Τα senior citizens και οι γρες ειναι χειροτερες χανουν ολο το τσαντικο με ολα μεσα ...
Εμφάνιση 8.431-8.445 από 8776
-
16-11-21, 16:11 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8431
-
16-11-21, 16:29 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8432
-
09-12-21, 13:23 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8433
Μια ερώτηση.
Πόσο χρονικό διάστημα απαιτείται ώστε να αποδεσμευτεί ένα ποσό από συναλλαγή που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε;
Ισχύει το 30-40 ημέρες;;;!!!
-
09-12-21, 13:52 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8434
Αυτά είναι τα τυπικά. Η δική μου εμπειρία λέει 14 εργάσιμες.
-
11-12-21, 14:35 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8435Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
16-12-21, 14:03 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8436
Κάθε τρία χρόνια αντικατάσταση νέας κάρτας χρεωστικής στην Εθνική τράπεζα ; Ε βέβαια να πέφτουν πιο σύντομα τα 6ευρα
-
16-12-21, 14:11 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8437
-
16-12-21, 19:50 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8438
Οι πιστωτικές έχουν συνδρομές. Χθες που ζήτησα αντικατάσταση λόγω μάλλον κλοπής και όχι απώλειας δεν επιβαρύνονται με έξοδα επανέκδοσης.
Έτσι μου είπαν τουλάχιστον στο support της alpha bank και στην εφαρμογή έγραφε έξοδα 0,00
Αρχικά την μπλόκαρα από την εφαρμογή και μετά ζήτησα επανέκδοση πάλι μέσω του app.
Να το δούμε και στην πράξη
-
16-12-21, 20:25 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8439
Μπα, οι πιστωτικές δεν έχει τύχει να μου χρεώνονται, και τις δουλεύω αρκετά. Όπως είπες λόγω συνδρομής δε χρεώνονται οι αντικαταστάσεις
-
27-12-21, 17:23 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8440
Από μία μόνο τράπεζα, μπορώ να έχω 2 χρεωστικές κάρτες, μία Mastercard και μία VISA;
Υπάρχει κάποιος νόμος που σε περιορίζει στο να έχεις μόνο μία χρεωστική κάρτα ανά τράπεζα;
Όταν είχα πάει στη Eurobank το καλοκαίρι του 2020 να βγάλω χρεωστική VISA (είχα ήδη Mastercard), ο υπάλληλος στην πόρτα με ρώτησε τι θέλω και όταν του εξήγησα το λόγο, μου είπε ότι δεν μπορώ, δεν επιτρέπεται να βγάλω άλλη χρεωστική αφού ήδη έχω κάρτα και δεν με άφησε να μπω μέσα.
Υ.Γ: Ξέρω ότι μπορώ να έχω Mastercard σε μία τράπεζα και VISA σε μία άλλη (και έχω), αλλά δεν είναι αυτό που χρειάζομαι.
-
27-12-21, 18:49 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8441
Εγω ηξερα πως μπορουν να εκδοθουν τοσες χρεωστικες για εναν λογαριασμο, οσοι ειναι οι δικαιουχοι του.
Για δυο με τον ιδιο δικαιουχο δεν το εχω ψαξει, νομιζω δεν γινεται
απλα εαν εβγαζα καινουργια
θα ηταν για να παω απο MasterCard σε VISA...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
27-12-21, 21:21 Re: Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8442
Στην Εθνική μπορείς, σε παροτρύνει και το ebanking αν θες να την βγάλεις.
Νομίζω και στην Alpha.
Αν σε ενδιαφέρει άλλη τράπεζα ρώτα σε κατάστημα.
Ωστόσο σε τι θα σε ωφελήσει κάτι τέτοιο;
- - - Updated - - -
Kαι τι θα κέρδιζες με τη χρεωστική visa σε σχέση με τη χρεωστική master?
-
28-12-21, 12:26 Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8443
Είναι για ηλικιωμένο που έχει smartphone, δεν έχει web banking (και δεν του ανοίγουμε για να μην τρέχουμε και δεν φθάνουμε κάποια στιγμή) και θέλει να πληρώνει από έναν συγκεκριμένο λογαριασμό με παγια εντολή ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ/COSMOTE.
Και σε άλλον λογαριασμό μπαίνουν τα λεφτά της σύνταξης.
Και δεν θέλει να είναι και τα δύο συνδεδεμένα στην ίδια κάρτα γιατί μπερδεύεται και θα πάθει πανικό.
Μην το ψάχνεις, δεν υπάρχει λογική, αλλά δύο κάρτες από την ίδια τράπεζα με την κάθε κάρτα να είναι συνδεδεμένη με έναν συγκεκριμένο λογαριασμό είναι το πιο απλό για να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ήσυχο το κεφάλι μας.
-
28-12-21, 22:12 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8444
και αμα τις μπερδεψει?
και γιατι δεν οριζει στην καρτα του να φαινεται μονο ο ενας?E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
Spoiler:
-
29-12-21, 00:34 Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e-banking) #8445
πολυ καλη η λογικη σου , απο την αλλη γιατι δεν βγαζει και μια προπληρωμενη καρτα ; και να συνδεσει παγια εντολη μεσω προπληρωμενης καρτας ; ναι μεν εχει προμηθεια σε καθε γεμισμα απο την αλλη δεν θα σου πει οχι η τραπεζα θα σου βγαλει προπληρωμενη και χρεωστικη καρτα .
Παντως επειδη εχω στον πατερα μου 2 χρεωστικες καρτες μια visa και μια mastercard. Βολευει παρα πολυ να εχεις 2 καρτες πχ σου απομαγνητιζεται η μια καρτα εχεις και την δευτερη για ωρα αναγκης αμα εχει προβλημα η βασικη πρωτη σου χρεωστικη καρτα ή την δινεις πχ στον γιο σου ή σε αλλο ατομο στην οικογενεια να την χρησιμοποιει.
Ενα αλλο κακο με τις προπληρωμενες καρτες ειναι οτι καποιες δεν γραφουνε επανω ονομα και επωνυμο και ετσι δεν μπορεις να βαλεις παγια εντολη με χρεωση καρτας διοτι θα σου ζητησουνε φωτοτυπια τις πρωτης πλευρας της προπληρωμενης καρτας σου .
Και στην πειραιως γινεται να εχεις 2 χρεωστικες καρτες , το ιδιο και στην εθνικη , το ξερω απο εμενα . Στην eurobank δεν νομιζω να υπαρχει και 2η χρεωστικη καρτα .
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks