Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 22
    Περιοχή
    Πέραμα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλησπερα,σημερα εκανα τα χαρτια μου με εγγυητη για να αγορασω αυτοκινητο ενα chevrolet 2009 μοντελο 1400cc ! εγω εχω χαμηλο εισοδημα 280ευρω δηλωμενα και ο εγγυητης μου εχει εισοδημα 800ευρω και ειναι δημοσιος υπαληλος τα τελευταια 10χρονια και για αυτο εβαλα 70% στον εγγυητη μου και 30% σεεμενα!θελω να μαθω τι πιθανοτητες εχω να εγκριθει το δανειο μου απο τραπεζα πειραιως που ειναι 3.800ευρω με 1.000ευρω προκαταβολη!Ο εγγυητης μου δεν χρωσταει τιποτα και επισης ειχε ενα δανειο σπιτιου που το ξοφλισε πριν 2μηνες χωρις καθυστερηση καμιας δοσης !ευχαριστω εκ το προτερων

Περιοχή
    Σπάρτη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΙΛΙΑ
    Router
    D-LINK DSL-2640B
    Για το εάν εγκριθεί το δάνειο δεν γνωρίζω, έχουν αλλάξει οι εποχές CC, λογικά θα γίνει εκτενής έλεγχος.
    Πάντως επειδή και εγω με δάνειο πήρα το αμάξι(το 40% των χρημάτων δανείστηκα).Η Eurobank είναι η πιο αυστηρή τράπεζα σε σχέση με τις υπόλοιπες.
    PC
    CPU; Amd Ryzen 5 2400G CPU Cooling HYPER H411R , GPU : Onboard Vega 11 2Gb , PSU : CoolerMaster MasterWatt 450W , RAM:HyperX Predator 3000 MHz 2x4Gb , SSD : Intel 535 120 Gb +HDD WD Blue 1TB ,

Περιοχή
    Στο κέντρο του κόσμου..
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    18656/1022
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    pirelli
    SNR / Attn
    6(dB) / 19(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Πέρισυ που πήρα και εγώ δάνειο για ακριβώς τον ίδιο σκοπό στην Πειραιώς εγκρίθηκε αμέσως. Ζήτησα 2000 με εξόφληση σε δύο χρόνια καθώς είχα ξεμείνει εντελώς από μετρητά, δεν υπήρχε σάλιο ούτε για τα πατάκια του αυτοκινήτου
    Σάββατο έκανα την αίτηση online, Τρίτη με κάλεσαν από την τράπεζα να κάνω τα χαρτιά σε υποκατάστημα, Τετάρτη πήγα στην τράπεζα και υπέγραφα μια ώρα αιτήσεις. Η υπάλληλος μου είπε ότι χρειάζεται μερικές ημέρες για να εγκριθεί, γύρω στις 10 είπε αλλά μέχρι να επιστρέψω σπίτι από την τράπεζα μου τηλεφώνησε ότι είχε εγκριθεί.
    Βέβαια έχω λογαριασμό στην Πειραιώς πάνω από 10 χρόνια για να πληρώνω τους λογαριασμούς μου από το άπαιχτο web banking τους.
    Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω η Eurobank είναι άστα να πάνε. Εκεί έχω τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου και όταν πήγα να ρωτήσω για το δάνειο η υπάλληλος για μια ώρα προσπαθούσε να με πείσει να ενεργοποιήσω την υπερανάληψη. Έφυγα κ δεν ξαναπάτησα, αν ήθελα υπερανάληψη θα σου το ζητούσα κυρία μου, δάνειο θέλω.
    Που πας καραβάκι με τέτοιον καιρό;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    ο ψυχάρης του ΔΟΛ πήρε 56 εκατομμύρια ευρώ προσωπικό δάνειο με τεράστια ανοίγματα τόσο αυτός όσο και οι επιχειρήσεις του.
    Απλά το αναφέρω εδώ για να δείξω το γελοίο του πράγματος

Περιοχή
    Πέραμα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Μακαρι να εγκριθει αυριο θα μαθω! ! !Απλα σκεφτομαι οτι εχει εισοδημα 9.600 και κανει δηλωση μαζι με την γυναικα του γυρω στα 12.000Ε απλα δεν ξερω αν το εγκρινουν λογω οτι η γυναικα του χρωσταει στην τραπεζα και δεν την πληρωνει εγκαιρα και εχουν κανει διακανονισμο...Αραγε ελεγχουν και την γυναικα του λογω οτι κανουν μαζι φορολογικη δηλωση ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Πλέον δεν είναι καθόλου απίθανο να ελέγξουν και τη γυναίκα του.
    AMD FX-6300 3.5GHz | 8GB Ram |Sapphire R9 290 4GB | SSD Sandisk Ultra Plus 256 GB | HD 400GB SATA II | Windows 7

Περιοχή
    Πέραμα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καταλαβα...ας δουμε αυριο

