Τι δεν κατάλαβες?! Άλλο ALPHA BANK Αγγλίας και άλλο Ελλάδας!
Εμφάνιση 1.426-1.440 από 8776
-
08-04-11, 17:00 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1426
-
08-04-11, 17:05 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1427Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
08-04-11, 17:13 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1428
Από που προκύπτει αυτό?! Λέει ότι ξεκίνησε να χρησιμοποιεί όταν ήταν στην Αγγλία, χωρίς να λέει από που την έβγαλε και συνέχισε στην Ελλάδα με Αλφα χωρίς να λέει αν έβγαλε καινούργια ή όχι!
Εγώ ρώτησα για το ενδεχόμενο αυτό μήπως βρει κάποια λύση!
-
08-04-11, 17:14 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1429
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Αυτήν που δεν έχει καν domain name εννοείς;
http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=2544&la=2
-
08-04-11, 17:18 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1430
Να ξέρεις ότι λειτουργεί με τελείως διαφορετικό τρόπο από την εδώ Αλφα! Απλώς αλληλοεξυπηρετούνται!
-
08-04-11, 19:31 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1431
Όχι καλέ. Ελλάδα όλα. Η αλφα της Αγγλίας btw είναι ανύπαρκτη. Ένα υποκατάστημα έχει
-
09-04-11, 13:53 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1432
φιλε μου τους τελευταιους 2 μηνες για καφε αγορα μου με paypal δεσμευεται και 1 ευρω το οποιο μου επιστρεφεται μετα απο 15 μερες και αυτον το μηνα μου δεσμευσαν και 39 ευρω τα οποια επεστρεψαν εγω εχω πιστωτικη Alpha Bonus Visa σε ερωτηση μου βποια επιχειρηση δεσμευει το ποσο μου ειπαν οτι δεν μπορουν να δουν το ειδος της επιχειρησης επειδη δεν εχει λογιστηκοποιηθει το ποσο
-
09-04-11, 16:22 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1433
Αρχικό μήνυμα από jap;4071556Σε 2 συγκεκριμένες συναλλαγές μου λοιπόν με πιστωτική, εμφανίστηκε δέσμευση ποσού [B
........Auto merged post: jap πρόσθεσε 2 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Σε ένα άλλο blog (ο θεός να το κάνει!) που αναφέρονται στο ίδιο θέμα, λένε 12 ως 25%, 18% και κάτι άλλα αυθαίρετα νούμερα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jap : 09-04-11 στις 16:22. Αιτία: auto merged post
hnesne
-
09-04-11, 23:01 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1434
Ρε μάγκες δε μιλάω καλά Ελληνικά? Γιατί τα μπλέκετε.
1) Ελληνική χρεωστική κάρτα alpha bank. Η Αγγλία συνδέθηκε εντελώς φιλολογικά για να σας μεταφέρω πόσο πολύ χρησιμοποιώ τις χρεωστικές και από πότε. Τίποτα παραπάνω
2) 3 αγορές έχω κάνει στο ιντερετ τις τελευταίες 7 μέρες και μου κράτησε και στις 3 παραπάνω χρήματα. Από 15% μέχρι 22%. Δεν είναι στάνταρ και αλλάζει λογικά ανάλογα με τη κατηγορία μαγαζιού.
3) Στο Βασιλόπουλο σήμερα δε μου κράτησε τίποτα αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Μου το είχαν πει και στο τηλεφωνο. Τις κατηγορίες που θα κρατάνε χρήματα από εδώ και πέρα τις έχω γράψει παραπάνω με τη μεγαλύτερη να είναι όλες οι αγορές μέσω internet και οι εξοφλίσεις λογαριασμών μέσω internet χρησιμοποιώντας τη χρεωστική.
Λένε αυθέρετε νούμερα γιατί όντως είναι. Ούτε οι τηλεφωνήτριες στο κέντρο δεν έχουν ιδέα πόσο κρατάνε κάθε φορά και κάθε φορά λένε άλλα πράγματα. Η ίδια η τράπεζα δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση ούτε αναφέρετε σε κανένα όρο περί καρτών. Η ουσία είναι πως υπάρχει και είναι μιά καινούρια τσακπινιά της alpha.
-
09-04-11, 23:06 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1435
-
10-04-11, 23:35 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1436
με αυτά και με αυτά, να ρωτησω κι εγω κατι για τη κάρτα μου...
Έβγαλα πολύ πρόσφατα μια φοιτητική πιστωτική απο την Marfin, και την έβαλα ως τρόπο πληρωμής στο iTunes. Μεχρι τωρα χρησιμοποιούσα τη χρεωστική μου και ολα οκ, ωστοσο τωρα με τη πιστωτική δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.
Με το που αλλάζω τα στοιχεία της παλιάς κάρτας με τη καινούργια στις ρυθμίσεις λογαριασμού του iTunes, χωρίς να κάνω καμία αγορά, μου έρχεται χρέωση (εχω την υπηρεσια alerts) 1,98 ευρώ
Λίγο αργότερα αγοράζω ένα τραγούδι το οποίο κοστίζει 0,79 ευρώ, και μου έρχεται alert για χρέωση συναλλαγής 1 ευρώ.
Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? Έιχα την εντύπωση οτι σου κρατάει προμήθεια οταν ειναι σε ξενο νομισμα, αλλα σε ευρώ που έχω εγω γιατι που δεσμεύει παραπάνω ποσό? Και δεν ειμαι στην Alpha by the way οπως διαβάζω που εχει αντιστοιχα προβλήματα, αλλα στη Marfin. Ή μήπως εφαρμόζουν κι εδώ το σύστημα αυτό?
Ευχαριστώ
-
10-04-11, 23:43 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1437
Τώρα που προέκυψε το "πρόβλημα" αυτό με την κάρτα της alpha, ποια είναι η χρεωστική , η οποία είναι εξίσου αποδεκτή από το internet (πχ. ebay, amazon κτλ);
Θυμάμαι ότι λέγατε σε παλιότερα posts για την τράπεζα Πειραιώς, αλλά και ότι άλλαξαν αρκετά με την "green"..Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
κι όλο στην αρχή γυρνάει
πού θα πάει θα ξεκολλήσει
κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει
-
10-04-11, 23:54 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1438
-
15-04-11, 14:56 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1439
Τραπεζα Πειραιως:
"Προσωρινή αδυναμία εκτέλεσης συναλλαγών πιστωτικών, προπληρωμένων & χρεωστικών καρτών την 16η Απριλίου Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μείζονος αναβάθμισης των συστημάτων, την 16η Απριλίου, κατά τις ώρες 02:00-06:00 π.μ., δεν θα εκτελούνται στα συστήματά μας συναλλαγές και αγορές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πιστωτικές, προπληρωμένες & χρεωστικές κάρτες. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμες οι πληροφορίες των πιστωτικών καρτών μέσω winbank & phone banking. Ευχαριστούμε για την κατανόηση."
-
15-04-11, 17:07 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1440
Καλησπέρα. Σήμερα άνοιξα έναν λογαριασμό στην τράπεζα πειραιώς και έβγαλα και τη χρεωστική κάρτα (visa). Κάνω λογαριασμό στο paypal, πάω να τη συνδέσω και δεν τη δέχεται λέγοντας μου:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks