Εμφάνιση 1-6 από 6
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Καλησπέρα! Να σας πω το πρόβλημα μου μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω κάνει μετατροπή το τζάκι μου εδώ και 2 χρόνια σε ενεργειακό. Όλα καλά στην αρχή με μια μικρή μυρωδιά που ι μάστορας μου έλεγε ότι αφού καεί λίγο μετά θα Εξαφανίστει. Να τονίσω ότι το έκανα στην pallazeti. Άρχισαν τα προ προβλήματα, έβγαζε καπνό, μου σηκώνει την καμινάδα,μου αλλάζει καπέλο. .τον πληρώνω πάλι φυσικά και πάλι καπνό. Καθαρισμό καμινάδα, το τζάμι γινόταν μαύρο σε 2 μέρες και μου λέει ότι το λάθος είναι κατασκευαστικο από τον προηγούμενο που μου το πέρασε και καπνίζει. Παιδιά το τζάκι δεν κάπνιζε ποτέ απλά είχα απώλεια θερμότητας και είπα να το κάνω αεροθερμο. Όλο βρίσκει κάτι να μου πει καθ τώρα μου έβαλε στην καμινάδα ένα μηχάνημα με διακόπτη μέσα στο σπίτι όταν θα θέλω να ανοίγω την εστία θα πατάω αυτό το οποίο τραβάει τον καπνό επάνω,μου ζήτησε αλλά 300 ευρώ φιλική τιμή από 420,δούλεψε οκ σε σχέση με πριν που γέμιζαν καπνό, αλλά ξανά βγάζει καπνό και έχω 2 μήνες βήχα τώρα. .δεν ξέρω τι να κάνω. Τι φταίει? Εν τω μεταξύ δεν έχει ανοίξει την γυψοσανιδα να δει αν το μηχάνημα του έχει πρόβλημα. .συν κοριτσάκι μαυρίζει αμέσως και βγαίνει μυρωδιά καπνά από το κενό τής πόρτας με την γυψοσανιδα. .

Περιοχή
    Σπάρτη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΙΛΙΑ
    Router
    D-LINK DSL-2640B
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dili Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα! Να σας πω το πρόβλημα μου μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω κάνει μετατροπή το τζάκι μου εδώ και 2 χρόνια σε ενεργειακό. Όλα καλά στην αρχή με μια μικρή μυρωδιά που ι μάστορας μου έλεγε ότι αφού καεί λίγο μετά θα Εξαφανίστει. Να τονίσω ότι το έκανα στην pallazeti. Άρχισαν τα προ προβλήματα, έβγαζε καπνό, μου σηκώνει την καμινάδα,μου αλλάζει καπέλο. .τον πληρώνω πάλι φυσικά και πάλι καπνό. Καθαρισμό καμινάδα, το τζάμι γινόταν μαύρο σε 2 μέρες και μου λέει ότι το λάθος είναι κατασκευαστικο από τον προηγούμενο που μου το πέρασε και καπνίζει. Παιδιά το τζάκι δεν κάπνιζε ποτέ απλά είχα απώλεια θερμότητας και είπα να το κάνω αεροθερμο. Όλο βρίσκει κάτι να μου πει καθ τώρα μου έβαλε στην καμινάδα ένα μηχάνημα με διακόπτη μέσα στο σπίτι όταν θα θέλω να ανοίγω την εστία θα πατάω αυτό το οποίο τραβάει τον καπνό επάνω,μου ζήτησε αλλά 300 ευρώ φιλική τιμή από 420,δούλεψε οκ σε σχέση με πριν που γέμιζαν καπνό, αλλά ξανά βγάζει καπνό και έχω 2 μήνες βήχα τώρα. .δεν ξέρω τι να κάνω. Τι φταίει? Εν τω μεταξύ δεν έχει ανοίξει την γυψοσανιδα να δει αν το μηχάνημα του έχει πρόβλημα. .συν κοριτσάκι μαυρίζει αμέσως και βγαίνει μυρωδιά καπνά από το κενό τής πόρτας με την γυψοσανιδα. .
    Δές στην εξής κοινότητα : energ.gr μήπως βρείς παρόμοιο θέμα.
    Τί ξύλα καίες?
    Απο αύτα που διάβασα κατάλαβα οτι δέν τραβάει καλά το τζάκι.
    PC
    CPU; Amd Ryzen 5 2400G CPU Cooling HYPER H411R , GPU : Onboard Vega 11 2Gb , PSU : CoolerMaster MasterWatt 450W , RAM:HyperX Predator 3000 MHz 2x4Gb , SSD : Intel 535 120 Gb +HDD WD Blue 1TB ,

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Το λειτουργείς σωστά; Δηλαδή όταν το ανάβεις και καίνε τα ξύλα το κλαπέτο το έχεις ανοιχτό ή κλειστό;

Το γεγονός ότι μαυρίζει το τζάμι ή σου γυρνάει το καπνό πίσω δείχνει υποπίεση, δλδ ο καπνός από την καύση δε φεύγει..
    -----------------------
    "Respect cannot be learned, it can only be earned"
    -----------------------

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Καίω δέντρο και οξια, το κλαπετο είναι ανοιχτό...

- - - Updated - - -

Βγάζει πολύ θερμότητα το τζάκι αλλά δεν μπορώ να αφήσω ανοιχτή την πόρτα, μόλις την ανοίγω γίνεται χαμός από καπνό, για αυτό μου έβαλε τώρα αυτό το μηχάνημα για τραβάει τον καπνό από την καμινάδα. .μάλλον το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να στείλω e-mail Στην εταιρεία. ..

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dili Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καίω δέντρο και οξια, το κλαπετο είναι ανοιχτό...

- - - Updated - - -

Βγάζει πολύ θερμότητα το τζάκι αλλά δεν μπορώ να αφήσω ανοιχτή την πόρτα, μόλις την ανοίγω γίνεται χαμός από καπνό, για αυτό μου έβαλε τώρα αυτό το μηχάνημα για τραβάει τον καπνό από την καμινάδα. .μάλλον το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να στείλω e-mail Στην εταιρεία. ..
    Στο ενεργειακό γιατί να αφήσεις τη πόρτα ανοιχτή;;;;;; Επίσης, αφού έχεις ανοιχτό το κλαπετο πως είναι δυνατόν ο καπνός αντί να ανεβαίνει πάνω μέσω της καμιναδας να πιέζεται προς τα κάτω και να βγαίνει μέσα από το τζάκι..;;

http://www.oikofire.gr/pages/faqefp.php
    -----------------------
    "Respect cannot be learned, it can only be earned"
    -----------------------

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Αγαπητέ limmit Την πόρτα στο ενεργειακό μπορείς να την αφήσεις και ανοιχτή όποια στιγμή θέλεις για οποιοδήποτε λόγο, εγώ σκοτωνόμαι να πετάξω το ξύλο μέσα για να την κλείσω γρήγορα προ του περάσει καπνός στο σπίτι, πιστεύεις ότι είναι σωστό αυτό? Και Ναι το κλαπετο είναι ανοιχτό, τώρα γιατί δεν περνάει ο καπνός επάνω, αυτό ψάχνω να βρώ. ..απαντήσεις γυρεύω. ..

- - - Updated - - -

Τον ανάβω τα ξύλα και κλείνω την πόρτα ο καπνός κάνει πάρτυ μέσα τον βλέπω. ..χαμός σου λέω και σε μια ώρα το τζάμι μαυρίζει. .ακόμα και το μηχάνημα να ανοίξω που τραβάει τον καπνό θέλει πολύ ώρα,συν ότι φουντώνει την φωτιά. ..αλλά έχω και καινούργιο τώρα και καθόλου να μην ανοίξω την εστία βγαίνει από τους αεραγωγούς μια περίεργη μυρωδιά σαν καμμενο. ..

Παρόμοια Θέματα

1. TP-Link TL 470+ και πρόβλημα με Tophost.gr
    Από puntomania στο φόρουμ TP-Link ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-15, 20:28
  2. WIND ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΥΡΑΣ ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ
    Από ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΣ στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-15, 01:46
  3. ΗΟL,Snr και πρόβλημα στην σύνδεση
    Από xjok3rgrx στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-15, 18:47
  4. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-15, 13:10