Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά,
Μετά απο πολλές προσπάθειες να γράψω μερικά κομμάτια mp3 σε δίσκο (awork-plaisio CD-R) πάντα στο τέλος μου εμφανίζει σφάλμα, δοκίμασα διάφορες ταχύτητες, διάφορα προγράμματα. Μετά απο ψάξιμο δοκίμασα να ανανεώσω το Firmware της μονάδας η οποία είναι μια sony-nec, που την έχω απο προ 2010, στην προσπάθεια να ανανεώσω το Firmware, είτε τα Windows μου βγάζουν ότι είναι up to date, είτε όταν τρέχω το .exe μου εμφανίζει σφάλματα τα οποία και παραθέτω παρακάτω![]()
Εμφάνιση 1-13 από 13
Θέμα: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου
-
06-01-16, 13:21 Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #1
-
06-01-16, 17:24 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #2
Κακώς ασχολείσαι με τόσο παλιό dvd.
Δώσε 13-14 € και πάρε καινούργιο.
Επίσης, δοκίμασε και τίποτα δισκάκια της προκοπής.
-
06-01-16, 17:40 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #3
http://www.firmwarehq.com/
Το καλύτερο site είναι αυτό, κάνε μια αναζήτηση. ..αλλά όπως λέει και ο θράσος. ..τσάμπα είναι πια....
-
07-01-16, 00:16 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #4
Από ότι δείχνει το πρόγραμμα το Firmware είναι για την συσκευή BC-5500S
Aυτό είναι BD-ROM για laptop. Σίγουρα είναι αυτή η συσκευή σου;
Αν δεν είναι σωστά σου βγάζει μήνυμα λάθους.
Αν είναι αυτή η συσκευή τότε στην πρώτη περίπτωση δεν μπορεί να την βρει,
έλεγξε στην διαχείριση συσκευών πως την εμφανίζει.
Στο δεύτερο παράθυρο που αναφέρει update failed προσπαθείς να αλλάξεις
το firmware 1.B2 με το 1.06. Κι εκεί ίσως να είναι το σφάλμα.
Σαν νούμερο το 1.B2 είναι μεγαλύτερο από το 1.06. Yπάρχει περίπτωση
το πρόγραμμα που κατέβασες να ψάχνει νούμερο π.χ. 1.05 για να κάνει την αναβάθμιση.
Δεν το βρίσκει και βγάζει update failed. Παρόμοιο πρόβλημα είχα σε Optiarc7200S.
Yπάρχουν τρόποι να ξεγελάσεις το σύστημα και να κάνεις αναβάθμιση,
αλλά έχουν ρίσκο και μπορεί να μείνεις χωρίς συσκευή,
Καταρχήν άλλαξε δισκάκια, δοκίμασε την εγγραφή μέσα από τα Windows
με το πρόγραμμα των Windows να δεις τι γίνεται
.
Βάλε τα MP3 που θέλεις σε έναν φάκελο επέλεξε τα, με CTRL+A
κάνε δεξι κλικ πάνω τους και αποστολή προς Μοναδα BD π.χ. δες φωτο
Αν και με καινούργια δισκάκια δεν γίνει κάτι πες μου τι μήνυμα λάθους σου βγάζει.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
08-01-16, 00:18 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #5
Σ ευχαριστώ για την απάντηση, στην διαχείριση συσκευών φαίνεται μια χαρά, και up to date. Μέσα απο τα windows δοκίμασα να κάνω εγγραφή αλλά τα ίδια. Δηλαδή ξκινάει κανονικά την εγγραφή για κανα 5λεπτο, μόλις τελειωσει πετάει σφάλμα. Πάντως samsung δισκους που έχω, DVD όμως, τα γράφω μια χαρά. Τώρα να φταίνε οι δισκοι της awork, και μάλιστα έχω ξοδέψει καμιά 10αρια απο δ αύτους.
-
08-01-16, 04:10 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #6
Το πιο πιθανό να είναι τα δισκάκια. Ασυμβατότητα με την συσκευή σου.
Αν και γενικά ότι έχει σφραγίδα ΠΛΑΙΣΙΟ (AWORK) δεν είναι συμβατό και δεν δουλεύει.
Από απλό χαρτι εκτυπωτή μέχρι δισκάκια CD. Δοκίμασε με ένα άλλο δισκάκι. (Άλλη μάρκα).
Αυτό εννούσα παραπάνω όταν έγραψα "Καταρχήν άλλαξε δισκάκια".ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
20-03-16, 12:43 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #7
Προσπαθω να καψω iso και data σε CD,CD-RW,DVD-R δισκακια,διαφορετικης μαρκας,δοκιμασα 3-4 διαφορετικα προγραμματα,με διαφορετικα iso αρχεια,εκανα update τα firmware και των δυο (σχετικα παλιων) DVD-RW που εχω επιτυχως,(SONY ΝEC Optiarc AD7170A KAI NEC ND4550A),τα αποσυνδεσα και τα συνδεσα παλι ελεγχοντας καλωδια τροφοδοσιας,jumpers,παιρνω μηνυματα fail και error,εκανα και μια επαναφορα συστηματος.
Και αντε η μια συσκευη να τα εφτυσε,και η δευτερη να κανει το ιδιο?
-
20-03-16, 13:24 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #8
Σε άλλον υπολογιστή, τα συγκεκριμένα ISO γράφονται στα συγκεκριμένα δισκάκια;;; αν ναι, υπάρχει ασυμβατότητα ή βλάβη στις συσκευές που αναφέρεις.
Κάνε και μία δοκιμή με το ImgBurn και με κάποιο άλλο CD/DVD όχι επανεγγράψιμο.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
20-03-16, 14:12 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #9
Το imgburn βγαζει Power Calibration Area Error,,τα cd's ειναι philips,verbatim,sony,δεν ειναι cheap δισκακια ας πουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DOU : 20-03-16 στις 15:02.
-
20-03-16, 15:44 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #10
Tα δισκάκια τι ταχύτητα γράφουν επάνω. Εσύ σε τι ταχύτητα τα γράφεις;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
20-03-16, 17:33 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #11
Απάντησες στο μισό, δοκίμασε και το άλλο:
Σε άλλον υπολογιστή, τα συγκεκριμένα ISO γράφονται στα συγκεκριμένα δισκάκια;;; αν ναι, υπάρχει ασυμβατότητα ή βλάβη στις συσκευές που αναφέρεις.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
22-03-16, 01:27 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #12
Λοιπον, τα δισκακια ειναι τα παρακατω,σε οποια ταχυτητα και αν δοκιμασα με κανενα προγραμμα δεν μπορεσαν τα δυο DVD-RW να ολοκληρωσουν το burn,μονο με το burnaware εκαψε που προτεινε ο sweet dreams στα 8x ενα linux iso,αλλα στο bootαρισμα δεν μπορουσε να το διαβασει,με το imgburn δεν ολοκληρωνε το verify.Αποσυνδεσα το ενα DVD-RW και αφησα το πιο καινουριο,σαν master.
Εγραψα ενα knoppix live cd,στο boot το διαβασε,αρχισε να το φορτωνει,μετα εβγαλε error oτι καποια αρχεια corrupted κλπ.
@sweet dreams,τα δισκακια δεν ειχα την ευκαιρια να τα τεσταρω σε αλλο pc,απο αυριο θα τα δοκιμασω.
- - - Updated - - -
Καταφερα και εκαψα ενα Hiren's Boot CD,με το burnaware,σε safe mode λειτουργια(WIN 10 PRO),σε ταχυτητα 10x,το εκανα boot και ετρεξα τα winxp mini,φορτωσε χωρις δυσκολια,αυτο σε CD-R Philips.Tα Verbatim CD-RW σε safe mode δεν τα βλεπει καν,ενω σε κανονικo mode,τα βλεπει αλλα δεν μπορει να γραψει σε αυτα,τα κανει eject(Ειναι καμια 10αρια παναθεμα).
-
22-03-16, 11:03 Απάντηση: Αδυναμία Εγγραφής Δίσκου #13
Λογικά κάτι γίνεται με την συσκευή, έχει και κάποιο θέμα με τα επανεγγράψιμα.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
Παρόμοια Θέματα
-
Προγραμμα διαγραφης δισκου
Από stamka στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-15, 12:48 -
Κλωνοποίηση δίσκου GPT με WINDOWS 8.1
Από Manara στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-15, 13:10 -
Κατάργηση προστασίας εγγραφής σε usb
Από nightbird7000 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 17-09-15, 10:27 -
Πρόβλημα : "Ο δίσκος διαθέτει προστασία εγγραφής"
Από spiritspirit στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-15, 20:02 -
Αδυναμία διακοπής λόγω... "διαδικασιών"
Από gryzor στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-15, 12:30
Bookmarks