Εμφάνιση 1-8 από 8
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    Γεια σε ολους .. ειμαι καινουργιος σε αυτο το φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω για ποσο ευρω μπορο να πουλισω το PC
    αυτο!
    Χαρακτηριστικα:

Case: InWin Griffin Black and White
    PSU: Force 500W
    MOBO: Asus H61M-E
    CPU: Intel Pentium G2020 2.9GHz
    GPU: Sapphire Radeon HD 6670 2GB GDDR3
    RAM: G.Skill 4GB 1333MHz (2x2)
    HDD: Seagate 500GB
    και κατι αλλα ψηλα οπως LG DVD/RW ...ανεμιστηρες κ.α
    Επισης παιζει τα περισσοτερα και απαιτητικα παιχνιδια ..
    FarCry 3 . BF 3-4 . GTA IV . Crysis 3 . A Creed BFlag .

Περιοχή
    Σπάρτη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΙΛΙΑ
    Router
    D-LINK DSL-2640B
    Καλώς όρισες . Δεν είσαι ευχαριστημένος με το παραπάνω σύστημα?.Να γνωρίζεις οτι στην τιμή πώλησης σημαντικό ρόλο έχει εαν έχουν εγγύηση τα εξαρτήματα.
    Asus-H61M-E :50 με 60 ευρώ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος meletis : 01-02-15 στις 04:38.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    FiberHyperspaceΧ3 900/90
    ISP
    HCN
    Router
    JM Data Fibre JF611-TV
    Καλώς ήρθες και καλημέρα και από εμένα,

Αν μιλάμε για gamming, δεν αρκεί απλά να τα τρέχει. Οι παιχνιδάδες με καταλαβαίνουν.

Ελπίζω να μην προκαλέσω με την τοποθέτηση μου. Αν σκεφτείς ψύχραιμα πόσο σου κόστισε ένα παλιό PC (που δουλεύει κανονικά ακόμη), θα δεις πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάρεις πίσω κάποια αξία που να είναι ικανοποιητική με βάση τις καθημερινές ανάγκες ενός ανθρώπου, σε συνάρτηση το τι σου κόστισε όταν το πήρες. Π.χ. έστω πως έδωσες 1000€ για κάτι πριν από 5-6 χρόνια, τώρα θα το πουλήσεις για 200€ διότι με 250-300€ κάποιος παίρνει καλύτερο από αυτό που δίνεις (όχι το συγκεκριμένο που πουλάς, υποθετικά μιλάω). Συνεπώς θα πρέπει να το σκοτώσεις. Εμένα δεν μου παει η καρδιά και για αυτό προτιμώ να τα δωρίζω. Έχω δωρίσει πάρα πολλά που μου μένουν αμανάτι από φίλους που αλλάζουν κτλ και την χαρά που είδα στο πρόσωπο μερικών παιδιών δεν μπορώ να την κοστολογήσω. Που να δεις πως κάνουν όταν τους λες, να το φτιάξετε μαζί και να τους μάθεις κάποια βασικά πράγματα κατά την συναρμολόγηση. Δεν δωρίζω σε κάποιον που μπορεί αλλά δεν θέλει να ξοδέψει χρήματα. Το βρίσκω και λίγο μίζερο. Ακόμη και τώρα που είμαι άνεργος δύο χρόνια.

Η άποψη μου λοιπόν είναι, να το στήσεις ωραία και καλά και να το χαρίσεις σε κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει. Π.χ Ένα ξαδερφάκι που δεν αντιλαμβάνονται οι γονείς του την τεχνολογία και δεν κατανοούν την ανάγκη να υπάρχει ένας υπολογιστής στα χέρια ενός μικρότερου παιδιού. Ή που δεν έχουν τα χρήματα να του πάρουν έναν υπολογιστή. Να τον δωρίσεις σε κάποιο Ίδρυμα με άπορα-ορφανά παιδιά που περιμένουν κάτι τέτοιο μόνο από την συνδρομή της κοινωνίας κτλ. Ξέρω ακούγομαι μελοδραματικός. Αλλά όλα αυτά υπάρχουν γύρο μας. Διαφορετικά, κράτησε τον. Έχε τον σαν μια καλή γραφομηχανή και πολύ περισσότερα. Για όσο λειτουργεί, αν δεν αλλάξουν οι απαιτήσεις σου, θα σε υπηρετεί πιστά. Εγώ π.χ. στο σαλόνι μου έχω σε μια γωνία ένα παλιό μηχάνημα για να μπορούν οι καλεσμένοι μου να βλέπουν τα e-mails τους, κτλ. Μπορείς επίσης να το μετατρέψεις σε NAS. Σε server του δικτύου σου, μετεωρολογικό σταθμό και ένα σορό άλλα. Στο Internet θα βρεις απίστευτα πράγματα να κάνεις με το παλιό PC. Τέλος πάντων, όπως θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι υποθέτω, κάθε κομπιουτεράς έχει τουλάχιστον δυο PC, Το καλό που λιώνει καθημερινά και το δεύτερο που πηγαίνουν τα παλιά ανταλλακτικά των αναβαθμίσεων του "καλού". Ειδικά αν αναβαθμίζεις μια φορά στα δυο χρόνια, κάθε φορά που μπαίνει κάτι στην δευτεράντζα, αυτά που βγαίνουν συγκεντρώνονται και όταν γίνουν υπολογιστής, χαρίζουν χαμόγελα σε κάποιους...

Σκέψου το, αν όλοι κάναμε παρόμοιες επιλογές στην καθημερινότητα μας θα είχαμε καλύτερο μέλλον...
    Υ.Γ. Όταν το πρόβλημα δεν είναι R.T.F.M. τότε σίγουρα είναι P.E.B.K.A.C.
    Μην πετάτε συσκευασίες και manual τουλάχιστον όχι πριν βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που σας παρέχει κάποια συσκευή.

Katsoulinos...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από meletis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλώς όρισες . Δεν είσαι ευχαριστημένος με το παραπάνω σύστημα?.Να γνωρίζεις οτι στην τιμή πώλησης σημαντικό ρόλο έχει εαν έχουν εγγύηση τα εξαρτήματα.
    Asus-H61M-E :50 με 60 ευρώ
    Καλησπερα.Ευχαριστημενος ναι ειμαι αλλα θελω να τον πουλησω για να παρω ενα λαπτοπ διοτι σπουδαζω και χριαζομαι ενα λαπτοπ για τις εργασιες...και ναι τα εξαρτηματα εχουν 1+χρονο εγγυηση.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Katsoulinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλώς ήρθες και καλημέρα και από εμένα,

Αν μιλάμε για gamming, δεν αρκεί απλά να τα τρέχει. Οι παιχνιδάδες με καταλαβαίνουν.

Ελπίζω να μην προκαλέσω με την τοποθέτηση μου. Αν σκεφτείς ψύχραιμα πόσο σου κόστισε ένα παλιό PC (που δουλεύει κανονικά ακόμη), θα δεις πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάρεις πίσω κάποια αξία που να είναι ικανοποιητική με βάση τις καθημερινές ανάγκες ενός ανθρώπου, σε συνάρτηση το τι σου κόστισε όταν το πήρες. Π.χ. έστω πως έδωσες 1000€ για κάτι πριν από 5-6 χρόνια, τώρα θα το πουλήσεις για 200€ διότι με 250-300€ κάποιος παίρνει καλύτερο από αυτό που δίνεις (όχι το συγκεκριμένο που πουλάς, υποθετικά μιλάω). Συνεπώς θα πρέπει να το σκοτώσεις. Εμένα δεν μου παει η καρδιά και για αυτό προτιμώ να τα δωρίζω. Έχω δωρίσει πάρα πολλά που μου μένουν αμανάτι από φίλους που αλλάζουν κτλ και την χαρά που είδα στο πρόσωπο μερικών παιδιών δεν μπορώ να την κοστολογήσω. Που να δεις πως κάνουν όταν τους λες, να το φτιάξετε μαζί και να τους μάθεις κάποια βασικά πράγματα κατά την συναρμολόγηση. Δεν δωρίζω σε κάποιον που μπορεί αλλά δεν θέλει να ξοδέψει χρήματα. Το βρίσκω και λίγο μίζερο. Ακόμη και τώρα που είμαι άνεργος δύο χρόνια.

Η άποψη μου λοιπόν είναι, να το στήσεις ωραία και καλά και να το χαρίσεις σε κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει. Π.χ Ένα ξαδερφάκι που δεν αντιλαμβάνονται οι γονείς του την τεχνολογία και δεν κατανοούν την ανάγκη να υπάρχει ένας υπολογιστής στα χέρια ενός μικρότερου παιδιού. Ή που δεν έχουν τα χρήματα να του πάρουν έναν υπολογιστή. Να τον δωρίσεις σε κάποιο Ίδρυμα με άπορα-ορφανά παιδιά που περιμένουν κάτι τέτοιο μόνο από την συνδρομή της κοινωνίας κτλ. Ξέρω ακούγομαι μελοδραματικός. Αλλά όλα αυτά υπάρχουν γύρο μας. Διαφορετικά, κράτησε τον. Έχε τον σαν μια καλή γραφομηχανή και πολύ περισσότερα. Για όσο λειτουργεί, αν δεν αλλάξουν οι απαιτήσεις σου, θα σε υπηρετεί πιστά. Εγώ π.χ. στο σαλόνι μου έχω σε μια γωνία ένα παλιό μηχάνημα για να μπορούν οι καλεσμένοι μου να βλέπουν τα e-mails τους, κτλ. Μπορείς επίσης να το μετατρέψεις σε NAS. Σε server του δικτύου σου, μετεωρολογικό σταθμό και ένα σορό άλλα. Στο Internet θα βρεις απίστευτα πράγματα να κάνεις με το παλιό PC. Τέλος πάντων, όπως θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι υποθέτω, κάθε κομπιουτεράς έχει τουλάχιστον δυο PC, Το καλό που λιώνει καθημερινά και το δεύτερο που πηγαίνουν τα παλιά ανταλλακτικά των αναβαθμίσεων του "καλού". Ειδικά αν αναβαθμίζεις μια φορά στα δυο χρόνια, κάθε φορά που μπαίνει κάτι στην δευτεράντζα, αυτά που βγαίνουν συγκεντρώνονται και όταν γίνουν υπολογιστής, χαρίζουν χαμόγελα σε κάποιους...

Σκέψου το, αν όλοι κάναμε παρόμοιες επιλογές στην καθημερινότητα μας θα είχαμε καλύτερο μέλλον...
    Φιλε μου σε καταλαβαινω και εχεις απολυτο δικιο..αλλα δυστυχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω ενα λαπτοπ για το σχολειο μου..αυτος ειναι και ο λογος που θελω να τον πουλησω..ειμαι φοιτητης που προσπαθω να την βγαλω με 50 ευρω τον μηνα για να μην αφηνω σε δυσκολη κατασταση τους γονεις μου

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    FiberHyperspaceΧ3 900/90
    ISP
    HCN
    Router
    JM Data Fibre JF611-TV
    Σε καταλαβαίνω και σέβομαι απόλυτα την τοποθέτηση σου. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να σε φέρω σε δύσκολη θέση για αυτό έγραψα πως ελπίζω να μην προκαλέσω με την άποψη μου.
    Υ.Γ. Όταν το πρόβλημα δεν είναι R.T.F.M. τότε σίγουρα είναι P.E.B.K.A.C.
    Μην πετάτε συσκευασίες και manual τουλάχιστον όχι πριν βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που σας παρέχει κάποια συσκευή.

Katsoulinos...

Περιοχή
    Σπάρτη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΙΛΙΑ
    Router
    D-LINK DSL-2640B
    [QUOTE=Amix;5602688]Καλησπερα.Ευχαριστημενος ναι ειμαι αλλα θελω να τον πουλησω για να παρω ενα λαπτοπ διοτι σπουδαζω και χριαζομαι ενα λαπτοπ για τις εργασιες...και ναι τα εξαρτηματα εχουν 1+χρονο εγγυηση.

- - - Updated - - -
    Kαλησπέρα. Επειδή και εγω φοιτητής είμαι σε δίλλημα για το αν πρέπει να πάρω laptop ή σταθερό υπολογιστή. Γνώμη μου είναι να κρατήσεις το σταθερό .
    Εαν χαλάσει στο φορητό η κ.γραφικών συνήθως είναι ακριβή η επισκευή σε αντίθεση με το σταθερό.
    Επίσης εαν παίζεις παιχνίδια σε 3 με 4 χρόνια το laptop θα αρχίζει να ζορίζεται.Στο σταθερό που λέει ο λόγος του κάνεις μια αναβάθμιση.
    Ηδη μαζεύω χρήματα για σύνθεση σταθερού υπολογιστή.Στη σχολή δεν έχει pc για να δουλεύεις. Εαν το χρειάζεσαι για την σχολή τότε πούλησε το.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    Ναι για την σχολη το θελω.Λεω να το δωσω περιπου 200 να βαλω αλλα 150-200 και να παρω λαπτοπ.

Downloads
    38
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4998
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    33(dB) / 4.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπέρα, θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ ένα ερώτημα. Θέλω να πουλήσω mobo+cpu+cpu cooler. όλα είναι εργοστασιακά και πρόκειται για το μοντέλο Acer Aspire M5810. Είναι εκτός εγγύησης, δουλεύει απροβλημάτιστα και ο cpu είναι ο 4πύρηνος intel core i5 750. Δεν υπάρχει η δυνατότητα oc από την mobo, κι έτσι δεν έχει κλοκαριστεί ποτέ. Στην mobo έχει περαστεί το τελευταίο firmware. Παραθέτω φωτό για τις συνδέσεις της mobo. Πόσο μπορώ να τα πουλήσω?

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Φωτογραφία0113.jpg 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  1,36 MB 
ID: 152032

Όνομα:  Φωτογραφία0114.jpg 
Εμφανίσεις:  6 
Μέγεθος:  905,3 KB 
ID: 152033

Όνομα:  Φωτογραφία0115.jpg 
Εμφανίσεις:  7 
Μέγεθος:  903,2 KB 
ID: 152034

Παρόμοια Θέματα

1. ποσο να πουλησω
    Από metalhead30 στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-14, 13:20
  2. Πόσο να το πουλήσω?
    Από vlassakosp στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computing
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-14, 18:25
  3. περιεργο προβλημα , δεν ανοιγει το pc