, παίρνεις πόντους (1 πόντο για κάθε ευρώ). Στις συνεργαζόμενες όμως επιχειρήσεις όπως πχ το carrefour μπορείς εκτός αυτού και να ζητήσεις εξαργύρωση των πόντων σου και έτσι να πληρώσεις μόνο το ποσό που μένει. Επίσης παίρνεις bonus πόντους στις συνεργαζόμενες (4x σε carrefour, 8x σε βενζινάδικα αν θυμάμαι καλά)

Απλά για να μπορείς να ζητήσεις εξαργύρωση ή για να πάρεις bonus πόντους, πρέπει να σου περάσουν την κάρτα στο μηχανάκι (pos) της εθνικής τράπεζας και όχι σε άλλης πχ alpha bank. Αν δηλαδή αγοράσεις 10 ευρώ πράγματα στο carrefour και σου περάσουν κανονικά την κάρτα στο pos της εθνικής θα πάρεις (νομίζω) 4 πόντους για κάθε ευρώ δηλαδή 40 πόντους. Αν από λάθος, βαρεμάρα, whatever σου περάσουν την κάρτα σε άλλο μηχανάκι όπως έκαναν σε εμένα τις προάλλες, θα μετρήσει σαν απλή συναλλαγή και θα πάρεις 1 πόντο για κάθε ευρώ δηλαδή 10 πόντους.
    "I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds

"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
    κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
    Γα.... την πολιτική ορθότητα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από imitheos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε οποιοδήποτε κατάστημα πας και αγοράσεις κάτι και πληρώσεις με την κάρτα, παίρνεις πόντους (1 πόντο για κάθε ευρώ). Στις συνεργαζόμενες όμως επιχειρήσεις όπως πχ το carrefour μπορείς εκτός αυτού και να ζητήσεις εξαργύρωση των πόντων σου και έτσι να πληρώσεις μόνο το ποσό που μένει. Επίσης παίρνεις bonus πόντους στις συνεργαζόμενες (4x σε carrefour, 8x σε βενζινάδικα αν θυμάμαι καλά)

Απλά για να μπορείς να ζητήσεις εξαργύρωση ή για να πάρεις bonus πόντους, πρέπει να σου περάσουν την κάρτα στο μηχανάκι (pos) της εθνικής τράπεζας και όχι σε άλλης πχ alpha bank. Αν δηλαδή αγοράσεις 10 ευρώ πράγματα στο carrefour και σου περάσουν κανονικά την κάρτα στο pos της εθνικής θα πάρεις (νομίζω) 4 πόντους για κάθε ευρώ δηλαδή 40 πόντους. Αν από λάθος, βαρεμάρα, whatever σου περάσουν την κάρτα σε άλλο μηχανάκι όπως έκαναν σε εμένα τις προάλλες, θα μετρήσει σαν απλή συναλλαγή και θα πάρεις 1 πόντο για κάθε ευρώ δηλαδή 10 πόντους.

Λοιπο, εριξα αλλη μια ματια στο site, εκει αναφερει για τη συλλογη ποντων

Συλλέγετε πόντους από:

Πρώτη συναλλαγή χρεωστικής κάρτας μέσω POS..........250 πόντοι άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής

Συναλλαγή μέσω χρεωστικής κάρτας μέσω POS...........1 πόντος, κατ’ ελάχιστο, ανά €3 αξίας συναλλαγής, με μέγιστο 5.000 πόντους/μήνα

Πρώτη συναλλαγή πιστωτικής κάρτας μέσω POS...........250 πόντοι άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής

Συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω POS.............1 πόντος, κατ’ ελάχιστο, ανά €1 αξίας συναλλαγής, με μέγιστο 5.000 πόντους/μήνα

Οι δυο τελευταιες καρτες αφορουν πιστωτικες και μονο οι δυο πρωτες ειναι οι απλες καρτες ATM, σωστα?

Αρα μπορω στο συνεργαζομενο σουπερ μαρκετ να πληρωσω με αυτη τη καρτα αντι για μετρητα, ο υπαλληλος τη περναει στο pos μηχανακι του κι εγω κερδιζω τους ποντους που αναφερονται στο πινακα?
    Μεσω pos λες γινονται και οι εξαργυρωσεις. Αυτοματα ή το ζητας?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kafrikistan : 06-05-15 στις 22:42.

Σελ. 226 από 586 ΠρώτηΠρώτη ... 206216221224225226227228231236246 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31
  2. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02
  4. Μηνύματα: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05
  5. REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
    Από mich83 στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία