Κσταρχας χρονια πολλα και καλη χρονια.Χθες αφου εβαλα εναν νεο σκληρο 250GB καταλαθος εκανα format στο παλιο με 95Gb δεδομενα....Δοκιμασα το getdataback και εγω ολο χαρα βρηκα οτι βρηκε ολα τα αρχεια διαπιστωσα οταν τα επανεφερα οτι δεν ανοιγαν πχ τα mp3 αρχεια ολα τα jpeg kai αλλα αρχεια .Tωρα δοκιμαζω το easyrecovery και ελπιζω να ειναι οκ τα πραγματα.Δεν θελω να σκεφτομαι το γεγονος οτι τα αρχεια να εχουν καταστραφει....Μπορει να εχει συμβει κατι τετοιο?Υπαρχει αλλη λυση σε αυτο το θεμα....Παιδια βοηθεια γιατι κοντευω να παθω εγκεφαλικο!Βασικα κατι αρχεια word και excel θελω να σωσω και κατι φωτος απο την ψηφιακη.Ξερω ,ξερω ...Backup.....Την πατησα και δεν εκανα...
Εμφάνιση 121-135 από 1167
-
01-01-07, 22:15 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #121Βρε ουστ......και οι 300 της Βουλης
-
02-01-07, 00:00 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #122
Μαλλον την πατησα.....Σε περιπτωση που βρισκει αρχεια, τα ανακτεί αλλα ειναι κατεστραμενα και δε ανοιγουν (βλεπω κανονικα το ονομα τους και την χωρητικοτητα τους ) μπορω να κανω κατι ή την πατησα?
Βρε ουστ......και οι 300 της Βουλης
-
02-01-07, 02:54 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #123
EasyRecovery(TM) Professional - DriveTests
Copyright© 2002-2003 Ontrack Data Recovery Inc.
Report Created 1/1/2007 @ 11:59 PM
Test Selected: Full Diagnostic Test
Running Full Diagnostic Test...
Testing drive WDC WD1000BB-00CAA1...
I/O Error on sector 178966942.
I/O Error on sector 178966943.
I/O Error on sector 178966944.
I/O Error on sector 178966945.
I/O Error on sector 178966946.
I/O Error on sector 178966947.
I/O Error on sector 178966948.
I/O Error on sector 178966949.
I/O Error on sector 178966950.
I/O Error on sector 178966951.
Error count exceeded!
Test Results:
Model: WDC WD1000BB-00CAA1
Capacity: 93.16 GB
Full Diagnostic Test: Failed!
Recommendations:
Full Diagnostic Test for drive WDC WD1000BB-00CAA1 failed, physical drive problems have been found indicating your hard drive is physically unstable. If you ARE experiencing a data loss situation, contact Technical Support or Data Recovery Services at 1-800-872-2599. Continuing to operate your system may damage your hard drive beyond repair or cause irretrievable data loss. If you ARE NOT in a data loss situation, it is recommended you contact the drive manufacturer for a replacement drive.
Αρα γιαυτο δεν μπορουσα να επαναφερω τα αρχεια μου και τα περισσσοτερα ειναι κατεστραμενα.Καμια ιδεα τουλαχιστον να κανω Fix καποια αρχεια Office και καποιες φωτος?Βρε ουστ......και οι 300 της Βουλης
-
02-01-07, 03:46 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #124
Δοκίμασε να του αλλάξεις καλώδια, ακόμα κατέβασε και τρέξε το προγραμματάκι της wd
-
02-01-07, 04:34 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #125
-
02-01-07, 14:51 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #126
Καλώδιο που συνδέει τον δίσκο με την μητρική
το προγραμματακι είναι εδώ http://support.wdc.com/download/index.asp?swid=1
Θα χρείαστεις το data lifeguard diagnostics
-
02-01-07, 20:27 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #127
Το πρόγραμμα της WD γιά τους δίσκους δυστυχώς δεν τρέχει σε περιβάλλον Win2K3. Ξέρετε αν βγάζει κανένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα η εταιρεία γιά servers;
-
02-01-07, 20:34 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #128
Λοιπον εν μερη τελικα το easyRecovery εκανε το θαυμα του.Εγω αυτα που ηθελα ηταν κατι εγγραφα office και οι φωτος μου απο την ψηφιακη μηχανη .Τα ανακτησα με την το recoveryRaw αλλα δυστυχως μου βγαζει ολα τα αρχεια με την ονομασια Fil*** (οπου *** συνεχομενη αριθμοι).Ετσι οσο αφορα τις φωτος μου θα πρεπει να βγαλω ακρη μεσα απο 50,000 και να βρω απο εκει μεσα τις 500-700 που θελω...Καλο μου κουραγιο.Ελπιζω σε κανα μηνα να εχω τελεθωσει με αυτο.
-
03-01-07, 12:10 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #129
Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και το file scavenger μιας και εγώ μ' αυτό έκανα δουλειά και μου ανέκτησε πάνω απο 100gb δεδομένων όπως ακριβώς ήταν. Με τους φακέλους και τα ονόματα των αρχείων κανονικά! Καλή τύχη
My dream is to fly over the rainbow so high!!!!!!
-
03-01-07, 19:10 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #130
Και με το ΕasyRecovery τα βρηκα και τα περισσοτερα με τα ονοματα των αρχειων οπως τα ειχα με την διαφορά οτι αυτα για καποιο λογο δεν ανοιγαν .Αντιθετα με την διαδιακασια recoveryRaw τα ιδια αρχεια ανοιγαν αλλ ειχαν διαφορετικο ονιομα (fil1fil2...ech)Βεβαια σε αυτο η διαδιακασια εγινε ναση μορφης αρχειου (gif.jpg.bmp.κα).Κουφο μεν αλλα αληθινο.Δεν ρισκαρω να τα ξαναχασω και πρεοσπαθησω να βρω αυτα που θελω μεσα απο αυτα οσο χρονο και να μου παρει.
-
04-01-07, 02:31 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #131
Γνώμη μου είναι αν δεν έχεις πειράξει ακόμη το δίσκο που έχεις τα δεδομένα να κάνεις και ένα scan με το file scavenger. Είναι απόλυτα ασφαλής μιας και δεν κάνει τπτ άλλο απο το να διαβάζει απο το δίσκο. Φαντάζομαι οτι αυτά που έχεις ανακτήσει μέχρι τώρα τα έχεις κρατήσει σε κάποιον άλλον δικσο.
My dream is to fly over the rainbow so high!!!!!!
-
04-01-07, 18:09 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #132
Θα το δοκιμασω σημερα.Ελπιζω να πανε ολα καλα αν και δεν το βλεπω.Οπως ειπα παραπανω και με τα αλλα προγραμματα εβλεπα τα αρχεια μου αλλα αυτα δεν ανοιγαν.Το κουφο ειναι πως ειναι δυνατον να ειναι κατεστραμενα με το πραγματηκοτους ονομα ενω με την μορφη fil1,fel2 κτλ το 80% ανοιγε κανονικα?
-
04-01-07, 19:38 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #133
να δώσω κι εγω μια θετικη ψηφο στο easy recovery και το O&O, και μια αρνητικη στην TICTAC γιατί όπως και στον φιλο Lumens παραπανω ετσι και σε εμενα τα ιδια πραγματα ειπανε. Εμενα το πρόβλημα βεβαια ηταν πεθαμένο μοτερ αλλα ηθελα μονο μερικα αρχειακια και στο κατω κατω της γραφης στο εξωτερικο ξερω να το στελνω και μονος μου ;-)
-
04-01-07, 20:56 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #134
NAI.Εγινε το θαυμα!!Φιλε xabikos οταν ανεβω Θεσ/νικη κερναω καφε!!!Το file scavenger επανεφερε τα αρχεια οπως ηταν.Επιτελους θα βρω την ψυχικη μου ηρεμια.Σε ευχαριστω που επεμενες να το δοκιμασω!!Ειχα απελπιστει!!Θα βεβαιωθω οτι εκανα recovered ολα αυτα που θελω και μετα θα τα βαλω στον παλιο σκληρο...
-
04-01-07, 23:53 Απάντηση: Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό #135
καλησπερα.αγορασα ενα σκληρο δισκο 320gb sata.τον εβαλα στο Η/Υ ως δευτερο και εβαλα καποια αρχεια μεσα απο τον πρωτο.επειτα ηθελα να περασω τα windows σε αυτον και ετσι εκανα format στον αλλον και σαυτον εβαλα τα windows.ομως μετα δεν υπηρχαν τα αρχεια που ειχα βαλει.μπορω να τα ανακτησω?βεβαια τα windows xp χωρις το service pack 2 βλεπουν μονο ενα μερος του δισκου.εβαλα το sp2,μου εμφανιστικε και το αλλο μερος και σκεφτομαι μηπως ειναι εκει τα αρχεια,αλλα για να μπω στο αλλο μερος πρεπει να του κανω διαμορφωση και δε του χω κανει γιατι αν υπαρχουν ισως να σβηστουν.μπορειτε να με βοηθήσετε?
Παρόμοια Θέματα
-
Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμένο σκληρό
Από yannis28 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-17, 18:19 -
Ανάκτηση δεδομένων από πρώην εξωτερικό σκληρό...
Από axinosgr στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-12, 20:42
Bookmarks