Downloads
    42
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    250/40
    ISP
    Vodafone
    Τι σχέση μπορεί να έχει η γυναίκα του; Αφού δεν "μετέχει" στο δάνειο.
    Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
    κι όλο στην αρχή γυρνάει
    πού θα πάει θα ξεκολλήσει
    κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει

Περιοχή
    Πέραμα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Λογω οτι θελανε και το εκκαθαριστικο του εγγυητη και κανει φορ.δηλωση με την γυναικα του ειπα μπας και το ελεγχουν

- - - Updated - - -

πηραν σημερα απο την τραπεζα στον μαντρα τηλεφωνο και του ειπαν πως πρεπει να βγω εγω απο το δανειο για να μπορουν να προχωρησουν με τον εγγυητη μου δηλαδη να το παρει μονος του το δανειο λογω οτι ειμαι 20χρονων και δν ειχα και εκκαθαριστικο,ειχα δωσει ομως χαρτι μισθοδοσιας ...δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται ...!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Λένε δηλαδή να πάρει το δάνειο στο όνομά του και μετά να σου τα δώσει;
    AMD FX-6300 3.5GHz | 8GB Ram |Sapphire R9 290 4GB | SSD Sandisk Ultra Plus 256 GB | HD 400GB SATA II | Windows 7

Περιοχή
    Πέραμα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    ναι θα παρει το 100% στο ονομα του και μολις το ξοφλισουμε θα το παρω εγω στο ονομα μου! καναμε τα χαρτια σημερα αυριο παω και το περνω σας ευχαριστω πολυ

Περιοχή
    Πέραμα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    καλησπερα και παλι...αγορασα τελικα το chevrolet aveo 2009 μοντελο αλλα με χαλασε που εχει κονσολα mp3 και δεν περνει usb ...ξερει κανεις αν μπορω να βαλω κατι ωστε να εχω usb stickaki?εχει μια θυρα aux in πηγα και πηρα καρφακι με θηλυκο usb αλλα δεν μου διαβαζει το stickaki!

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    SpeedportEntry 2i
    Καλορίζικο,
    χωρίς να αλλάξεις πηγή μπορείς άμεσα να χρησιμοποιήσεις αντί για "stickάκι" ένα κανονικό player (mp3 player/κινητό...) και να το συνδέσεις στο aux με καρφί-καρφί καλώδιο. Φυσικά ο χειρισμός θα είναι από το player.
    Αυτό το καρφί-usb πρώτη φορά το ακούω και δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να δούλευε.

Περιοχή
    Σπάρτη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΙΛΙΑ
    Router
    D-LINK DSL-2640B
    Καλορίζικο , και καλοτάξιδο.
    Την εργοστασιακή πήγη έχει?
    Υπάρχουν κάποιοι μετατροπείς(mp3 player) που συνδέεται με τη πηγή και σου διαθέτει και υποδοχή για Usb.
    Όταν ρώτησα τιμή μου είπαν 40 ευρώ, έχω πηγή της pioneer που έχει μόνο έξοδο Aux.Φυσικά και δεν το αγόρασα, εχω συνδέσει ενα Mp3 Player με καλώδιο (καρφί).
    Πλέον με 60ευρώ βρίσκεις πηγές ήχου με Usb.
    PC
    CPU; Amd Ryzen 5 2400G CPU Cooling HYPER H411R , GPU : Onboard Vega 11 2Gb , PSU : CoolerMaster MasterWatt 450W , RAM:HyperX Predator 3000 MHz 2x4Gb , SSD : Intel 535 120 Gb +HDD WD Blue 1TB ,

Περιοχή
    Πέραμα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα ! Δεν καταλαβα τι ακριβως μου λες γιατι δεν σκαμπαζω και πολυ απο αυτα...Εγω τι μπορω να κανω ωστε να μπορω να ακουω μουσικη με Usb ?αγορασα ενα καλωδιο που ειναι καρφι μπροστα και θηλυκο απο την αλλη και εβαλα το usb αλλα δεν μου το διαβαζει δεν κανει τιποτα...!!!

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλορίζικο,
    χωρίς να αλλάξεις πηγή μπορείς άμεσα να χρησιμοποιήσεις αντί για "stickάκι" ένα κανονικό player (mp3 player/κινητό...) και να το συνδέσεις στο aux με καρφί-καρφί καλώδιο. Φυσικά ο χειρισμός θα είναι από το player.
    Αυτό το καρφί-usb πρώτη φορά το ακούω και δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να δούλευε.
    καταλαβα τι λες!δηλάδη δεν υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω usb ?

- - - Updated - - -

αν παρω κατι τετοιο κανει ?http://www.gadgettime.gr/car-bike-ga...l#.Vuy1seKLSUk

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση για ηχεία αυτοκινητου
    Από andreas443 στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-18, 01:45
  2. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-15, 15:06
  3. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-15, 14:23

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές