Σελ. 798 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 778788793796797798799800803808818 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 11.956-11.970 από 21763

Θέμα: Inalan

Περιοχή
    Αθηνα/Περισσος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G + 0.5G/0.25G
    ISP
    Cosmote FTTH x2
    Router
    Speedport Smart, 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Homer_GR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απόλυτα ικανοποιημένος...

Για εμένα που δεν ήθελα να έχω δεύτερη συσκευή, αλλά ήθελα να αξιοποιώ τη γραμμή μου ασύρματα, ήταν μονόδρομος η συγκεκριμένη επιλογή...

Τερματίζει τη γραμμή στα 5ghz, ενώ και στα 2,4 δίνει κοντά στα 100mbps...

Τώρα με την τηλεκπαίδευση, είχα ταυτόχρονα 3 λάπτοπ σε webex με ανοιχτές κάμερες/μικρόφωνα και πήγαιναν σφαίρα όλα, ενώ εγώ έβλεπα 4Κ ταινία στο netflix και η σύζυγος βίντεο στο youtube...
    Ευχαριστώ για την απάντηση

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    καλησπερα, εχω ενα θεμα με την πληρωμη με καρτα απο την σελιδα.
    1ον μου ηρθε ειδοποιηση με email και viber αλλα στο myinalan λογαριασμος δεν υπαρχει...πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο! παντα οταν ερχονται αυτα υπαρχει και ο λογαριασμος.
    2ον παω να κανω πληρωμη και ζηταει : Παρακαλούμε εισάγετε το 3 και το 4 ψηφίο του PIN της κάρτας σας , πραγμα που δεν εχει ξαναγινει ΠΟΤΕ!!!!
    ποιο pin αυτου του ΑΤΜ οταν παμε με την καρτα? το βαζω μετα στελνει κωδικο μιας χρησης sms στο κινητο, το βαζω και
    μετα λεει : Τα ζητούμενα ψηφία της κάρτας ή / και ο κωδικός μιας χρήσης (OTP) έχουν καταχωρηθεί λάθος. Παρακαλούμε εισάγετε σωστά ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησής σας.

Το εχει παθει αλλος? η καρτα μου ειναι ανεργη και αλλου παιζει κανονικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα!

- - - Updated - - -

Υ.Γ επειδη εμενα με βολευει με καρτα θα ηθελα να φτιαχτει το προβλημα...

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    1ον μου ηρθε ειδοποιηση με email και viber αλλα στο myinalan λογαριασμος δεν υπαρχει...πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο! παντα οταν ερχονται αυτα υπαρχει και ο λογαριασμος.
    2ον παω να κανω πληρωμη και ζηταει : Παρακαλούμε εισάγετε το 3 και το 4 ψηφίο του PIN της κάρτας σας , πραγμα που δεν εχει ξαναγινει ΠΟΤΕ!!!!
    ποιο pin αυτου του ΑΤΜ οταν παμε με την καρτα? το βαζω μετα στελνει κωδικο μιας χρησης sms στο κινητο, το βαζω και
    μετα λεει : Τα ζητούμενα ψηφία της κάρτας ή / και ο κωδικός μιας χρήσης (OTP) έχουν καταχωρηθεί λάθος. Παρακαλούμε εισάγετε σωστά ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησής σας.

Το εχει παθει αλλος?

- - - Updated - - -

Αυτά δεν έχουν να κάνουν με Inalan, αλλά με τον νέο τρόπο πληρωμών.
    Λογικά θα σε έχουν ενημερώσει απο την τράπεζα σου σχετικα

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά δεν έχουν να κάνουν με Inalan, αλλά με τον νέο τρόπο πληρωμών.
    Λογικά θα σε έχουν ενημερώσει απο την τράπεζα σου σχετικα
    δεν γνωριζω κατι, εγω ιναλαν προσπαθω να πληρωσω και δεν γινεται.
    Ξερεις ποιο εννοει pin της καρτας που ζηταει το 1ο και το 2ο ψηφιο να κανω την πληρωμη?

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    DrayTek
    Ξερεις ποιο εννοει pin της καρτας που ζηταει το 1ο και το 2ο ψηφιο να κανω την πληρωμη?
    Το πιν της καρτας οταν την χρησιμοποιεις σε ατμ ή πληρωμη πανω απο 50 ευρω σε pos.
    Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου
    http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stratus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πιν της καρτας οταν την χρησιμοποιεις σε ατμ ή πληρωμη πανω απο 50 ευρω σε pos.
    δεν δουλευει οπως ειπα, ελεγα μηπως εχει προβλημα το συστημα πληρωμης της ιναλαν αλλα το κανει και αλλου, δεν ξερω τι φταιει.
    Anyway αφου δεν ειναι προβλημα της inalan θα δω, ευχαριστω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Entry 2i
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπερα σε ολους...

Κατ'αρχας να πω πως χαιρομαι πολυ που υπαρχουν εταιριες που προσπαθουν να μας προσφερουν ποιοτικες ταχυτητες. Το Data Cap των 7TB δεν με ενοχλει (νομιζω πως και streamer να ημουν, δεν θα το χτυπουσα ποτε)...

Προσφατα εμαθα πως στην οικοδομη μου υποστηριζεται πλεον συνδεση Inalan, και ηθελα να ρωτησω ολους εσας που εχουν κανει την εγκατασταση αν χρειαστηκε να γινει καποια "παρεμβαση" στο σπιτι. Βλεπετε, αυτη στη στιγμη στο διαμερισμα που νοικιαζω, ο ιδιοκτητης μου εχει πει ρητα πως δεν επιτρεπεται για κανενα λογο να "σκαψω" καποια τρυπα στους τοιχους του διαμερισματος για να περασω καποια γραμμη. Ειναι απαραιτητο να γινει τετοια παρεμβαση στο διαμερισμα ωστε να γινει εγκατασταση στο δικτυο της Inalan? Βαρεθηκα να πληρωνω 50ρι στη κοσμοτε για να πιανω 25/5 (χρειαζομαι οσο περισσοτερο upload γινεται λογω εργασιας, αλλιως προφανως θα εκανα downgrade σε 30/3)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    καλησπερα, η οπτικη ινα τερματιζει στο οπτικο ρουτερ και εχει και βυσμα πανω γιατι εχουν μια ετοιμη καλουμπα αρκετα μετρα οποτε θελει τρυπα καπου.
    Δεν εχεις πουθενα κατι να χωραει να περασει? φαντασου ενα βυσμα στο μεγεθος βυσματος UTP σαν μεγεθος περιπου.
    Επισης πρεπει να καρφωθει σε τοιχους στην διαδρομη πιστευω αυτο να μην τον πειραζει.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Μπορεί να είναι κάποιο άλλο Pin κάποιες τράπεζες ζητούν να ορίσεις εσύ Pin για την διαδικασία Online Πληρωμών, δεν έχει να κάνει κάτι με την Inalan ρίξε μια ματιά στις τραπεζικές υπηρεσίες στο subforum internet

Περιοχή
    Κυψέλη
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000 ~
    ISP
    INALAN
    Router
    ΖΤΕ F670L
    δεν δουλευει οπως ειπα, ελεγα μηπως εχει προβλημα το συστημα πληρωμης της ιναλαν αλλα το κανει και αλλου, δεν ξερω τι φταιει.
    Anyway αφου δεν ειναι προβλημα της inalan θα δω, ευχαριστω.
    Εγώ κάνω την πληρωμή από εδώ https://my.inalan.gr/everypay/index.php. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Άμεση αποστολή στο email και ενημέρωση στον myinalan.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Entry 2i
    Path Level
    Interleaved
    καλησπερα, η οπτικη ινα τερματιζει στο οπτικο ρουτερ και εχει και βυσμα πανω γιατι εχουν μια ετοιμη καλουμπα αρκετα μετρα οποτε θελει τρυπα καπου.
    Δεν εχεις πουθενα κατι να χωραει να περασει? φαντασου ενα βυσμα στο μεγεθος βυσματος UTP σαν μεγεθος περιπου.
    Επισης πρεπει να καρφωθει σε τοιχους στην διαδρομη πιστευω αυτο να μην τον πειραζει.
    Θεωρητικα δεν θα με ενοχλουσε να ξηλωσω τη θύρα απο την οποια βγαινει το UTP (δεν με ενδιαφερει καθολου το σταθερο) αλλα δεν ξερω λογω του στησιματος του διαμερισματος ποσο εφικτο θα ειναι να περασει απο κει η ινα (ειμαι τοιχο-τοιχο με αλλο διαμερισμα εκει που θελω να βαλω το router). Αν για καποιο λογο δω με τον τεχνικο οτι δεν γινεται οπως θελω ή με βαση τον περιορισμο του ιδιοκτητη μου, απλως δεν υπογραφω συμβολαιο, τον πληρωνω για την εξυπηρετηση και τελος; Για μενα δεν θα ναι το τελος του κοσμου να μην γινεται εν τελει οπως το θελω (και με τους περιορισμους που εχω απο τον ιδιοκτητη), αλλά θελω πολυ τουλαχιστον να το προσπαθησω!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms

Το εχει παθει αλλος? η καρτα μου ειναι ανεργη και αλλου παιζει κανονικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα!

- - - Updated - - -

Τι κάρτα είναι; Από ποια τράπεζα;

Downloads
    79
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    3000/700
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
    SNR / Attn
    13.5(dB) / 33(dB)
    Αρκετα πιο ψιλο ειναι απο το utp το καλωδιο της ινας. Μολις περασα utp και ανοιξα μεγαλη τρυπα. Της ιναλαν ειναι μια μικρη τρυπα στον τοιχο. Απλα να πουμε πως αναγκαστικα το στερεωνει με καρφακια στον τοιχο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να είναι κάποιο άλλο Pin κάποιες τράπεζες ζητούν να ορίσεις εσύ Pin για την διαδικασία Online Πληρωμών, δεν έχει να κάνει κάτι με την Inalan ρίξε μια ματιά στις τραπεζικές υπηρεσίες στο subforum internet
    ενταξει ευχαριστω, αμα δεν βγαλω ακρη αυριο θα παρω τηλ την Eurobank.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spsomas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ κάνω την πληρωμή από εδώ https://my.inalan.gr/everypay/index.php. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Άμεση αποστολή στο email και ενημέρωση στον myinalan.
    Και εγω δεν ειχα μεχρι σημερα....και το ιδιο προβλημα εχω και με το φυσικο αεριο αρα φταιει η eurobank και οχι η inalan.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από theo.kyrr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρητικα δεν θα με ενοχλουσε να ξηλωσω τη θύρα απο την οποια βγαινει το UTP (δεν με ενδιαφερει καθολου το σταθερο) αλλα δεν ξερω λογω του στησιματος του διαμερισματος ποσο εφικτο θα ειναι να περασει απο κει η ινα (ειμαι τοιχο-τοιχο με αλλο διαμερισμα εκει που θελω να βαλω το router). Αν για καποιο λογο δω με τον τεχνικο οτι δεν γινεται οπως θελω ή με βαση τον περιορισμο του ιδιοκτητη μου, απλως δεν υπογραφω συμβολαιο, τον πληρωνω για την εξυπηρετηση και τελος; Για μενα δεν θα ναι το τελος του κοσμου να μην γινεται εν τελει οπως το θελω (και με τους περιορισμους που εχω απο τον ιδιοκτητη), αλλά θελω πολυ τουλαχιστον να το προσπαθησω!
    oχι δεν περνανε την ινα απ οσο ξερω μεσα απο καναλια, δυσκολα σημεια, πριζες κτλ. ή γενικα αν θελει ατσαλινα να περασει γιατι σπαει.
    Απλα μια τρυπα χρειαζεται.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΑΡΗΣ
    Router
    speedtouche
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από user1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρκετα πιο ψιλο ειναι απο το utp το καλωδιο της ινας. Μολις περασα utp και ανοιξα μεγαλη τρυπα. Της ιναλαν ειναι μια μικρη τρυπα στον τοιχο. Απλα να πουμε πως αναγκαστικα το στερεωνει με καρφακια στον τοιχο.
    Σε μένα που συνδέθηκα πριν λίγες μέρες η τρύπα έγινε με 8χιλ. τρυπάνι κάτω από το καλοριφέρ. Γενικά ο τεχνικός ήταν πολύ προσεκτικός και νοικοκύρης. Το καλώδιο που έχει την ίνα σαν μέγεθος είναι σαν δυο στρογγυλές οδοντογλυφίδες δίπλα-δίπλα. Το βύσμα το έβαλε στο τέλος.

Σελ. 798 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 778788793796797798799800803808818 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία