το ξερω αρκει να ανενωνεις ΠΡΙΝ την ληξη!!! αν δεν το ειχα ξεχασει 2 φορες θα ειχα πανω απο 20GB σημερα!!!!![]()
Εμφάνιση 46-60 από 65
-
26-07-16, 10:09 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #46
-
26-07-16, 11:06 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #47
Για εξηγήστε το λίγο αυτό... Φροντίζεις να έχεις πάντα πακέτο data χωρίς να λήξει και τα 1GB του bonus παραμένουν;
hnesne
-
26-07-16, 11:22 Re: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και πάνω #48
Και εγώ μια απτά ίδια... τα έχασα
@jap, αν βάλεις mbyte ή πάρεις το 1gbyte από ανανέωση και έχεις ήδη megabytes ή giga... απλά προσθέτονται όλα μαζί και παίρνουν παράταση για 15 ημέρες ή 1 μήνα ανάλογα με το πακέτο
-
26-07-16, 11:55 Απάντηση: Re: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ #49
Αν εχεις καρτα Mastercard ειναι το λεγομενο Secure code . Για πληροφορίες δες εδώ
Δηλ. τα MB στο cosmote αν βαζεις καρτα κρατιούντε σωρευτικά και για τον επόμενο μήνα ;
* Στο vodafone που εχω ξερω οτι γινεται αυτό αλλά στο what's up δεν μου τα κραταει για τον επόμενο μήνα.
-
26-07-16, 12:26 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #50
καλημερα, ειναι αναλογα και το πακετο και τα MB αν ειναι δωρο κτλ, μερικες φορες τα δειχνει ξεχωριστα πχ εμενα τωρα εχει 3 καταχωρησεις, δεν μπορω να βαλω τωρα φωτο να δειτε. Εχω αυτα που ειχα που ληγουν 25/8, ενα 500αρι οτι απεμεινε που ληγει 25/8 αυτο ηταν δωρο απο το paypal και ξεχωριστα δειχνει αυτο με το summer που λεει 1gb για 8ωρες.
Γενικα το πακετο που εχει με 5 ευρω 500MB τον μηνα (τωρα εχει προσφορα με 1GB μεχρι τελος Αυγουστου) προστιθονται στα αλλα που εχεις οταν ανανεωσεις πριν την ημερομηνια που ληγει. Αμα ληξει και ανανεωσεις μετα οτι εχεις απο πριν πανε περιπατο.
Αυτο ισχυει μονο στο ιντερνετ, οχι σε ομιλια και sms.
εχω καρτα visa πιστωτικη της eurobank, αφου παιζει με paypal δεν υπαρχει λογος χρησης της καρτας, στην αρχη των C.C δεν περνουσε.
Κατι κανεις λαθος με το whats up, απο τοτε που το εχω βαλει μαζευω δεδομενα, 2 φορες τα εχασα γιατι ξεχασα να ανανεωση πριν να ληξουν, τα εκλεγα.....την 1η φορα εχασα πανω απο 5GB και την δευτερη περισσοτερα. Τωρα θα ειχα πολλα πανω απο τα 20GB.
Δες https://www.whatsup.gr/el/services/tora-1gb-me-504eu
πατας στην καρτελα κατω δεξια τερμα σημειωσεις και διαβασε τι γραφει.
-
26-07-16, 12:51 Re: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και πάνω #51
Ότι είπε ο φίλος από πάνω, απλά με λίγα λόγια αν κάνεις ανανέωση μια ημέρα πριν την λήξη για παράδειγμα και πάρεις το 1 GB θα πάνε όλα μαζί για άλλες 15 ημέρες εκτός αν βάλεις πακέτο που είναι για ένα μήνα τότε θα πάνε όλα μαζί για άλλες 30 ημέρες
-
26-07-16, 13:03 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #52
Ευχαριστώ όλους
hnesne
-
27-07-16, 08:38 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #53
αρα οποιος βαλει καρτα ειτε απο το καταστημα κοσμοτε ή γερμανος ειτε ηλεκτρονικα ειτε με χρεωση καρτας ειτε μεσω pay pall θα παρει δωρο 1gb ιντερνετ ? για 15 ημερες; και αμα αγορασει πακετο ιντερνετ με διαρκεια χρησης ενος μηνα θα αθροιστουνε ολα μαζι και θα ληξουνε ενα μηνα μετα;
αρα μπορεις και να αγοραζεις το πακετο με τα3 ευρω αντι για τα 5 ; για να μεταφερεις καθε μηνα πριν χαθουνε;
αρα οποιασδηποτε mb μεταφερεται στο επομενο μηνα μονο εαν εχεις ενεργοποιησει τελευταια μηναιο πακετο; ή δεν ισχυει;
γενικα στην κοσμοτε μονο τα mb μεταφερονται , νομιζω οτι ο χρονος ομιλιας αμα ενεργοποιησεις ενα πακετο προς whats up πριν την ληξη του προηγουμενου πχ 2 ημερες πριν τοτε δεν αθροιζονται; αντιστοιχα πακετα sms παλι χανονται; αμα ενεργοποιησουμε το ιδιο πακετο; .
Ειδοποιηση οπως ερχεται απο την vodafone οτι ληγει το πακετο την ιδια ημερα στις 23:59 δεν στελνει η κοσμοτε; ( για να προστατεψει τον πελατη ; ).
-
27-07-16, 09:51 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #54
Ωραια πραγματα..
-
27-07-16, 11:14 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #55
καλημερα, πολυ μας μπερδεψες! ειπαμε sms και ομιλια ΔΕΝ προστιθονται ΠΟΤΕ!
μονο με το ιντερνετ γινεται. Αναλογα το πακετο, αυτα που ειναι με τον μηνα πριν την ληξη αν ανανεωσεις και βαλεις 5E για το πακετο αυτο προστιθεται.
Αυτο με την καλοκαιρινη προσφορα για 8ωρες το δειχνει ξεχωριστο.
Αυτα του paypal πανε 1 μηνα μετα ας λενε για 15μερες. Αν δεν εχεις πακετο αλλο προφανως θα μεινουν στις 15μερες.
Εμενα παντως πηγαν για τελος Αυγουστου αυτα.
Ασχετα με το paypal εχει προσφορα και με 5Ε για ενα μηνα 1GB ενω πριν ηταν 500ΜΒ, η προσφορα ειναι μεχρι τελος Αυγουστου.
Εγω εβαλα με paypal πηρα απο εκει, και εβαλα και 5Ε και πηρα και αλλο 1GB, οποτε προστεθηκαν ολα.
τα 500MB τα γραφει χωρια ομως ληγουν 1μηνα μετα, μπερδεμα.....
ναι ερχονται μυνηματα για ληξεις.
-
27-07-16, 15:20 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #56
Πάνω που έλεγα να αλλάξω*, με τέτοια νέα μένω!
*SMS εξωτερικού από 0,07 σε 0,14 στο frog.Όταν είχατε PSTN, είχα ISDN. Όταν περιμένατε να πάει 22:00 για να πληρώσετε μισή χρονοχρέωση, εγώ είχα flat rate GPRS. Όταν βάλατε ADSL Shared LLU, εγώ είχα SDSL full LLU. Όταν αναβαθμίσατε σε 2play ADSL2, εγώ είχα 3play ADSL2+ Annex M. Kαι τώρα που ψάχνετε για VDSL, εγώ έχω ήδη FTTH.
-
29-07-16, 06:31 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #57
τωρα μπερδευτηκα και εγω αμα εχεις mb απο ανανεωσεις και α[π ενεργοποιηση πακετου των 3 ή του 5 ευρω θα σου ανανεωσει τα υπαρχονται mb ναι ή οχι; .
ασε την καλοκαιρινη προσφορα με τις δωρεαν 8 ωρες αυτην δεν την υπολογιζω διοτι ειναι μονο 8 ωρες την ημερα οποτε λογικο το βρισκω να μην υπολογιζεται .
-
29-07-16, 06:38 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #58
καλημερα, ειπαμε αμα ανανεωσεις το πακετο ΜΒ πριν την ληξη τους προστιθονται, και τα μικροτερα και των 500MB, τωρα μεχρι τελος Αυγουστου δινουν με 5.04 ευρω 1GB.
επισης αν παιξεις reload και παρεις δωρο πχ 100ΜΒ για 7 μερες τοτε ολα τα διαθεσιμα που εχεις θα παει η ληξη τους τοσες μερες ποιο μετα.
Γινονται πολλοι συνδυασμοι γενικα, τα βλεπεις ομως στο APP. Το σημαντικο ειναι να θυμασαι οτι ΠΑΝΤΑ πρεπει να ανενεωνεις το πακετο ιντερνετ που εχεις ΠΡΙΝ να ληξει γιατι ΜΟΝΟ ετσι προστιθονται! αλλιως τα χανεις.....
2 φορες το εχω ξεχασει και ακομα τα κλαιω....θα ειχα τωρα πανω απο 20GB!
δες την φωτο εδω απο το κινητο μου http://www.adslgr.com/forum/attachme...8&d=1469712030
το τελευταιο 500αρι ειναι ειτε το δωρο απο ανανεωση paypal ή τα αλλα 500 απο το πακετο τα εκανα μαζι και δεν ξερω.
Αν και εχει 5 λεπτα διαφορα.
Τα αλλα ειναι απο το πακετο που τα εχει προσθεσει και εφτασα τοσα.
Και το 1GB του 8ωρου το εχει χωρια.
Οπως βλεπουμε ληγουν τα πακετα 25/8 πρεπει να ανανεωσω μεχρι τις 24 πχ.
Τοτε θα παρω +1GB ακομα γιατι ειπαμε μεχρι 31/8 δινουν με 5.04 ευρω 1GB αντι 500ΜΒ που εδιναν κανονικα.
-
30-07-16, 13:48 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #59
γιατι το πρωτο πακετο ΄ληγει 26/7 και δεν ληγουνε ολα μαζι 25/8 ?
τι ακριβως δεν περιλαμβανεται στην μεταφορα των Mb ;
υπαρχει πακετο ή μπορνουσ που δεν περιλαμβανεται.
-
01-08-16, 13:50 Απάντηση: Cosmote: Ανανέωση χρόνου ομιλίας με Paypal με δώρο 20% και 1GB Internet για 15 ημέρες για ανανέωση από 10€ και #60
Παρόμοια Θέματα
-
Q Card: 1 GB mobile internet ανά 30 ημέρες, για 8 μήνες με 8 ευρώ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 108Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-16, 18:57 -
Vodafone: παροχή πρόσθετου χρόνου ομιλίας, SMS και mobile internet για τους σεισμόπληκτους της Λευκάδας
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-15, 02:20 -
Vodafone: Τροποποίηση Διαθέσιμων Προορισμών Ενσωματωμένου Χρόνου Ομιλίας Πακέτου Καρτοκινητής
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-15, 16:09 -
COSMOTE: διαθέσιμα 3 νέα πακέτα ομιλίας και mobile internet για συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-15, 19:41 -
Stick για Ιντερνετ απο Vodafone και αποριες
Από kinhtomania στο φόρουμ Κινητή ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-15, 13:04
Bookmarks