Για όσους ασχολούνται με προθεσμιακές.
ALPHA BANK
ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI AΠO THN 1.3.2023 OI KAPTEΣ
ΣYNEPΓAΣIAΣ ΔEN ΘA ΣYNΔEONTAI ME NEEΣ ΠPOΘEΣMIAKEΣ KATAΘEΣEIΣ ΓIA THN
AΠOΔOΣH BONUS ΠONTΩN. AΠO THN IΔIA HMEPOMHNIA ΔEN ΘA EINAI ΔYNATH
KAI H METAΦOPA BONUS ΠONTΩN ΓIA EΞAPΓYPΩΣH AΠO YΦIΣTAMENEΣ KAI NEEΣ
ΠPOΘEΣMIAKEΣ KATAΘEΣEIΣ ΣE KAPTEΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ.
ΔEITE TOYΣ OPOYΣ TOY ΠPOΓPAMMATOΣ BONUS https://alphab.gr/3EwXR99
Εμφάνιση 8.611-8.625 από 8776
-
27-02-23, 12:16 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8611
-
23-03-23, 17:16 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8612
Χρησιμοποιούσα τη χρεωστική κάρτα της Εθνικής για ανέπαφες συναλλαγές από το κινητό μου μέσω NFC και της εφαρμογής της Εθνικής NGB Mobile Banking (δηλαδή όχι μέσω του Google Wallet).
Σήμερα το πρωί, ανοίγοντας τήν εφαρμογή, με ειδοποίησε πως οι ανέπαφες συναλλαγές καταργούνται από 22/03 (sic) μέσω της εφαρμογής και πως θα πρέπει να προσθέσω την κάρτα στο Google Wallet.
Δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα κάνοντάς το, αλλά υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση που δεν πρόσεξα τις προηγούμενες μέρες;
Έχει αντιληφθεί κάτι σχετικό κάποιος/α από σας;I'm gnawing on the knowledge, that I have been burnt
And I'm learning things that I should 've already learnt
-- Violent Femmes - I held her in my arms
-
23-03-23, 17:52 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8613
Ναι, και τις προηγούμενες ημέρες με την είσοδο ανέφερε τη διακοπή στις 22/03.
Mono No Aware
-
07-04-23, 15:36 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8614
καλησπερα , ενω εχω χρεωστικη της εθνικης visa επειδη μου εληξε 03/2023 μου ηρθε η ανανεωση της και ηρθε mastercard . Πηρα τηλεφωνο στην εθνικη και μου ειπε οτι εχει σταματησει η συνεργασια με την visa και μονο mastercard θα ειναι οι χρεωστικες καρτες .
Επειδη και στην alpha bank μου εληγε η enter mastercard χρεωστικη καρτα ζητησα και μου εστειλαν μια αλλη χρεωστικη την enter visa , επιβεβαιωνω οτι η πρωτη εκδοσης χρεωστικης enter visa ή mastercard ειναι εντελως δωρεαν .
-
11-04-23, 16:18 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8615
Απο email της Τραπεζας Πειραιως
Κατάργηση του ψηφιακού πορτοφολιού winbank pay της Τράπεζας Πειραιώς
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 03/07/2023 θα σταματήσει η λειτουργία του ψηφιακού πορτοφολιού winbank pay και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για την πραγματοποίηση των ανέπαφων συναλλαγών σας σε φυσικά καταστήματα μέσω του winbank mobile app.
Επιπλέον, από 02/05/2023 δεν θα είναι δυνατή η εγγραφή νέας κάρτας στο winbank pay.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site της Τράπεζας Πειραιώς
- - - Updated - - -
Απατο πήγε, εε βεβαια ρε Πειραιως αφου αργησες να το βγαλεις και μαλιστα ειχε εξτρα steps σχεση με το google pay, ποιος θα το χρησιμοποιησει ;
-
11-04-23, 16:35 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8616
Πριν λίγο καιρό κατήργησε και η ΕΤΕ το δικό της.
Και τα δύο ήταν καλά όσο δε συμμετείχαν οι τράπεζες αυτές στο gpay. Από τη στιγμή που ανέβηκαν στο άρμα δεν είχε νόημα η συνέχισή τους.Mono No Aware
-
11-04-23, 17:12 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8617
Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς το winbank pay αντί για Apple Pay/Google Pay.
-
11-04-23, 19:09 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8618
-
12-04-23, 01:19 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8619
Μαλλον για αυτο καθυστερησε να δωσει το gpay η Πειραιως, θα παλευε να καθιερωσει το δικο της winbank pay στην καθημερινοτητα των πελατων της. Χαμενος αγωνας εξαρχης. Αντι να δουν την αγορα που πηγαινε ολη στο gpay , θα σπαταλησαν budget και resources για να φτιαξουν κατι που ηταν προαδιαγεγραμμενο να αποτυχει. Well done! Και μαντεψτε ποιοι πληρωνουν την νυφη; Φυσικα εμεις οι πελατες της.
2023 και ακομα δεν βγαζει notification το mobile app της για χρεωση συναλλαγης με κάρτα. Θελουν ετησιο πακετο ειδοποιησεων με χρεωση!Ξυπνηστε ωρεεε!!!
Ουραγος καταντήσατε...
-
22-04-23, 16:01 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8620
Σε χρεωστική κάρτα της Πειραιώς, υπάρχει τρόπος να γίνει το όριο ανάληψης μεγαλύτερο από 600€, που δίνει το e-banking/mobile-banking;
-
22-04-23, 19:07 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8621
-
22-04-23, 20:00 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8622
-
22-04-23, 20:01 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8623
Καλησπέρα , σε λογαριασμό στην Πειραιώς λέει στην κατάσταση "ανενεργός" (ήταν μηδενικός εδώ και 1 χρόνο και κάτι μήνες) , πάω να κάνω κατάθεση on line σε atm (καθώς θέλω να τον ξαναχρησιμοποιήσω) και μου ρίχνει άκυρο , φαντάζομαι λόγω του ότι είναι ανενεργός η ισχύει κάτι άλλο ;
-
22-04-23, 20:07 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8624
-
22-04-23, 20:11 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8625
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks