Noμιζα οτι χρεωστικες και πιστωτικες, γινονται, τουλαχιστον online, παντου αποδεκτές.
Με αυτα που διαβαζω εδω ομως, δεν ξερω τι ισχυει.
Εγω με την καρτα ατμ της πειραιως που ειναι και χρεωστικη, εχω κανει αγορες απο αμερικη, απο διαφορα καταστηματα!
Υπαρχει περιπτωση να μην εχω προβλημα με αμερικη, και να εχω με ελληνικα online shops?
Δεν εχουν την ιδια αντιμετωπιση οι χρεωστικες και πιστωτικες?
Εμφάνιση 511-525 από 8776
-
20-02-10, 22:27 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #511
-
20-02-10, 23:20 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #512
-
21-02-10, 00:21 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #513
H χρεωστική της Εμπορικής πχ. που είναι και VISA (ντεμέκ μη χ...σω) ΔΕΝ γίνεται αποδεκτή σε κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι πολιτική της Εμπορικής, όπως με είχαν ενημερώσει πριν αρκετό καιρό. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και αν έχει δοκιμάσει κανείς τελευταία...
Δυστυχώς οι ελληνικές τράπεζες κάνουν του κεφαλιού τους. «Λερώνουν» το όνομα της VISA με δικά τους ban σε διάφορους εμπόρους... Γιατί... έτσι όπως έλεγε και μια διαφήμιση. Σώνει και καλά να βγάλεις πιστωτική.
-
21-02-10, 00:35 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #514
Είναι διαφορετική περίπτωση αυτή που αναφέρεις η οποία είναι γνωστή, γι' αυτό και προτείνουμε χρεωστική Alpha ή Πειραιώς.
Άλλο το να μην επιτρέπει η εμπορική τις non present συναλλαγές κι άλλο το να μη δέχεται το eshop.gr χρεωστικές κάρτες με χρέωση online (συγκεκριμένης τράπεζας ή όλων).Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
01-03-10, 02:08 Απάντηση: #515
Έχω μια απορία σχετικά με τις κάρτες αυτές (χρεωστικές - προπληρωμένες). Οι χρεωστικές κάρτες δεν έχουν τόκο όταν κάνεις ανάληψη απο ATM? Γιατί έχω βγάλει και εγώ και όταν μπαίνω στο e-banking βλέπω ότι έχει όριο ανάληψης μετρητών 600Ε από την χρεωστική κάρτα, ενώ έχω βάλει μόνο 100Ε στον λογαριασμό.Στην τράπεζα μου είπαν ότι δεν έχει χρέωση άμα κάνω ανάληψη μέσω ATM.
Στοιχεία Χρεωστικής Κάρτας
Χρεωστική Κάρτα:
Κατάσταση: Ενεργή
Ημερομηνία Έκδοσης: 23/2/2010
Ημερομηνία Λήξης: 01/2015
Κύριος Λογαριασμός (φιλική ονομασία):
Διαθέσιμο Υπόλοιπο Κύριου Λογ/σμού: 95,00 ΕΥΡΩ
Ημερήσια Όρια Χρήσης
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΟΡΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ: 600,00 ΕΥΡΩ
Επιμέρους Όρια:
Αναλήψεις από ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς: 600,00 ΕΥΡΩ
Αναλήψεις από ΑΤΜ άλλων Τραπεζών εντός Ελλάδας (ΔΙΑΣ) 600,00 ΕΥΡΩ
Αναλήψεις από ΑΤΜ εξωτερικού & Αγορές εντός και εκτός Ελλάδας: 600,00 ΕΥΡΩ
Συνδεδεμένα Προϊόντα
Λογαριασμοί:
Κύριος: ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ -Κ-,
Προπληρωμένη Κάρτα
Κατάσταση Κάρτας: Ενεργή
Τύπος Κάρτας: MASTERCARD
Ονοματεπώνυμο (λατινικοί χαρακτήρες):
Διαθέσιμο Υπόλοιπο Συναλλαγών : 47,94 EURO
Ποσό Δεσμευμένο από Αγορές (Εγκρίσεις) : 52,06 EURO
Ημερήσιο Όριο Συναλλαγών (Αγορές & Εκφορτίσεις) : 150,00 EURO
Όρια Φόρτισης (ανά συναλλαγή) : €10 - €3000
Ημερήσιες Αγόρες & Εκφορτίσεις : 0,00 EUROΤελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 01-03-10 στις 11:15.
-
01-03-10, 03:45 Απάντηση: #516
Τα 600 ευρω ειναι το ανωτατο που μπορεις να σηκωσεις σε μια μερα. Ειναι ομως απο λεφτα δικα σου, λεφτα που πρεπει να εχεις βαλει στην καρτα ωστε να μπορεις να τα σηκωσεις. Δεν ειναι δανειο, δεν τα δανειζεσαι, τα ειχες ηδη. Η προπληρωμενη καρτα δεν ειναι πιστωτικη.
Πχ αν εχεις φορτωσει 1000 ευρω στην καρτα, μπορεις να σηκωσεις μεχρι 600 σε μια μερα. Αν εχεις μονο 400 στην καρτα, πώς να σηκωσεις 600;; Αφου δεν φτανουν. Μεχρι 400 θα μπορεις να σηκωσεις.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 01-03-10 στις 11:15.
-
01-03-10, 11:18 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #517
Είναι διαφορετικές οι χρεωστικές από τις προπληρωμένες κάρτες. Μετέφερα το μήνυμά σου, στο σχετικό νήμα. Άλλο πιστωτική, άλλο χρεωστική κι άλλο προπληρωμένη κάρτα.
Καλό είναι να ρωτήσεις στην τράπεζα από την οποία εκδόθηκε η κάρτα, αν η συγκεκριμένη έχει πιστωτικό όριο. Διότι υπάρχουν χρεωστικές κάρτες που έχουν πιστωτικό όριο. Με αυτές μπορείς να κάνεις υπερανάληψη και βέβαια να πληρώσεις τόκους για το ποσό που πήρες ως δάνειο.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
09-03-10, 20:28 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #518
Εχει κανένας υπόψη του αν επιβεβαιωμένα η paypal δέχεται την χρεωστική καρτα debit maestro της Eurobang ?
Ευχαριστώ..
-
09-03-10, 23:16 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #519
Απίθανο μου φαίνεται να τη δέχεται
-
09-03-10, 23:43 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #520
Σίγουρα δεν γινεται δεκτή...
Από προσωπική εμπειρία πριν λίγο καιρό...
Δεκτες γίνονται οι χρεωστικές alpha enter της ΑΛΦΑ ...και της Πειραιώς-αν και θα πρέπει να το ρωτήσεις καθώς αναφερθηκε οτι δεν γινονται πλεον δεκτες για συναλλαγες στο διαδικτυο...
-
09-03-10, 23:47 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #521Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
11-03-10, 22:16 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #522
Καθως μπηκα σημερα στη σελιδα της paypal εκανα κλικ στο κιτρινο λουκετακι της κρυπτογραφησης , εκει βγαζει διαφορες πληροφοριες σχετικα με την κρυπτογραφημενη σελιδα οπως ξερετε. Αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι οτι στο πεδιο που λεει '' Εχω επισκεφτει τη σελιδα αυτη ξανα σημερα ? '' , η απαντηση διπλα ειναι '' ναι 23 φορες '' . Γνωριζει κανεις τι ειδους πληροφορια ειναι αυτη και αν ειναι φυσιολογικο?? Να ανησυχησω η οχι?
Ευχαριστω εκ των προτερων
-
11-03-10, 22:35 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #523Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
13-03-10, 01:55 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #524
Φιλε μου ξερω καλα τι σημαινει before και again , το μυνημα ειναι στα Ελληνικα και ειναι ακριβως οπως το παραθετω γιαυτο και ανησυχησα διοτι δεν γνωριζω τι παιζει ?
Ευχαριστω
........Auto merged post: nick_wolf πρόσθεσε 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Επίσης ξεχασα να συμπληρώσω οτι σε ολες τις σελίδες που εχουν κρυπτογράφηση βγάζει διάφορα νουμερα που δεν εχουν καμια σχεση με τις επισκέψεις ουτε στο παρελθόν ουτε στο παρον. πχ σε μια αλλη που γράφτηκα πριν δυο μέρες μου βγάζει οτι την επισκέφτηκα 510 φορές . Οπως καταλαβαίνεις αυτο ειναι αδύνατο και σίγουρα δεν εχει γινει . Για αυτους τους λογους μου φάνηκε ανησυχητικό και περίεργο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick_wolf : 13-03-10 στις 01:55. Αιτία: auto merged post
-
13-03-10, 01:58 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #525
Καλά κάνεις και ανησυχείς τότε. Ποιον browser χρησιμοποιείς; Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό ιστορικού, cookies κλπ.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks